Ботев Пловдив продължава да работи по зимната си селекция. До този момент канарчетата привлякоха трима футболисти. Това са Запро Динев, Атанас Зехиров и Антон Карачанаков. Както е известно, жълто-черните работят по трансфера на ляв бек. Желанието в клуба е да бъде привлечен и централен нападател.

За момента опциите за такъв са само от чужбина, като на пазара няма свободен българин, който да покрива изискванията на пловдивчани за играч на тази позиция. Продължават и тежките преговори с Диого и мениджъра му Иво Димов за разтрогване на контракта на кароката.

Единият от вариантите за ляв бек е интересно, че идва  именно от Димов. Така се получава ситуация “no sense”. Kолоритният импресарио едновременно не желае да разтрогне договора на клиента му Диого на приемливи за Ботев условия, a в същото време потрива ръце за нова комисионна около евентуалното осъществяване на нов трансфер в Ботев.

Димов има претенции към Ботев Пловдив за пари по изходящ трансфер за минал през Ботев бразилец, които претенции обаче не били подплатени с договорни отношения, твърдят запознати. Това до някаква степен се потвърждава и от коментари направени от самия Димов в социалните мрежи, в които той заявява, че от клуба се оправдават едни с други и затова не му плащат.

За момента няма развитие по трансфера на Серкан Юсеин в Лудогорец и преподписването на договора на Даниел Кайзер. Към днешна дата и двамата остават в Ботев Пд до лятото с изтичащи тогава договори. Юсеин заради прекалено ниската оферта от Лудогорец, а Казер заради исканата огромна комисионна от агенцията, която се грижи за правата му.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    12

    Шибаните жълти женички с вдигнати ръчички свалени полички (жълти килоти ишалвари ) духат го на всички .

  2. 18
    1

    Андрей,що не пишеш че във Локо кн идва българина Мохамед Айдара?А?

  3. 15

    НАЙ-МЛОГУ УВАЖАВЪМ БАТ БОНЕТИ! ТОЙ ВЪВ ВЕСНИКА КАЗА, ЧИ НИЙ ХРАБРИТИ ЛАЙНУМЕТИ УТ МАЛЦИНСВОТУ, СНЕ ГОРДИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! ЕХ ЗУМЕ, ЗУМЕ ОТЬ НЕ НАПРАЙШ СИЛЕКЦИЯТА СЕГА ТИ!!!! ЗЕМИ АЙДЪНА, МЮМЮНА УТ ШЕКЕРЯ, СЮНДЮКЯ УТ МААЛАТА, ДЖОНГО БОНГО БУРКИНА ФАСО, АМЕДОВИЧ УТ БОСНА И КЛОАКОМОТИФ Е ГОТОВ ЗА БИТКИ!!! ДАВАЙ ЗУМЕ, НАПРЕШ АПАПИ!:) ПУФ ПАФ:)))))

    • АРТЪКПАРТЪК ПАНТОГРАФ БУФЕРОФ УТ КЛОАКОМУТИФ:)
      13

      И ЯЗ ГУ УВАЖАВЪМ МЛОГУ ЗУМИТУ!!! ХИЧ НИ БЕШИ АЛЧИН И НЪ УБИЧАШИ НАС КОПАНАРИТИ!

  4. 7
    7

    За всичко е виновен Ачу Сълзата. Дълго време ще сърбаме попарата, която е надробил. И в края на краищата, като е обещал на Иво Димов комисионна, ами да извади пари от себе си и да я плати, а не само да смучи от Ботев.

  5. 31
    3

    Отбор, който може да събере редовно по 15 000 фена на мачове от Европяа, никога няма да изпадне в миманса.

    Никога.

    Запомнете го това чернонбели амеби. Вие сте точно 200 изпаднали алкохолика, срешу 20 000 жълточерна вълна.

    Да ви пикая на насрания отбор, ЧЕТИРЕСЕИЧЕТИРИ ГОДИНИ НЯМА ПОБЕДА КАТО ГОСТ В ЕВРПА!!!

    ЧЕТИРЕСЕИЧЕТИРИ, ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА!!!! ДАЙТЕ ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА!!!

    • 2
      12

      Сънят си ли разказваш, миячо . Сънувай и мечтай, няма лошо.

  6. 5
    18

    Георги Минчев пак се размина с Ботев. Николай Киров беше набелязал играча за заместник на Стивън Петков.

    Договорът на нападателя изтича лятото, но от Ботев го искаха още през настоящия трансферен прозорец.

    Шефът на Царско село Стойне Манолов обаче е размътил главата на Минчев с обещание за транфер във втория ешелон на Швейцария.

    Така, поне на този етап, Белия трябва да търси друг вариант за нападател.

    • 12
      2

      И кво та грее това теб бе,мангал.Не сме го поискали тоя Ловешки селянин,не сме го взели.Само пенсията Данчо Минев може да предпочете Каруцарско село пред Ботев.

    • За това пък супер звездата Лозански от Самоков е на Лаута!

Коментарите са затворени