Антон Карачанаков вече не е футболист на гръцкия Панахайки, научи PlovdivDerby.com!

Както вчера ви информирахме крилото е почти сигурно ново попълнение на Ботев Пловдив, а единствената пречка бе договора му за още 6 месеца с вече бившия му отбор (ВИЖ ТУК). Карачанаков вече е приел условията предложени му от Ботев Пловдив! Очаква се съвсем скоро канарчетата официално да обявят трансфера му.

Малко след новината ни Карачанаков даде интервю, в което я потвърди:

https://www.facebook.com/FCPanachaiki1891/videos/391908881634709/

54 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    Ква сила е бил тоя,като при марулите накрая беше резерва.И за това отиде във втора глуха на Гърция.Почти всяка година сменя отбора.Дано си прав,ама силно се съмнявам.

  2. Дано поне да вземем бразилеца,който го гласят за заместник на Минев.Може да се окаже добро попадение като Джонатан.И остава централен нападател.

  3. 11
    2

    Гледам тука специалисти се изказват за качествата на Карачаначето, забравяйки каква сила беше преди контузията.
    Дори не напълно, на 80% от предишната си форма да се възстанови, пак ше шие от извън пеналта и пак ше наказва от фаулове.

    Белия си знае работата, само седи глей…

    • Преди да те боцна и ти приличаше на мъж, муци!

  4. 3
    5

    По-добре беше да вземем Еуженио. Тоя Карачанаков е доста чуплив футболист.В Гърция 2 месеца е бил контузен и има 2 или 3 мача.И преди това в Берое беше същото.Взимаме го,защото ще взима по-малка заплата.Не очаквам чудеса от него.

    • 8
      1

      Братле, Лудия преди да дойде при нас беше и той нон стоп контузен, само напомням…

  5. 7
    2

    Ако дойдат двамата с Еуженио и сме в тройката 100 %, разбира се Тошко да остане, даже и финал за купата ще играем……..

    • 1
      6

      дано дойдат за да видиш колко не си прав

  6. 6
    1

    АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ В ТОЯ ФОРУМ! АБЕ ПИЧЛЕМЕТА, ИДЕТЕ В БАНЯТА ДА СИ НАПРАВИТЕ ПО ЕДНА ЧИКИЯ И СЕ УСПОКОЙТЕ МАЛКО!!!

  7. 7
    1

    Стикс, вземи и го научи този правопис най-после. Излагаш локомотивската общност.

    • Локомотивската се пише с главно Л, крива главо…

      • 5
        1

        От къдЯ на къдЯ с главно “Л” бе кантонер?

      • БАТ САЛИ, НАС В ШКОЛОТО НА УЧИФА ТАКА: Тръгна локомотифа. (с малка буква) НО!!!!!!!! Поетът революционер Ботев написа……. С МНООООООГО ГОЛЯМА БУКВА!!!!!!! АНАДЪММУ? КУБИЧНА КРАТУНО!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))

      • Ах, как кипиш от желание да покажеш на всички колко си прост!
        Черния, потен и рошав гъз на Вълчо Атанасов е като нобелов лауреат пред теб! Честно, хахххахаххахахахах

  8. 8
    1

    ЖАЛКИТЕ АМЕБИ ПИКАЯТ БЕНЗИН !
    НЯМА ПО ЕЛЕМЕНТАРНИ КОМПЛЕКСАРЧЕТА !ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

  9. 5
    12

    Няма финанс брята канари. Май вървим към разпад
    В Ботев се събират утре, за да решат за привличането на нов играч. Става въпрос за ляв защитник, за когото Николай Киров настоява. Основният вариант е Еберт Кардоса.

    От Ботев обаче ще разгледат още две опции, за да се избере подходящия за отбора, който да отговаря и на финансовите възможности.

  10. 5
    21

    Бездомни криви глави, днес е 12 градуса… Крановете и работници те по строежите не са се спрели??? Единственото замразен о строителство е на Гроба на Центъра, булевард Източен десет, къде са крановете Бездомници, без тях сте мъртъв отбор!

    • 14
      2

      А ТАКА САЛИ!!!! КАЖИ ИМ НА АПАПИТИ, ЧЕ ИМА КРАН И НА МАГАРЕШКИЯ ПРОРЕЗ НА СТАДИОНА НА КЛОАКОМОТИФФФ!!! ТАМ ША СДИГАМИ НА НЕГУ НОВИ ТРИБУНИ, НО ША ИМА УЛУК ЗА ПРОВЕТРЕНИЕ НА СЕРНЯТА ДЕТО СИПИМ СЕКИ ДЕН!!! НЯМА ДА СМЪРДИ!!! СТАДИОН ШТЕЛИ ДА СТРОЯТ ЖЪЛТИТИ???? НИ МОЖИ ТАКА, ПЪРВУ НИЙ, СТОЛЮПИНОФСКИЯ ГРАНД, ПА ПОСЛЕ ТЕ!!:))))))))))))))))

      • 13

        И СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ, ПУФ ПАФ:))))))))))

    • 3
      17

      Центърът е един, Гробът на Центъра, булевард Източен 10…

  11. 16
    3

    Тоя е пич , ще ги кърти , много е добър и има яка тупалка , ДОБРЕ ДОШЪЛ ……

  12. 14
    2

    Але але а о……, але але а ооо!
    Вий мангали сте, ще Ви шибаме, Ще Ви скъсаме

  13. 6
    20

    Така, така, ей ги глупаците, забравиха за стадиона с един играч от б група на Гърция. По пързалката цял живот аз зная как да мамя празноглавите бултрас.

  14. 6
    25

    Кривоглави бездомници, спрете да се заблуждавате, ексклузивно то в тази новина е липсата на новини за кранове… Гробът на Центъра е вечен, това е вашата съдба, без дом и цял живот в Миячното…

    • 16
      1

      Който гроб споменава в гроб отива. Стара българска поговорка. Ти няма как да е знаеш манго. Теб баба ти Айше те е учила да крадеш и лъжеш.

      • 2
        7

        ами вие колкото пъти сте ни пожелавали лошото… досега да ви се беше върнало

        • Всеки си носи отговорност за думи и за клетви.

      • Тогава не е имало интернет, бабати е била права… Днес поговорка та звучи така: където Мияч ти е водещ коментатор, ти си в ГРОБА…

        • БАТ САЛИ, НИЙ С ТЕБИ СНИ НАЙ ВОДИШТИТИ!!! АКУ ПРОДЪЛЖАВАМИ ТАКА, ОНЯ ПРИНЦА ША ДАВА НА НЕГУ ПО ИДИН ХАПАРТАМЕНТ ИЛИ БОРДЕЙЧЕ, ШТОТ МОШТНУ СИРЕМ ТУК, ЗА ЧИСТА НА ВИЛИКИЯ СТОЛИПИНУФСКИ УТБОР КЛОАКОМОТИФФФФФФ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))

        • Ти си по зле и от мияч, безработен циганино!

    • МОЯТА КАФА Е КУБИЧНА, АМЪ НИ СЪМ БЕЗДОМЕН!!! ИМАМ СИ ИДНО КОПТОРЧЕ В СТУЛЮПИНУУ И ИДНО НЕЛИГАЛНО ТАКСИ! ОБАЧИ!!! ЯЗ СЪМ ВЕРИН КЛОАКОМОТИФЕЦ И СИРА МОШТНУ В ТЕМИТИ ЗА БОТЯФ!!!! РАДВАМ СЕ И ЗА ТЕБ БАТ САЛИ!!! ВИНАГИ ТУК И МОШТНО ЛАЙНОМЕТСТВАНИ!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

  15. 24
    2

    Не е лош, но малко не го слуша главата. На нас ни трябва едно перде, да не му пука от нищо. Нищо добро не ги чака нашите съперници. Пролетта ни очакват хубави моменти с любимия отбор.
    Само БОТЕВ!

  16. 14
    3

    ЕХ, ТОА АПАП ЩО НИ ГУ ЗЕ БАТ КРУШО??? СЕТИФ СЪ МЛОГУ Е НАШАРЕН ПО ТЕЛЕСАТА! НИ СТАВА ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! В УТБОРА НА СТОЛЮПИНУВУ НИ НИ ТРЯБВА ТАКИВИ! БАТ КРУШО СИ ЗНАЙ РАБТАТА! НАПРЕШ ЛАЙНУМЕТИ ХРАБРИ, ПУФ ПАФ:))))

  17. 2
    21

    Пристига, но да се молим братя кьнари, по пътя да не се отбие някъде!

  18. 23
    5

    Густооо, този ще го възродим, ще порим с него, после ще го продадем изгодно, машини сме, така ни е писано

  19. 6
    30

    Пак щкарто и баберек събираме. Къде е Самуилов???

  20. 6
    5

    трябва от докубед да взимаме примерно на Ванко1 сина и звезди да стават, и мноо да не плюят а да храчат срещу тяхните скаути , че не стават там…

  21. 33
    4

    На 80 % от нивото на Афонсо да играе, пак добре. Не смятам, че има качествата за Ботев Пловдив, но пък Белия показа, че има око за футболисти с неразгърнат потенциал. А и умее така да работи с тях, че те да го разърнат и да покажат, че има хляб в тях. И Стивън беше пълно дърво преди да дойде при нас. Успех и това е! Ботев не се коментира, Ботев се подкрепя! П.С. Това е хубаво да си го набият в главите и мангалите от малкия отбор, дето много коментират тука. Белкем се научат поне техния отбор да си подкрепят.

    • 9
      8

      Ако мислиш, че Карачанаков няма качества, значи хабер си нямаш от футбол ! Стивън бил пълно дърво преди да дойде в Ботев?!?! Ти не само грам хабер си нямаш ами явно не си гледал дори мачовете му срещу Ботев !

      • 4
        9

        Разбирачо, ако Карачанаков имаше качества, нямаше да играе в редица посредствени отбори! Само ще ти кажа, че го взимаме от 8-я във ВТОРА гръцка лига, откъдето го освобождават! Сам си прави сметката какви са му качествата. Стивън срещу Ботев му помня точно един гол, когато играеше за Монтана и това беше един от най-слабите ни мачове в последните 10 години. Може да има и други, не съм сигурен, но това колко голове е вкарвал някой срещу Ботев не е атестат, защото допреди този сезон все имахме комична защита и кой ли знаен и незнаен футболист не ни вкарваше. Казвам ти, че щом Белия ги е харесал тези футболисти, значи имат някакъв потенциал. Но да ми кажеш, че са някакви майстори – не е сериозно. А Афонсо беше много стабилен играч!

        • 5
          6

          Страшен играч е Густаво, 46 мача 3 гола, който взехме от (дори не знаем от къде) … Както и Пауло, Бризола и тнт.

          • 7
            1

            Начи, с тоя коментар показа колко грам не разбираш от футбол!!! Нещо против Пауло ли имаш, не разбрах? Бризола за твое сведение е рушач. Неговата работа е да прекъсва атаките на опонента и го правеше по страхотен начин. Ама вие разбирачите само знаете да броите голове, без да гледате кой какъв играе! Да, Афонсо имаше много кофти завършващ удар. Той за това игра в България, а не в Германия, Франция, Италия, Испания или т.н. Оставаше и с този дрибъл и владение на топката да имаше и здрав удар и щеше да е много голям! Ама ти си типичния семкаджия бурсук, дето седи и брои голове и цъка с език при всеки сгрешен пак! Такива като теб не ни трябват!

          • Аз много съжалявам само, че изпуснахме Густаво без пари, както и Бризола преди това!

        • Комши… Карачанаков си тръгва от там, защото има клауза в договора да играе във първа лига другия сезон… Или напуска без финансови претенции.Те нямат шанс за класиране и се освобождават от голямата му заплата. Само се чудя ние колко ще му плащаме, защото там се е разписвал за около 10 000 евро!

          • Едва ли е толкова, защото формата му след контузията едва ли е същата, но Белия ще го върне към големия футбол!
            Сигурен съм!

        • Ехоооо все пак говориш за Каракачанов, за къв Густаво ми говориш, Антон с малко натискане от страна на Белия и се връща в национала

  22. 4
    21

    До вчера мани го тоя, сега е добър футболист! Селска работа!

  23. 27
    4

    Добьр футболист
    Браво!
    Дано да стане факт!
    Хора спрете с тая завист!

  24. 26
    4

    Браво! Успех в Ботев! Много добър футболист! Така трябва млади българи, а не безработни бабиреци от югослваия и черния континент.

  25. 5
    30

    Гранде трансфер на гранде футболист от Б групата на Гърция, която е по-зле от нашета хахаха смешни папагали радвайте се !

    • 17
      3

      Ti si gleday tvoy otbor sis sribskite makedonskite müslümanskire sbiriştina meznayni otki idvat idvaş tuka da mi pişes gluposti za granda na PLOVDIV BOTEV otivay da si vzimaşdrogata ot stoliponovi mars v getoto mangali

Коментарите са затворени