Един от капитаните на Локо (Пд) Асен Георгиев може да реализира изключително престижен трансфер през настоящия трансферен прозорец. Централният защитник е в списъка с вероятни попълнения на хърватския гранд Динамо (Загреб).

За да се осъществи сделката, от “Лаута” ще трябва да се откажат от финансови претенции към играча или да се задоволят със символична сума, твърди “Меридиан мач”. Георгиев, който преди години като играч на Монтана получи повиквателна и за националния отбор, има договор с тима на Христо Крушарски до края на сезона и от 1 януари вече може да преговаря с други клубове. Босът на Локо на този етап не е запознат официално с възможността за такъв трансфер, който може да не му донесе приход, но определено ще е изключително престижен.

Асен Георгиев вече има зад себе си един период в Хърватска, където игра за Истра. Той отсъства от терените през първата половина на 2018 г. заради операция на кръстни връзки. Буквално в последните дни на летния трансферен прозорец можеше да се върне в Монтана, за да играе редовно, но Бруно Акрапович не го пусна и го наложи отново в състава си.

На “Лаута” в момента разполагат с още трима качествени централни бранители в лицето на Стивън Езе, Димитър Везалов и Лукас Масоеро. В тази зона може за играе и сърбинът Милош Петрович.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    ей, путко, ако играчитежна Локомотив са баберици, то ти си баберик-инвалид.

    • 3
      3

      собственик обижда, треньора обижда…
      Абе кой си ти, бе цървул с празни джобове та ще даваш такива квалификации?!
      Дейбатвойтамама селска!!

  2. 2
    3

    хаха. близнака пак са го направили за смях.
    Всъщност той сам се прави за смях

  3. 3
    5

    1937 година Спортклуб побеждава Локомотив с 3:0. Е кои сте вий?

  4. 2
    1

    Ако зависи от мен Асен да се развива заслужава го.Аимен Белаид ще пасне идеално ако пък продадем и Взе може и Иван Иванов или Младото БЕроиче

  5. 6
    1

    Горди носителю, пак стана за смях.
    Ами защо не пратиш сина си в Динамо/Загреб/? Според твоята логика ще го вземат, защото е без пари!!
    Ама и пари да им даваш, пак няма да го вземат…

    Глупака си е глупак!

    • 6
      1

      много е лошо когато глупавия човек си мисли, че разбира нещо….
      този носител е точно такъв…

  6. 2
    9

    Абе да отива, ако можем да вземем някой лев за него ще е добре, но без пари Крушо няма да го пусне!
    Може да са 50-100 хил. лева, но няма да е без пари. Не е човек без който да не можем…достатъчно централни защитници имаме в отбора – Петрович може да ти играе централен, Везалов, Масоеро, Езе.
    Аз ако съм на мястото на Крушо сега взимам някой лев за Асен и ги давам на Иван Иванов, който е освободен и си търси отбор, или пък за Даксон. На нас ни трябва един Даксон в средата.Ожболт да го налагат на върха на атаката…момчето показа, че може да вкарва.Но естествено перушанът Крушо няма да се сети затова, щото той въобще не знае кой е Даксон, нито пък физкултурника Бруно.

    • хаха. човече, ти нищо не разбираш от футбол.
      Явно робуваш на имена и слушаш платени журналисти…

    • 7
      1

      Гордият глупак пак се изказа много ” компетентно”. Нали нашите играчи са ” баберици” . Как така отбори като Динамо Загреб искат наш ” баберик” ? И благодарим ти за ” ценния” съвет, който отново даваш без никой да ти го иска.

      • 1
        6

        Дрисльо, като го искат що не дадат пари и да го вземат, ами ако можело без финансов иск? Учуден олигофрен, при нашия въшльо от Говедарци, кой да дойде, като няма пари да се обръсне?

        • 5
          1

          Дрисльо е синът ти . А друг въшльо освен теб тук не виждам. А както гледам при нас идват не един и двама и то млади и кадърни футболисти, които само в твоя извратен мозък са ” баберици” , но не и според отбори като Динамо Загреб. Извинявай пак се увлякох и ти отговарям , а си бях дал обещание да не го правя.

          • 2
            4

            Дрисльо, чакай бе, кой сме продали, че не се сещам?
            Искали го Динамо Загреб, ама без пари и за теб в птичия ти мозък това е нещо велико? Кои са тия кадърни и млади футболисти, извратеняк? Ти си или любовница на Крушо, или дъщеря му, или някой от ония двамата на заплатка в клуба.

          • глупака – горд носител на глупостта, се вбеси. Взе да пелтечи. хаха

          • 4
            1

            Хаха, какво друго можеш да очакваш от един горд глупак? Явно други аргументи освен обиди и или, или или…нямаш

        • 4
          2

          по тази “логика” – всеки “баберек” може да иде в Динамо /Загреб/… стига да е без пари.
          Ами прати тогава сина си там….

          Абе ти копаеш дъното, човече…

          • 1
            4

            Аз като гледам как е отишъл!
            Кажи нещо по-умно де, ти какво ще предложиш – да назначим дъщеря ти на “овакантения” пост от Чаво ли?
            Като не можеш да напишеш нещо умно почваш или да обиждаш или да правиш безпочвени заключения! Тоя би такъв, ония бил такъ…ти си Ален Делон!

          • 3
            1

            ти ли ме караш да кажа “нещо по-умно”?!?! Ти, който непрекъснато ме копираш и повтаряш моите и на другите хора думи!!?? Ти, който дори и обидите копираш, защото си тъп да измислиш нещо оригинално!!??

            Честно ти казвам – аз толкова омраза и глупост на едно място не съм срещал в живота си!!

            Най-добре вземи се застреляй за да не се мъчиш!

    • 7
      1

      Отново смях в залата. Да купят Иван Иванов. Той вече е свършил като футболист. В кой отбор се задържа ?

      • ами то и Даксон сигурно е заприличал на Диего Марадона…

  7. 8
    6

    Жълтите курви по-добре да си мълчат, защото до момента провалите при тях са 100%! Никой не преподписа, всичко живо иска да бяга, а нито един от спряганите за нови попълнения не е дошъл! Един Р.Руменов е предпочел Етър пред селските. Да не говорим за другите (Панов,Косоко, Виана, Жоао, Еуженио…) желани от селтаците, които подписаха с други отбори. Не знам, кой е комплексиран, но дано Господ ни помогне за още дербита напролет и тогава ще си говорим, кой е комплексиран?! Едно полуфиналче за купата би било отлично!?
    Жълти курви, събирайте пари за чаршафи и продължавайте да просите. Няма по-безчестни и нагли курви от вас!

    • 5
      3

      Колко трябва да си деградирал и психясал да “пишеш” по такъв просташки начин!Жалък боклук!

    • 1
      4

      Добър коментар!
      +10

  8. 5
    4

    Как така без пари бе?. Те вече ни взеха за мезе! Той че неструва, ний си знаем, ама поне за едно напиване, една вечеря. Ний сме цигани, но тия са по мангали и от нас

  9. 3
    5

    Без пари рздаваме футболисти, май се разпадаме!

    • 7
      3

      Няма кранове,Няма стадион самуилов се покри…Разпадаме се верно!

  10. 6
    10

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  11. 11
    7

    Пускайте го. След мача с Ботев всички защитници на Локо са депресирани. Страдат от паникатака.Трябва им много време да се възстановят. Дългия негър и той даде отбой
    Ще бяга в Турция

    • 8
      7

      Хахаахаха, май ти е гадничко, че продаваме. До онзи ден тръбяхте, че не можем един играч да продадем сега друга песен запяхте.

      • 8
        6

        Предлагаме горила за продан в Турция и макак за Хърватия.Купувачите обаче пари не дават.

    • Тодор от Северен Лондон, булка на пакистанец
      1
      1

      Какво е паникатака, Нури?

  12. 11
    7

    Четири набора от детско-юношеската школа на Локомотив (Пловдив) ще заминат на подготвителен лагер в Турция. Момчетата от набор 2003, 2004, 2006 и двата отбора при набор 2007 ще бъдат в курорта Кушадасъ от 25 януари, като ще останат там за 9 дена.

    Петзвезден лукс очаква възпитаниците от школата и техните треньори. Те ще отседнат в хотел Sea Light Resort, който се намира на брега на Егейско море. Чисто нови естествени терени, фитнес, басейн и още екстри ще са на разположение на “черно-белите”.

    Всеки един от наставниците на наборите ще има и помощник, а освен това треньорът на вратарите Васил Камбуров, кондиционният треньор Николай Петров и доктор ще пътуват за Кушадасъ.

    Планирани са контролни срещи с Алтай (Измир), Гьозтепе и Кършиякаспор. Всеки отбор ще тренира на отделен естествен терен, а на разположение ще бъдат и два изкуствени терена.

  13. 11
    4

    Андрешко, преди да пуснеш новина копи пейст вземи я провери, малко

  14. 12
    6

    Няма как да е без пари. Асен си има изкупна клауза която е 200 000 евро. Динамо Загреб играят в Лига Европа, за тях няма да е проблем да изкарат тази сума, така че, ако са коректни може да разговаряме с тях.

    • 5
      6

      Вие ли ще разговаряте с тях господин циганин?Може ли мургав пръдльо да поставя условия?

Коментарите са затворени