Бразилският полузащитник Густаво Афонсо, който днес прекрати договора си с Ботев (Пловдив), благодари на клуба за времето, в което двете страни работиха заедно. Днес “канарчетата” съобщиха, че са разтрогнали с Густаво Афонсо по взаимно съгласие. Бразилецът бе привлечен в Ботев през лятото на 2017 година, като в рамките на сезон и половина халфът записа 46 официални срещи. В тях Густаво Афонсо вкара три попадения.

“Времето, което прекарах в Ботев (Пловдив), е много специално. От първия ден, в който подписах с клуба, имах възможността да се наслаждавам, че играя в този голям отбор с толкова фанатични фенове. От днес съм от другата страна на терена, но ще продължа да нося Ботев в сърцето си. Завинаги ще остана “жълто-черен”. Благодаря на феновете за подкрепата”, коментира Афонсо, цитиран от Спортал.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Брат’чед , по-добре ги качи на Курдовия,
    ТЕ САМО ОТ ТОВА РАЗБИРАТ

  2. 8
    1

    Така е, Густаво носи Ботев в сърцето си, а Камбуров слага Локо на к..а си. Всеки си има съдба.

  3. 3
    1

    Убих циганките с тези мои думи. Те това и заслужавт с измислените си фантазии.

  4. 14
    1

    Браво момче, така се прави. Истинските фенове съм сигурен че не искат да напускаш, видях много потенциал в тебе, сигурно и доста щеше да покажеш…Завинаги един от нас. Успех!

  5. 2
    11

    е насилник, не мърда от 82 бимберика, дейба!
    Шь ги плющи до ❤️-то тия вмирисани какавани

  6. 2
    13

    Там сложих дебитната карта, в която ми заредиха 54 бимберика. Обичам взаимното съгласие, въпреки че се опитаха да ме насилят в началото

  7. 36
    3

    Бъди жив и здрав Густаво, успешно продължение на футболната ти кариера,без контузии и …само “Ботев”!!!

Коментарите са затворени