Ботев Пловдив официално потвърдиха новината на PlovdivDerby.com от средата на декември месец, в която ви разкрихме, че младият вратар на канарчетата ще бъде даден под наем на Царско село (ВИЖ ТУК).

“Ботев Пловдив преотстъпи вратаря Мартин Димитров на втородивизионния тим Царско село. Контрактът между двете страни е за срок от шест месеца, а младият страж вече се присъедини към лидера във Втора лига.Мартин Димитров е роден на 20.03.1996г. в Пловдив и е кадър на “жълто-черната” школа. Това не е първо преотстъпване за младия вратар, който през сезон 2017/2018 игра под наем в Несебър. В края на 2018 година стражът подписа нов договор с “канарчетата”, който е до лятото на 2020г”, гласи съобщението на жълто-черните.

 

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    АПАПИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРА И КЮСТЕНДЖА, КАЖЕТЕ СЯ КВО ДА ПИШИМ И КАК ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ???! ТОВА Е ТЕМА КОЯТУ НАС КЛОАКОМОТИФЦИ НИ НЪ ВЪЛНУВА!!!…….ама нали требе да се изсирем тук?!!! ………та казвайти кво да пиша!!! съде клоакомотифффф, напреш апапи!!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)

  2. 11
    8

    Нискочелите астралопитеци пак са налазили темата за Ботев!

  3. 7
    2

    “Имаше запитване от Ботев за Румен Руменов, но той изяви желание да остане при нас и преподписа договора”!

  4. 7
    7

    Отивайте да проскате чаршафите, селски мастии.

  5. 7
    8

    Опъвайте Чаршафите Просяци!

  6. 9
    16

    Тоя пич едно време пееше мощно чикооооо ще прегърнееее ще прегърнеее хуяяяя ми … жълтааа кочинаааа шалялялял

    • 10
      6

      Буферски коментаторе, като не знаеш, не можеш да четеш и пишеш, камо ли да направиш нещо като хората- стой си в колибката и не коментирай глупости!

      • 3
        2

        Ако някой може да разбере какво си написал ще му стане ясно, че не си пловдивчанин.

        • Това че умствения ти багаж се пибира в две думи – прост мангал, няма как да разбереш!

      • Не е бил от Локо, а левскар и на доста мачове ходеше и пееше мощно шиииибааай жълтитееееееее Всеки ви гаври жълто-черни мюсюлмани хаха

        • Хахахаааааа, ама ти си остана в кочината, а той е избрал ОТБОРА НА ПЛОВДИВ-ГОСПОДАРА НА ПЛОВДИВ! Разбираш ли – надали!

  7. 20
    7

    Успех и дано пази в шампионатни мачове! Има хляб в това момче, но не е готов за Ботев. Дано да израстне с тези давания под наем и след една – две година, да продадем Кайзер за добри пари, пък Китаеца да го замести!

          • 6
            6

            Гейбандитите с прашки и джапанки ли са?

          • А вие и на приказки не го докарвате, само простотии и излагации

      • 9
        6

        Ей такива сте всички – анонимни цигански гъзове! Ходи си обсъждай сбирщината, дето наричате отбор!

    • Ако му се даваше шанс на него и други БГ момчета както на чужденците защото е платено в пъти повече сега в националния нямаше да има такъв “глад” за футболисти. Кайзер като дойде дори не центриране ксто хората, но ние го направихме вратар, а сега ни цака

Коментарите са затворени