Фен връчи приз на Тодор Тимонов за Футболист №1 на “Марица”

0
342
Привърженикът на “Марица” Цветан Грозев връчи символичния приз на избрания за Футболист №1 за есенния полусезон Тодор Тимонов.

 

Привърженикът на “Марица” Цветан Грозев връчи символичния приз на избрания за Футболист №1 за есенния полусезон Тодор Тимонов. Това се случи минути преди първата тренировка на тима за 2019-та година (повече за нея прочетете ТУК). Състезателят на “жълто-сините” спечели вота на феновете в анкетата, състояла се през месец декември. От името на феновете Цветан Грозев пожела здраве, лични успехи и много голове на сметката на опитния футболист, както и успешен пролетен полусезон на отбора и завръщане във Втора лига. Тимонов от своя страна благодари и обеща, че той и съотборниците му ще направят всичко възможно да защитят признанието и да постигнат максимален брой победи, радвайки публиката с красива игра. “Трудно ще е, но не и невъзможно” – така футболистът коментира пожеланията за завръщане във професионалния футбол.

Цветан Грозев, който се оказа потомствен маричанин, бе избран на случаен принцип измежду гласувалите в анкетата. Той и неговата съпруга, която също е фен на “Марица”, съвсем скоро очакват дете. От клуба пожелаха на семейството здраве, сбъднати мечти и безброй красиви моменти заедно!