Юноша на английския град Манчестър Сити трябва да започне тренировки с Локомотив Пловдив днес. Става въпрос за 23-годшният камерунец с португалски паспорт Вато Куате. Той играе на позицията дефанзивен полузащитник, а в академията на Сити е бил през периода 2012-2014-а година.Куате обаче не успява да пробие до първия отбор.

185-сантиметровия халф ще изкара пробе период на Лаута. Той трябва да вземе участие в днешната учебна игра срещу юношите на клуба, която е от 15 часа. Кауте идва като свободен агент, като за последносе е подвизавал в италианския Бишелие от Серия Ц. През пролетта има 2018-а записва 18 мача и 1 гол за финладския РоПС Рованиеми. Преди това е носил екипите на израелския Апоел Петах Тиква, шотландския Дънди, кръцките Трикала и Астерас. Професионалната му кариера започва в турския Акхисаспор пред 2014-а година, като избира този клуб пред английския Барнзли.

https://www.youtube.com/watch?v=SKO4Olk_p5U

8 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    5

    Хахахахаххахахаххахаххахаххххахаххаххаахахххахахахахахахаххахаххахахахххахахаххахахаахахахахаахахаххйайхахахххахаххахахаххахайайаай,???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • 2
      3

      Има, има! В квартал Столипиново от комплекс Изгрев! Фенове с бройка не по-малко от 50000 групирани във фен клуб Изгрев бойс! Те са нещо повече от цигани, защото са друговерци! Цигани-мюсолмани! С квадратни тиквоци, също като тези от Коматево и са от Ботевъ2011! Олигофрени! Е, те такива цигани няма!

  2. 10
    6

    Къде е лошото куче да обясни за българчетата и печките? 🙂

    • 12
      5

      Да де,ама при нас много бразилски мангали бе , брат ,все хващани от плажа като продават царевица

  3. 8
    9

    Браву! Нъ 23 гудини десетина отборъ аа сминил!

Коментарите са затворени