Португалецът Еуженио ще преговаря днес с Ботев Пловдив и Берое. Крилото настоява да получи около 7 000 евро месечно възнаграждение, но нито пловдивчани, нито старозагорци към момента са готови да му предложат такава сума. Интерес към португалеца има и от Левски, като от сините Еуженио и агентите му искат дори повече пари.

Междувременно жълто-черните са близо до разтрогване на договора им с Густаво Афонсо. Интензивни преговори се водят и Диого, с който канарчетата също искат да се разделят.

Ботев Пловдив са се насочили Антон Карачанаков, но по всяка вероятност за трансфер на играещия в Гърция футболист може да да се говори по-сериозно през лятото.

Ботев продължават и разговорите за подписване на нов договор с Кайзер, както и продължават преговори с Лудогорец за Серкан Юсеин.

144 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    РУКОВОТСВУТУ Е РАЗГУВАРИЛО С ТОА АПАП 49,12М. И СИГА ША РИШАВА ДЪЛ ДА ГУ ЗЕМИ!!! ДАНО УТКАЖИ, ЧИ ДА ГУ КЛЪВНИМ НИЙ УТ ВЕЛИКИЯТ КЛОАКОМУТИФФФФФ! ПУФ ПАФ

  2. 5
    3

    По-добре да бягам от селянките , гладни и с претенции

  3. 5
    6

    Сигурно са го изгонили от миячното Тошко селския….по цял ден виси като сопол тук
    и си сере

    • 4
      3

      Като става дума са сопол и сране говориш за себе се,нали?Боклук жалък!

  4. 4
    1

    Цветомир Панов е подписал с Черно Море за 2 години…

    • И Варна е голям град и там живеят хора. Готов съм да се басирам,че на Цветомир Панов му се иска да се върне в Ботев. Той знае,че е далеч по престижно да си футболист на Ботев отколкото на тези с които е подписал,но след всичко станало се досеща,че няма да бъде добре приет. Той е скромно и свястно момче и феновете на Ботев му пожелават късмет и успехи с новия му отбор.

        • Стига де`. Не плачи! Погледни на нещата откъм смешната им страна. Застани пред огледалото!!!

  5. 5
    1

    Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев спечели приза за Футболист №1 на месец декември според InStat Index. Класацията бе учредена през настоящия сезон от Асоциацията на българските футболисти, в сътрудничество с ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

    За победител се обявява играчът с най-висок InStat Index в Първа професионална лига за съответния месец. Този индекс се определя чрез формула на основа действията на играча – голове, асистенции, точност на подавания, успешни единоборства и други показатели, процентът на успешни действия увеличава индекса, върху него оказва влияние и нивото на опонента в мача.

    Тодор Неделев остана без конкуренция през декември и заслужи приза Футболист №1 с InStat Index 270. Националът изпревари Марселиньо от Лудогорец, който е с InStat Index 252. Призовата тройка допълва халфът на Левски Жерсон Кабрал с InStat Index 250.

    Неделев стана петият победител в класацията „Футболист на месеца“. Преди него приза заслужиха Кирил Десподов (за месец август), Марселиньо (септември), Станислав Костов (октомври) и Сисиньо (ноември).

  6. 12
    5

    Циганите не са продавали футболист от 30 години ама иначе коментират Ботев колко пари взимал за футболисти, които продава. През последните 3 години Ботев продаде футболисти за над 2 млн. евро.

    • 5
      7

      Пак ми ритнаха такето! Що ми трябваше да се обаждам?

  7. 5
    9

    Крив глава, ти толкова прост, че не можеш измиеш мой чинии!!!! Стига!!!! Днес продал теб в Пакистан, кирлив село като твой, но без интернет!

  8. 11
    10

    Тошко Африкански сам си го набута между двата бута – майка му и баща му от помаклъка платили “луда пар” да се образова, а той не се е научил дори да пише грамотно… В резултат станал гастарбайтер и мияч на чинии…

    Виждате ли, деца, колко е лошо да си с крива глава – мозъка ти се изпарява…

    • 11
      8

      Ахахаха, забавен, ровещ в контейнера за смет нещастник, пикая на теб…..

      • 10
        9

        о, пак ли си почивка?! Бягай, че индийският ти началник те търси…

    • 3
      2

      Пак е по добре отколкото да си член на една гейбанда!

  9. 6
    5

    МОЙТИ ИП КЪВО Е БЕ БРАТЧЕТ? ДА НЯМАМ ТИМПЕРАТУРА??? ЯЗ ЗНАМ ЧИ ИМАМ ГОЛЕМУ ФИ!! ПУФ ПАФ ВАЖНУТУ Е ДА СНЕ ТУК И ДА КУМИНТИРЪМИ БУТЯВИСТИТИ!!! САМО ЛАЙНУМЕТСТВАНЕ МУ И МАЙКАТА!!!!! ША ФЛИЗАМИ ТУК НИКАНЕНИ И ША ПРОВЕРЯВАМИ ФИТО НА ТИЯ ОТ БОТЯФ!!!……СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ НАПРЕШ АПАПИ!

  10. 6
    7

    КАЖЕТЕ НЕШТО ЗА КЛОАКОМОТИФФФ!!! ШЕ ВЛИЗАМЕ ЛИ В ТРОЙКАТА? ДА КУПИМ НЯКОЙ ОТ ВЕЛБЪЖДТ? НИЕ ТРЕБЕ ДА СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ! ЦЯЛО СТУЛЮПИНУВУ И ШИКЕРА СНЕ ЗА УТБОРА НА ВАГОНА!!!! НАПРЕШ ЛАЙНОМЕТИ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))

    • 6
      4

      Ще влезе целияэ отбор в задния ти двор мияч на езици!!!

  11. 9
    6

    Една забележка към папагалчето-емигрант Тошко Африкански и провокатора-кандидат за слава Гордия Носител на подарените хапчета от 2017:

    Господа, оправете си правописа! Така, тъй като сте неграмотни и правите еднотипни граматически грешки, сте лесно разпознаваеми когато си сменяте никовете и си говорите сами…

    Няма нужда дори да ви проверявам IP-то за да разбера, че сте вие..

    • 8
      6

       Aз НАСТОЯВАМ да проверите IPтата!
      След което да се наврете в проскубаната си столипинкска дупка и да плачете, плачете, плачете…..осъзнавайки колко много различни канари ВИ ЕБАВАТ ПУТКАТА МАЙНА И ВЪВ ВИРТУАЛА И В РЕАЛА!!!

      ПУДАТИЕБА<АЙКАТА ЦИГАНСКА!!!!!

      Аре сега ходи провери това Мюмюне!

        • 6
          5

          Ахахахах, абе путко, образованието му струва колкото десет поколения на кирливата ти рода бе, мангал прокъсан, тиебамайката циганска!

          • 6
            5

            а стана мияч на чинии…
            Някой си е дал парите на вятъра след като на нищо полезно не са те научили…

          • 7
            5

            правилното е “…рода, бе мангал проскубан…”
            Язък за парите щом си си останал неграмотен..

          • 5
            5

            Така ли говори един образован тип … Роб английски

      • 4
        4

        това, че използваш proxy или VM понякога пак не те прикрива.
        А и като гледам от вчера буферите те правят сандър…

        • 5
          5

          Ама аз нямам нужда от прикритие бе, педераст цигански, дреме ми на мен на кура дали ше ми хванеш IPto от България или от Англия, през кура ми е, въпроса е че вие сте насрани проститутки, които са срам за човечеството….

    • 3
      2

      МОЙТУ ИП КЪВО Е БЕ БРАТЧЕТ? ДА НЯМЪМ ТЕМПЕРАТУРА? ЯЗ ЗНАМ ЗА ФИТО………. МЛОГУ МИ Е БАБАЧ!!! ПУФ ПАФ! ВАЖНУТУ И ДА СНЕ С ТЕБ ТУКАНКАНА ПРИ БОТЯВИСТИТИ И ДА ИМ ГЛЕДАМИ ФИТО!:))))))))))

    • Мойту ФИ провиряеашли гу апап? Гуляму е кат вагон!:) Хаааааа Съфе кЛОАКо мотиффф, пуф паф

  12. 7
    4

    Единствения въпрос, на който трябва да отговорят всичките ни кандидат футболисти е:

    МОЖЕШ ЛИ ДА ЕБЕШ ЦИГАНКИ ОТ ЦЕНТЪРА?????

    Ако отговора е ДА, то той е приет.
    Ако отговора е НЕ, но исмам да се науча от ТОДОР НЕДЕЛЕВ, то той също е приет!

    • 5
      4

      правилното е кандидат-футболисти, Тошко Африкански

      • 7
        3

        0-2 шебек проскубан, с ГОЛ ОТ ЦЕНТЪРА ОООООООООООООООООООО, еби си майката прогизнала ооооооо, АЙДЕ В УСТАТА РЕМЗИИИИИ, ахахахахахгах, майка ви дейба гнойна!

        • 5
          5

          Това не променя ФАКТА, че си неграмотен и грозен… Съжалявам!
          Много бързо свърши работа днес. Няма ли клиенти в четвъртък?

        • 3
          2

          Кучко .. кажи ми последно кога беше на стадиона да викаш за отбора си ..

  13. 4
    9

    Не е тайна, че Берое също има желание да си го върне, а за тази цел клубът му е приготвил с 2000 евро по-голямо месечно възнаграждение от това, което му предлагат в Пловдив.

    • 4
      7

      Но не е тайна, че заради разликата в заплащането може да се взриви и съблекалнята!

  14. 11
    3

    Щом Левски и Берое искат Еуженио , Ботев с какво би им се противопоставил?! Нали все пак трябва да го впечатли с нещо за да дойде да играе в Пловдив? Може би с евентуален добър трансфер?! Косоко почти беше футболен труп , но успя да направи отличен трансфер тъкмо от Ботев където направо възкръсна!

  15. 14
    8

    БРАВО АНДРЕЙ ПАК САМО ГОТИНИ НОВИНИ ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ . ЗА СТОЛИПИНОВО НИТО ДУМА . ИМА ПОВЕЧЕ НОВИНИ ЗА ХЕБЪР ОТКОЛКОТО ЗА МАНГОВЦИ . ТАМ ВСИЧКО Е УМРЯЛО . ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА АНДРЕЙ ТИ СИ ИСТИНСКИ БОТЕВИСТ . ШИБАШ ЦИГАНКАТА КАКТО АЗ Я ШИБАХ ОТ ЦЕНТЪРА .

    МАНГАЛИ ОСВЕН ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ КОИТО МЕ ОБИЧАТ ВИЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА МЕ УВАЖАВАТЕ . БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕН ВИДЯХТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ГОЛ В ИСТОРИЯТА НА ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ . НА ЖИВО НА КАЛНАТА КАРТОФЕНА НИВА ЛАЙНУТА . ТОВА Е ПРИВИЛЕГИЯ И ЗАТОВА Е РЕДНО ДА ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ И ДА МИ ЛАПАТЕ ПЪРВОМАЙСКАТА ПАТКА ДОКАТО НЕ ИЗДАМ ДРУГА ЗАПОВЕД .

    ИСКРЕНО ВАШ ИМПЕРАТОР НА ПЛОВДИВ ТОДОР НЕДЕЛЕВ 8

        • 5
          3

          Същата е гноясалата путка на майка ти Асанчо, дето турските тираджии само отдалече като я помиришат и и викат: ПУДАТИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА днеска само ше лапаш, пфахахахахаххахахаха, нещастник цигански!

          • 5
            5

            неграмотен и вулгарен гастарбайтер с пакистански любовник

    • 5
      12

      Пий си хапчетата, бе Тиквеник!
      Плюеш срещу Андрей, обиждаш го, а сега го хвалиш, Шизофриник!

      • 9
        4

        НЕ ЛЪЖИ МАНГО ЩЕ ТЕ РЕЗНА ОТ ЦЕНТЪРА . НИКОГА НЕ СЪМ ОБИЖДАЛ АНДРЕЙ А СЕКИ КОМЕНТАР ГО ПОЗДРАВЯВАМ КАК ТЪНКО СЕ БАЗИКА С СТОЛИПИНОВО . ВЧЕРА НАПИСА ЧЕ ДОРИ И ЧИЧКО ГУГЪЛ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НОВИТЕ В ЛОКО ХАХАХАХААХХ КАК ДА НЕ ГО ПОЗДРАВЯВАШ ТАКЪВ ЧОВЕК . ИСТИНСКИ БОТЕВИСТ И МАНГАЛОТЪПКАЧ .

      • 2
        1

        а това е гордия носител на подарените хапчета

        • 4
          1

          Ахахахахаха, какво, КАКВО?!?!?

          Ахахахахаххахахаххахахахха, абе вас са ви изпраскали в бордюра с главата напред като са ви родили бе ахахахаххахаххаха…………

  16. 7
    3

    Хайде, бе Андрешко, иди на тренировка! Виж кой какво тренира! Напиши как са новите! Започва да става скучно….

    • 3
      6

      I Toshko Afrikanski maj otide na rabota.. nqma koj da zabawlqwa. Da dojde gordiq nositel…

  17. 11
    7

    Значи, приятели, и вие цигани от Джамията Лаута,ето какво:

    Докато кликах безцелно върху 326 светофара, 18 000 коли, 36 моста, 86 витрини на магазини, 67 пъти от коя дистанция еба ТОДОР НЕДЕЛЕВ мангалите (има го тва честно) ме връхлетя откровение, и какво е то? Ето какво:

    Тоя сайт си е ебал майката утрепана, честно ви казвам.

    И после: Цигани, Карачанаков (военния министър или както там беше) ше ви ебе майкатаот пряк свободен право във Войводинските къщурки!

    КУР за вас!

    • 6
      6

      Пий ги тези хапчета, не се чуди. Затова сме ти ги преписали.

    • Пенджап - съквартирант на Тошко и манаф от Пакистан
      7
      7

      Тошко Африкански, спокойно! Спокойно! Довечера ще те утеша. Обещавам. Сега си пий хапчетата! Моля те! Спешно е!!

    • 4
      6

      Тошко, ще ти сложа безплатно цици! Само се успокой моля те! Ще вземеш да пометнеш от нерви, бе момче (или каквото там се самоопределяш)

    • 5
      2

      Тук една отрепка, мислеща се за много умен и на високо интелектуално ниво, пише глупост след глупост. С този си коментар, а и с много други подобни преди това непрекъснато доказва, че е много далеч от това от желаната от него интелигентност. С псувни и гнусни коментари доказва точно обратното. Така че можеш да продължаваш в същия стил и да доказваш своята ” интелигентност”.

      • 6
        9

        Как ще е отрепка?! Момчето е успял емигрант. Мияч на чинии!!

    • 5
      7

      Мий ги тези чинии бе , стига с чикиите, много
      напрежение си събрал.
      Мога да мина да ти ударя една турска виза на задна , та дано
      не се пениш като пиян пакистанец

  18. 6
    12

    Ощи ли пригуварят ва? Жъ гу зимъми ли или не? Ай чи тряа дъ ранъ животнити.

    • 12
      3

      Още да, тече оживена дискусия кой първи да го отпори на хламидийната ти сестра.

      Тежко бреме, но все някой трябва да се нагърби….

  19. 15
    9

    Андрей, да ти еба тъпия сайт, ПИСНА ми на кура по сто пъти да кликам върху светофари, автобуси, пешеходни пътеки, витрини и прочее чикии.

    НАПРАВИ СИ НАЙ-НАКРАЯ НОРМАЛЕН ФОРУМ С РЕГИСТРАЦИИ БЕ ТЪПАНАР!!!
    ЕЛЕМЕНТАРНО Е!!!

    • 8
      14

      Сус бе перекенде , както галено те навиква Шукрито в китайския ресторант !

    • 16
      4

      Тошко,направили се задължителна регистрация на тези 2-3 пухльовци”пишещи” тук под всякакви псевдоними ще им лъснат мургавите цигански задници?Толкова гнусни отрепки няма!Друг е въпроса ,че г-н Андрей Атанасов Спасов напълно УМИШЛЕНО поддържа сайта в този му вид-отвратителен,миризлив “кенеф” в който ВСЕКИ да може да пикае и дриска на воля!Псувни,цинизми,ругатни всякакви тук са ПОЗВОЛЕНИ УМИШЛЕНО с комерсиална цел.Отвратително!Постскриптум,по-добре да има 10 смислени мнения отколкото 210 просташки/меко казано/такива.

      • 6
        8

        аз пък си мисля, че кривите глави пишещи тук не са много повече….

        Иначе за кенефа си прав… Тук не може да се води нормален спор с аргументи и без обиди. Не може да се прочете смислен коментар и мнение за мач, играч или каквото и да било. Аз отдавна се отказах от това и сега само се забавлявам докато съм на работа…

      • 11
        1

        Напълно съм съгласен приятелю.
        В този сайт пишат…или по-скоро серат около 5 столипински отрепки-утайката на обществото, които нито работа имат, нито пък са заети с нещо продуктивно са обществото.
        Гнусни, прокапали столипински изчадия, които трябва да бъдат баннати по IP и да бъдат забравени завинаги.

        Ама не, педераса Андрей се прави на ожулен, нещастник тлъст!

        • 6
          6

          IP баннването е от миналия век. може да спре само вашите плиткоумните кривоглавци, но не и локомотивци, които се всеизвестни със своята интелигентност

          • 8
            4

            С какво, КАКВО били известни? Хахахахахахахаххахахаххахахахаххахаха

            Само казвам: Когато баща ми беше майка и с това приключваме обзора на по-голямата част от феновете ви, айахахахаххаха, с глас се смея….

          • 5
            8

            Ами смей се. Явно имаш нужда. Те и на Галилей са се смеели като е казал, че земята е кръгла (а не квадратна) ама фактите са си факти… За някои същества са болезнени…

          • 7
            7

            Хааахахахахаха!Известни със своята интелегентност?Вълчоооо,Вълчо,такъв смех скоро не бях се смял!

          • 7
            5

            Дебиле,

            точно за това говорих. Благодаря ти, че доказа моята теза!

            простотията винаги изплува…като лайно…

    • 3
      5

      За пръв път съм съгласен с теб.

      Сега обаче да не сложи разни камили, кенгурута и други животински видове. Или още по-лошо – да ни кара да познаваме разни билки… да се изпищим от зор 🙂

      • 6
        1

        Да, хаха, ама не бе, сериозно, тва не се търпи просто…..

        В 2019 ние имаме сайт от 94та кога ебахме германците, еми не е нормално….

        • 3
          4

          и няма един елементарен spell checker….
          хората бързат и допускат typo-та – нормално е, да не са на диктовка..
          не говоря за онези, които са откровено неграмотни… и тъпи…

          • Много съм съгласен.
            Мани спелчекъра, ама няма елементарна възможност за поправки.
            Тва е просто нямам думи колко тъпо.

          • 4
            3

            това с поправките е виш-пилотаж. Андрешко ще даде фира ако трябва да го разбере. Може би в другия живот когато се роди локомотивец … 🙂
            Аз и на spell checker кандисвам, въпреки че и затова има елементарен workaround

  20. 11
    7

    Еуженио не е лош, но ако не дойде не е проблем. Да вкарва юношите, пък да става каквото ще. Аз лично предпочитам Косоко, но това не зависи от нас. Ако ще се дават много пари, по добре българи. Имаме прекрасни юноши, каквито никой отбор вБГ няма. И най вече са свикнали да бият Локо!

    • 5
      4

      свикнали са да бият ЮНОШИТЕ на Локо.
      В големите отбори не преследват резултати в юношеските година, а изграждането на качествени попълнения на мъжкия отбор

  21. 11
    6

    Само да попитам – каква е логиката да разтрогваме с Густаво защото взимал 7000 евро (15 000 лв) и да подписваме с Педро Еуженио за същите пари?! Двамата са еднотипни футболисти

    • 7
      3

      Политика на клуба – единият кара втори сезон в Ботев и никой не иска да го купи, вторият е уж по-добър и за сезон ако си вдигне формата може и да го продадем. Лично мое мнение е, че тук ръководството е право, че няма смисъл да се задържат скъпоплатени чужденци, но не знам по какъв начин такива помагат с интеграцията и развитието на юношите.

      • 7
        5

        ами то по тази логика догодина и Еуженио ще гонят …

  22. 13
    7

    Еуженио не е лош играч и ще е добре ако дойде при нас.

    Карачанаков след контузията не е същия играч и нямам никава представа дали ще може да се възстанови до предишната си форма.
    Иначе ше е интересно да наблюдаваме споровете с ТОДОР НЕДЕЛЕВ кой да бие пряк-свободните, Карачанака има некои брутални изпълнения на фаулове.

    Иска ми се и Кайзер да остане, ама там ше е тегава работата.

    • 6
      9

      за Тошко Африкански няма ли оферти? А уж цял свят се биеше за него. Това балони и партенки ли бяха?!

      Андрей, махни ги тези автобуси, светофари и комини, бе брат!!

      • 11
        4

        Има.
        От майка ти.
        Събира оферти кой може да и го набие в лилавата путка от 50 метра.

          • 15
            4

            Фактите са такива, аз нямам никаква вина че това е мечтата на изнурената от свирки на Скобата женица. Един 50 метров и после-суперстар. Ше я дават по телевизията.

            И искам малко уважение към нея!
            Тя се грижи да имаш кво да сложиш в устата си, помияр неблагодарен!!!

      • 15
        5

        Стикси, да го положа нежно на г-жа майка Ви в аналното венчелистче, пфахахахаха, помияр прост.

        • 7
          13

          както на теб ти го полага индийския съквартирант ли?
          Коя ви е любимата стойка? Ти наведен и той зад теб ли?

    • 7
      13

      Кривоглав, Локо си има отбор и никой не бяга като при вас селянките!

        • 6
          9

          Отбор, селски. Не си ли чувал тази дума?! Ама то къде и да чуеш – при вас само циркови тото трупи събирате

          • 12
            5

            Извинете, КЪДЕ е тоя отбор?

            На кое място сте, за какво се борите?

            Ебат ли ви от ПЕДЕСЕ МЕТРА в кафявата точка?

          • 5
            8

            ами вие на кое сте и за подарени купи ли се борите пак

    • 5
      10

      С Тотев. Обеща че, ще развали концесията март 20 20.

  23. 7
    17

    А ва мани го тоя Еуженио!
    Га жа довадят крановете ва кьнари?

  24. 10
    15

    Пак набеден мангал , догодина ще се чудим да му плащаме или да го гоним.
    Стадион така не се строи

  25. 10
    6

    Ами няма как да стане. Едни ще взимат по 7000Евро при 3000 таван, а други ще играят за по 1-2 хиляди.

  26. 17
    8

    Има Изгрев бойс и са много големи Ботевисти. Свикнали са да налагат юветата от малки.
    До Изгрев е Столипиново, така че тренират постоянно с вашата публика, която вече не ходи и на мачове

  27. 3
    13

    Футбола привлича футболисти а не заплатаджии в Граде Ботев-перачниците как лесно си даряват мъни…

  28. 9
    20

    ПАК ЖЪЛТИ ЛАКЪРДИИ И НЕБИВАЛИЦИ

    • 21
      9

      А бе, мангалите нямате ли си друга работа, а само висите по сайтовете и чакате да излезе нещо за Ботев и да започнете да серете? Разбирам, че централната анална рана не заздравява, но ако това ви е лечението, скоро няма и да заздравее!

      • 5
        19

        А бе кавал недоклатен .Ако не си споменеш братята от Изгрев. Не става. И не става Жълт мангал!

        • 18
          3

          Е, може и да съм недоклатен, а ти като здраво изклатен реши да ме наречеш мангал.
          Да ,ама не! Сети се, как ви посрещат по стадионите и думите на бате ви Зуме!

          • 2
            12

            Ми вие от изгрев бойс какви сте бе цигански го мньо?

          • 3
            10

            И как ни посрещат бе отворен ? Локо е България повече от Ботевград.И другия път пак кажи мангал да ти е леко измислената душа.Нещастник!

  29. 10
    12

    Добре де, не мога да разбера защо не си върнем поне Панов, който разтрогна вече с Лудогорец. По подобен начин изпуснахме един от най-добрите защитници в България – Виктор Генев. Имал си тези играчи в състава си, знаеш качествата им и ги изпускаме без трансферни суми. Ако алтернативата за Панов е Етър, то това говори красноречиво за ситуацията при нас. Трябва да има таван на заплатите и да не се изхвърляме за играчи както с Алонсо, Бризола, Густаво, Диего и щом реално не можем да си ги позволим.

    • 26
      5

      За какво ти е, слаб, на средно ниво защитник. Ние му помогнахме да расте, той се помисли за звезда! Да се разкара!

    • 10

      Пич,Панов не е разтрогнал а е пратен в дубъла им !

  30. 31
    6

    Незаменими хора няма,особено “футбалери”.Педро Еуженио у добър футболист който може да подсили “Ботев”Пловдив.Според мен обаче,заплатата която му предлагат в “Левски”и”Берое”е доста по- висока от тази която може да си позволи бюджета на “Ботев”Пловдив.Където и да отиде …да е жив и здрав!Апропо,нещо и за мургавите тъпунгери осиращи темите които НЕ касаят любимия им цигански отбор-пийте си хапчетата редовно и се образовайте поне малко, защото умственото ви ниво е много,ама много ниско!

    • 9
      25

      Селско-циганският отбор с най-голямата циганска, членска маса на фен клуб Изгрев бойс Столипиново, се казва ботевъ Сопот!

    • 4
      18

      Като ти чета коментара и разсъжденията със сигурност твоето умствено ниво е доста по-ниско от това на буферите.

    • 7
      17

      Нещо нормално, намиращият се почти във финансов колабс ботевъ Сопот могат да мечтаят, защото мечтите са безплатни!

      • 10
        1

        КолаБс?

        ПУДЕЙБАВАШТАМАЙКАНЕГРАМОТНАДЕЙБА!!!!!

  31. 18
    4

    Андро, дай нещо по конткретно. Тези новини ги знаем от 3 дена.

    • 37
      7

      По конкретно , Томаш го желае много, Райнов ще отиде в Левски , Цонев е на операция, Гаджев е на операция, което говори, че ще му дадат пари колкото желае, единственият ни коз е , че ще е титуляр и името Ботев, което пък означава, че може да рестартира и след 2 години да го желаят доста по силни отбори с големи възможности, има и някакъв шанс да играе в Европа с Ботев, с Берое това няма да стане, пишат и за Карачанаков, който заедно с Еуженио и Вутов, и Неделев, и Балтанов, и Шопов след кратко напасване става един доста силен отбор, защото Белия знае как, само малко парички да отпуснат шефовете и ги побъркваме наред …..САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ

Коментарите са затворени