Лудогорец продължава преговорите с Ботев (Пловдив) за Серкан Юсеин, който е един от най-добрите млади български футболисти. Младежкият национал подписа предварителен договор с българския шампион и със сигурност през лятото ще се присъедини към Лудогорец. Sportal.bg съобщава, че двата тима са на крачка от споразумение и по всяка вероятност Юсеин ще стане футболист на “орлите” още през зимата срещу сумата от 100 хиляди лева. Желанието на самия играч е да започне подготовка с Лудогорец колкото се може по-бързо.

Първоначалната оферта на Лудогорец била 50 хиляди лева, която е отхвърлена от “канарчетата”. От Пловдив са поискали 200 бона в българска валута, но “зелените” категорично са отказала да платят подобна сума, тъй като през месец юни така или иначе Юсеин ще акостира в Разград. Запознати твърдят, че разминаването ще бъде изчистено в най-скоро време и двете страни ще си стиснат ръцете.
Очаква се Серкан да премине още през зимата в Разград срещу 100 хиляди лева. По този начин и двата клуба ще са доволни. От една страна Лудогорец ще разполага с новото си попълнение няколко месеца по-рано, а от друга – Ботев ще прибере добра сума. В Пловдив са преценили,че това е по-добрият вариант, отколкото да използват Юсеин до лятото и после да избяга без пари.

Горе-долу същото е и положението с Пламен Илиев, който има предварителен договор с Лудогорец, но е обвързан с румънския Астра до лятото на 2019 години.

40 КОМЕНТАРИ

  1. срам ме е да коментирам след тези простаци

  2. 4
    4

    ”Страх от самолети спрял Неделев от трансфер в Китай”
    Сложете му капаци на очите , така се превозват говеда в самолети.

    • 3
      4

      СПОМНЯМ СИ И ДРУГИ МАГЬОСНИЦИ ВЪФ ФУТБОЛА ДА ГИ Е БИЛО СТРАХ ОТ САМОЛЕТИ, НО ГИ КАРАХА С КОЛА ЗА МАЧОВЕТЕ!!!!……….НАЦИОНАЛИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ!!! ТА И ТОШКО ША ГО КАРАТ С КОРАБИ АКО ТРЕБЕ, СТИГА ДА ВКАРВА ОТ 49,12М. ГОЛОВЕ!:))))))))) ПУФ ПАФ!

  3. 4
    2

    ДА АМА НИЙ В КЛОАКОМОТИФФ ША ЗЕМЕМ 100 000 ЛВ. ЗА МЮМЮНА И БАТ КРУШО ША ДАВА ОЩЕ И ША СТАВАМИ ШАМПИАНИ!!! ПУФ ПАФ! СЪДЕ СТОЛЮПИНУВУ И КЛОАКОМОТИФФФФФФФ!!:)

  4. 16
    4

    Никакво навеждане пред резаците! 200 000лв или Серкан на пейката до лятото и го получават като излязъл от първи клас!

    • 1
      2

      $ултра$ проститутките си имаме цена, няма са еВем за жълти стотинки

    • Жълт,, приятелю”, вие от седем години сте се навели пред резаците! До такава степен сте свикнали с позата, че вече не се усещате!

  5. 25
    2

    Като чета коментарите в този сайт под статиите имам чувството,че много неграмотници и малоумници пишат..то бива цинизми,псувни,мръсни приказки,обиди на всякаква основа..никакви ценности и морал няма в дребните ви душишчки и тази демокрация ви влияе много зле..спрете се малко с тия простотии не знам в реалния си живот така ли общувате в семействата си и с околните..от по вечето ви ме е срам ,че сте българи излагате се доста не само себе се а и като цяло българите като нация по този начин!Футбола е само един спорт и трябва да носи удоволствие..а повечето от вас си избиват комплексите!Като си представя на времето Левски,Ботев и многото други достойни българи как са си отдали живота за да имате тая свобода,ако са знаели кокво поколенеие ще се завъди 100-150 години по късно ще се запитат струваше ли си…Спрете се с тия простоти омръзнахте на нормалните хора и за това и стадионите са празни заради такива като вас,ако имахме оправници като хората кракът ви нямаше да стъпи на стадион никога по вече да не говорим за по тежки законови наказания.

    • 14
      1

      Абсолютно.Някои индивиди повече мразят,отколкото обичат

  6. 18
    4

    Пак пара за тез жалтити ! А за нас -бедноту ,клет сиганин -без ваазлин от сентъра -ногу лошу на негу.

  7. 11
    4

    Eee mayna tiya ne si gledat kirliviya si sziganski otbor a gladat kvo stava s granda na Plovdiv BOTEV KAK SAMO NI REVNUVAT

    • 5
      17

      И с дубъл и без дубъл махам се кривоглавите шматки

  8. 7
    16

    Благодарим на кораба майка за допълнителните пари.

  9. 21
    6

    В теммата за новото вратарче на Доко; двама мангала.

    В темата за играч на Ботев: 58 циганина.

    Говорете ми после за комплекси…

  10. 25
    6

    Лудогорец продължава преговорите с Ботев (Пловдив) за Серкан Юсеин, който е един от най-добрите млади български футболисти.

    Когато буферите прочетат нещо подобно за техен футболист, да заповядат на дискусия.

  11. 35
    7

    Добре де, Буферите пак тука, дрискат и мажат, ми ходете си гледайте отбора, кво кибичите тука, жалки буферчета, на кой му пука изобщо за вашето мнение , гледайте си новата звезда Цветанов -Шивача

    • 7
      26

      Много се бъзикате с Шивача, ама да не ви зашие 1-2 гола в дербито? Обикновено така става!

      • 21
        3

        Дерби ще има чак в следващия шампионат, така че е рано да мислиш за това. Знам, че това за теб е най-важния мач в годината, но ще трябва да почакаш повечко време за него.

  12. 34
    5

    Без стадиона сме обречени. Това е единствения начин клуба да генерира повече приходи и да привличаме нови спонсори, а от там да можем да предложим и по-добро възнаграждение и да задържаме качествените играчи от които клуба да печели в бъдеще. При това положение сега винаги ще сме донори на Лудогорец, ЦСКА и Левски. Цяло чудо е че взехме сравнително добри пари за Стивън и че Тошко остава.

    • 5
      24

      Много сме си добре в Коматево! Живея наблизо и ходя пеш на малкия Колеж!

  13. 31
    5

    Мангали продължавайте да дразните и да вкарвате излишно напрежение.Така е по-добре да се озлобяват нашите та като ви хванем ултрасчетата да ги пребиваме като кучета и по болниците с отворени черепи.Продължавайте все така мама ви дейба проста.

  14. 37
    5

    Мангалите нещо са много на вътре в нещата.
    Те не знаят, какво става в локото, но за Ботев всичко им е ясно!

    • 31
      5

      Няма други такива цигански измекяри като тия нещастници.

    • 22
      5

      Ми`,че то в Локото какво става?? Нищо не става?!

    • 7
      38

      Жълт мангал, това да не ти е хайван пазар?

      • 14
        16

        Зелен помак,надявай шалварите и заминавай в джамията да се помолиш за здравето на Киро,че ако ви остави и заминавате където бяхте.В зоните.Ако не помниш питай баща си стария Мюмюн.

  15. 9
    27

    Пак жълти лъжи. Нали ги знайш глупаците, трябва им залъгалка и са тихи и мирни. Ей така ще стане и утре след срещата. Ще кажат, че в най-скоро врвме се възобновява строежа, за да няма недоволни бултраси.

  16. 11
    26

    ЗНАЧИ 50 СА МАЛКО, А 100 БИЛО МНОГО ДОБРЕ, ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ. НЕ НИ ПРОБУТВАЙТЕ ТЕЗИ ИЗПЪЛНЕНИЯ. ЗНАЕМ, ЧЕ С ЛУДОГОРЕЦ ВСИКО СЕ ДОГОВАРЯ – КАКВОТО КАЖАТ ТЕ, ТА ОТ КЪДЕ ИДВАТ ЗАПЛАТИТЕ В КЛУБА.

    • 28
      5

      Майка ти дейба черно-бяла мангалска . Ще ви потрошим кокалите и черепите уроди мръсни.

  17. 10
    29

    Е бахти и цирка. Всико е пунта мара. Бултрасите се разбучали и ужким Лудогорец вдига офертата, алооо Андрьооо не на нас тия.

    • 23
      3

      Ма на теб кво ти пука, ходи гледай Акрапович и Шивача, те са твойте хора…..

Коментарите са затворени