“Чичко Гугъл” мълчи като арестант за част от новодошлите на проби в Локо Пд. Припомням ви, че днес каре футболисти, единият от които хърватин, започнаха проби с черно-белите. Първият от тях е Ивайло Маринов. Само по име в най-мощната търсачка не открихме нищо освен боксьор със същото “заглавие”. Дори и в словосъчетание с “футболист”, въпросният боксьор продължава да нахалства по компютърния екран. От ухо на ухо разбрахме, че той играе като дефанзивен хлаф.

Вторият играч е Петър Рогозански. За него разбрахме, че е играч на сателита Рилски Спортист, а като по-млад е бил юноша на ДИТ. От наши приятели в от ДИТ научихме, че Рогозански може да играе като централен и краен бранител.

Трето момче е бивш юноша на Локо Пд и за него информацията е изчерпателна. Става въпрос за Расим Сюлейман. През 2016 като част от Локо U17 той почти сам бие ЦСКА с 2 гола във вратата на червените.

За Расим открихме изключително интересна информация именно в при нас в PlovdivDerby.com. Ето материалът, който сме публикували за него:

“Расим Сюлейман от седмица се състезава за отбора на Рот-Вайс Есен, който участва в Бундеслигата до 19 години. Талантливият българин ще има възможност да се изправи срещу отбори като Шалке, Борусия (Дортмунд), Дуисбург, Бохум, Байер Леверкузен, Борусия Мьонхенгладбах и много други.

До трансфера на Расим се стига, след като е забелязан от немски скаут, откривател на редица таланти, научи Plovdivderby.com. Именно по негова препоръка Сюлейман е пратен в отбора на РВ Есен. Задачата пред новия му тим е да остане в групата. Всички в клуба са обнадеждени, че именно българинът може да бъде един от основните „виновници” за постигането на целта. Той е оставил отлични впечатления с изявите си до момента, като за краткия си престой е предизвикал истински фурор и на него вече се възлагат големи надежди.

Първата крачка към оставането в групата бе направена снощи. Рот-Вайс се наложи с 2:0 над силния отбор на Бохум. Расим влезе в игра 15-ина минути преди края на мача. Той остана на резервната скамейка, тъй като в последната тренировка преди двубоя получи леко разтежение. Самата среща се игра на осветление – от 19:30 ч. българско време.

Расим Сюлейман е роден на 8 февруари 1999 година в Асеновград. На терена се подвизава като дясно крило. Той е юноша на Локомотив (Пд), като е минал и през ЦСКА. Записва 2 мача за мъжкия отбор на „смърфовете” – в контролни срещи. На два пъти е викан в проекто националния отбор на България.”

Хърватски футболист с името Петър Ботица открихме е набор 97.  Той е дефанзивен халф, на 21 години. Според един от скаутските сайтове в неговата родина той струва 4 паунда и взима заплата от 150 паунда, като не се уточнява дали става въпрос за седмично или месечно възнаграждение. Ботица е свързван преди години и с някои от юношеските формации на Хърватия

 

63 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    ХАХХХХХХХХХАХХХХХХХААХАХАХХХХАХАХАХХАХАХАХХХХХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХХААХАХАХАХАХХХАХАХАХААХАХАХАХААХХААХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХААХААХХАХАХАХАХАХАХХ
    БАЙ МАНГАЛ Е ГАТИ И ПУАРА
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  2. 5
    7

    НА РАСИМ МЕНИДЖЪРАТ КОЙТО ГО Е ОРЕДИЛ В ГЕРМАНИЯ Е БИВШИЯТ ФУТБОЛИСТ НА ЛОКО ПД — ДИМИТЪР КЕХАЙОВ КОЙТО Е МЕНИДЖЪР И ПОМАГА НА МЛАДИ МОМЧЕТА ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ В ГЕРМАНИЯ

    • 7
      3

      Тоя пък,грешна ти е информацията,той лично е разправял че някъв турчин живеещ в Германия му бил мениджъра.На кого кво разправя,явно си измисля момчето,може пък да няма никакъв мениджър.Няма гаранция-Франция.

    • Tozi menejr sam az Metin az jiveja ot 22 godini v Germanya a ne bivsiya Futbolist na Loko Go e zakaral,
      Rotweis Essen sam go az vkaral ,
      Ama ne vajno mnogo Stranu 4e lajat

  3. 15
    1

    Тук един или двама озлобени , нагли и нахални човека , писещи под няколко различни ника непрекъснато се опитват да ни внушат колко лошо и некадърно е ръководството ни и колко зле е отбора. Тях не ги интересува обективната истина. Те не харесват нищо, направено от клуба. Когато се опиташ да изкажеш мнение различно от тяхното си или жълтур , или любовница на Крушарски или платен трол. Те не се спират пред нищо в борбата им да разбият отбора , да разцепят и агитката. Тях логиката и истината не ги интересува. Важно е само да постигнат целта си. За тях няма морал и чест , макар че се крият и под тези лозунги. Отвратен съм от тези типове . Това е най-малкото, което мога да напиша . И тъй като се убедих , че с тях не може да се спори , аз се отказвам от това. Надявам се и другите локомотивци , милеещи за отбора да не се подвеждат от техните провокации.

    • 11
      1

      всички ги знаем, че са братя Колеви. Ръководството ги знае също.
      Преследват лични интереси и хич не им пука за Локомотив

  4. Луи Де Фюнес пак започна да забавлява.
    Сменил е тактиката – понеже е глупав и не може да измисли нещо оригинално – плагиатства като … папагал. Дали пък не е папагал

  5. 5
    19

    Много не ме обнадеждават тези пишлемета които са на проби,ходих да ги гледам,тва хърватчето и другото нашето високото Расим само стойки чупеха на тренировката.Несериозна работа,хърватчето пълен анонимник,Расим Сулеман пък рових из интернет,КВа надежда майна,в Германия само 6 Мин имал изиграни в Ротвайс и идва от няква 6 или 7 лига там.Я по-сериозно управата…само юношите дето взеха сега гледам са напористи.

    • 14
      6

      Не лъжи . И аз бях на тренировката , но те не взеха участие в двустранната игра , а правеха упражнения отстрани. И лъжеш и не си добронамерен.

      • 3
        8

        Ми аз кво казах,че тренираха наравно с другите ли.Я чети правилно,чупеха стойки казах,имах предвид при упражненията.Къф Локомотивец пък си ти.Джендър.

        • 2
          8

          Искаме качествена селекция,не анонимници дошли с протекцията на някой си там мениджър или близък.Само Локо

          • 7
            2

            Момчил Цветанов и вратарчето и те ли са анонимници като Запро?

            Искате селекция от ваши деца, роднини и от тези от които сте взели пари за да ги вкарате в мъжкия отбор. Едно птиченце ми каза

          • 2
            4

            Братле, как да стане, като нашия въшльо Крушарски няма пари да се обръсне? Само жълтите го харесват, защото знаят, че с него сме слаби.тук има два индивида, които са или любовници на Крушарски, или е някой от ония финансовите директори на Крушо, за да го защитават така. Виж, че те на черното викат – бяло. Правим селекция от анонимни баберици, но те ги виждат, като Пелета.С тоя цървул ще е така – мъки и вегетиране. Виждаме за 3г какво е направил.На първа тренировка 30 човека, а преди бяхме поне 500 – 1000.Лаута пък опустя и това се вижда от всички…само тези два платени трола не го виждат.

          • 2
            5

            Запознат, кой е Момчил Цветанов…Неймар ли? Да не би да е тоя, дето е сменил 6-7 отбора и никъде не се е наложил, и като за подигравка идва на първа тренировка с жълти калеври?!Едва ли не знае! А тоя вратар ти чувал ли си го? В момента може да се вземе много добър вратар, като Макенджиев, който е освободен. Крис Гади също, но нашето дебилно ръководство спи и предпочита да идват анонимни баберици, за които дори и Гугъл не знае!

          • 10

            пич, сам си противоречиш – значи Макенджиев е изгонен но е ОК, а Цветанов, който има същата репутация като Макенджиев НЕ Е!!

            Злобата ти прозира отдалеч. Ти не си локомотивец, а злобар

          • ами то като имаш повече, поеми отбора и докарай който искаш.
            И не съм ти брат – ти си циганин

        • 5
          1

          Луи Де Фюнес, защо си смени ника? Не лижи, че не си ти защото Коко Джамбо допуска същите правописни грешки и използва същите “добронамерени” клишета

          • Мистър Бийн, защо си смени ника?
            Допускаш същите грешки, които се забелязват от километър!
            Ти си мислиш, че като се размножаваш с различни никове тук, и всички са като теб. Типично за жълтур, те правят така – един жълтур пише с 5 различни ника, влизат от телефони, таблети и сами си лайкват коментарите. Разконспириран си, Жълъд!

          • обясни ми какво значи: “които се забелязват от километър!”
            Пиши на български, троле

      • 5
        5

        Че то на тренировката имало повече публика отколкото на официалните мачове!
        Ха, ха, ха!!!

    • 7
      1

      Тошко Африкански колко минути записа за Майнц?

  6. 10
    5

    А кранове? Кранове да виждаш? Ич? Пиши за това, мишок! 😛

  7. 11
    3

    Само така Бруно млади момчета трябват! Еби им майката на тия потници
    Като няма пара, младоци

  8. 11
    3

    Андрюха, наритаха те като куче от Лаута, вече не можем да чуем говорните ти дефекти и незнанието какво е това микрофон. Ти си си Чичко Гугъл и Кака Диема ” журналист” , пий си ракията и си гледай кефа. До края на март. После….

  9. 10
    12

    Пак ще сме пътуваща трупа с тези бабереци!

    • 13
      3

      Не се обаждай от село, маймун ?

  10. 24
    8

    Виждате ли сега какъв двуличен интригант е Андрешко?!
    За техния анонимник Запро изписа поеми, а нашите юноши играли в Германия и Италия са “кандидати за слава”.
    И разни карикатури като онази адвокатска подлога веднага запяват 2-ри глас.

  11. 22
    3

    Адвокате,
    ама ние не те обиждаме. Ние просто ти казваме истината в очите. Съжалявам ако не ти харесва, но истината е жестока за някои хора.
    И това е в отговор на твойте каруцарски и клиширани ОБИДИ към всички в Локомотив.
    Твоята цел е ясна на всички – опитваш се да вкараш интриги между фенове и ръководство.
    Вие сте 5 човека и нямате никаква подкрепа, а пускате провокативни декларации от името на всички. С какво право?!

  12. 15
    4

    Луи Де Фюнес, а ти кой искаш да докарат на проби?!

  13. 6
    16

    „Чичко Гугъл“ мълчи като арестант за част от новодошлите на проби в Локо Пд.

    Само така Андрей,ти си истински ботевист.Мачкай малцинството.

  14. 12
    7

    Гледам Луи Де Фюнес не пропуска да забавлява.
    Като един Матросовец смело и безразсъдно се спуска да плюе футболистите, треньора и ръководството на … любимия си (уж) отбор.

    • 7
      10

      Мистър Бийн, аз не плюя…просто гледам обективно на нещата!
      На теб, какво ти харесва?
      Единствено тая някакви мъждукащи надежди за юношата ни.

      • 16
        3

        пич смешен, защо копираш?! Нямаш ли мозък да измислиш нещо оригинално?
        От какво да съм недоволен? Че въпреки съдииските тесли сле само на няколко точки от 6-тицата ли?! Или, че играем хубав футбол ли?!
        Ти като искаш титли, стани от Лайногорец.

        • 13
          3

          Подкрепям “Делян коматевски” в спора. Локомотив винаги е бил скромен отбор. Феновете му са винаги били доволни и на скромни успехи. Ние сме свикнали на болка и несгоди. В момента имаме приличен отбор. Момчетата играят с желание и сърце за емблемата. Нова ми снига
          Само Локо.

          • Най-важното според мен, че отбора е млад и перспективен и че най-после има ДИСЦИПЛИНА!!!
            Да, правят пропуски заради младостта като например пропуска на Аралица срещу БотевЪ 2011, но защо не се вижда как за да се стигне то този удар той направи за смях цялата им прехвалена защита?! Ако този играч играеше при тях, Андрешко щеше да пише оди за него след всеки мач.
            Бруно знае за слабостите при завършващия удар и съм сигурен, че работи над това. Отбор не се гради за 1 ден, но важното е че сме на прав път

  15. 15
    6

    Значи неизвестният Запро не е баберек, а нашият талантлив юноша Расим е по-зле и от баберек. Е това вече е желязна логика. Браво на тебе. Голям Локомотивец си.

  16. 5
    16

    Жълтите тролове, които ме нападат тук да прочетат статията на Андрей поне 3 пъти!
    Очаквам с нетърпение коментарите ви тук! Постарайте се да не обиждате, защото видяхте, че и аз мога.
    Коментари за повиканите кандидати за слава, които и Гугъл не знае нищо за тях, затова ще кажете ли нещо? Иначе селекцията ни не е от баберици нали? Като се замисля може и да сте прави – по зле е и от баберик!

    • 14
      6

      И кой от посочените е подписал договор с Локомотив, та побърза да им лепнеш клеймото? Аман от този малоумен , дървен философ.

      • 7
        9

        Никой, но е обидно дори да се викат такива анонимници на проби, за които и Гугъл не знае! Тъпанар, но ти няма как да го разбереш!

        • 12
          4

          а за Запро Гугъл знае ли?!
          Ти си супер прост щом се хващаш на провокациите на кривоглавия журналист на Пеевски.

        • 17
          3

          Аман от дървени философи! Когато дойде Крушарски, чисърдечно сподели какви са му финансовите възможности! Той каза, че няма нищо против да помага с пари и друг благодетел! Да си спомняте да е дошъл друг,, благодетел”? НЯМА! Обаче плямпала и даващи,, акъл” в стил братя Колеви, колкото щеш! Това са ни възможностите, затова ако искате да помогнете с не парични средства, нека да оценим обстановката, и коментарите даса в синхрон с нея!

          • Лошо е и друго – Крушарски не е от кръга фирми на ББ и не получава държавни поръчки като някои други. Издържа сам отбора със собствени пари. Кой в днешно време прави това? И вместо да му се помогне да вземе концесията и направи школа от която да печели пари за представителния отбор, братя Колеви и служителите им правят всичко възможно да попречат.
            Кой сега милее за Локомотив и кой работи против Локомотив??!!

    • 5
      4

      дърт педерунгекл, лягай си. Ще вдигнеш кръвното и нали знаеш – докато дойде Бърза Помощ и ще дадеш фера.
      Кой ще ни разсмива после?!

      • 5
        10

        Аха, разкрит си мръсна, долна, дребна, жълта душичка!
        Ти си от онези, които играха хоро на центъра, когато си отиде Жоро, Чикиджия!
        Ако си мислиш, че има по-голям слоун от теб тук си в голяма заблуда!
        Пий една студена водичка и си избърши пяната от устата, Джендър!

        • 9
          2

          оправи си правописните грешки и пиши на български за да разберем

    • 11
      2

      ами вземи акциите и докарай Меси.
      Само да не върнеш онзи баберек Кики

    • 11
      2

      Ама ние не те обиждаме. Ние просто ти казваме истината в очите. Съжалявам ако не ти харесва, но истината е жестока за някои хора.
      И това е в отговор на твойте каруцарски и клиширани ОБИДИ към всички в Локомотив.
      Твоята цел е ясна на всички – опитваш се да вкараш интриги между фенове и ръководство.

Коментарите са затворени