С 4 нови футболисти на проби започва Локо Пд новата година, освен сигурните нови Стамен Бояджиев и Момчил Цветанов. На въпрос за Христо Златински Акрапович отговори, че трябва да го види, за да се запознае с качествата му, което се отнасяло за всеки, който иска да играе в Локо Пд.

67 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Абе вие или сте лудо или търсите под вола теле – ами естествено, че ще викне един 35 годишен, който в момента не играе никъде на проби за да му види състоянието

    Аз обаче питам защо когато обявиха за идването на Златински, вие всички “вечни спасители” го обявихте за баберек, а сега плюете Бруно, че ускал фа го пробва?

  2. гордия носител даже не се усеща, че се превърна във форумния Луй ДьоФинес…

    • КОЛКУТУ ДА НИ МИ СЕ ИСКА, ЗАРАДИ ТАКИВА “ГОРДИ НОСИТЕЛИ”, ДИЛЯНИ КОМАТЮФСКИ, “ПОДАРЕНИ КУПИ”, ЯЗ СЪМ ПРИНУДЕН ДА СИ НОСЯ ВЕЛИКОТО ЛАЙНОМЕТСКО ИМИ ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ И ДА СЪМ ВИНАГИ УТ КЛОАКОМОТИФФ, И ДА ВИКАМ СЪДЕ И НАПРЕШ СТОЛЮПИНУВУ!!! ПУФ ПАФ!:)……………….да съм Луи Дьо Финес!:))))

  3. 5
    3

    Навремето Ботев искаха да правят проби на Мъри, когато го изгонеха от Турция. Той отиде в Левски и ги направи 3 пъти шампион

    • А какво направи в Ботев с огромният бюджет , който имаше.

    • В тандем със Сираков.Купуване,продаване и така.

  4. А ТАКА!! В ПРОБИТЕ МУ Е МАЙКАТА!!! ША СТАВАМИ УТБОР!!! ПУФ ПАФ СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ:)

  5. 10

    Тези същите, които плюеха Златински, че я подавал само на зад, сега са най-яростните му защитници.
    Потници, какво да ги правиш. Логиката им е хоби!

  6. Вземи се измитай от тоя отбор бе смешник.Когато Златински беше тук,ти още си бил хамал по Германия бе капут жалък!

  7. 12
    6

    Крушарски, време е да изметеш от Лаута разни мургави адвокати и техните служители, разни псевдо-журналисти /тире алкохолици/ и всички които мразят Локомотив повече от жълтурите
    Само така и със силна игра, каквато отбора показа в последните мачове може да се завърне истинската публика на Лаута.
    Разни поплювковци и дървени философи винаги ще има. Особено като са анонимни. Такива са ни ясни

  8. 12
    16

    Обърнете внимание, какъв анализатор е назначил изкукуригалият комсомолски секретар от Говедарци – гръка, който го изгониха от дюш.Само това ти стига да разбереш, какъв батак е при нас. Селекцията е ясно, че ще е от баберици с надеждата да ударим кьоравото.Тоя Тиквеник не може да разбере, че локомотив не е Рилецо, Септември или Верея.Няма нито акъл, нито необходимите финанси да издържа клуб, като Локомотив Пловдив. С тоя палячо ще са големи мъки!Жълтите може да нямат голям бюджет, но имат ръководство, което работи и се привличат футболисти, които ще им вършат работа. При нас селекцията е на килограм баберик.

      • 11

        прав си – това е мургавия близнак.
        Само, че той не може да разбере сарказъма ти и го приема като комплимент.
        Тъпичък е горкия

    • 4
      1

      Значи не се стърпя. Пак изплю отровата си, мръсен изрод.

      • 3
        7

        Млъкни, бе Олигофрен, с кое не си съгласен пак – за гръка, или за нападателите, които имат по 3 гола на кръст? Ти любовница на Крушарски ли си? Какво го защитаваш сякаш е построил стадиона или имаме отбор в топ 4?

        • 7
          1

          ей дърт педерунгел, не те ли е срам да наричаш футболистите на Локомотив баберици и в същото време да се правиш на локомотивец.
          Изкукал дрогант!

          • 2
            4

            Дърт педерунгел ще викаш на любовника си Крушо, зелен коматевски домат! Не ме е срам да ги наричам баберици, защото не могат да си подадат топката правилно повече от два пъти, а нападателите ни не могат да умерят вратата от 5м. и имат по 2-3 гола. Твоят любимец Антето има 3 гола за 13 мача, а Посеркович, дето го защитаваш сякаш ти е син вкара 2 гола на пропития от слава колос Ботев Вр! Резултатите говорят, Травестит!

          • 6
            1

            ей дърт педерунгел, значи по твоята логика всеки които харесва Анте и Посинкович е “любовница на Крушарски”?! Журналистите от Диема и те ли са такива защото не спират да ги хвалят

            Разбирам, че мразиш Крушарски. Обясни защо. Той ли те изгони от Локомотив? От бабериците на Лаута Груп ли си? Или пък си един дебел и пиян псевдо-журналист?
            Всъщност като те гледам колко си ограничен едва ли си повече от един глупав дъртак, който нищо не разбира

        • 4
          2

          Ти си олигофрен, защото повтаряш едно и също като такъв.

          • но да мислиш май не можеш. Иначе нямаше да повтаряш едно и също под всяка статия за Локомотив. Или някой ти плаща за това?!

      • не, той просто това чакаше. Човека търси поле за изява – нищо, че става за смях!

    • 9
      4

      Хайде спри се вече, ставаш жалък. Абдулахи, Петрович, Умарбаев, АРАЛИЦА, Ожболт, КАРАГЕРЕН, Елитон, Посинкович, и т. н. Това баберици ли са?! Футболисти с безспорни качества и спадащи в категорията млади. Какво искаш повече. Заплатите които никак не са малки им се плащат редовно иначе няма как да стоят. Имаме млад и перспективен отбор. Какви претенции имате не разбирам?!

        • Боли НА уя КОЛКО Българи има в отбора!Отбора заигра добър футбол и ако имаме един нападател да реализира 3-4 от 8-9 положения на мач газим идиот!
          И съдиите не могат да ни режат тогава!

        • А сега това ли ти е проблема?! В Левски и Лудогорец колко има?! Или кажи в английските колко англичани има?! И аз искам отбор от само наши юноши, но кажи къде са ни юношите, а и едно птиче ми каза че някои хора искат пари от родителите за да ги вкарат в мъжкия отбор. Вярно ли е това?!

          • Братле, слез на земята!
            Ти нас с Левски и Лудогорец ли ще ни сравняваш…да не говорим пък за английски отбори. Като ръководство ли, или като бюджет ни съпоставяш с тях? Знам, че всеки не може да бъде богат и влиятелен, като Домусчиев, но аз лично искам да видя едно адекватно ръководство, което работи. Крушарски, че няма пари е ясно, но поне да назначи кадърни хора да управляват клуба, отбора и школата. Жълтите виж ги, че са пробити, като швейцарско сирене, но имат работещо ръководство за разлика от нашите палячовци. Сега разбираш ли, защо се ядосвам? Разбери, че никой не иска от Крушо да изсипва една могила пари на Лаута…хората искат да видят кадърни хора начело на любимия ни клуб.

          • Жълтите се разпадат ако не си разбрал. Май си станал жертва на тяхната пропаганда. Мисли с главата си… естествено ако можеш, а не чети медиите на Пеевски

    • 5
      1

      хаха. Ти не училище ходил ли си, бе неграмотен кретен
      Честно ти казвам – много ме забавляваш с малоумните си и злобни коментари.
      Молят те, не спирай да се излагаш.

      P. S. – Локомотив се пише с главна буква от феновете на Локомотив

      • Изречение винаги се започва с главна буква, Тиквеник! Когато задаваш въпрос се поставя питанка накрая! Ти много ли си грамотен, Паляк?! Кой да обърне внимание, че по-надолу в коментара си Локомотив е с главна буква и грешката ми очевадно е от недоглеждане, но нали трябва да си излееш жълтата злоба, домат! Тръгнал на мен да ми дава акъл…типично за коматевски домат!

        • 5
          1

          изречението се започва с главна буква ако уважаваш аудиенцията, която ще чете.
          а аз не уважавам неграмотни подхуиници като теб, който се правят на грамотни. В коментара си имаш поне 5 правописни и граматически грешки, пишкоедецо. Открий ги!
          И не спирай да забавляваш – хората много обичат когато плиткоумни типажи като теб стават за смях

          • Ти да не би да си много грамотен, Клоун, или пък имаш по-малко грешки?! Аз пък да не би много да те уважавам, гноясъл коматевски домат?! То се вижда, кой забавлява аудиторията тук, квадратен пипон!

          • Естествено, че съм по-грамотен. И съм много по-умен.

        • Близначе ти името си без правописна грешка не можеш да напишеш,а акъл даваш!
          А не забравяй и едно дело не си спечелил.

        • защо, бе смехурко си написал “Тиквеник” и “Паляк” с главна буква. Явно боготвориш Делян!

    • 8
      9

      Въй мъй, това е, на последното дерби бяхте гости на собствения си стадион. Унижени и на трибуните и на терена. Факт!

  9. 5
    16

    Тоя яко взема комисионни от футболистите
    Щял да пробва Златински
    Ти не си довел такъв футболист досега
    Всички стари ги издуха. Иска само негови протежета, за да може да ги смуче, а пък кой може, кой не не е важно

    • 11
      3

      А кой от старите “може”?!
      Приятели ли ти са или искаш ти да смучеш от тях?
      Естествено, че ще пробва Златински – това е 35 годишен играч без активен отбор.

      Ти всъщност на какво си фен – на БотяфЪ 2011 или на мургавите адвокатчета

    • Тъпанар футболист на 35 години неиграл 9 месеца…Ще иска да го види нали той носи отговорност накрая!
      Изгради млад и перспективен отбор..обаче не се спряхте с плюнките!
      Точно вие потниците изгонихте хората от стадиона,докато гонихте Коко Динев и прекратявахте мачове…

  10. 3
    7

    Акрапа гледа като изпуснат от Хоспис за дели-фишеци, явно и на него му е ясно колко са трагични !!!

  11. 14
    2

    вашия отбор е в Коматево. объркал си се, аго

  12. 7
    9

    Ужас тоя циганин Гърка треньор в първия отбор.Изгониха го от школата за побой на дете и още хиляда провинения и сега хоп при мъжете.Как стават тези работи не знам? Петнадесет помощник треньора имаме и още един на хранилката.

  13. 2
    11

    Днес отново с надежда и като видиш Момчил Цветанов да излиза на терена и всичко се изпарява, толкова скапани състезатели не съм виждал в нашия отбор никога ама никога ! Дано поне Златински да дойде !

    • 13
      2

      Когато Карагерен отиде в Дунав беше Биската , а сега когато се върна в Локомотив стана баберек. Ама че злобни и нагли глупаци са. Вие не сте локомотивци , вие сте едни безскрупулни и алчни получовеци, мислещи само за собствените интереси и сеещи интриги, с цел разбиване на отбора.

  14. 2
    12

    Български баберици и югославски аутлети.Първата шестица през крив макарон.И така сезон,след сезон.Докога,господа

  15. 12
    1

    Само така Акрап,Златински ако иска да играе за Локо-тук,на проби!!Айде де!!

  16. 6
    13

    Новите са бомбок.Нормално е кой да дойде при нас освен баберици,наркомани,забременяли и подобна измет.За тия пари толкова.

  17. 16
    11

    ПА НИЙ В БОТЯФ САМУ СЪ ИЗХОЖДАМИ!
    НИКОЙ НЕ ИДВЪ СВИХМИ БЮЖЕТЪ!
    ПАРЪ НЕМЪ!

    • 9
      8

      Добре дошъл на Расим Сюлейман!Добре дошъл в къщи!За винаги един от нас!!А другите?Другите са Машиниии!

Коментарите са затворени