Локомотив Пловдив може да се подсили с български нападател от Италия. Става въпрос за 22-годишният Николай Тодоров, който играе в третодивизионния Риети.

Черно-белите започват подготовка утре с функционални изследвания. Тодоров е пред разтрогване на своя договор с клуба от Серия С. През есента нападателят записа 18 мача (859 минути), в които вкара 2 гола.

Тодоров първо ще мине кратък пробен период, преди старши треньорът Бруно Акрапович да реши дали ще го задържи. Според запознати това ще е само фиктивен ход, в който босненецът иска да види моментното състояние на футболиста, съобщава “Тема спорт”. От 2016-а до пролетта на 2018 година той рита в Шотландия.

Николай Тодоров носи екипите на Каудънбийт, Ливингстън и Куин ъф Саут. Най-силна бе пролетта на 2017-а, когато в 14 мача вкара 4 гола за Ливингстън и помогна за промоцията на тима в шотландския Чемпиъншип. Преди това е играл за английските нискоразредни Уорчестър и Хемел Хемпстед.

До момента Локомотив Пловдив има едно сигурно попълнение – крилото на Славия Момчил Цветанов. Очаква се по време на лагера в Турция на проби да дойдат още няколко чуждестранни играчи. Засега на “Лаута” няма да се разделят с никого. За част от водещите футболисти има оферти от чужбина, но те не удовлетворявали играчите и клуба.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    Ако става Бруно ще го вземе. Няма по-добър треньор от Бруно в БГ. Доказа го нееднократно.

  2. 4
    8

    Поредния баберик в Бруновата чета!
    Тоя за какво ни е с 2 гола за 18 мача, след като си имаме Ожболт, който вече се доказа, че може да води атаката ни? Макенджиев е свободен, Крис Гади, но нашето малоумно ръководство е заето с внос на баберик от чужбина! После се нахвърляте срещу мен защо съм против Цървула от Говедарци и босненския физкултурник.

    • 6
      2

      Макенджиев колко гола има, бе Дончо?
      Радвам се, че си изтрезнял

    • 5
      1

      Бях ти препоръчал да се кандидатираш за треньор или поне съветник, но ти се дърпаш. Ех, много нагъл и упорит глупак си.

      • 4
        1

        аз викам направо за собственик да се кандидатира. С този бистър ум няма как да не е поне мулти-милионер …

    • 6
      1

      досега плюеше чужденците, а сега и българите.
      Не знаехме, че ги искаш българи от България!
      Ами уточнявай ги тези работи, бе майна!
      Момчил Цветанов достоен ли е? Или да търсим Десподов направо?

    • 3
      5

      Циганин сергията върви ли?
      На Коматево е, като капалъ чаршия всичко се продава за жълти стотинки, щото може и един голям гол с три букви да лапнете, ако много се циганите!

      • 5
        2

        ти май не разбра иронията…
        да не си от Лаута Груп? Те са тъпите на Лаута

  3. 3
    9

    Милчо Ангелов .Будинов .Гади .Серго Георгиев. ИСА.

  4. 12
    12

    Футболистчето е от ромски произход. Идва си точно на мястото.Няма да има нужда от интегриране.Браво на нашите, точно попадение.

  5. 11
    11

    Що лъжете бре! От Наполи го взимаме!

  6. 11
    15

    Този ще разбива жълтурите.Страшна сила е.

Коментарите са затворени