Ботев Пловдив ще получи парите по трансфера на Ствън Петков до петък, пише Меридиан Мач. Изданието припомня, че сумата е 170 000 евро, нещо което PlovdivDerby.com разкри преди 3 дни. По договор жълто-черните трябва да получат парите още сега, а не да чакат траншове отложени във времето.

Междувременно Николай Киров ще има разговор с таланта Слави Шопов, в който ще се опита да го убеди, че му е рано за трансфер в чужбина и че в Ботев Пловдив младокът ще получи шансове за развитие, пише още изданието.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    5

    Че ботевЪ Сопот не е ли чикиджийски отбор? Объркал съм се, той е минитчийски отбор!

  2. 1
    3

    170k евро е смешна сума, толкова е трансфера на лелка-чистачка в големите първенства.
    Обидно…..пожелаваме ти късмет Луд, макар че всички знаем какво ше последва-6 месеца мъка и после обратно в Бг.

    Само че тоя път те чакат Верея, Ботев Вр, Дунав и прочее чикиджийски отбори…

    • Мангал, вижда ти се черно-белия продран потник под миризливото яке.

  3. 16
    2

    Каквото такова, колкото толкова, само сметки правите на чужда паница, то Локото са прекрасни във всяко отношение ……..няма що…….еднакво сме бедни тва е истината……само можем да мечтаем за нещо по добро, не си спомням Локомотив да имат входящ трансфер от доста време, което се отнася и за нас, но в Ботев съумяват чат пат да продадът нещо, спомням си Крушарски като даде на Бадема 30 бона на ръка, какво стана оттогава…….че чак Камбуров даде пари за заплати, в Ботев пари няма излишни строг бюджет и даже се съкращава, бюджета на Локомотив е с 50 бона отгоре над Ботев но не се вижда да има голям напредък……

    • 4
      2

      Приятел Локомотив направи входящи трансфери за 1 година на един отбор с резервите!!!

      • Имам в предвид да изкараш нещо кеш, да купиш някой, а то всички до един свободни електрони, няма лошо но виждаш сам какво е нивото, не съм мрънкач, но фактите са почти плачевни, резултати никакви, живуркане някакво и лакърдии по форумите, и чакаш да направат един силен мач и толкоз, да кажеш бихме Левски, бихме Ботев ама 8-10 и кво ….Да се радвам за няква шестица и да останем 6, голям кеф, то няма светлина в тунела, просто няма какво да чакаш, освен невидимия месия

  4. 9
    14

    Такава сума въобще не съществува! Спасов, питай белия или някой от ръководството каква е реалната сума в 13ч. Стига сте лъгали хората .

  5. 15
    24

    А 52 милионния дълг кога ще го оправим????

    • 13
      12

      При нас всичко е цветя и рози ?

  6. 18
    17

    Андро, питай пчелата от Пловдив нюз за сумата. Недей пиши измишльотини да успокояваш изтерзаните бултраси.

  7. 15
    20

    Ще получат един португалкси КОР. Ония не са будали, 170 000 лева за тоя куц кон. Айде няма нужда.

    • 18
      10

      Ама, наистина си говедо. Ти си мислиш,че ние сме най готините така ли??? Португалците според теб били хитреци и нямало да платят??? Хитреците са тук в BG , писачо. Тук могат да те лъжат и да те мамят , и такива като теб смятат това за нещо съвсем нормално защото не са видели нищо друго. Португалия е цивилизована и уредена държава, за разлика от нашата.Португалия дори някога е била империя и това личи в поведението и във възпитанието на хората живеещи там. Аз съм имал вайзер от Португалия , казваше се (Жозе) и беше най-възпитания човек който съм виждал някога.

      • 12
        20

        Изписал си доста глупости. Айде пак ще си говорим. То края на седмицата е близо. Да видим кой ще излезе прав в случая. Аз казвам, че Ботев пари няма да видят.

        • 19
          5

          България определено е “страната на неограничените възможности”,тук дори говедата могат да говорят и да предсказват бъдещето!!!

Коментарите са затворени