Голяма група фенове на Ботев Пловдив посетиха днес Калофер, за да почетат годишнината от рождението на патрона на любимия им клуб. Феновете на канарчетата за поредна година правят това, като по този начин отдават своята почит на революционера.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    3

    Организирано на баня ходиха жълтите дроги

  2. 9
    9

    Жълти парцали вместо трибагреници!
    Ах колко е жалко да си ГМО Коматево,миризливи резаци!
    Автентичния Ботев го няма!Емблемата я няма!Нищо от ИЗЧАДИЕТО ТРАКИЯ ГО НЯМА!

  3. 10
    6

    ПРОБВАХ ГО ОНЯ ШАРАН ЛУКОВ ОЩЕ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ ОТ КОРНЕР . ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ СЕ ШЕГУВАМ . ТАКА ЛИИИИИИ . В ЦЕНТЪРА СЪМ И ПОЛУЧАВАМ ПАС ОТ МИНЕВ . ВДИГАМ ГЛАВА И ОНАЯ РИБА ЛУКОВ ИЗЛЕЗНАЛ НАПРЕД ДА СЕ ПЪЧИ КАТО ПЕТЕЛ . ТАКА ЛИИИИИ. ЕДНА ЛЕВАЧКА ИИИИИИИИИИИИ

    НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БОТЕВ ИЗБУХВАТ . ТУРСКИТЕ МИШКИ ОТ СКЕЛЕТО НАЗИФОГЛУ УМРЯХА . И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ МОЩНО .

    ЕБАХМЕ ЛОКЪ В ГЪЗЪЪЪЪ ЕБАХМЕ ЛОКЪ В ГЪЗЪЪЪЪЪЪ

    • Андрей жълтура, защо допускаш жълти каруцари да се държат като най-ниско олугифреични получовеци? Този сайт се чете и от деца! С цялото си поведение да не цензорираш такива илитерати във всяко едно отношение, се превръщаш в престъпник относно възпитанието на подрастващото поколение! Срам и позор за един журналист с претенции, не подлежащи на някакво покритие! Николай Галов беше фен на Ботев, но беше изключително толерантен и честен човек!

  4. 6
    7

    Мангалите толкова бой изядоха че почнаха сами да си приказват. 138 безродни циганина на джамията с турски собственици..Черно-бели жертви

    • За кои мангали имаш в предвид? Тези, които ядат бой на магистралата до Стара Загора, на поляните, на нивите, в гората, в кв. Хр. Смирненски, нали! За други няма информация жълта мъстиьо!

  5. 10
    9

    Защо тези жълти получовеци са били в Калофер?! Техният оригинален патрон е в Крумово! Сегашния отбор носи името на ВМЗ Сопот, и да ходят там да се кланят!

  6. 11
    8

    Андрей, обясни ако обичаш, защо “ботевистите” отишли да почетат “патрона” са със замъглени лица, облечени като хулигани и с фенски знамена нямащи нищо общо с Ботев и празника??? От кой се крият “родолюбците”? Какво демонстрират там? Само се излагате с подобни публикации. Срам!

  7. 13
    4

    Тези кретени приличат на бандити, а не на родолюбци! Какво демонстрират там с качулки? Какво символизират жълтите им парцали? Кое е ботевисткото в случая? Шепа келеши. Нищо повече!

  8. 15
    9

    Кривите глави що са избягали от Пловдив. Майче ги е страх да обикалят града на Локо

  9. 8
    9

    Андрей,пусни нещо и за катуна.Не че някой ги брои за живи в Пловдив,ама все пак са любимеца на малцинствата.Аре аз ще те заместя:Локо Пловдив уговори и последната си контрола в Турция срещу грузинския гранд Динамо Тбилиси.Цигани,вие е сте.

    • Мога ли да попитам, каква е тази дума АРЕ?!

  10. 10
    9

    На мангалите патрона може да е само един-Сандокана.

    • 7
      4

      За твое сведение Сандокана си отиде от този свят, като привърженик на Тракия Пд(Ботев)!

    • ЛОКОМОТИВА, който мачка каквото му се изпречи отпред! Между другото, през 1925 година локомотивни машинисти, началници на влакове, кондуктори, ръководители движение, голям поддържащ жп персонал, основават любимеца на Пловдив, Локомотив, който официално през 1926г. е регистриран като работнически, железничарски, футболен клуб!

  11. 20
    10

    БРАВО АНДРЕЙ ПАК ЦЯЛ ДЕН ЯКИ НОВИНИ ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ . ЗА СТОЛИПИНОВО НИТО ДУМА . САМО ТАКА ТИ СИ ИСТИНСКИ БОТЕВИСТ . МАЧКАЙ СТОЛИПИНОВО . ДРЪЖ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА . ПЛОВДИВ ТОВА СМЕ НИЕ . ЦИГАНИТЕ НА САТУРН.

    • Как да няма новини за Столипиново?! За ботевъ 2011г. Сопот, Изгрев бойския столипиновски сбирщайн! Малко ли е това, А жълта сган!

  12. 13
    17

    А га жа са качите на Вола ва килеши недни.

Коментарите са затворени