Ново меле между крайни фенове на Ботев и Локомотив се е разиграло тези дни. Това става ясно от видео, което бе публикувано в социалните мрежи. Става въпрос за уговорен бой между двама привърженици на двата пловдивски отбора.

Припомняме ви, че малко преди пловдивското дерби също се появиха подобни видеа в социалните мрежи. Напрежението тогава се покачи до максимум и ескалира вечерта след двубоя на Лаута в квартал Смирненски, където двете агитки си спретнаха истинска война.

https://www.facebook.com/bultras12/videos/2266114793645368/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BULTRAS COMPANY (@bultras_company) on

43 КОМЕНТАРИ

  1. 22
    3

    Стига сте ги били тия буфери че ми става мъчно дори и за тях. И без това са останали по 100 чавета на мач, и тях ли искате да откажете?

  2. 5
    14

    А Андрейчо ше съдейства ли на прокуратурата за побойника.

    • 26
      2

      Побойникът е тоя, дето е поискал боя да се случи – Форда!

  3. 34
    3

    Тоя глупак ФОРДА го счупиха от бой за 1 минита, хахаха

  4. 24
    3

    Момчета, от 43 години съм Ботевист. Това не трябва да се толерира! Преди седяхме с приятелите си от Локото един до друг на дербитата. Мечтая пак да се върне това време и мачовете между двата отбора наистина да са празници, а не война!

  5. 18
    12

    Андрей, Ако си журналист на място ще изтриеш този пасквил и ще се извиниш на феновете от двата отбора

  6. 29
    5

    В този сайт идиоти ли работят не знам..какво ни занимавате с някакви тъпи идиоти,които избиват комплекси и какво общо имат с футбола!Излагате се само като давате гласност на такива простотии!!!
    А тия да вземат да се гръмнат публично и двамата,а тоя дето го пишат от Ботев да не петни името на велик клуб Като Ботев Пловдив и най вече патрона ни великия Христо ботев,който не е дал жвито са да освободи такива посерковци!Не се излагайте да се правите на мъже по такъв елементарен начин,използвайте енергията си за нещо полезно а не за безмислени глупости!

  7. В Ботев става страшно, нямат пари за лекарства
    13
    24

    От Ботев са на път да направят поредната голяма голяма простотия, разбра PlovdivNews.bg.

    Жълто- черните са на път да изпуснат един от най- добрите клубни лекари в България- д-р Георги Касабов.

    Много големи български спортисти се консултират с д-р Касабов при сериозни травми. Бивши футболисти на Ботев редовно звънят и ходят на консултации при него, защото познават качествата му.

    Причината, поради която докторът може да напусне отбора е, че му се дължат над 20 000 лева.

    Парите не са само от заплати, а и за медикаменти, които той плаща от собствения си джоб, за да не се излага пред доставчици.

    Най- жалкото в случая е, че д-р Касабов получава обещания и лъжи за утре, другата седмица и т.н.

    Добрият клубен доктор е повече от половин отбор и верен помощник на старши- треньора, в случая Николай Киров.

    Не веднъж Белия казва “най- важното е да възстановим играчите за следващия мач”, а това възстановяване минава през клубния лекар.

    Жалкото е, че някои хора в клуба така и не могат да разберат, че “Ботев” е над всичко и вместо да работят за благото на клуба, редят безумни междуличностни интриги.

    Дано на днешния светъл празник, а именно рождението на великия Христо Ботев, който е патрон на клуба, някои хора да се осъзнаят и да поправят това, което са сътворили, защото примерите за глупави решения са много.

    Последният е циркът, сътворен с талантливия Слави Шопов, който бе разкаран като циркаджийска мечка до италианския “колос” СПАЛ и ако не бе шума можеше да се стигне до раздяла с този уникален за България талант за жълти стотинки. И ако “колоса” искаше толкова големият ни талант, то колкото и да е клаузата за перспективния играч, сумата щеше да бъде платена, а не да залъгват юношата с обещания за титулярно място и т.н.

    За Слави Шопов явно в Ботев се осъзнаха, дано получат прозрение и за д-р Касабов, както и за други простотии…

    P.s. Ще се намерят няколко болни мозъка, които ще се обявят, че това е поръчкова статия и едва ли не някой ме е накарал да я напиша. За разлика от тях аз заставам с името си, воден от 40- годишна любов към “Ботев”. На мен ми пука, за разлика от едни групички, по едни бензиностанции…

    Ангел Георгиев/PlovdivNews.bg

    • 4
      16

      Браво Ангеле, време да се усетят какви кадри губят в последно време тези които управляват този клуб.

      • Тези, които управляват този клуб сега се опитват да оправят проблемите, които остави след себе си “великия” далавераджия бате Ачу. Всички тези неизгодни договори и клаузи са подписвани именно от него. Така че нека бъдем коректни към фактите.

    • 20

      Пчела, парите, които дължим на доктора са от времето когато твоя покровител Палийски беше на власт. Този прост келнер съсипа клуба и ни остави огромни дългове и проблеми, както този с дължимите пари на Иво Димов и много други. Да не говорим, че Батети Ангел е човека, който реди безумните между личностни интриги. Болния мозък си ти, с твоите статии по заповед на Палийски, които преди бяха срещу Белия, а сега са срещу Йотков. След като заставаш с платеното си име и ти пука, защо не кажеш поименно за кои групички по бензиностанции става въпрос, защото ние знаем за една друга среща между Венци Стефанов и Палийски, след която Ачу е отказал да искаме чуждестранни съдии и последва отпадане за купата, а и за други срещи на твоя спонсор знаем.

  8. 15
    18

    Типично за лакея на жълтото ръководство Андрей е да публикува клипове нагнетяващи напрежението между феновете на двата отбора .Що за глупак трябва да си?!
    Така е защото тоя брадат жълтур не пише, като журналист, а като фен на жълтия отбор.
    На времето имаше един журналист Галов…чувал съм, че е симпатизирал на Ботев, но никой така и не разбра, защото беше много обективен журналист и пишеше, както за жълтите, така и за нас. Уважавахме го и ние и жълтите. Андершко освен да надува жълтия балон и да пише иронични статии за Локомотив на друго не е способен.Толкова му е умствения багаж, културата и възпитанието му.
    Няма проблем тук да се хапем, но съм против боища…това са крайности, които аз не одобрявам.

    • По времето на Николай Галов, който действително беше привърженик на Ботев, Локо имаше отбор с най-ниска възраст. Точно незабравимият Галов е кръстника на Локото, а именно СМЪРФОВЕТЕ!

  9. 11
    17

    От видеото изобщо не става ясно кой е локомотивец и кой циганин. От видеото не става ясно дали изобщо се бият фенове на отбори. Не става ясно изобщо дали са фенове. Не става ясно дали са от Пловдив. Не става ясно каква е причината. Не става ясно дали има причина или всичко е едно добре скалъпено представление за наивници. На мен пък ми прилича на циркова постановка.

    • 4
      1

      Единствено стана ясно, че след около минута – буфера припада с разбита муцуна и насрани гащи!
      Другия път вместо да се напъва да се прави на мъж, да си седи в Столипиново и да си ремонтира предницата на Форда.

  10. 12
    18

    Има такива 40 годишни локомотивци, че на това мазно педерастче ще му пръснат дебелия гъз

    • 7
      16

      От видеото изобщо не става ясно кой е локомотивец и кой циганин. От видеото не става ясно дали изобщо се бият фенове на отбори. Не става ясно изобщо дали са фенове. Не става ясно дали са от Пловдив. Не става ясно каква е причината. Не става ясно дали има причина или всичко е едно добре скалъпено представление за наивници. На мен пък ми прилича на циркова постановка.

      • 10
        8

        Аболютно. Тоя глупак Андрей изтепосал някво измилено видео и се мисли за герой.

    • 12
      2

      Nali ste mnogo zapoznati are popitaite vashite dali e izmisleno tova video i kogato razberete istinata lqgaite da plachete v nqkoi ugul glupaci 😀 bilo izcenirano hxhahxahxhaxah

    • 3
      1

      Аз пък съм 40 годишен ботевист и с удоволствие бих наритал черния ти задник в центъра на лилавата бленда!

  11. 15
    10

    Андрио ти си малоумник. С какъв акъл публикуваш тези лайна? Съд веднага за теб и “героите” от видеото.

  12. 18
    12

    Циганите вече нямат подрастващо поколение, лежат на стари лаври…без майтап ,но до година ,две не ги виждам въобще на картата ,но и ние ако стоим и мълчим като путки и играем на село ….ще изчезнем!
    Без Стадион сме ОБРЕЧЕНИ!!!

  13. 19
    10

    Този ми прилича (по стойка и бързина на припадане) на Миро лудия 🙂
    Пуснете си клипчето когато чорбата ги преби като кучета на джамията….как този хубосник тичаше ,замахна веднъж и припадна ????

  14. 15
    15

    Андрей удари дъното.
    Това нещо е скълъпено. Това не са ултраси, а някви селски бекове, решили да имат миг на ивестност и Андрей им го дава. Той е за съд.

  15. 14
    3

    Простотията почивен ден няма.Решили двама глупаци да се правят на мъже и хванали гората.

  16. 27
    10

    Тодор е прав. Кой мисли, че боя решава кой е прав в един спор? По-силния е по-умен ли? Без значение че бултраса преби черно-белия циганин. И обратното да беше станало, не променя факта, че Ботев е по-популярния, по-титулования и с повече фенове от втория отбор в Пловдив…

    • 2
      4

      Вашите факти са по вашите измислени сценарии,истории,сънища,мечти,фантазии!
      Ако не е било БКП да затрие Спартак за да ви възродят,е нямо да ви има сега,помак!

  17. 19
    10

    Доста тъпо.
    Бих казал дори,доста селско.

    Няма никакъв смисъл приятели. и без това тук в коменгарите им ебааме путката мнайна циганска. кому е нужно да ги плямаме и наживо?

    Вижте, оставете интелектуалното превъзходство на мен, оставете да ги шибам чат пат в лилавите венци, няма нужда да ставаме…..как да кажа..physycal….дейба тяхната майка циганска дейба!

    • 11
      13

      Тодаре, тук роди близнаци от нас, шундо селска. Пакистанецът още ли те бие? Ти си знаеш, помак….

    • 1
      2

      За какво интелектуално превъзходство пишете, Господине?! Вие, в това което сте написал, псувате като каруцар! За какъв интелект става на въпрос?! За Вашиия авторитет не ме интересува ни най-малко! Рушите авторитета на любимия ви ОТБОР БОТЕВ!

  18. 10
    33

    Това са два. Папйгала направили видело:))

  19. 18
    11

    Докога боклуците ще се правят на ММА бойци ?
    В мазето на районното, но да се спънат няколко пъти по стълбите ,да им уврат дрогираните тикви

    • 17
      10

      какво ти пречат бе путак ? отишли са в гората да се разберат като мъже на теб къв ти е проблема ?

      • 14
        18

        Отишли са на майка си в путката .
        Горилите и макаците а разбират така.
        Ама трябва много бой да изядете в полицията….и това ще стане,

        • 16
          4

          каква прокуратура и полиция бе джендър ? че са си ударили по 2 туката ли ? всичко се изпедерасти в тая държава

  20. 42
    8

    тъжно дейба на 40 години вместо да си гледаш децата , малки пичове те шибат в гората …

  21. 37
    14

    Набити на стадиона набити и на улицата ! Колко жалко е да си черно бял мангал !

  22. 36
    10

    Кажете и името на 40 годишния пед@л, който се бие с момче, което може да ми е син! Чиста циганска работа. Само Ботев!

    • Сестра Караиванова / отделение -деца идиоти
      8
      4

      Ти си на системи и те храним в устата,бе , памперс! И не ми пипай лаптопа!!!!

Коментарите са затворени