Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров е направил списък от 26 футболисти за първата тренировка на 7-и януари. Тези футболисти има записани часове за утре и вдругиден във ВМИ Пловдив, където да минат медицински прегледи. PlovdivDerby.com разполага с имената от списъка на Киров, но 3-ма от тях са с оферти и вероятно няма да се явят. Така Николай Киров може да започне подготовка с 23 играчи, от които трима се завръщат след преотстъпване, а 6-ма са юноши под 18-годишна възраст.

Вратари: Даниел Кайзер, Иван Чворович, Мартин Димитров

Бранители: Атанас Зехиров, Джонатан Перейра, Димитър Пиргов, Радослав Терзиев, Кристиян Димитров,

Халфове и нападатели: Запро Динев, Тодор Неделев, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Васил Шопов , Кампус Диого, Стивън Петков, Антонио Вутов, Густаво Афонсо,

Юноши: Крис Добрев (нападател), Слави Шопов (халф), Благовест Данчев (халф), Иван Василев (нападател), Димитър Тонев (халф), Станислав Работов (защитник).

Преотстъпени: Радо Апостолов (халф), Атанас Ташолов (защитник), Милко Георгиев (нападател)

Възстановяващ се от операция: Костадин Ничев

Напомняме ви, че предстои развръзка за трансфер на Слави Шопов в СПАЛ и Стивън Петков в Португалия. PlovdivDerby.com  научи също така, че Лудогорец са дали вече оферта за Серкан Юсеин и се очаква канарчетата да вземат решение по казуса с футболиста.

Спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров и старши треньорът на “канарчетата” Николай Киров ще дадат пресконференция преди началото на зимната подготовка на отбора.  Двамата ще говорят пред медиите в понеделник (07.01) от 13:00ч. в конферентната зала на клубната база.

Час по-късно, в 14:00ч., Киров ще изведе “жълто-черните” за първото занимание за 2019 година. Тренировката ще се проведе на един от терените на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

39 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    12

    Тото курвата вече не е футболист на ботевЪ,,, българчето”серкан вече не е в ботевъ! Казах ли ви, че разпада ви започна! За каква шестица си фантазирате селяни с криви глави?

  2. 1
    4

    Не видях в списъка Филип Филипов някой знае ли нещо?

    • 1
      2

      Мълчи си и се надявай да не го добавят в списъка тоя житен бегач. Дано да сме се отървали от тоя.

    • 9
      13

      Като мумия без цици е по-точно, жена без цици и нос е Коматево, а Гробът на ЦЕНТЪРА(Гомнежа) е мумия … дай да видим кой жълтур ще я оправи сред кости и спаружена кожа??? Същото и с Гомнежа- Гробът, дай да видим кой жълтур ще изиграе мач сред бетон и арматура???

      п.п. Миячът го изключваме, той ще мие бетона и ще лъска ръждивата арматура… говорим за футбол, не за прислужник!

      • 12
        3

        Отбор без публика сте мангали, публика нямате 194 човека . Зулима ,Насо , Чаво, и Крушата ще ви затрият. 20 години сте били в Б група и пак там ще си идете. Титтлата ви беше с кър във сополите /тъпи сте за да го разберете/.Вечно трети в града , Секс виж историята на отборите. но забравих ти си СТикс-Секса Ерол Париж. ДЮШ нямате .На вашия общински терен ви биха в мъжки спор и прасетата. Тошко ви го мушна в дупетата от центъра . Така че отбор без публика сте….. мангали прости. Приятно пролетно ебане с Витоша,Верея,Септември и другите. Секс-Ерол Пяриж мангал оближи си мустака педал.

        • 2
          6

          Приятно тото и порене на аналните ви отверстия турски бурки!
          Вие ще сте изтърсаците,парцала,бръшнения чувал,боксовата круша на шестицата.С вас ще обират прахта,ще ви бият като тъпани където ви хванат.
          Евентуално някой да ви съжали да ви даде хиксче и нищо друго.
          Поне тотото ще ви върже,както винаги!

        • 2
          3

          Bravo mnogo tochno im go kaza na moite mangali. Az si pravq pari ot toq otbor te ako iskat da idvat ako iskat da ne idvat na machove.

      • 5
        4

        Еби си майката бе шизофреник миризлив,казвай къде живееш и да идвам да те дупчат вече

        • 4
          6

          Къде бе нокаутиран? На магистралата, на поляната, в кв. Смирненски, на нивите, къде не сме ви строили квадратните глави? Кажи бе жълта гад!

      • 2
        2

        То и жена ти няма цици,ама я изпрасках!

  3. 14
    12

    Жълтият цирк стартира по план. Всичко е нагласено и натъкмено. Подготвени са много жълти балони, за да ви е весело. Надяваме се на много зрители. Полагаме страшно много усилия за да ви забавляваме качествено. Ай ай канариии

    • 13
      10

      Ботев 5-ти, циганите 8-ми при дънните риби. Ботев ви еба в дербито с гол от 50 метра, циркът е на лаутджамия!

      • 8
        11

        Стига си сънувал и бълнувал. Събуди се и погледни реалността. Огледай се наоколо и виж, че се разпадате. Жълтия катун от 2010 си отива така както се появи. Отивате в небетието. Живота ви е свършил. Ботев умря, Копнежа умря, няма вече жълти папагали. Сбогом.

        • Пак ли се разпадат вееее?Ми то вече 15 години все се разпадат?Ега си мечтата циганско гейбандитска!Да живее Кюстендилският урод!!

  4. 14
    13

    само аз липсвам от този списък

  5. 8
    5

    ами като го гледам как играе във всяко дерби …. дано остане защото сте с играч по-малко.

    но просто е голям кеф да гледаш целия цирк около този селандур. не знам как му се отразяева психически факта, че никой не го иска, а той се има за звезда

  6. 23
    11

    Ботев ще играе в първата шестица за място в Европа,мангалите ще се боричкат с дънните риби за място в А група..каква съдба цигански чеда,вечно втори е вашата съдба.

  7. 10
    8

    А ВЪ КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ ТИЯ ОТ БОТЯВ? НИЯ СИ ИМАМЕ АНАЛюЗАТОР В КЛОАКОМОТИФФФФ!!!! ША СТАВАМИ ШЪМПИОНИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ, НАПРЕШ ХРАБРИ СТОЛЮПИНУФЦИ!!!!!!!! ПУФ ПАФ И А В КИРЕЧА!:))))))

  8. 18
    5

    БАТ КРУШО Е ЗАДЕЛИЛ МАНГИ ЗА ДА ЗАПУШИ ДУПКАТА НА МАРИШКИ! И ПАМЕТНИК ЩЯЛ ДА ДИГА. ЗЕЛ Е УТ УТПАДАЦИТЕ ЕДИН ВАГОН ША ГО КОРДИСВА ПРЕ ВХОДА НА СТАДИОНА В ЛАЙНУТА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ ПУФ ПАФ И КЕНЦ В КИРЕЧА!:))))))))

  9. 24
    9

    Мангала, чака в темите за гранда щото го боли черния гъз от оня гол от 50 метра на джамията!

    • 13
      5

      ЕЕЕЕЕЕЕ, НЕ БЕШЕ ОТ 50, А УТ 49,12 М!!!! ПУФ ПАФ

      • 8
        14

        Ще припомня нещо, от което много години ви болят задниците ! Ей тези олигофрени да прочетат:7 : 3!Това когато го направите, ще ви минат аналите и психически болки! 100%съм сигурен, че това няма да стане по две причини:Не можете и времето няма да ви стигне, защото вторият ви фалит е Неизбежен!

        • 17
          4

          2 пъти по 5:0 ви правихме, което е повече от 7:3 и по-скоро беше, като време.

        • 9
          4

          МЪЛЬЧИ СИ МЮМЮНЕ, ЧИ ПО-ЛОШУ ОТ ЦЕНТРАЛЕН ХАНАЛЕН ШМЕРЦ НЯМА!:))))))))) СЪДЕ КЛОАКОмОТИФФФФФФ. ПУФ ПАФ:))))))

          • 8
            4

            МЪЛЬЧИ СИ МЮМЮНЕ, ЧИ ПО-ЛОШУ ОТ ЦЕНТРАЛЕН ХАНАЛЕН (ГЬОТ) ШМЕРЦ НЯМА!:))))))))) СЪДЕ КЛОАКОмОТИФФФФФФ. ПУФ ПАФ:))))))

        • Имаше такова нещо,както и две по 5:0 за Ботев,но то беше с Локо пд,а не с урода от Кюстендил!Капиш?

  10. 13
    25

    Хубав списък, но е непълен … къде по -дяволите е 30 000 000 заем за дострояването на Гроба на ЦЕНТЪРА???

    Самуил ага не пази в тайна фалшивия списък за пред кривоглавите( с бягащите им играчи), но потайно чака да дойде март месец , без заем и без кран…А тотев го каза “март месец провалът е пълен без кран”!!!

    Андрей, спри с балоните, приготвяй статии за пълно падение и закриване, МАРТ ИДЕ…

    • 15
      7

      Абе Секс , ти защо избяга от сайта Пловдив 24 ? Мърльо , иди на картофената нива и на стадиона който не е ваш , даже и наем не сте плащали 10г. . Цункай по гъза Крушо , Зулума , Чаво , и смешния ви треньор. След това с гнусния си език , може да оближеш мухала на базата ви , и в последствия всички мангали дето са в отбора ТИ. Секса , дето обикаля сайтовете , като циганка от Скобелева майка. Вродено ти е , пък и съм сигурен вече че си …….. Ерол мърсол Париж.

      • 9
        8

        Ти си мий чиниите, изрод без подобен! За сетен път до казваш изключителната си психическа НЕУСТОЙЧИВОСТ!

  11. 10
    24

    Жълтият цирк стартира по план. Всичко е нагласено и натъкмено. Подготвени са много жълти балони, за да ви е весело. Надяваме се на много зрители. Полагаме страшно много усилия за да ви забавляваме качествено. Ай ай канариии

  12. 13
    23

    о, Ушкото с многото оферти пак на село. хахаха

    • 18
      10

      ДАНО ГО ЗЕМАТ НЯКЪДЕ ТОА УШКО, ЧЕ ДУРУГИЯ ПЪТ ДА НЕ НИ НАБАРБАЛЬОКА НЯКОЙ ГОЛ ОТ ХАЛИТЕ ИЛИ ОТ ВРАТАРСКОТО ПОЛЕ НА КАЙЗИР!!!!!! ПУФ ПАФ И А В КИРЕЧА!!!:)))))

      • 7
        12

        Този списък е гарантирам , че 50% ще олекне! След като официално се изписа, че заплатите в ботевъ 2011г.заплатите са едни от най-ниските в групата, няма кой да остане в Коматево! СБОГОМ ЖЪЛТИ КУРВИ!

        • 2
          1

          Хехехехехе!Дабре дошъл гейбандит!Мъка а??

Коментарите са затворени