Елитният португалски Фейрензе и футболистът на Ботев Пловдив не могат да се разберат за личните условия на играча, научи PlovdivDerby.com. Както ви съобщихме канарчетата склониха да продадат централния нападател, тъй като неговият договор изтича през лятото.

Личните условия, които са предложили от Фейрензе обаче към този момент не удовлетворяват футболиста, разкриха източници на PlovdivDerby.com. Така ако португалците не вдигнат офертата си за Стивън или не се появи нова оферта за него от друг клуб Лудия може да изпълни договора си с канарчетата и да продължи да радва бултрасите с важните си голове.

38 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Много криво се гледа на нещата в България.. всеки футболист тръгнал си от отбпр и се започва, ние му спасихме кариерата, възродихме и т.н и т.н, а какво стана всъщност? Нека вътнвм головете на Стивън и да видим той, колко пренеса за клуба, че клуба бвше в 1вата 6ца, че стигна до полуфинал(а трябваше и финал) с негови голове и т.н… играеше за най-нивката заплата освен юнгите и търпеше да седи резерва, а решавяше толкова много мачове…

    • Ако визираш моето мнение за Щурия, ето какво ще допълня. Няма нищо лошо ако той не харесва офертата на португалците и не иска да я приеме, нечестно ще е обаче ако има уговорка с тях(или който и да е друг отбор), че ще премине като свободен агент, за да получи по голяма заплата. Това обаче не променя факта че той се раздаваше на терена. Отново му пожелавам успех.

      • И кажи ми, не е ли обидно ако някой ти каже – Искам те в моя отбор, харесвам те като футболист, но не струваш и 500 Евро. За без пари ще те взема.

        • Може би ще се окажат истина приказките че Гришата го иска при чорбата. Само това безсрамно джудже е способно на такива долни сделки.

  2. 4
    7

    Жалка медийна пропаганда в полза на сопотските помаци.
    Евтина практика.ТодАр Белоземски,сега тоя циганин,го искали половин Европа,и накрая пак на село!!!
    Колко сте прозрачни….

  3. 4
    3

    plovdivderby, какво стана с новите правила?! Защо позволявате на един психично болен гастарбайтер в Лондон да псува като баща си – каруцар от катуна в Стряма, навръх Коледа и Нова Година?!

  4. 4
    4

    Сигъзка като са разбягат нашти юнаци да няма после Бял за нищо не ставаш.

  5. 4
    9

    Миячът на чинии има поне 15 комантара от 22! Няма такава крива глава…

    Мияч, завинаги БЕЗДОМНИ, завинаги в Коматево, завинаги С ГРОБ НА ЦЕНТЪРА!!!…

    • 9
      2

      Някой мияч на чинии ли те е насилвал като малък че така ревеш бе безпомощен мангал?Неделев не е мияч на чинии,той е мангалоебач от ЦЕНТЪРА на джамията.

      • 2
        6

        Значи си ебе сестрите, майките, братовчедките от столипиновския Изгрев бойс, те мангалите сте там, мухльо!

      • 1
        7

        Неделев е Квазимодо, което е никой не иска
        Ти обаче си мияч на чинии в индийски ресторант в Лондонското гето – човек без живот и надежди, без никой близък. Затова си вечно тук

  6. 8
    3

    Лудия не иска да си ходи въпреки че е резерва…хареса му вече да пляка цигански дупета и ще остане,ако не изпаднат мургавелките,през новия сезон пак ще ги мушка…..за този сезон вече няма как,ебнахме ги с левачката от 52 метра и тях така ги заболя че се скриха във втората осмица и предпочитат да си ритат с Верея и Витоша вместо пак да ядът бой от жълтите..но и толкова си могат де,футбола им е за средняк в Б група,да е жив и здрав инспектор Крушо,който е пил само 2 пъти през живота си и да ни радва още дълги години начело на столипиновското недоразумение

    • 9
      3

      Щурия ще ме разочарова ако изчака да си тръгне като свободен агент. Дължи на отбора поне този жест заради факта че го взехме контузен и му помогнахме да си стъпи на краката в прекия и преносен смисъл на думата.

      • 8
        1

        Негова си работа,сега че е получил оферта от чужбина не означава веднага да приеме.Щом не му харесват условията (парите) си има право да изчака и лятото когато е свободен агент да си намери отбор много по-лесно.Не мисля че ни дължи нещо Стивън,верно че го взехме контузен но пък и той се отблагодари с доста голове,макар че повечето пъти беше резерва.Според мен сме квит с него и каквото си реши да прави мога само да му пожелая успех.

    • 2
      8

      Мухльо, кой отбор от топ 6 вие жълтаците бихте, та се правите на отбор! За разлика от вас, Локо победи и Левски и шефовете ви и то Разград и ботевъ! Говедото Тото-курва та на БГ футбол не милей за вас! Просто като белоземски полиглот никой не го иска! Квадратна, селска тикво, разпадането ви започва със страшна сила!

      • 5
        1

        И като ги бихте къде сте сега бе мършо циганска миризлива. В центъра. Там ви е мястото и там ще си останете. Тошко затова и от там ви го закова…… Ха ха ха.

  7. 11
    16

    абе защо никой не ги иска селските звизди??!!

    • 12
      4

      мий си чиниите, селянино в Лондонското гето

  8. 10
    15

    Искат ме, не искат ме, на село Не оставам! КРАЙ!

    • 14
      4

      Няма да се учудя ако станем шампиони:)

  9. 23
    7

    Честита Нова Година! И на мангалите в темите за гранда Ботев им пожелавам тази година да им шибнем гол от 70 метра!

    • 1
      6

      Изцепки се мангала от минарето на Изгрев бойс джамия! Да гранд, но на ПЛОВДИВСКИТЕ ОКОЛИЯ! Жълт олигофрен!

  10. 6
    12

    Не се Насилвайте с лъжите ни е Роналдо да се трепят за него:(([

  11. 7
    24

    Жълтите лъжи бълват и през 2019. Ей така ще си умрете в лъжи и мошенгии жълти боклуци.

    • 1
      5

      Те започват с лъжа основаването си! 12 годишен го мньо е основал Ботев! Паралелно с това е бил и домакин на отбора! Вие столипиновски те Изгрев бойцитотално сте изщракали! Това ще да е от многото бой напоследък по поляни квартали, и бръмбарите ви в главите доста се бунтуват!

  12. 8
    16

    Честита Нова година жълтури!
    Боли ме хия за луди,полудели и прочие….искам СТАДИОН!!!
    На останалите ,не ме интересувате ,и аз да ви еба майката!…ЧНГ

  13. 12
    16

    Ааа там засадите не ги пускат като на Канърбахче в БГ!

  14. 10
    15

    Лъжите продължават и в 2019!
    Кой го иска тоя смешник?
    Я уточнете пеевски курвенски жълтурски медийки и сайтове,че смешни ставате)

  15. 8
    14

    Стивън има подписан договор със Берое …..

Коментарите са затворени