Локомотив Пловдив се прицели във футболист с надеждата да реши проблемите си в лявата зона на защитата. Става въпрос за добре познатия в Пловдив Димо Атанасов, който вече е играл както на “Лаута”, така и в Ботев.

На този пост в Локо в момента играе хърватинът Йосип Томашевич, който обаче не гарантира нужната стабилност, а и е сред най-грубите играчи в Първа лига, като още през есента натрупа 9 жълти картона.

28 КОМЕНТАРИ

    • 6
      11

      Мда ,Димитър Илиев 78, тошко заляга пред Илиев и нашият опъва коматевската мрежа за победата…

      • 8
        3

        АХАХАХХАХА, да, и после я посреща с деснячката, укротява с левачката И ВИ ЕБАВА ПУТКАТА МАЙНА ЦИГАНСКА ОТ 50 МЕТРА ПРАВО В ДИВИЯ,ахахахха, шибан сиромах…

        • 4
          5

          А пет години по рано най-тъпите хора на света бултар$$$$ и КПБП бутат стадиона на ЦЕНТЪРА и ставате бездомните Мъртъвци от ЦЕНТЪРА…

    • Защо некомпетентните не разбират, че са профани

      Както установили Дънинг и Крюгер, профаните не само надценяват своята компетентност, но и не са способни да дадат адекватна оценка на специалисти, които имат автентично високо ниво на квалификация в същата област. На всичко отгоре, профаните съвсем искрено не вярвали, че са допуснали грешки в тестовете, измерващи реалните им знния и способности – повечето от тях упорито отстоявали своето мнение, даже след като им било показано къде са сгрешили и грешките им били логично обяснени и мотивирани.

      Но, надеждата, че слепците могат да прогледнат, все пак остава. Дънинг и Крюгер предложили на самоуверените невежи участници в техния експеримент да преминат специален курс на обучение, където не само усвоявали конкретни компетентностти по упражняваните от тях професии, но и методи, с чиято помощ да измерват сами перодично реалната си компетентност. Повечето от тях поне успели да проумеят, че са живели в заблуда. Не е ясно само как Дънинг и Крюгер са успели да ги убедят, че имат нужда от обучение.

  1. 14
    10

    138 циганина на полустадиона полумесец……..жалка е съдбата на пребития столипиновски тото-бардак.

    • 7
      6

      37 селски изрода на скелето в Коматево. Вечно на село. Вечно без стадион. Жалка е съдбата на жълтите нечовеци!

  2. 13
    12

    Първата ми работа, след като му покажем Лаута, е да го заведем на Гроба на ЦЕНТЪРА на Източен номер 10… да му покажем срещу какво се борим- Безверие, Курвенлък, Вандалщина! Можеш да си един от нас ,Димо, само ако избереш принципите на Локомотив, Неподвластни никому ,никога!

    Успех с черно-белия екип…

    А на Коматевския труп, пожелавам ЗАВИНАГИ ПОГРЕБАНИ В ГРОБА НА ЦЕНТЪРА!!!

    • 11
      8

      Ти да не си този съблечения с отворения череп бе миндил цигански.Много скоро ще има новини за стадиона и да видим тогава къде ще се криеш,щото и от центъра ви намираме.

      • 8
        13

        Миячът на чинии, за стадиона чуваме новини от ПЕТ ГОДИНИ и те всичките са как да се забавляваме с жълтия труп! Вие сте мъртъв отбор, приеми го и ще ти олекне! В Коматево ще гниете докато свят светува! Стига да не бутнете и скелето за 2000 глупака!

        Завинаги с Гроба на ЦЕНТЪРА…

        • 9
          7

          Мъртъв отбор пък ви ебат от Центъра и ви бият ултрасчетата на всеки метър в Пловдив…….как става така бе циганче? 🙂

          • 4
            7

            Има си период на разлагане, всичко ще свърши ИЗЦЯЛо март месец! Тотев го сподели…огава окончателно оставате с ГРОБА НА ЦЕНТЪРА!!!…

  3. 19
    12

    Кривите глави от Столипиново стягат селекция за шампионска лига.Житни бегачи като Цветанов и Атанасов,изритани от Ботев….нормално е да идат при вълчовците.Пловдивския Любимец Ботев пак ще спори с най-добрите в България за място в Европа,кюстендилските цигани за поредна година ще се борят с дънните риби за да не изпаднат.По 138 чавета на мач,иначе в нета винаги са голяма работа 🙂

    • 11
      12

      Ще бъдете тъпана на първата шестица селяко скапан…..а прословутата ти Европа ще я гледаш само на центъра в Стряма при бай Наско на казана.

    • 4
      6

      Кривоглавите не сме ли нии от яката или по точно долината на дълбоките гащи тук някакъв си девственик правещ мъжки тройки иска да подмини историята

  4. 9
    9

    За резерва на Томашевич ще свърши работа.

  5. За чист Пловдив от миризливи селяни и криви глави
    19
    22

    Като дават мач от Коматево става страшно. То са едни криви глави,то са едни маймунски лица, то са едни животински звуци. Абе добре, че се изселиха далеч от Пловдив да не ги мяркаме из града. Колко ни е хубаво на пловдичани като кривите глави са далеч от града на Локо.

    • 13
      13

      Успокой се бе човек…Плашиш ме.. Ще вземе да ти стане лошо от толкова гняв и омраза.
      Хайде хапчетата редовно, и иди на лекар…Може пък да се окаже,че не е чак толкова късно.

    • 9
      14

      Сичкото Стряма и околията я канар……все чевръндалести юнаци миришещи на чесън…..а дедовците им от АФД-ТРАКИЯ.

    • 5
      6

      nineteentwelve.net/wp-content/uploads/2016/01/loko-mangali1.jpg

    • 6
      6

      Ти не ги мяркаш но ултрасчетата ви редовно ги мяркат и са все гонени пребити събличани и изнасилвани.Пък ти си пиши от топлата колиба,на улицата обаче на циганите изобщо не им е забавно 🙂

      • 8
        2

        Да когато сте цяла глутница срещу двама трима става ама по равно го играете БЕЖ ЛИСКЕ ДА МА НЯМА…..типично за партизанското ви и селско потекло.

  6. 15
    14

    Баси селекцията. Само провалили се жълтури. Да не сме им втори отбор.

  7. 14
    11

    Колкото и погледи да фърлят файда, на тия цигани мое им фърлят само един голям чеп от центъра насред джамията

  8. 12
    9

    Ако стане ще е много добре. Димо беше най-добрия играч на Етър през есента…. Но доколкото знам това е партенка на Дончо Донев интриганта, да може мрънкачите и противниците на Бруно пак да почнат да лаят и да плюят.

Коментарите са затворени