Интересни рокади са настъпили в Локомотив (Пловдив) в последно време. В средата на декември стана ясно, че гръцкият треньор Кириакос Георгиу е освободен от школата на “черно-белите”. Той водеше 17-годишните в Елитната група. Наставникът се завърна на “Лаута” през април 2017-а. През есента на тази година обаче Георгиу се забърка в серия от скандали и се наложи дори тренировките му да бъдат охранявани от полиция, след като се конфронтира с фенове и родители.

Изненадващо обаче наскоро Крушарски е внедрил гръцкия специалист в щаба на старши треньора Бруно Акрапович, пише “Тема Спорт”. Така той реално не е напуснал клуба, а ще продължи работа като анализатор на първия отбор.

Както е известно, бизнесменът продължава да е в Аржентина по бизнесдела. Той отскача и до Бразилия. Очаква се да се върне в България на 17 януари и да замине с тима за лагера в Турция.

Още преди края на есенния дял пък стана ясно, че Чавдар Цветков няма да е повече спортен директор и ще остане само съветник на Крушарски. Босът обяви, че нов човек на този пост няма да има и той временно се закрива

41 КОМЕНТАРИ

  1. НЕМА ИНФУ ЗА КЛОАКОМОТИФФ!? УСВЕН МЮМЮНА, РЕДЖЕПА И АСАНА ОТ ШЕКЕРА ДУРУГИ ПУПЪЛНЕНИЯ НЕМА??? ША ПОПАДАМИ МАЙ В “Б” -ТО ГРУПА? ТРЕБЕ ДА СЪ СЪБЕРЕМ СИЧКОТО БУФЕР И ДА ДАВАМИ МАЛКУ ДЖИЛЕЗУ ДА СПОНСТРУИРАМИ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУФ ПАФ:))))))))))))))

    П.П АМА ЩОМ БАТ КРУШО Е НАЗНАЩИЛ АНАЛИЗАТОР, ША ОПРАВИ СИЧКОТО АНАЛ В КЛОАКОМОТИФФФФФ…..ПУФ ПАФ!!! НИЙ СНИ НАЙ-АНАЛНИЯ УТБОР В БЪЛГАРИАТА!!!!……….имами си анализатор:)))))))

  2. 21
    8

    Крушарски опъва жена му. Как няма да има службичка

    • 7
      10

      Глупак. И това сигурно Крушарски го прави от Аржентина? Колко озлобен и гаден трябва да си , за да пишеш такива глупости.

  3. 19
    11

    Няма по подмолно и долно същество от Гърка.Палазов го разкри,но поразиите които направи няма да могат да му ги оправят дълго време!

  4. 21
    8

    Най-после някой ще следи да си мият задниците, че от там най-много вонят. Нали ще е АНАЛизатор!

    • 5
      14

      коматевец, защо са тия ЯДки, които вадиха от Гомнежа, много ЯДки, много, а нито един кран! Колкото и да те е ЯД, гробът ви е вечен и на ЦЕНТЪРА!!!…

  5. 11
    7

    ВСИЧКИ МАНГАЛИ НА САПУН !!
    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪННСКЪ
    КАЗА ВОЖДЪ

  6. 24
    8

    Потресен съм от аматьорщината в тоя клуб

    • 4
      21

      Христолов , ти ли си? Беше “бивш” Локомотивец, когато имаше мисията да закриеш жълтия труп! Излез от филма вече, няма бивши Локомотивци, ти вече ЗАКРИИИИ ботев! Синовете ти тренират в Пловдивския любимец, вярно ,че бултра$$$ и КПБП са най-тъпите хора на света,н о и тяхната тъпота има граници, май де! Явно о ще те считат за ботевист и в червата ахахахахахахахахаах бивш Локомотивец ахахахаххахаха бултраси, е няма такива глупаци, НЯМА!

      Затова, ЗАВИНАГИ С ГРОБА НА ЦЕНТЪРА… завинаги Бездомни, мърши , завинаги в сянката на ЛОКОМОТИВ!!!

      • 11
        4

        Пий си хапчетата,тъпако. Каква сянка на Локомотив,бе изрод? Преброй титли,купи,сребърни и бронзови медали и си затвори кенефа,който мислиш,че ти е уста

        • 4
          10

          Според вашите тартори без стадион сте ЗАГУБЕНИ! мЪРТВИ… НЯМА как един мъртъв отбор да се мери с Пловдивския любимец!

    • Защо некомпетентните не разбират, че са профани

      Както установили Дънинг и Крюгер, профаните не само надценяват своята компетентност, но и не са способни да дадат адекватна оценка на специалисти, които имат автентично високо ниво на квалификация в същата област. На всичко отгоре, профаните съвсем искрено не вярвали, че са допуснали грешки в тестовете, измерващи реалните им знния и способности – повечето от тях упорито отстоявали своето мнение, даже след като им било показано къде са сгрешили и грешките им били логично обяснени и мотивирани.

    • 6
      16

      Тотев анализира най-точно, човекът го каза:”март месец провалът е тотален”!!! В превод, ще се дължат милиони неустойка заради липсата на кранове. Те ще се добавят към и без това безкрайните милиони които жълтия труп дължи!!!Извод: ЗАВИНАГИ С ГРОБА на ЦЕНТЪРА, радващи истинските майни…

      • 16
        4

        “Стикс”,отрепко жалка,недей да кълнеш и да говориш за трупове и гробове защото клетвите се връщат многократно върху този който ги изрича.ЗАПОМНИ ГО ДОБРЕ!!!

        • 3
          13

          Тоес вие феновете на ботевъ трябва да сте с разцепени черепи и в ковчези. Това чувам от вас за себе си, щом всичко се връща!

          А за трупа ботевЪ цитирам кмета, бутнатия стадион е вашият гроб! Сами си го казахте, че без стадион сте загубени!Под загубени, осъзнай го, се РАЗБИРА ТРУПОВЕ! Стадион няма, няма и да има, така, че не се чувствай обиден от собственото ви определение-МЪРТВИ!!!…

  7. 21
    7

    с тозо ход Крушарски за пореден път показа на служителите на Лаута груп, че са безгласна буква.
    Бравои за което. Крадците нямат място на Лаута

  8. 19
    14

    Тоя Гърка колко мизерии направи на Лаута,тамън се зарадвах че са го махнали от ДЮШ и ето в мъжете.Колко по добри треньори има в школата и могат да са анализатори вместо него.Тоя футбола му е ясен само на книга.Във всеки клуб в който е бил са го гонили с камъни.Ужас.

  9. 18
    6

    Наздраве за новия юнак.Важното е да носи на пиене,при нас футбола е на заден план.

    • 5
      15

      Ачо: и ний кънарите имахме анализатор… обследващ Гроба на ЦЕНТЪРА, вадеше ядки и аналитично ни каза, че тоз ГРОБ е ВЕЧЕН! Важното е при нас футболята да не се плашат от селяния, от бетон ,троскот и криви глави, пък футбола, майната му, кво каже Домусчиев, големия брат…

      ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ , ЗАВИНАГИ ПОГРЕБАНИ НА ЦЕНТЪРА НА ИЗТОЧЕН, жълти трупове, това е вашата съдба- НА ДЪНОТО!!!

      • 10
        8

        СТИКС МНОГО СКОРО СМИРНЕНСКИ ЩТЕ ТИ СЕ СТОРИ ТЕСЕН

        • 7
          8

          Май не си падал по стълбите скоро? Да не станеш от boys на girls ?

          • Ще му скочите 10 на 1 ли бе чалми миризливи..?

  10. 8
    10

    До добронамерен2. Не съм нито на заплата , нито съм платен трол на Крушарски. Ако ти си махнеш черните очила ще забележиш , че длъжността ” анализатор ” е повече от нужна във всеки отбор претендиращ за професионализъм. А дали назначеният човек е подходящ не зная. Не го познавам , а и нямам желание да го познавам.

    • 8
      13

      п.с. Просто отчитам желанието на Крушарски да подобри работата в Локомотив.

  11. 17
    7

    първото нещо което ще анализира е как след мащабна селекция от хърватско проекто национали супер мениджър на стадииона има 138 души от които половина роднини и гратисчии

  12. 11
    8

    До добронамерен. Нямам идея дали си на заплата в клуба, че да гледаш с розовите учила, но това което твърдиш е смешно.
    Един безплатен съвет: Не се излагай!!
    Кажи защо това решение на Г-н Крушарски е правилно, а не дали колегата е объркал заглавието на някаква сапунка.

  13. 16
    14

    Тук един озлобен неграмотник само чака каквато и да е статия за Локомотив , за да започне да плюе . Наистина злобата и омразата няма почивен ден. Как пък нищо не хареса. И един безплатен съвет : Ако не знаеш как се пише някоя дума , прави справка в правописния речник . За справка дързУс , се пише дързост. Една дума с 2 грешки.

  14. 12
    7

    Безсмислено , но щом има пари за заплати, ние сме цъфнали та някой ще ни анализира ?

  15. 23
    12

    Добре дошли в поредния епизод от сапунката “Локомотив” В предишните епизоди:
    Тоя гирус (Кирякус) си прай квото иска. То не бяха глухарчета, бутнал е някво дете на тренировка. Хвана едно момче от 01 за гушата и наби 16 годишно лапе пред съотборниците му, отбора му ще изпадне. И за награда го повишават. Тоя палячо не трябва да е в радиус от 10 км от Лаута….. Тотално деградирало ръководство. Чавдар само на хартия не е в клуба. Заплатката си му върви, ся тоя палячо ще анализира, а Бруно дори не знае още. Всеки треньор в школата се блъска всеки ден за да се развие а този благодарение на жена си е повишен след серия скандали. А жена му е няква панагюрска ПР-ка, която лобира за мъжа си пред Крушата. Сериала е в разгара си и гони Дързуст и Красота по епизоди.В следващите епизоди: Палаза става Спортен Директор, а Илко фена изпълнителен директор…

    • 23
      3

      Палазов изгони Кирякос,като мръсно куче от ДЮШ,защото мизериите който правише нямаха край,но явно жена му е много близка с Боса!

    • 13
      10

      Тоест, Михаил Юмерски ще анализира .Браво Крушо ,само така ,Легендите трябва да работят и помагат на Локомотив макар и Не официално.

    • 11
      9

      na Gruka edni Veterani mu rediaha otbora i posle sushtite mu zapletoha intrigite s Palaza.

Коментарите са затворени