Столичния Славия хвърли око на халфа на Локомотив Пловдив Парвиз Умарбаев. През последният полусезон таджикистанския “Меси” е далеч от титуляр на Лаута, което не му се нрави особено. Умарбаев на 1-2 пъти изненадващо отпадаше от групата за мачовете часове преди двубоите. Не е изключено таджика да бъде пуснат без финансов иск в тима на Венци Стефанов.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    8

    В момента преговаря с Ботев,дано го вземем не е лош играч.Явно не му се стои в отбор на който му вкарват голове от центъра.

    • 8
      4

      Ама и той ви вкара уникален гол! Помниш ли? В момента си пие ракията в Таджикистан! Едва ли му се играе в отбор от село?

  2. 3
    7

    Доку Умар не е лош футболист, никак даже.
    Но на джамията просто няма с кого да я разцъква, там са се събрали националния отбор на Хърватска по кърлинг, как да стане?
    В Славия пе си цъка с Гамака, Йомов, оня другия там и тоя дето му забравих името и ше си е съвсем добре.

    Е верно че ше играе на стадион дето името му почва с Овча, ма пак по-убу от Джамията…

    • 4
      4

      Абе пак е стадион. Не като вашия със сглобяема трибуна за 2000 кратуни.

    • 4
      1

      Изродче, на Лаута няма джамия! Хърватите, коит са в Локо са християни! Джамия обаче има в жълтата циганска организация Изгрев бойс Столипиново, със сериозна фенска маса – 50000хиляди жълти мангали!

  3. 12
    5

    Умарбаев е много класен футболист! Където и да иде ще направи кариера! Само Чаво алкохолика не го разбра! Сега и Акраповип, който е главен виновник за слабата му форма. Всички знаем, какво може Умарбаев! Изпускаме ей така един рядко талантлив и перспективен футболист!

    • 5
      6

      Какво показа бричет на калпав кур вълната му пречи Янко е по голям боец

    • 5
      4

      Каква кариера за 45минути въздух не ставай смешен

  4. 16
    9

    Как да помирише терен като физкултурника лансира сръбските си протежета? Един свястен имате и ще го изтървете. Както е казал народа: Хубава работа, ама……

    • 8
      3

      Прав си, но това не се случва заради феновете, а заради некадърното ни ръководство! Ама нали си жълтур и трябва да се изсипе в крайна сметка!?

    • 9
      4

      ами нито въздух пък и е слаб губи топки от нищото време е да го продават това му е нивото а за ръководството май си мераклия да даваш кинти или си правиш проветрение

    • 8
      6

      Хахахха. 200 000 виетнамски донги ли? Задръж си го докато му изтече договора. Нека не играе, заплатка си взима човека…

      • Каква заплата?- Крушо е без пукната стотинка и се крие като мишок из южна америка !

  5. 14
    9

    А ми с тази игра може и да му бият шута много слаб сезон за него много грешни пасове много загубени топки при дръпнат отбор напред заплаха и голове от неговата зона

Коментарите са затворени