Тодор Тимонов
Тодор Тимонов е футболист №1 на “Марица” през есенния полусезон. Той спечели допитването до читателите на фейсбук страницата на “Марица” с малка преднина пред Айкут Янъков. По всеобщо мнение и тримата заслужаваха този приз, тъй като доказаха качествата си през отминалата есен. Тимонов е един от най-опитните в състава, отбеляза някои важни голове, а с идеите си спомогна за изграждането на стила на отбора. Той е втори в голмайсторската листа на “Марица”.
Айкут Янъков
Втори, само с двайсетина гласа по-малко, стана Айкут Янъков. Младият футболист бързо се наложи в титулярния състав, а освен това той стана и голмайстор на своя тим през есента. Янъков, който е бивш младежки национал, бързо се превърна в един от любимците на феновете с играта си и непримиримостта си.
Илия Николов
Трети в тази класация завърши вратарят Илия Николов, който преди това получи най-много номинации. Николов е състезателят с най-много игрови минути през полусезона. Освен това той постави рекорд, опазвайки вратата си “суха” през почти половината от кампанията в Трета лига.
Победителят Тодор Тимонов ще бъде награден с приза през месец януари, когато “Марица” ще започне своята предсезонна подготовка. Той ще бъде награден от един от вас.
От клуба завършват така: “Благодарим на всички вас, които гласувахте и които подкрепяхте отбора през есента! Благодарим за активността и подкрепата, за коментарите, а и за критиката! Ръководството и целият отбор на “Марица” желаят на всички фенове, на всички пловдивчани, светли и топли празници! Очакваме вашата подкрепа и през пролетта! Защото заедно можем повече!”

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени