Локомотив (Пловдив) пусна на пазара Парвизджон Умарбаев. Продажбата му се налага, защото той е един от четиримата играчи, които са с паспорти извън ЕС и “черно-белите” не могат да му гарантират, че ще трупа достатъчно игрови минути през пролетта.

Известният с прозвището си Таджикския Меси футболист бе титуляр от началото на първенството, но след това постепенно отпадна от сметките на Бруно Акрапович. Спецът пък започна да разчита на други трима футболисти, които съко нямат паспорти от ЕС – Стивън Езе, Абделхаким Буна и Милош Петрович.

Според запознати има и вариант Локо (Пд) да се раздели без финансов иск с Умарбаев, ако не успее да го спазари за добра сума, твърди “Меридиан мач”. Причината за това е, че босът на “черно-белите” Христо Крушарски е в отлични отношения с баща му и дори ще се опита да препоръча на няколко места Умарбаев.

65 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Откога Белгия е изключена от ЕС? Буна е белгийски гражданин, но без европейски паспорт? Питам мозъчния тръст от парцала Меридиан мач – един от главните производители на клевети срещу Локомотив.

  2. 5
    5

    Не знам Умарбаев къде ще го продават и има ли интерес от някой, но явно Лудогорец сериозно се интересуват от Серкан и го искат на 7-ми януари в Разград. Това означава че ще трябва да сложат оферта на масата, и тя трябва да е от 200,000 Евро нагоре. Така правят сериозните клубове, а не като чорбата или говедата, които ще чакат до края на сезона за да вземат някого без трансферна сума.

  3. 10
    3

    На Локомотив определено е нужен футболист като Умарбаев. Дали ще е той или някой друг, то подобен халф, че дори и двама са много нужни и съм сигурен, че се търсят..
    Бих искал Умарбаев да остане, но ако някой му бърка главата няма как да го спрем..

    • 3
      8

      По-скоро Бруно или Крушо са намерили някое хърватско или аржентинско менте на неговата позиция.Помни ми думата, че ще се окажа прав!

      • 5
        2

        Когато не продава , защо не продава. Сега когато ще продава, защо продава.

      • 6
        1

        Хърватското или аржентинското менте заместник на Умарбаев се казва – Димитър Илиев, понякога и Елитон.

      • 5
        1

        хърватско или аржентинско менте в Локомотив няма.
        Има 2ма алчни адвокати и техните лакеи, които ме спряха да сеят интриги.
        но им се вижда края

  4. 6
    10

    От всичко изчетено, за пореден път се убеждавам, че Тодор е психично болен!

    • 12
      6

      Което само доказва за пореден път че четенето не ти е силната страна циганин смотан,ахахаха….

      • 2
        5

        Жълт боклук, а на теб граматиката ти бяга сериозно!

    • 6
      2

      А СТИКС ??? МНОГО ЛИ Е ДОБРЕ ХАХХХХАХ
      БАТКУУУН

  5. 9
    7

    Караибрахим рече: бутайте от ляво, бутайте от дясно, но нАБЛЕГНЕТЕ на ЦЕНТЪРА, така ,че нищо да не остане от Колежа!Тука искам да е гробът на жълтите, на ЦЕНТЪРА в Пловдив…

  6. 10
    6

    НЯМАНПО ЗАБАВНО ЧЕТИВО .ВСЯКЪКВИ БАТКУНЦИ ПО ДООООЛЕ СА СЕ ИЗРАЗИЛИ С ИМЕНА “ПЛОВДИВ “ 1926“ ЧАК И ГОВЕРЕНЕ ЗА КУПИ ?!?!??!?!?!??!??!
    ЖАЛКИ ПУБЕРЧАТА НАИСТИНА Е ЖАЛКО ДА НЕ СИ ЗНАЕШ ЖАЛКАТА ИСТОРИЯ .НА ВСЕКИ МУ СЕ ИСКА ДА Е ЧАСТ ОТ НЕЩО ,НО ЗА ВАША ЖАЛОСТ НЯМА КАК .ВИЕ СТЕ НИКОЙ ! ВИНАГИ СТЕ БИЛЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ .А КОЛКОТО ДО ТОВА КЪДЕ ИГРАЕ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ТОЙ И НА ЛУНАТА ДА ИГРАЕ ПАК ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ЩЕ ЗНАЕ ЧЕ ТОВА Е СИМВОЛА НА ПЛОВДИВ ! А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ПО МАКЕДОНИЗМА И ЩЕ ЦЪФНЕТЕ И ВЪРЖЕТЕ .ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !!

    • 1
      3

      А поляната или в кв. Смирненски яде бой че пишеш олигофрении? Ми селският ви отбор как беше основан? 1912 г. от детска градина,, Жълтурче”! За сетен път лъжи в стил ботевЪ Коматево!

  7. 10
    8

    ?????????????????????????????????????????????????????
    ПРОДАВАЛИ?!?!?!?!?!
    ТОЙ ЩЕ СИ СЧУПИ КРАКАТА ДА ИЗБЯГА ОНИЯ ЩЯЛ ДА ГО ПРЕПОРЪЧВА .НЯМА ТАКИВА МАНГАЛИ!!!

  8. 8
    8

    Тук един малоумник се мъчи да ни убеди колко малко са мозъчни му гънки ? И тъй като не му се получава, го повтаря многократно. Дерзай Тошко, успешно е упражнението ти. По малоумно не може да е.

  9. 12
    8

    На лайнута са по 300 циганина на мач.Срещу шампиона Лудогорец бяха точно 460.Умрелите мангали.Ние на Коматево сме по 3 пъти повече,като построим стадиона отново ще сме хиляди на всяко домакинство.Закона в Пловдив е ясен,бой и ебан в центъра на мангалския гъз тясен!Еби локума в гъзъъъъ еби локума в гъзъъъъъъъ

  10. 14
    17

    Да си умреш на стадион за 1500 зрители. Малко съжелявам манговците фенове на ботиф. Никога няма да видят какво е атмосфера, какво е публика. Ще си умрат нещастни. Нищо не видели от големия футбол. Скутар, Маноле , Стряма имат по големи стадиони от бултрасманговците. Мъка и комплекси ги е обзела манговците от Ботив. Малко отборче с малко стадионче с малко публика, кво да ги правиш……

    Инсата, черно- бял, закри жълтия мамнгал!!!

  11. 20
    14

    Значи пичове, нека още веднъж да обобщим най-важното от цялата тая тема:

    Паса дойде отляво.
    Тодор си я спря с десния.
    После я донагласи с левия.
    СЛЕД ТОВА ПАК С ЛЕВАЧКАТА ИМ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА ЦИГАНСКА ОТ ЦЕНТЪРА!!!

    Пфахахахахаххахахахаххахахаххаха, години, години наред ше се гаврим с вас амеби чернобели!!!

  12. 14
    10

    Закона в Пловдив е ясен – бой и ебан в центъра на мангалския гъз тясен.

  13. 20
    13

    МаНГАЛИ, Внимание!

    От далечен Раковски се носи:

    Инсата ебе, инсата ебе , мангалското жълто копеле.
    Мангала чака стадион, Инсата ги клати и си ги шиба за щастието на локомотива
    Бултрасманго все реве, инсата да го ебе.

    Самулов завинаги черно-бял! Закрива той жълтия мангал!

    • 13
      10

      Това ли успя да измислиш не 300 грама метил бе, ахахахаха, да те еба в уродливия столипински орк!

      ЗАЩО, КАЖЕТЕ МИ ЗАЩО ТОДОР НЕДЕЛЕВ ВИ ЕБА ОТ ЦЕНТЪРА???

      СЪБДА ЛИ Е КАКВО Е?

      • 9
        12

        Мангал ще си умрете в Коматево на 1500-то стадионче.
        Голяма работа един гол хахаха това ще ви остане.

        Манго съдба ли е, че ще си умрете на 1500 стадионче.
        Представи си бъдещето, цял живот в Коматево.Как ?

        • 13
          9

          Ахахаха умреляко, до 2 години сме си обратно у дома, но не тва е най-важното.

          Най-важното е че вас оше сто години да ви има, вие пак ще сте същите жалки, отхвърлени от обществото цигани с лилави венци, от които всеки нормален човек го е гнус и ви вика: ПУДА ВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!

          Предлагам ти Ремзи, в предсмъртното си завещание да оставиш на прапрапраправнуците си от 2659та година пожеланието: Дано да бием в Европа!

          Дано ама надали, ахахахахахахаха, нещастници….

  14. 18
    14

    ЦИГАНИ, Внимние!

    От далечна Аржентина се носи:

    Vamos BOTEV PLOVDIV, sabés que yo te quiero
    Siempre voy con vos, es un sentimiento
    Aca esta la 12 la que siempre te acompaña
    La que esta en las buenas y en las malas

    От индия не знам кво се носи освен че Гюлфие тъкмо залюбила Мюмюн и дошъл ТОДОР с 50 метровия и еал майката на всичко живо….

  15. 14
    9

    Няма финанс,пак изпадаме,жълтите пак ще ни ебат от ЦЕНТЪРА,много сме нещастни,няма такива тъпи цигани като нас….

    • 10
      14

      Така е аркадаш . Тъпи сме си но сме горди бултрса.Саде ботев

  16. 13
    18

    Малко четиво за Тошко-Чинията и другите 2-3-ма подобни на него тиквеници!

    Вратарят Камбуров забива триметрово черно-бяло знаме в центъра на терена !!!

    Кънчова поляна !!!
    Феновете на Локомотив обичат да наричат стадиона на Ботев Кънчова поляна. Причината е в легендарния нападател на черно-белите Иван Кънчев. Той бележи на съперника в две поредни години. Единият мач завършва 2:0 с едно попадение на Къната, а другият – 3:0, с два негови гола.

    Пловдивското дерби е неповторимо. Феновете са виждали какво ли не. По-старите си спомнят челната стойка на Гочо Василев след победата 2:0 на Локомотив над Ботев. И двата гола са негово дело, след последния сигнал той прави челна стойка в центъра на терена. Този случай може да се сравни единствено с уникален ход на вратаря на черно-белите Васил Камбуров. На 17 август 1996 г. Локо побеждава Ботев на стадиона край Бирената фабрика с 1:0 след гол в последните 10 минути на сърбина Славолюб Янкович. Веднага след края на мача любимецът на агитката от Лаута Камбуров грабва триметрово черно-бяло знаме и с мощен спринт се запътва към центъра на терена. Там Камбуров забива победоносно байрака и стои близо 5 минити като Наполеон пред бурните възгласи на над 5000 фенове на Локомотив. По същото време останалите футболисти на черно-белите начело с Георги Иванов-Гонзо правят триумфално влакче на 4 крака успоредно на тъчлинията.
    – Този епизод от моята кариера бе от младежките ми години и идеята да забия знамето дойде импулсивно. Ако това се бе случило на 30-годишна възраст примерно, нямаше да постъпя по този начин, но пък виждате, че феновете още помнят този момент – заяви преди няколко дни самият Камбуров.

    • 22
      10

      На срещите с Локо,по знак на Видин Апостолов, защитниците на Ботев редовно се гавреха с Гочо Василев. Правеха триъгълник в собствената половина,подаваха си топката,а “великия Гочо”,като малоумен търчеше да им я отнеме, за радост на публиката,която му се смееше. Да припомня и финта на Георги Убинов, който постави топката между петата на единия крак и пръстите на другия, прехвърли я над главата си и пое напред,а Гочо се въртеше на място,чудейки се какво става и къде е топката. Ето,това е Гочо,който се хвали колко гола е отбелязъл.Ако е забравил,нека си припомни

      • 7
        10

        Георги Убинов беше централен нападател, а Гочето беше дясно крило. Ако някой се е чудил, къде е топката трябваше да е защитник. Така, че пак си измисляш. И тъй като споменаваш Видин Апостолов , ще ти напомня само един от многото случаи, когато Видин гледаше безпомощно как Гочето минаваше покрай него като малка гара. В своята безпомощност веднъж Видин се опита да го спре като се хвърли на гърба му , но пак не можа да го спре. Гочето го влачи по игрището още 10 метра напред. Така че като казваш едното , казвай и другото.

        • 8
          1

          Не си измислям,приятелю. Не си спомням коя точно година беше,но освен мен,на стадиона имаше поне оше 30000 човека.Тогава толкова ходеха на мачовете между двата отбора,затова питай някой от по-старото поколение,той ще ти разкаже,как правеха Гочо за резил. Определено Гочо,той беше единствения,който се вързваше,когато се бъзикаха с него. А изпълнението на Графа беше,като с момченце от махалата. Питай….

    • 21
      7

      А помниш ли срещата за Купата на НРБ,играна на Голямата къща и завършила 5-0 за Тракия!Атанас Пашев бележи 4-ри гола срещу локуту в тази среща,като един е с пета!При 5-0 Пашев вместо да вкара шести гол,спира топката на гол-линията и кавалерски изчаква вратаря на локу да се върне и му подава топката,а не я вкарва………явно не е трябвало да ви жали,мастии!

      • 15
        6

        Тогава излезе вицът,че от срам Зума се преместил на нов адрес. Живеел на улица “Атанас Пашев” №4

      • 13
        7

        Ние да не сме изпаднали мангали като лаутджамийската гняс?Ние имаме чест и достойнство,за тях това е мача на живота,единия мангал правил челни стойки на центъра след като вкарал 2 гола,другия след една победа тръгнал знаме да забива..Цял живот с огромен жълт комплекс живеят мангалите,затова закона в Пловдив е ясен,бой и ебан в мангалския гъз тясен.

      • 14
        6

        Ахахахаха, аз бех на тоя мач!
        Наско Пашев им еба майката кирлива във въшливите задници, тва беше ебати спектакъла.
        НО ние тогава бехме благородни и не качихме циганската сбирщина на десетка, както си заслужаваха.
        В ония времена на Локото се гледаше като на умствено сакатото братче, което може да бъде пляскано, но не е ок да бъде пребивано.
        Колко такива мачове е имало не е истина.

        Сегашните “локомотивци” са родени когато Ицо наказа Германия на световното в УСА и единственото което си спомнят са гюбеците на фолк концерта в името на купената титла на Кюстендил 2004, демек тея маймунчета нямат никаква представа нито пък перспектива колко десетки години са били посмешището на Пловдив.

        Еби ги.

      • 7
        9

        А помниш ли мачът когато Локото ви победи с 7 на 3 и то защото играчите спряха да играят , за да бъде срамът ви по малък.

        • 11
          6

          Това може да го помни само пра-пра-прядядо ти АрхиМюмюн понеже тоя мач е от 1974.

          Ям виж кво съвпадение: точно от тогава не сте имали победа като гост в Европа.

          Ахаххахахаха. ЧЕТИРЕСЕИЧЕТИРИ ГОДИНИ ЕВРОПЕЙСКИ СРАМ И ПОЗОР ЗА СТОЛИПИНОВО!

          Държави се въздигат, разпадат, после пак се въздигат, а Локото НЯМА И НЯМА ПОБЕДА В ЕВРОПА!!!

          ЗАЩО СТЕ СМЕШНИ МАНГАЛИ, ЗАЩО СТЕ ГНИДИ, ЗАЩО СТЕ АМЕБИ, ЗАШО ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО Е ГНУС ОТ ВАС, ЖАЛКА, ИЗПАДНАЛА ПАСМИНА??!?!

          ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!

    • 5
      5

      Може да е било,но то е било с Локо,а не с Кюстендилското недоразумение!Аха!

  17. 7
    18

    Тошко – мияч на чинии, а пък ние ви забихме черно-бяло знаме в центъра на терена!
    И Лилчо кифтето падна по-гръб!

  18. 17
    8

    Добре де, хубаво, нека го продадат момчето да се развива, не е лош футболист, не виждам кому е нужно да ги ебаваме столипинци………ппппффахахахахахаххаххахаа, ама как ви ебахме само от ЦЕНТЪРА гниди мръсни!

  19. 17
    6

    ,?????????????????????????????????????????????????????
    ПРОДАВАЛИ?!?!?!?!?!
    ТОЙ ЩЕ СИ СЧУПИ КРАКАТА ДА ИЗБЯГА ОНИЯ ЩЯЛ ДА ГО ПРЕПОРЪЧВА .НЯМА ТАКИВА МАНГАЛИ!!

  20. 7
    17

    Локомотив Пловдив има нужда от футболист, който да може да захранва нападателите ни с извеждащи пасове, като Неделев, Жоро Илиев и т.н.
    Нападател си имаме в лицето на Ожболт…да го налагат на върха на атаката това момче.
    Колкото до Умарбаев безспорно качествен футболист, но е жертва на хърватските баберици на Бруно.
    На нас ни трябва един Даксон тва е, но нашите глупаци не искат да го вземат още повече, че той искаше да се върне.Когато обаче ти е клапва собственика и ръководството, ако въобще мога да го нареча ръководство, щото това са едни плужеци на заплата.

    • 4
      4

      Dakson pod 10,000 evro njama da doide.a koi shte mu osigurjava tazi zaplata?Taka che ne ti e vinovno rakovodstvoto.prosto njamame ABRAMOVICH…no trjabva da se tarsi naistina njakoi kato Dakson….

    • 3
      2

      Наричаш баберици футболисти като Посинкович, Аралица, Банович, Буна, Езе, Томашевич, Михалевич …. само и само защото са изгонели някой твой некадърен приятел и защото ръководството не се съобразява с шайка вечни превратаджии без мозък и морал, които едва не ликвидираха Локомотив!?!?
      И то при положение, че всички футболни специалисти в БГ са категорични, че това са едни много качествени и обещаващи футболисти?!

      И на слепите стана ясно какъв си и колко разбираш от футбол…
      Потърси помощ. Спешно е

  21. 10
    18

    Поздрави от центъра от Дани Кики дето ви заби знамето и разхвърля половината агитка начело с лильо юдата дето биеше жълтури с нас и после ви стана легенда

    • 22
      6

      Добре де ама защо Тошко трябваше от центъра да ни ебе на Неделева поляна?

    • 19
      6

      Баси късопаметните циганки… Аха да го забие знамето и един бултрас такъв шут му заби в задника, че тоя нещастник отлетя 10 метра. Казват 10 дена след това спал по корем…

      • 17
        5

        Aахахахахаха, КАРАТЕ В БЪБРЕЦИТЕ!!!

        Оше по-смешното е че същия тоя Дани Кики оня ден им еба путката майчина на циганите.

        Не, честно, кажете ми има ли по-нещастна група ебани в главите подчовеци?

        Значи, нека си припомним:

        87мата минута Марто Камбуров ГИ ЕБЕ В ГЪЗА и после им вика: ПУ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!

        После идва 67мата минута, когато ТОДОР НЕДЕЛЕВ им подавана лилавите усти един СВРЪХЧОВЕШКИ 50 МЕТРОВ ХУЙ!!!

        И най-накрая за капак, идва любимеца им Дани Кики и ги пляка лошо подхилвайки се доволно под мустак.

        Не, честно ви казвам, аз ако бях черно бяла мангалска амеба, досега сто пъти да съм си прерязал вените от мизерия.

  22. 10
    5

    Български Хелзинкски Комитет сезира правораздавателните и съдебни органи за гаврата, извършена с представители на малцинствата на 04.12.2018г.

    https://www.youtube.com/watch?v=488mmi3_XCk

    Призовават се всички представители на ромската общност, които все още имат болки в ЦЕНТЪРА на седалищната област, да се явят на гинекологичен преглед.

    • 5
      11

      Ти наистина си за аларма, но алармата на линийката на психодиспансера.

  23. 10
    9

    КРУШАРСКИ МОУРИНЬО ИЗВИНЯВАМ СЕ АКРАПОВИЧ ЦВЕТКОВ КОЙТО УЖ СИ ТРЪГНА ЗА ДА МУ НАМЕРЯТ ДРУГА ДЛЪЖНОСТ ДА СИ ПОРКА ВСИЧКИ ДА СИ ТРЪГВАТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО И ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ГАВРЯТ СЪС ЛОКОМОТИВ .. ПЛОВДИВ ВЪВ ЕДНА МЕДИЯ ..ИМА СТАТИЯ ,.ЛОКОМОТИВСКА ВЕЧЕР И СНИМКА НА ТРИМАТА ГОЛЕМИ …ХРИСТО БОНЕВ ХРИСТО КОЛЕВ МАРТИН КАМБУРОВ ВЪПРЕКИ ПРОСТОТИИТЕ НА КРУШАРСКИ И КОМПАНИЯ ТЕЗИ ТРИМАТА СА НА ЕДНА МАСА ЗАЩОТО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е НАД ВСИЧКО

    • 11
      5

      Така ли ? Защо тези тримата не купят Локомотив и така да влезнем в тройката ?

  24. 15
    5

    Майтап няма. Тва им е единствения свестен футболист, те се отървавали от него. Дръжте сръбските и африканските боклуци. Аралица…. Смях!

  25. 11
    8

    “Локомотив (Пловдив) пусна на пазара Парвизджон Умарбаев“

    Да, на Четвъртък пазара майна.
    За кисело зеле.

  26. 12
    8

    Смешника акрапович е неадекватен ОСТАВКА ОТРЕПКИ

    • 7
      8

      Ех адвокате, адвокате. Едно си баба знае , едно си плюе.

  27. 15
    10

    Умрелите цигани един читав футболист имат и го подаряват.

    • 11
      13

      Мухльо, не плачи на чужд гроб, че не знаеш как е заровен ози долу, та може да му ревш на онази му работа! Вие по принцип сте свикнали на членове всякакви големини, защото сте долни, жълти курви!

      • 14
        7

        Чак 50 метров никога не е било, тва е приоритет на чернобелите циганки от Скобата.

Коментарите са затворени