Левски е изключен от участие в европейските клубни турнир на УЕФА за следващите два сезона, съобщиха от централата на страницата си, цитирани от Gong.bg.

Левски няма да има право да участва в европейските клубни турнири на УЕФА през сезон 2019/20 и 2020/21, освен ако клубът не е в състояние да докаже до 28 февруари 2019 година, че е платил сумите, определени като просрочени задължения към 30 септември 2018 година.

Клубът също е глобен в размер на 100 хиляди евро.

Левски

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    Поздрави от центъра от Дани Кики дето ви заби знамето и разхвърля половината агитка начело с лильо юдата дето биеше жълтури с нас и после ви стана легенда

  2. 9
    5

    Мангалите ги чакат баражите за оставане в А група, обаче за Европа се облизват. ? Смях.

  3. 14
    6

    Мангалите говорят за евротурнири?Гладно циганче баничка сънува.

  4. 9
    11

    Абе, Домати, вие да не цъфтите?!
    Тракториста се чудите, как да се отървете от него, щото Самуилоуглу ефенди не иска да му плаща голямата заплата. По-същата причина искате да се отървете и от Густаво. Другият ви любимец Стивън не иска да подписва, що ли?! Серкан също е твърдо решен да се маха от ракиджийницата в с. Коматево. Минев отдавна ви отсвири. Тръгнали нас да гледат…палячовци!

    • 11
      7

      Ти си бил много запознат бе циганин.Имаме добри играчи продаваме,ще продаваме ако има оферти,вие имате една банда хърватски глупаци с по 6 мача без победа начело с физкултурника и пияния клоун Круши.Шматки заспали.

  5. 3
    3

    Tiy geibandata lyko kak se toscat da igrayat v uefa ave ey geyove vie neznaete li 4e geyove ne puskat tam geyovete shte gledate kak golemiya BOTEV bie nared v uefa,ebehti gei bandata

  6. 6
    6

    Ахххахахахааххаххахаахахахахххахаахахаха
    НЯМА ПО ЖАЛКА И КОМПЛЕКСИРАНА ПАПЛАЧ ОТ АМЕБИТЕ !!!! ПО ТЪПИ СТЕ ОТ ГЪЪЪЪЗА МИ

  7. 7
    7

    Я,гейбандитите са се активирали, незнайно защо?Защо ве банда?

  8. 24
    11

    Левски трябва да издължи 1 000 040 хиляди евро до 28 февруари 2019 година, за да не бъде наказан от УЕФА и да може да участва в европейските клубни турнири през следващия сезон.
    Задълженията на Левски са в размер на 700 хиляди евро към НАП, 290 хиляди евро към футболисти и 50 хиляди евро към друг клуб.
    СКОРО И ЖЪЛТАТА СГАН ЩЕ Я КАЧАТ В СТЕНВЕСТНИКА, АМА НЕ ЗНАМ ДАЛИ ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ДЪЛГОВЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПИШАТ С ПОЗНАТИТЕ ЦИФРИ

  9. 14
    11

    Сега като настане едно мучене , повече рев отколкото коматевка може да изкара , като и кажеш че ще гледа Пловдив и стадион през крив макарон.

    • 13
      8

      Как е аналчето собака. Боли ли центърчето?

    • 7
      10

      И ти вместо да мучиш, смучи, кура ми смучи!

      • 14
        7

        От микренски джуджета наркомани словесни помии не четем

  10. 15
    24

    Идеално. Отваря ни се шанс за Лига Европа. Напред Локо.

    • 14
      10

      Otvarya vi se sans za be grupa tam vi e myastoto scigani mangali mayka vi deyba

      • 8
        10

        Ебеш само по форумите, жълта курво! На живо лапаш и се молиш! Половината ви отбор бяга и ще играете дерби с Верея! Двете тото курви!

Коментарите са затворени