Ултраси на Локо Пд заедно в приятелите им от Спартак Москва са влезли в сблъсък с полицията на снощния мач с Виляреал в Испания. На мача е имало и фенове на Лех Познан. Това става ясно от публикации в ултрас-страници в социалната мрежа. Припомняме ви, че от Лаута Арми дружат с фракцията на руснаците Банда Туки, които им гостуваха в Пловдив на дербито с ЦСКА, на което се стигна до масово меле на пистата пред Централната ложа.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    Такива идиоти от затвора да не излизат, затова по стадионите ще има по сто човека.

  2. 6
    3

    циганина си е циганин от тук до края на света!!! сега тия ,,мъже” трябва да ги вкарат в испански затвор и да бъдат на гринговците булки!!!

  3. 5
    2

    Егати партньорството, едните избягаха, руснака изяде боя

  4. 7
    3

    НЯМА ПО ЖАЛКА И ГНУСНА ИЗМЕТ ОТ АМЕБИТЕ .ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ СЕ МЪЧАТ ДА СЕ ПРИОБЩЯТ КЪМ НЕЩО ИЛИ НЯКОЙ . ХАХАХААХХХХАХХХХХАХАХХАХАХ
    НО ИСТИНАТА Е ЕДНА И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТЯ . ЖАЛКИ ЦИГАНИ НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ НЕЩО ЗНАЧИМО НИКЪДЕ НЯМА И ДА БЪДЕТЕ !!! АМЕБИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ХАХАХХАХХХАХАХХА

  5. 5
    16

    И преди и след мача Локо – ботевъ 0:2,ултраси на Локо пребиха селяните от ботевъ и на поляната, и в квартал Христо Смирненски!

    • 13
      3

      Хахахааа – избягахте като насрани, кат ви подгонихме, бедни цигански душички.
      Въсссс и чак у маалата се спряхте и всички при баба Айше да ви бае, а?
      страхлива циганска сган, хем бяхте къде-къде повече..
      убитаци, за нищо не ставате.

      • 2
        9

        Мършо вдигай горе меките ръчички и спри да съчиняваш лъжи 🙂 ако бяхте истински мъже нямаше да пишете 120000 декларации , нямаше 30 човека да скачате на 7 и единия да е с опасност за живота защото го биете с пръчки по-главата и пак казвам ако бяхте мъже до сега щяхме да сме си направили 100 таркала, но вие избрахте да сте курви и ние ще играем вашата игра ! А да коментирсте случката след мача ха ха ха показателно е че сме дошли за разлика от вас страхливци когато никога не идвате !!! Айде до нови срещи всички знаем, че се надявате да няма такива, а до тогава някой хора да се оглеждат по улиците !!!

    • 12
      2

      Ахаха… “Чакъйти уе…” – Репликата на един от бягащите през глава мангали.

  6. 12
    4

    Хахахххххахаххаххахххххххахаххаххахаа
    ШИЗОФРЕНИЧНИ МАНГАЛЧЕТА !!!

    • 4
      11

      Ти не можеш да си псе, ти си жълт, ебан, столипиновски, Изгрев бойски ИЗРОД!

  7. 15
    5

    В БГ си сътрудничат с куките,а пред чужденците,дето не ги знаят що за доносници са,се правят на хулигани жалките мангали.Другият път ги докарайте и тях тук, да ви видят как се биете честно с бомби и тичате та тичате.Тва знаме къде и кога,скоро ще ви излезе през гъза мамка ви лъжлива циганска

    • 5
      18

      Тия дето звъняха на куките след дербито да им спасява насраните страхливи гъзове говорят за доносничество. Честно с вас няма да има. Ще ви режем и точка копеленца долни

    • 6
      9

      Колкото пъти сте се пристрашили, жълти, долни джендари да се срещнете с нас на поляната, толкова пъти не можете да станете от земята! Вие сте миризливи ЛАЙНАРИ!

  8. 20
    7

    Мангалоидите тук ги спукаха от бой, който ги хвана – то не бяха чорбата на джамията им, то не бяха Стоенчу и останалите топ-хулигани из града, дето после лежаха по болниците… След последното дерби пък някой сеирджия ги видеозаснел, как хвърлят пиратки и после бягат един през друг и си чупят краката от спринт… Сега пък решили да се доказват, като си съчиняват случки от другия край на Европа, щото тук не остана вече никой, дето да им се връзва на филмарщините:)))

    • 8
      12

      Горе ръцете и тихичко помак.
      Да те бият и да се предаваш с вдигнати ръце е най-големия срам

      • 10
        1

        ний бе, придавами са и бягами като насрани цигани. ми, туй сми ний баш-ербап локумутивците – драсками тук яко, ама като ни подгонят жалтурити – бързо бягами в маалата. тук пишим чи сми много големи еркеци, ама шубето голям страх.

  9. 4
    15

    Жълтурите помнят, като ги бихме по главите лани и сега са като посрани…

    • 5
      3

      хахахаааа – бил си Айшето на сън, мангал миризлив и страхлив – само на сън сте големи, минджи!

  10. 16
    4

    Голяма гордост!Да отидеш в чужда държава,но не за да гледаш мач,а да се биеш с полицията!Колко трябва да си тъп за да го правиш???????

    • 5
      12

      Друго си е коматевска селянка с дрогиран гръцки анархист , бургаски селяни и гагаузи

      • 11
        4

        Ехеее Куче, къде се изгуби? Не съм те срещал след гола на Тошко от центъра?

        • 4
          9

          Купи си винетка,изкарай си виза, излез от село и ела в големия лош град !

          • Ние не сме цигани с каруци, че да минаваме гратис.

  11. 8
    14

    Друго си е да си партия с грандовете нефтохимик и спартак варна

  12. 30
    3

    Андрей, това ли е голямата ти нивина ? Някакви лумпени и малоумни глупаци не са отишли да гледат футболна среща , а да се бият с полиция и да показват животинските си страсти и инстинкти. Заради такива уроди публиката по стадионите намалява все повече и повече. И ти им правиш безплатна реклама !!

    • 2
      6

      Защо и в кой граматически учебник пише, че на края на изречението се поставят две удивителни?! Би ли обяснил, жълта помийо!

      • 3
        1

        помия е майка ти, че я заливат с бяло турските тираджии на магистралата. цялата я поливат, даже в устата.

        • 1
          4

          Фес,не те ли е срам да се правиш на спартаклия?
          Оставете Спартак на мира бе жълти мюсюлмани!
          Какво сте им се лепнали като гербова марка още от 67ма!

        • 1
          2

          Жълт педераст, не ми се прави на Спартаклия, прозира селтак квадратни!

  13. 8
    23

    Това жълТУРЦИте са ебати простото племе честно !!! 2 от най-големите и признати в света агитки са приятели с нас, а тях само едни смешни анархични душички от Арис и тук с 2 агитки, които даже нямат отбори ха ха ха !!! Нямате прави жълТУРЦИ да коментирате…може само да завиждате, че сме приятеши с тези големи фенове, а с вас никой не иска да е !!!

  14. 27
    9

    Тва буферлята баси мастиите, техния отбор е тъпана на бг първенството и подкрепят кой ли не. Наполи, Спартак, Ювето, Царско село… Както се казва – курвeнскa работа!

    • 8
      18

      Не говори за царско село жълт турчин. Те от вас бягат там, не от Локото! А вие с кого се побратимявате? Със Спартак ВН и Нефтохимик??

    • 1
      5

      А ви да сте добре правите луди свирки на кой ли не!

  15. 11
    20

    А за жълтите ултраси-цигани има ли новини.

    • 3
      1

      има – майка ти абортирала от турските тираджии..

  16. 20
    8

    Сигурно шефа на полицията в Испания е шибан жълтур и за това се е стигнало до там

  17. 32
    10

    * Корекция: Не “Ултраси на Локо Пд и Спартак Москва се млатиха с полиция”, а “Ултраси на Локо Пд и Спартак Москва ги млати полиция”
    Това го гледахме на Лаутджамия срещу Ловеч

Коментарите са затворени