Старши-треньорът на Лудогорец Антони Здравков е в основата на почти сигурното преминаване на Серкан Юсенин в Лудогорец. Полузащитникът бил любимец на специалиста още от времето му като старши-треньор на младежката национална формация.

Здравков държал изключително много на трансфера и само чудо може да откаже Лудогорец от предприетата офанзива. Серкан вече имал предварителен договор с разграчани, който да влезе в сила от лятото, ако те не успеят да го привлекат още сега. Това обаче е малко вероятно, тъй като от Ботев се очаква да се съгласят да вземат някой лев за играча сега, вместо да се разделят с него през следващия трансферен прозорец за без пари.

33 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Аз искам да попитам хубаво искаме да заздравим отбора , но как ще стане това като испускаме талантите си и се продава ме за пари…Какво стана с Генев защо подписа с Черно море а не с нас ???

  2. 4
    1

    Абе не е добре хич. Серкан, Тошко, Минев… все са титуляри и все качествени играчи, при това изключително важни за отбора. Хайде, Минев си е пенсия вече, но за другите 2-ма не знам колко пари ще вземем. Но колкото и да вземем много ме съмнява да можем да намерим толкова качествени български играчи на тая цена. Пак ще се търсят някакви посредствени легионери, дето не им дреме за марката, а само колко пари ще приберат.

  3. 11
    10

    Канари , явно пак ще се дупим на Кирчо? Лошото е, че ще вземе Серканчо за смешни пари и отделно трябва да им лягаме! Това не е моя Ботев! Всички ВЪН! От ръководството!

    • 13
      3

      Ха-ха, сбъдна се мечтата на един мангал за малко да е канар. Марш обратно в циганския катун, гнусен буфер!

    • 7
      2

      ОТ ЦЕНТЪРА! Та в миризливия цигански задник!

  4. 38
    4

    От Ботев няма по голям! Ще получи хемаруиди от стояне на пейката, ще загряват бразилците с такива като него
    Оня бека беше национал сега е миндил

  5. 28
    5

    Ако Серкан, Неделев и Густаво си тръгнат през зимната пауза изпадаме от топ 6 100% и ще е голяма мъка напролет. Най-важна за един отбор е халфовата линия, а там оставаме само с Шопов, който още не се е разиграл, Балтанов, който прави поредния си най-лош сезон за нас и юноши, които тепърва да се обиграват. Това ли е изграждането на гръбнак на отбора и надграждането? Вярно е, че и тримата им е време да поемат в друга посока, но едновременно ще разсипе отбора!

  6. 21
    8

    ОМРЪЗНА МИ ВЕЧЕ САМО ДА СЕ ДУПИМ НА ТИЯ РЕЗАЦИ ОТ РАЗГРАД. АЙ СИКАНА И ПРОДАЖНИТЕ КОПЕЛЕТА СА НАШИТЕ ШЕФЧЕТА. СИГУРНО ПАК В АВЕНЮ СА ГО ПРОДАЛИ, МАМА ИМ МРЪСНА.

  7. 20
    3

    Това да смениш Пловдив с Разград ми е пълен хикс . Това момче да си опича акъла и да помисли . За “проекта” настъпват кофти времена . По един или друг начин вече е време да ги спрат . Не може парите да отиват все на едно и също място и то толкова години наред . Да си стои тука , да направи лятото една Лига Европа и тогава да ходи навън . Ей ти ги турските грандове , ама не от Делиормана .

    • 22
      3

      Снощи, като им видях “семкаджиите” на стадиона и ме хвана срам! Проекта с три знамена и около 500 чоплещи семки кардарини , бяха надпети и надвикани от около 400 фена на Цюрих! Това ли е т.н. “проект”?

  8. 21
    15

    Да излиза това пикливо ръководство и да казва истина ли е или не.Ако е да си обират партакешите всички до един.От молива до Самуилов.Писна ми да слушам празни обещания и разпродавани в на отбора всяка година.По хубаво във В ама на чисто.Баста мърши.Само лъжи и заблуди.Сега поредният локум ще е на 19.12Никой вече не ви вярва.Без Неделев,Серкан и Минев..,Ами закривай това са мъки.И Киров вече няма да стои

    • 16
      8

      гледай си жепейците – за Ботев – не мисли!

  9. 28
    7

    Аз мога да кажа на Серкан едно голямо БЛАГОДАРЯ, той раздаваше винаги, остана лоялен в тежките времена, продукт е на школата на Ботев и вярвам ще носи Ботев винаги в съцето си, за разлика от много други в отбора. Разбирам го напълно, че му е нужно ново предизвикателство и му желая успех от все сърце. Но всяко време си има своите герой, едни идват други си отиват. Аз гледам на нещата спокойно, за щастие имаме добре работеща школа с много таланантливи момчета, които също чакат своя момент а и за мен Киров и Кочев си вършат работата перфекно. Убеден съм, че с Ботев добрите моменти тепърва за ни очакват.

    • 28
      4

      Приятелю , помниш ли колко време в началото ни късаше нервите , докато го чакахме да стане футболист . Колко пъти я бъркаше в центъра и колко гола ни вкарваха . Да, евала , стана момчето и сега без него сме нула в центъра . Обаче е задължен на клуба и трябва да подпише поне за една година , пък лятото да отива навън , с трансферна сума .

      • 9
        14

        той и сега ни къса нервите… на 4-5 мача прави един.

      • 5
        4

        Голям футболист не се става за един ден,нормални са тези неща.

        • 6
          1

          ама ние да не сме инкубатор?! Резултатите кога?

  10. 31
    3

    Преди да тръгне, да се обади на Панов и другите дето отидоха. Може да пита и Минев. А пък този Здравков е пътник. Разградският грандоман в най-скоро време ще доведе следващия чужденец! Така, че мисли добре Серкан! Гащите ти, все ще са скъсани!

    • 20
      4

      И Чунчуков да пита ! Ако му се играе във втория отбор по селата , да ходи там .

      • 3
        5

        абе какво се правите на тъпи – нали това е начина Дормуша да ни прати някой лев. Иначе загиваме

  11. 26
    5

    Не зная, дали ще стане, но мисля, че до сега Лудогорец са взели шестима футболисти от Ботев и какво направиха от тях? Лудогорец разбиха българския футбол! Колко национали имат? Един, или двама? Вземат футболисти от Първа лига, за да играят за втория им отбор! За това стигнахме до там, че да забравим победите над Франция, Германия и т.н. и дасе радваме на такава над Люксенбург!

    • 14
      28

      Сателит сме им колега. Вижте, че само от нас взимат играчи. Ние им ги обиграваме и те ги прибират. Пробват ги, ако се развият добре, ако не пак магат да ни го върнат както със Жоау.
      Между другото, дочух, че голяма част от парите за заплатите на нашите фуболисти пристигат точно от Разград

      • 24
        7

        Пълни глупости. Нищо не са прибрали. Никой даром не са взели за да пишеш глупости. За всички са си платили и то много добре. А тази простотия за заплатите на нашите няма да я коментирам. Не се прави на ботевист, смешно е.

  12. 7
    36

    Значи буфитите са били прави и продължаваме да си бъркаме по дупките с Лудогорец, заради подарената купа, по точно те на нас ни бъркат в дупката.

    • 21
      4

      Знаеш ли колко си смешен отстрани. Само буферче може да се излага като теб.

  13. 23
    6

    Ами Белия НЕ държи ли на серкан. Какво значи, че Антонио Здравков държал на Серкан.
    Нещо се опитваш да ни успокояваш ли, Андрей

  14. 28
    6

    Някой лев???? Андро с това ли ще ни успокояваш . Разсипаха отбора. Основни играчи си тръгват. Минев, СЕРКАН И ТОДОР. ВМЕСТО ДА НАДГРАЖДАМЕ НИЕ РУШИМ.

    • 14
      11

      Ти болен ли си, единя бърка всяка втора топка, другия на 40 години – да си ходят, на сила хубост не става. Само Тошко е незаменим от този отбор, но ако изкараме някой лев за стадиона от него пак ще съм доволен.

Коментарите са затворени