Ветеранът Йордан Минев потвърди официално раздялата си с Ботев (Пд). В неделя на стадион “Българска армия” срещу ЦСКА-София защитникът ще изиграе последния си мач с жълто-черния екип.

“Имам си принципи. Тръгвал съм си и от Лудогорец, и от ЦСКА, докато съм ги следвал. Стиснахме си ръцете с ръководството, тръгнах си по мое желание”, обяви Йордан Минев пред “Меридиан мач”.

Припомняме, че той дойде в Коматево през 2017 година със свободен трансфер от Лудогорец. Това бе второто завръщане на Йордан Минев при жълто-черните.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    Не човек, а мърша, помияр, пачавра. Показаха му 5 лева и направо налапа биберона! Гълтай мисир, дано се задавиш!

  2. 9
    5

    За който не знае – близнаците искат да приключат кариерите си заедно (както започнаха). И като не взехме брат му, той отива при него. Мразени и обичани, братя Миневи са истинска епоха в БГ футбола!

  3. 12
    5

    Благодарим на Данчо, завинаги един от нас. Успех навсякъде ,Данчо:)

  4. 18
    7

    Браво на Минев. Помогна много. Здраве и успех му желая

  5. 3
    7

    Пурко защо не кажеш кой си и да ти еба майката аз на теб боклук измислен

    • 9
      6

      Що псуваш бе? С таз малка пишка за къде си? Ходи ли ти се до гробищата? Там ще и намериш само кокалите. Обирай си крушите мангал пазарджишки. Едно време като те взехме в Ботев на трамваите викаше Му…у, сега много се отвори. Отдавна си свършил за футбола. С кеф се разделяме мърша циганска!

    • 6
      4

      Минев, курво, приставаш на всеки, който ти плати! Ха, ха, ха. Има ли нещо свято за теб? Интересно, какво ще кажеш като те представят в Царско село? Сигурно, че си мечтал цял живот да играеш там? И там ще те разберат какъв си мършоляк! Ботев само ще спечели от този развод! И без туй всеки мач си изкарваше картони, псуваше като хамал и проваляше отбора! Марш в мутренския обор! Само внимавай да не ти натрошат кокалите! И не помисляй повече за Ботев, боклук!

  6. 6
    10

    За Лазар ме е яд, за теб ми е все тая
    Стария коч или го продават или колят! Мерси и прав ти път!

  7. 21
    3

    Ако намерят още един като Джонатан, нямам нищо против даната да си тръгва!

  8. 29
    4

    Знаем го твоя принцип: Който даде повече пари, при него отиваш. Брат ти е същото леке. Лошото е, че заради теб изгониха Лазар. Не, че и той е по-голяма стока от теб! Крайно време е в Ботев да започнат да залагат на по-перспективни играчи и с по-дълготрайни договори!

  9. 13
    2

    всеки има принципи но нашата логика е да остане тъй като 3те първи искат да разбият най – добрия отбор Ботев с привличане на скъпите ни играчи без пари…

  10. 18
    7

    А вчера някои от нас бяха много отворени и раправяха, че това било измислица на Меридиан Мач. Е нещо да кажете, господа разбирачи????? Да си ходи тоя пенсионер, като мисли само за пари.

  11. 33
    10

    Жалко,един добър и верен на Ботев 1912 футболист.Данчо ти завинаги ще останеш в нашите сърца.Благодарим ти за сърчатата игра във всички мачове,за желанието и любовта към Ботев.Завитаги един от нас!!!!!!!

  12. 38
    3

    Футболисти сменят клубната си принадлежност на всякъде по света. Едни идват, други си отиват по една, или друга причина, но клубовете и привържениците остават!

Коментарите са затворени