Пловдивчанинът Венцислав Гюзелев може да осъществи сензационен трансфер в испанския втородивизионен Химнастик, научи ексклузивно PlovdivDebry.com. Бившият голмайстор на Марица игра за втородивизионния ЦСКА 1948, но бе освободен след треньорска рокада в средата на полусезона, а до края му Гюзелев нямаше право да играе за друг тим, съобщиха за PlovdivDerby.com от испанската мениджърска агенция “ZAC”, която се грижи за правата на 24-годишният техничар.

В момента “Химнастик” проявяват сериозен интерес към пловдивчанина, който вече отказа една оферта от Испания за да облече екипа на ЦСКА 1948. Испанска медия, в която като анализатор работи легендарния Пепе Мурсия е публикувала днес интервю с играча, който разказва за кариерата си до този момент. Повод за интервюто е интереса от Испания към футболиста.

Венцислав Гюзелев с екипа на “Марица”

Венцислав Гюзелев е юноша на “Ботев”, от където е пратен в тогавашния сателит на “канарчетата” “Раковски-2011”. След разпадането на този отбор Гюзелев играе за “Созопол”. Преминава в “Марица”, където играе три сезона, като бе голмайстор на тима и през трите. Един от сезоните бе във Втора лига, а другите два в Трета лига. Гюзелев е бил веднъж голмайстор на четирите групи от формата на Трета лига. След изпадането на “Марица” от Втора лига през миналия сезон Гюзелев напусна тима, като тогава също се заговори за трансфер в Испания, но той в крайна сметка избра офертата на ЦСКА 1948. За участникът във Втора лига също има отбелязани голове.

ВЕНЦИСЛАВ ГЮЗЕЛЕВ 

роден: на 18 юни 1994 г. в Пловдив
юноша на: Ботев (Пловдив)
пост: халф, нападател
предишни отбори: Ботев, Раковски-2011, Созопол, Марица, ЦСКА-1948

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени