Футболните анализатори в родния букмейкър winbet са уверени, че първият голям трансфер в нашата Първа лига през зимния прозорец ще бъде този на Серкан Юсеин в шампиона „Лудогорец“. Разградчани от няколко години следят и правят неуспешни опити за привличането на младата надежда на „жълто-черните“. По всичко изглежда, че тази зима те най-после ще постигнат жадуваната си трансферна цел. Правилното анализиране на ситуацията в родното първенство и предлагането на атрактивни коефициенти е установена практика, а не изключение за букмейкъра, както можете да прочетете в подробното ревю на Winbet.

Серкан Юсеин е роден през 1996-а година. Той играе като плеймейкър и е привлечен в първия отбор на „Ботев Пловдив“ през 2013-а година. В дебюта си срещу „Ботев Враца“ “канарчетата” спечелват с убедителното 5:0, а Серкан ознаменува дебюта си с асистенция за едно от попаденията. След година, през 2014-а, Юсеин подписва и първия си професионален договор с отбора. По това време той вече юношеския национал и се обвързва с родния си клуб за 3 години.

Първоначално талантът беше отдаден под наем на сателита на „Ботев“ – „Раковски“. Още през зимната пауза на първия си сезон обаче младокът е върнат обратно в първия отбор на „канарчетата“ .

Именно в месеците преди подписването на първия договор на Юсеин с „Ботев“ се говореше усилено за голяч интерес към юношата от страна както на „лудогорци“, така и на два турски отбора. В този момент обаче ръководството на „канарчетата“ реагира бързо и предотврати възможността надеждата да бъде загубена за жълти стотинки преди да е подписал професионален договор.

От сезон 2015-16 година досега Серкан Юсеин неизменно е част от първия отбор на „Ботев Пловдив“, като няма сезон с под 24 участия за тима от „Коматево“. Младокът има и завоювани два трофея с жълто-черния екип – Купата на България за сезон 2016-17-а и Суперкупата за 2017-а. Юсеин има и над 15 участия за различните юношески и младежки национални гарнитури на България.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Ще подсили скамейката..
    Той тук на 4-5 мача прави един приличен, та там ли.

  2. 9
    1

    Серкан ще липсва много. Вижда се, че Лъчо не върши същата работа на неговата пизиция. За Терзиев няма какво да говорим.

    • 2
      2

      Лъчо откакто стана пловдивски зет – много свали формата..
      Не знам, жена му ли много го закача нощем, но бива да е по-съсредоточен, по-точен и с по-добра физика. И той изнемогва след 60-тата..

  3. 45
    6

    Нека, това момче погледне, какво се случи с другите играчи, които взема Лудогорец от Ботев и тогава да решава!

    • 3
      9

      Какво да поглежда… Взимат три пъти повече пари. Това че не играят толкова редовно мислиш ли че им е проблем? Дреме им на шапката.

      • 8
        1

        Това е големият проблем на българина.Всеки гледа в краткосрочен план,само и само да вземе повече пари.Никой не мисли за развитие и реализация.Във футбола такива решения могат да са пагубни за даден играч,докато в бизнеса малко или много имаш повече варианти.Не вярвам Серкан да се поддаде за няколко хиляди отготре.И в Ботев ще взима прилични пари за нашия стандарт,но ще знае че ще играе редовно и рано или късно ,този избор ще му се отплати.Рано му е за по-големи отбори от Ботев.Има още много какво да учи.А за да се учиш,трябва да играеш редовно…

      • да бе, ти да не мислиш, че Домуса ей така ги раздава..
        надяват се, че по-лесно ще изскочат навън.
        но за навън – трябва да играеш.
        Просто Гела ги е хванал с договори и никой не може да мръдне от резервната скамейка.

Коментарите са затворени