Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Иван Йотков подсказа, че Серкан Юсеин е един от футболистите на канарчетата, около които от клуба се надяват да градят гръбнак на отбора и че ако някой го иска то той си има своята цена. Йотков заяви, че Ботев няма да държи насила в клуба никого, въпреки, че иска да гради гръбнак точно около играчи като халфа. Финансистът недвусмислено заяви, че Ботев Пловдив е и ще бъде страна по евентуално преминаване на футболиста в друг отбор.

“Към момента запитване или оферта за Серкан Юсеин от Лудогорец няма. Нашето желание е Серкан да остане в Ботев и вече сме провели разговори с него по този въпрос. Искаме да градим отбор върху основата на наши футболисти, които са израснали в школата”, заяви Йотков пред колегите от Меридиан Мач. “В клуба обаче няма да задържаме никого насила. На всички, предложени от спортния щаб футболисти са предложени договори. Да бъдеш част от Ботев е чест и привилегия. Разбира се, ние предлагаме това, което може да изпълним, така е честно – не искаме да поемаме неизпълними ангажименти. Ако даден играч има по – апетитна финансова оферта от даден отбор нека сам избере дали да я приеме, но ПФК Ботев Пловдив е страна, след като играча има действащ договор с нас. Ако пристигне оферта за Серкан, а и за който и да е друг, тя ще бъде разгледана и ще преценим дали е изгодна за всяка от страните, за да може занапред всички да имаме чисти отношения и да се гледаме човешки в очите”, добави още изпълнителният директор на канарчетата.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Преди да им се вързва на гелосаните, Серкан да си пусне запис от мачовете си за Ботев през първите два сезона. Там ще види, че стана футболист благодарение на търпението на публиката на Ботев. Задължен е на клуба и трябва да преподпише поне за още една година. Иначе за справка да види къде се подвизава другия “талант” Чунчуков, който догодина най-вероятно ще е във Витоша Бистрица.

  2. 6
    2

    Ние не искаме Гонзо или Стамен Белчев.Искаме некадърници за да съсипем отбора тотално.

  3. 4
    21

    Идиотков, стига циркове, ясно е, че ще го подарите на Киро Гела..

  4. 35
    3

    Раната в центъра на анала сигурно е много болезнена? Бъдете сигурни, че ще ви тормози още дълго време! Вече втора седмица пищите и не ви пука от кой падате! Само Ботев ви е в мислите!

  5. 25
    3

    Само мангали коментират,той е един селски инвалид дето трудно стига и до тоалетната.Ама откакто им го забихме от центъра,мръсните мангали нацяло деградираха.Центърааааааааааааааа

  6. 7
    36

    Да! Идиотков, кажи какво става със стадиона? Не за друго, да са пусмьейм:)

  7. 36
    2

    Заменете го с Жуао Пауло,и да ходи да търка скамейката като Панов
    Йотков да кажи какво става със стадиона

  8. 5
    32

    Йотков или Нечистокръвния…Пуууу!!!¡ Стряма си е Стряма….

  9. 39
    5

    Заменете Серкан със ЖуаоПауло
    Ще е поредният,който ще търка скамейката като Панов
    По-голям от Ботев няма.

Коментарите са затворени