Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев призна, че си е казал, че в България ще играе само за “канарчетата”. Той добави, че към момента няма оферта от ЦСКА-София. Ако постъпи такава през зимата, тя ще бъде разгледана от голмайстора и ръководството на пловдивския клуб. Неделев бе избран за най-добър играч на последните два кръга от Първа лига.

“Един футболист не може да бие сам друг отбор. Благодаря на моите колеги и моите треньори. Иван Чворович ми каза да пробвам в далечния ъгъл, ако има фаул срещу Витоша. Пробвах, получи се и записах хеттрик. За момента нямам никаква оферта. Започвам подготовка с Ботев (Пловдив). Ако има някаква оферта, ще я разгледаме и ще преценим кое е най-доброто за клуба, така сме се разбрали с ръководството. Знаем, че на “Армията” се играе много трудно. Който е на терена, ще се раздаде на максимум, пък в крайна сметка каквото стане.

През лятото ми звъняха от ЦСКА, искаха да ме привлекат, но прецених, че на този етап е по-добре да остана в Ботев. Това беше през лятото. Сега няма нищо конкретно. Казал съм си, че в България ще играя само в Ботев. На този етап ще остана в Ботев, ако няма оферта от чужбина. ЦСКА е един от най-големите отбори в България. Ако има оферта през зимата оттам, ще се обсъди с ръководството и ще вземем най-доброто решение за клуба, а и ще се види моето желание. Но това ще стане евентуално през януари.

Не мисля, че искам да се връщам в Германия. Престоят ми там не беше много добър. Иска ми се или в Испания, или в Италия. Знаем, че от Ботев (Пловдив) е по-трудно да изляза в добър отбор. Дано съм жив и здрав, раздавам се в Пловдив и в националния отбор, пък има хора, които следят. Възхищавах се на Кака, който свърши с футбола. Фен съм на Милан от доста малък, но в момента в Шампионската лига викам за Ливърпул. Радвам се, че успяха да продължат напред.

Големият фаворит в групата ни за Евро 2020 е Англия. Защо да не победим другите, в т.ч. и Англия? Те направиха добро световно първенство, но мисля, че имаме големи шансове да се класираме, ако покажем нашите възможности. Дай Боже да се класираме. Бих се радвал, ако стана Футболист на годината, но в крайна сметка журналистите избират. Казаха ми, че ако играя силно срещу ЦСКА, мога да стана Футболист на годината. Ще се постарая да се представя добре.

За мен не е най-важното да вкарам гол, за мен е по-важно да подам паса за гола. Надявам се да изпълним целите си през този сезон. Ще направим всичко по силите си, за да може Ботев да играе в Лига Европа”, каза Тодор Неделев, предава Sportal.bg

22 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Клепоухия не направи ли вече години за пенсия

  2. 3
    7

    На село и с корана в ръка си ти е най-добре,знаем!

    • 4
      1

      87мата, Камбура ВИ ЕБА и после: МАЙКА ВИ ДА ЕБА ЦИГАНИ!!!

      67мата: ТОДОР НЕДЕЛЕВ ви подаде един 50 метров КУР!

      Дани Кики ви погреба, шибана циганска отрепко!

      • Шалвар,знаем че комплексът от Пловдивският любимец е голям!
        Иди да претакаш зелето и лъсни една злобарка,че нещо гледам много си се наперил и ти е криво.
        Аллах с теб,резак!

  3. 4
    10

    горките деца на снимката. каква погнуса е изписана на лицата им само!!

  4. 6
    9

    ами защото всички в БГ знаят. че в Майнц го изгониха и за ниюо не става.
    Всички разбират, че е един балон, който Пеевски надува с цел продажба.
    Търсят балък от дълго време, но никой не иска да вземе застаряващ “вечен талант”

  5. 9
    10

    Хaахахаха отново тема за ТОДОР ВЕЛИКИ осрана от купчина цигански лайна с интелект на менструален секрет, да ви еба майката проста.

    Нека перефразирам нещо от 1986 да се сетите за КАКВО ВЕЛИИЕ говорим в момента (освен тв анали сте аржентинци, требва да говорите на тоя език, майка ви дейба тъпоумна)

    «Ahí la tiene ~Nedelev, lo marcan dos, pisa la pelota Nedelev. Arranca por la derecha el genio del futbol mundial. .Siempre Nedelev. ¡Genio, genio, genio! Ta, ta, ta, ta, ta… ¡Goooool!, ¡goooool! ¡Quiero llorar! ¡Dios santo, viva el fútbol! ¡Golaaaazo! ¡Nedeleeeeeeeev!! Es para llorar, perdónenme, Nedelev en recorrida memorable, en la jugada de todos los tiempos: barrilete cósmico, ¿de qué planeta viniste para dejar en el camino a tanto inglés, para que el país sea un puño apretado gritando por Botev? Botev 2-Loco 0

    • 7
      7

      ако нямаш пари за психиатър, ще ти пратя. Имаш спешна нужда

      • 2
        1

        Кажи шибан мангал, какво разбра?

        Тъпи цигани,гнус ме е от вас…..

    • 4
      1

      Тодор Велики?????????
      Ххаааахахаахххххааааххахахахааааххххахахааххахахаххххааохха

  6. 10
    5

    Виждам че за пореден път тема за БОТЕВ е налазена от столипинцки подчовеци с лилави венци.

    Разберете простия факт мингяни: вие НИКОГА няма да имате ГЕНИЙ като ТОДОР НЕДЕЛЕВ в опърпания си line up, никога няма да разберете какв гордост е такъв футболист, и да НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ КАК ВИ ПОДАДЕ ЕДИН 50 МЕТРОВ ПЪРВО НА ГЪЗА ПОСЛЕ НА УСТАТА, шибани нещастни отрепки лилави!

    Пудавиебамайката циганска!

  7. 6
    10

    Като типична коматевска проститутка , само с мъжа си ще се чука , но ако получи оферта ще я разгледа

  8. 13
    7

    Тодоре,където и да играеш ние ще те подкрепяме и лоша дума от ботевист няма да чуеш.Ти вече си легенда на Ботев Пловдив.А мангалите само като чуят твоето име почват да се насират,да припадат и да получават анални спазми.Как им го затряска от центъра Тодоре,направо ги закри тия кюстендилски индианци.

  9. 11
    16

    Ушатия никой го не ще, само в Ботев щял да играе в България???
    Завинаги на село!!!

  10. 17
    7

    Върло лошо…
    Може ли да преместят центъра малко по-надалече в такъв случай?
    За един преател питам.

  11. 21
    7

    Тоше, бъди 100% сигурен, особено в този сайт, че негативните и обидните коментари не са на Ботевисти. Тези, които те упрекват, че не винаги се раздаваш на терена, то те не са се занимавали със спорт и един ден. Успех Тоше!

  12. 20
    17

    Като те гледаме каква си “мръвка” само за Италия, или Испания си! Защо не питаш Вутов защо той не успя? Защо не си спомниш защо не успя в Германия? Или имаш много къса памет? В чужбина трябва да участваш в двете фази на играта, т.е. трябва голямо тичане!!! А да играеш халф, първо трябва да пазиш топката, а не да я губиш щом те натиснат малко. Тук, в България, можеш да играеш и да вкарваш по 3 гола срещу тези умрели кучета, ама там няма да пипнеш топката, камо ли да дадеш пас, или да вкараш гол. Не се ли виждаш в националния отбор, че повече от 60 минути не можеш да издържиш? А следващия мач го пропускаш? Не се заблуждавай, че като те хвалят тук и си готов за чужбина. Ако искаш нещо да стане от теб, хващай един кондиционен треньор, един доктор и започвай здрави тренировки. Трябва да хвърлиш всички мазнини, да натрупаш мускулна маса, да подобриш скоростта и издръжливостта. Ако не вярваш на мен, иди попитай Чико, Зико, или Бербатов! Аз ще съм първият, който ще се зарадва, че си успял. Пожелавам ти волята, хъса и успеха! И не забравяй Ботев и нас, обичащите Ботев! Продължавай да ни радваш, но първо пребори мързела!

  13. 14
    7

    Значи уж няма да ходи в друг БГ клуб, ама щели да разгледат офертата от ЦСКа, той и клуба???

    • 10
      6

      ний го исками, ама той не ни иска

  14. 19
    7

    Успех, Тоше! Запуши усите на всички, които дрънкат, че си класа само в Ботев и дано успееш да си уредиш трансфер в голям отбор!

    • 10
      10

      И как ги запуши устите бре? С гола си на Лаута ли? А бездушните му игри в поредицата мачове преди дербито? Тах пак ли с гола си ги оправда? Един гол абсолютно нищо не променя! Ако ще от другата врата на игрището да го вкара. Хората не са балами. Никакви оферти няма да има и този път!

Коментарите са затворени