Треньорска смяна в Локомотив не се задава. Поне до последния мач от есенния дял от първенството, в който черно-белите ще приемат Ботев (Враца). Двубоят е в събота от 15.00 часа на Лаута. Новината съобщи от Южна Америка президентът на железничарите Христо Крушарски.

Така той за пореден път опроверга плъзналите в понеделник вечер слухове за смяна на настоящия наставник Бруно Акрапович с Георги Иванов (Гонзо).

“Акрапович си остава треньор, омръзна ми да го повтарям. Не предвиждам смяна. Той е започнал една работа и трябва да си я свърши. Не сме загубили шансове за първата шестица. Има още доста мачове, всичко може да се случи. През зимата ще се подсилим и ще изглеждаме по по-добър начин.  Не зная кой измисли това с Гонзо. С него сме добри познати, но не сме преговаряли да поема Локомотив. Новина около треньорския пост при нас няма”, заяви от Бразилия за Марица Крушарски. Той бе в Белу Оризонте по покана на колегата си от Крузейро, който бе обявен на официална церемония за почетен гражданин на мегаполиса.

35 КОМЕНТАРИ

  1. Важното е, че новия директор Кузи Маринков носи на пиенйе, играе добре и на карти. Най-после събрах отбора за четворка белот. Круши и Кузи сме единия отбор, а другия – Чаво и Акрапович. Важното е белота да върви. Сега отивам да успокоя Акрапович , да не си и помисля да разваля карето с оставка. Ще му обясня, че не може банда гейове да му дават наклон на майорната терца. Аре, компания, отиваме да сръбнем с компанията, че ми пресъхна носоглътката даеба!

  2. 3
    4

    Някой случайно да знае къде е учил Крушарски?

    • 4
      3

      със Самуилов са били в една група в университета

  3. 6
    4

    Ония шушлящи да не ми дават наклон на дедовия кой трябва да е треньор или кой трябва да играе а да вземат да посещават мачовете ни че ако бях пуснал свободно билети на дербито за гостуващите фенове щяхме да сме гости на собствения ни стадион. Едно скеле немои да ми напълнете. Немога да ви смогна да ви плащам глобите мърши. По добре без вас, тъкмо ще се върнат истинските фенове на отбора тези от Столипиново ,Шекера ,Аджесана и другите махали.

    • 3
      1

      Много лъжеш! Та вие не изкупихте и тези билети, които ви отписнаяхме. Щяли да сме гости. Как да стане, след като вие бяхте 300 , а ние 3000.

      • 2
        1

        Напротив.
        Всички ОТПИСНАЯХТИ билети бяха купени.

        • 1
          2

          Напротив , затова половината сектор за гости беше празен

        • 1
          1

          п.с. Просто грешка при писане на компютър, затова се коригирам , да се чете отпуснахме. Благодаря за забележката. Но това не променя фактите.

  4. 3
    3

    Треньора е треньор,жалко че той не може да влезе да вкара положенията! Нападател,който умее да реализира трябва!!!

    • При него ЦСКА бяха цъфнали и вързали, хайде зарежи!

  5. 4
    2

    От къдя на къдя ще ми давате азимут и наклон на сраничния равник?

  6. 6
    3

    Само така ракетчик,няма някаква гейбанда да ти прави наклона,и то неправилно!А я!

    • 1
      1

      Гей банда в момента има само в Сопотското недоразумение наречено Ботевъ! Гей фюрера се казва Жоро педерастта и голям брой джендари в Жълто!

  7. 5
    3

    Оставете Акрапович – той ще ни вкара в ЛЕ, …упс, в Б група!
    Съде Локо! Съде Коко!

  8. 11
    6

    Мангалите от столипиново са големи нещастници майна.Не стига че цяла България им се подиграва и ги гаври,не стига че играят антифутбол и са останали по 200 мангала на мач,но и собствения им президент се гаври с тях като им докарва анонимни хървати на килограм,които са на ниво горната половина на Б група.Пловдивския любимец Ботев ще се бори с най-добрите за място в Лига Европа,мангалите ще се борят пак с дънните риби доигравайки сезона пред 150 криви беззъбати въшливи кратуни от Шикера и Столипиново.Как ми го набихме от центъра на краставите цигани 🙂

  9. 7
    11

    СЕЛТАЦИТЕ ОТ КОМАТЕВО ДА НЕ ГОВОРЯТ ЗА ХРИСТОЛОВ ЗАЩОТО ТОЧНО ТЕ ГО ТЪРПЯХА 10 ГОДИНИ И ДАЖЕ ИМ ПЛАЩАШЕ КАТО НА ПРОСТИТУТКИ ЧЕ ГИ ШИБА ВСЕКИ ДЕН! НЯМА ПО-ГОЛЕМИ КУРВИ ОТ ЖЪЛТИТЕ СЕЛЯНИ!

  10. 12
    4

    Крюшо и Селския завинаги от вас тъпи селяни,въглещари.Със сменена рождена дата,име и история.Цигани.

  11. 15
    5

    Наведете главата бе мангали, господаря на Пловдив е един и това е великия Ботев.

  12. 11
    4

    Крюшо и Селския са едни от вас Тъпи селяни калайджии

  13. 18
    8

    Браво Круши мачкай циганите от Локо! Бруно цял живот при мангалите!

  14. 12 годишен домакин и нападател в новосформирания ОБОР
    13
    7

    за треньор сложете гордия носител. той съветва играчите преди всеки мач и знае повече от ръководството и треньорите

  15. 16
    12

    Крушарски за пореден път заби среден пръст в дупарите на селяните с криви глави, както го направиха, Митко Илиев, Умарбаев, Карагерен, Камбуров и още и още герои в черно и бяло. Искам ви тихи селяндури

    • 20
      12

      ОТ ЦЕНТЪРАААААААААА!

      НА МАЙКА ВИ В ЦИГАНСКАТА ПУТКААААААА!

      ОТ ЦЕНТЪРАААААААА!

      • 13
        13

        Нормално е да повтаряш само от центъра. В село нямате център.
        Само център ти се върти в кривата тиква. Ами ела един път до Пловдив да видиш Центъра бе селяндур.

          • 1
            2

            център е место където селяните се стремят да живеят, но си остават насело

        • Нормално да е повтаряш само Д.Илиев все пак ти е баща ! Гейбандити вечно при дънните риби !

Коментарите са затворени