Легендата на Локо Пд Христо Бонев – Зума и звездата на Ботев Пловдив седнаха рамо до рамо на церемонията “Спортист на годината”, предаде репортер на PlovdivDerby.com. Освен Неделев на церемонията от страна на Ботев Пловдив пристигнаха Иван Чворович, Радо Терзиев, Лъчо Балтанов, Адалберт Зафиров и Иван Йотков. От Локомотив Пловдив освен Зума в качеството си на общински съветник присъства Атанас Узунов!

22 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    На Бонев винаги му е харесвало да стои до центъра 😀

    Чест за Хр. Бонев майора от стрителните войски

    🙂

  2. 9
    6

    Зулума е най добрият пловдивски футболист играл в пловдивси отбор.Но да спрем до тук.Абанката и Кичека,Ладата 48 48 взета без ред,пътуванията до Италия за сметка на БДЖ,безплатен телефон на майор Бонев остават в миналото.Всеки президент от 1990г насам идва чрез него,за да се държат феновете на юзди.Срещу 5000 на месец.Този ,,човек,, е вреден за Локомотив.Разберете го.Ако не вярвате вижте ни президенти тепоследните 30 г.Мафиоти,затворници,турци,а за този клоун да не говорим.Марешки дойде по заповед,а този ракетчик заради какво,освен да ни излага.Папагалите ни подиграват.С право.Спрете потноци с омразата и се отдайте на любовта.Ако можете,за да ни върнете на Лаута

    • Яж хуя жълта курво!Мърша турска,оди на село!Потен миризлив селяндур!

  3. 16
    3

    Днес се чухме с госдин Карушарки и каза всички които го подкрепяме да се явим в Клуб Калугула за да ни раздаде коледните “бонуси”. Нямам представа какъв размер ще бъдат,но от клуба ни увериха че ще е над 20 санта,така че си вземете вазелин!!

  4. 19
    8

    Абе пикльовци, вие си нямате и един микрон представа, какъв футболист беше Христо Бонев! Ама идея си нямате. Как може толкова злоба и глупост бе момчета? Тошко е прекрасен играч и му пожелавам успех, но ако може да постигне и 1/3 от постигнатото от бате му Христо, това ще е уникално! Пожелавам му го. Човека-Бонев не го коментирам, но фътболиста-Бонев, е недостижим е! Чико и Диев също бяха нещо уникално, Тумби също, Къната….абе какво знаете вие? Такива футболисти вече отдавна няма. Няма и да има, защото навремето се играеше заради самата игра и за публиката, днес се играе само за пари. Щастливи сме тези, които можахме да гледаме играчи като Зума.

    • 11
      2

      Пич,не го познаваш.Голям футболист,малък човек.

      • Гочо Василев не беше по- малък футболист, но винаги е бил човек! Бонев, беше футболист, но си беше грандоман и такъв си остана! Няма нищо общо с Гочо и Аян!

  5. 9
    5

    Императора е твърде добре възпитан за да каже на Зулума: Свиня проста,колко еклери измуфти, майка ти дейба тлъста!

    • 5
      11

      Императора играе в бироя бре. Оня има 220 гола, а тоя има 4 пъти по-малко. Айде малко по-сериозно.

      • 6
        1

        ОТ ЦЕНТЪРА МОЙТО МОМИЧЕ!

        ОТ ШИБАНИЯ ЦЕНТЪР!!!

  6. 8
    28

    Колко е мижав тракториста до ЛЕГЕНДАТА ХРИСТО БОНЕВ!
    ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ БАТЕ ИЦО

  7. 22
    11

    Айше,то нашто Зулум седнал до центъра,ма що така?
    Еми не виждаш ли,пита го как го прави това с левия,удар щял да го удари!

    • 9
      21

      Ей глупак, когато Тодор Неделев постигне това, което е постигнал Христо Бонев тогава можеш да пишеш подобни глупости. Засега Тодор може само да се учи от играта и ударите на Бонев.

        • 3
          6

          Когато човек няма аргументи ги замества с псувни и груби епитети.

    • 8
      18

      И какво точно е направил Неделев ? Вкарал гол от центъра на празна врата. Верно хубав гол, но се брои само за 1 гол. Голът, който ви вкара Умарбаев е много по красив и майсторски от този. Но и той е само 1 гол. Айде малко по кротко.

      • 11
        5

        Мняхахахаххаха какв апразна врата бе дупедавецо цигански, КУР ЗА ВАС ВАШТА МАЙКА МРЪСНА!!!

        • 6
          1

          Когато човек няма аргументи ги замества с псувни и груби епитети

  8. 12
    16

    Зума какъвто и да го правите,винаги и всеотдайно е държал за пловдивските отбори. И той прави това от признателност и любов към града и хората живеещи в него. Вярно… Локомотивец е но когато е за Пловдив не дели никой по цветове.

  9. 28
    11

    Нормално е Зума да седне до звездата на Ботев.Кой друг български футболист е вкарвал гол от центъра?

    • 8
      12

      За сведение на неуките, преди още да пратите Тошко контузен в Германия лакоми за пари, а в същност забавихте
      развитието му, ВЕЛИКИЯТ БОНЕВ каза за Тошко, че това е най-големия талант в БГ футбол! Квадратните глави два мача назад го плюехте и псувахте като каруцари(каквито сте в същност), но той доказа в действителност, че не е футболист за селски отбор като Ботевъ!

  10. 18
    36

    Нормално е Тошко да иска да стои до неговия кумир и най-голяма легенда на Пловдив

Коментарите са затворени