Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че няма да има промяна на треньорския пост въпреки негативната серия, в която тимът влезе. Относно последния мач с Черно море и претенциите на Бруно Акрапович към съдийството бизнесменът, който е в Южна Америка, заяви:

“Аз съм казал милион пъти, че мачът е 90 минути, а не пет. Сега, че имаше някакви действия за разстройване на играта, има. Но все пак да не забравяме, че сме в България. Не може да очакваме друго. Засега ситуацията е такава”, каза Крушарски пред “Тема Спорт”.

На въпрос не го ли притесняват шестте поредни двубоя – четири загуби и две равенства, без победа, Крушарски категорично заяви:

“Не, защо да ме притеснява? Те имат цел, ако не изпълнят целта, ще си понесат наказания. Това е. Имат поставена задача, която сме съгласували заедно. Не съм я взел самоцелно. Тя е класиране в първата шестица и все още нищо не е загубено. Има 7 мача, в които ще се опитаме да си вземем каквото ни трябва”.

Относно бъдещето на Бруно Акрапович и възможна ли е смяна босът на Локо (Пд) продължи философски и в типичен стил.

“Сменихме 90% от отбора… Една къща за колко време се строи? Хайде стига сега, българска работа. “Магурата” отдавна е затворена, нали. Вече няма “Магура”, стига с тези чейнджове. Една къща се прави с екип и време”.

78 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Мене жълтите не ме интересуват….. Да си гледат сеира- аз питам дървените философи от форума ТОВА ЛИ ЛОКО ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ????? този клоун се гаври с феновете и футболистите на Локото, а някои се занимават с жълтите. Питам -Каква е тази ексюгославска сбирщина ?Къде са футболистите, които милеят да емблемата на Локото? Няма скоро да има фенове по стадиона…. С тоя клоун и тия смешници на терена.. А към всичко това и ЗУМЕТО МЪЛЧИ. ЕХ, Зуме, не ти ли болно за твоето Локо, Зуме????

    • 4
      1

      предпочитаме това Локо пред вашето, което затрупахте с дългове преди 4 години, които този “клоун” още изплаща вместо да ви даде на прокурор.
      Предпочитаме го и пред наведения ви БотевЪ 2011, който не е явно на кой е.
      Ти всъчност какъв си?

  2. 7
    1

    Поради зачестилите съдийски брадви, искам да уведомя футболната общественост в страната, че водя преговори с президента на аржентинската федерация, да преместим отбора в тяхното п-во.
    Вече сме измислили име – Gey Banditos Los Vagones, или Juventina Gey Drunina.

    Проблема е с феновете, как да прекосят океана.
    Мисля да купя една нелегална подводница за Вълчо, да ги извозв, и
    От-До 🙂

  3. 11
    1

    не мога да ги разбера правя събрание с мойте апапи чаво зулума железен човек с пластасова глава и други пияндета от хоремакът в говедарци и им казвам че съм на 6-та ракия от 200 гр те казали на медиите че се борим за 6 място хубаво е че паднаха под масите и не са ме чули как пея на 12 ракии кво ли щяха да разправят че ще влизаме в групите на ШЛ

    • Ей неграмотен глупак !!! Научи граматиката в българския сзик и тогава си позволявай да пишеш коментари. Явно много държиш всички да разберат колко си глупав . Едно дете завършило 4 клас е по умно от тебе.

  4. 10
    1

    Извинете идвам от крайните квартали на кюстендил и търся централни хали да си купа крив макарон че само с него се вижда ървата шестица

      • 4
        4

        Давай обществените поръчки на Крушо и идвам!

        • Какви обществени поръчки? Объркал си се с Самуилов

        • аааа, затова ли са тези опити за преврати?!
          Предишния път колко обществени поръчки ви дадоха?

    • ако си иде, вие също “ще си идете”… дълбоко при Марица, че и по-дълбоко..

  5. 8
    1

    Вече съм на три чисти големи “Савоя” и искам да споделя, че вярвам напълно на Круши за шестицата, а защо не и да станем шампиони на България с тези футболисти може да постигнем много.

  6. 3
    3

    Много зави си и от този, който разказва по панаирите мечките!

  7. 8
    2

    Сааде Локу сааде тото Круши великан хахахаха

  8. 10
    4

    Достойни сте за ,,сеир.бг.Този клоун в Аржентина ли беше или на Луната.Само неуки мангали може да му се вържат.Клоун до клоун,алкохолик до потник.ДостойниДостойни сте за съжаление,но но ни забавлявате.Продължавайте

    • 4
      8

      Стивън бяга, Неделев го надуват като балон – хеттрик му уредиха само и само да го продадат… и си тръгнал да се подиграваш!? На кого, бе?!

    • 3
      7

      Чинийджия, защо не си ебеш путката майчина, А? Жълт изрод!

  9. 9
    3

    Тази вечер ще има шоу в Бар Калигула всички хомосексуалисти от група Интел Коко( Крушо) ще влизат безплатно като на входа ще има по едно безплатно опрашване в дивия от Стивън Езе.Ваш. Умбруту наркомана

    • 2
      8

      Мойе ли и ние с Омар да дойдем? Ние съшо сме педерсти! не ни подминавайте

      • 3
        4

        Всеки който е хомосексуалист е добре дошъл да ни шиба.Все пак идеята за създаването на група Интел е да се съберем всичките педераси и утайки който си даваме гъза за пари а и за без. Заповядайте,елате да ни ебете.

        • идвае и ние. ще вземем и футболистите и Белия. Той обича много млади български момченца

          • 2
            3

            Ние сме дърти педегури,все пак елате пък ще направим така да не сте разочаровани.Ваш Умбруту

    • 2
      5

      Поканихте ли Жоро жълтия педераст с цялата му жълта огромната гей рота?

  10. 15
    3

    Крушарски, не си прав! Как да играеш като при всяко докосване ти свирят фаул?! Как да играеш като още в 5-тата минута ти свирят смешна дузпа?! Това срива психиката на тези млади момчета. Ти играл ли си футбол за да видиш какво е?! Момчетата вече не смеят да посегнат за топката за да не им свирят фаул или дузпа. Това дава ОГРОМНО пртедимство на другия отбор, който комфортно води в резултата. Нашите трябва да имат 3 крака за да бият!

    Съгласен съм обаче, че такава е реалността в Булгаристан!! Там вече неправдите се приемат за нормални. Дотолкова пречупиха този и без това робски народ… Докато не станем като французите, държавата ни няма дори да приолича на френската…. да не говорим за футбола. И за всичко сме си виновнио само ние, защото безропотно си носим хомота и всеки сам се оправя. Те точно това искат от нас!!!

    • 9
      5

      И да говориш, и да не говориш за жалост нищо няма да се промени, щото сме народ с робска психика и овча душа!Чакаме някой друг да дойде да ни свърши нашата работа, но русите отдавна не са вече с нас.Вместо всички да се вдигнем, като народ и да покажем, че не искаме повече да ни свалят кожата от гърба ние стоим и мълчим…такова е положението и във футбола.Всички виждат, че Домуса е купил цялото първенство, но никой не смее да гъкне. Още навремето добре ни е преценил Пенко Славейков с думите :” Не народ, а МЪРША”!

      • 8
        2

        ама затова ще гледаме голям футбол ама само по телевизора.
        А пенсионерите ще си броят стотинките и дните до следващата пенсийка…

        Крушарски го каза почти в прав текст – Безсилен е да се справи сам с тези мафиоти!
        Дори за една концесия го въртят и лъжат вече с години….
        А публиката вместо да помогне, го плюе без да отчита реалността. Е, някой си играят играта, но други са водени за носа и дори не го разбират…

        • 9
          2

          Каза, че не дава подкупи и концесиите се мотаят с години. И когато попитах Николай от фен клуба , защо не организират протест пред общината за да помогнат на Крушарски , той ми отговори, че те не искат Крушарски да вземе концесиите. Ето това сме ние , локомотивската публика. Разделени и самоизяждащи се. Затова и ботевистите ни се подиграват , а ние им се вързваме.

      • Колониалната държава Франция протистира! Държава, която смуче от половината свят, ние кога, А? Тази робска психика ще унищожи 1300 годишна държава! Това е почти сигурно!

    • 8
      6

      Плачи путкоооо, плачи!!!!

      После идва ТОДОР НЕДЕЛЕВ ОТ ЦЕНТЪРА и е риен не ва плю, дето никога няма да разберете кво е цигани умрели!!!

      • 6
        5

        какво толкова му се кефиш на този селски гол не мога да разбера!? Явно по селата това се счита за “висшо майсторство”. Ама нали се сещаш, че такъв селски гол няма как да стане без помощта на селски вратар!!
        А качествата на вашия Ушко ги знаем – и за 5-тия отбор на Майнц не го искат! Разкарват го като панаирска мечка, но всеки се дърпа.

        Съветвам те си миеш кротко чиниите и да си намериш хоби – така живота в Лондонското гето няма да ти е толкова труден

        • 5
          4

          ОТ ЦЕНТЪРА,ОТ ЦЕНТЪРА, ТОДОР ВИ ЕБА ОТ ЦЕНТЪРА!!!!!!

          • 5
            3

            като гледам единствения ебан тук си ти. “Блестиш” с плиткоумие..
            Ти не си виновен – виновна е средата в която “живееш”..

          • 4
            3

            не съдете миешия чинии прекалено строго. Умствено е разтроен е. Не му е лек живота в Лондонското гето само сред индийци и пакистанци миришещи на къри от 10 метра. и това са му началниците

    • 4
      2

      футбола е борба. За да се пребориш е единоборство, то трябва да имаш контакт със съперника. И тука вече е много важно кой как ще “прецени и отсъди” този контакт. в 99% от случайте е в наш ущърб!
      Аралица се преборва, а те му свирят фаул. Защитата отнема и почва контра, а те дават картон и спират контрата… или пък не дава авантаж, а спирата бързата контра.
      Това са малки неща, които рядко се виждат от обикновенния зрител, но са много важни. Тук дори не става въпрос за откровенни и очевадни тесли като срещу Славия, Етър, Берое… и много други…
      И на всичко отгоре играем всеки мач с нов отбор заради наказани и контузени. Ами как да стане!!??

      Другия вариянт е да бягаш бързо като Бен Джонсън и да ги заобикаляш защитниците от 2 метра. Ама как а стане това??!!

  11. 9
    1

    Да в шестицата ще сте, ама във втората.

  12. 8
    4

    Човека си каза истината: “Но все пак да не забравяме, че сме в България. Не може да очакваме друго. Засега ситуацията е такава“, каза Крушарски пред “Тема Спорт“.

    за съйаление е прав. Съдииските тесли и атаките срещу Локомотив започнаха след един запис на едно СРС…. правете си сметката в какво се е превърнала нашата татковина

  13. 14
    4

    Венсеремос, Круши, наздраве! Само да кажеш ти мене уважаваш ли ма??? Хлъц. Пуф паф та дрис.

  14. 11
    12

    тук 90% от коментарите са писани от един и същ мияч на чинии.
    Съжалете го! Не му е лесно да слугува на индийци, паякистанци и други цигани, въпреки, че той самия е български циганин

  15. 23
    6

    Имаме си цел,
    Имаме си наклон
    Имаме си физкултурник
    Имаме си велик президент
    ? и център ни сложиха

    Само късмет сме немали
    но сме гейбанда на правилен път
    ???

  16. 31
    10

    Цигани, за да приключим темата: вие сте подигравката на Пловдив, разберете го.
    Наско Пашев ви сра много пъти в лайняните усти, Наско Сираков ви еба нечовешки на собствения ви стадион за купата, ТОДОР НЕДЕЛЕВ ви разчекна неколкократно, включително последното главозамайващо изпълнение ОТ ЦЕНТЪРА.
    Ако искате, успокоявайте се с годините на Селския, няма проблем, но историятя, мои малки въшливи, шибани в главите гниди, е по-дълга от 10 години, колкото и да ви е трудно да го разберете, бидейки третокласници в Стефан Караджа, въпреки че сте по на 25 по паспорт.

    Разберете едно, комиците в чернобяло, винаги да били и винаги ще бъдат посмешището на града ни.
    Историята има това качество-да се повтаря, и вие естествено ще отидете където винаги сте били- в на майка си Айше немитата миризлива путка.

    Това са фактите.

    • 4
      2

      Глупакът си е глупак и си личи отвсякъде, колкото и да се мъчи да се прави на оригинален. И щом глупако говориш за история , можеш ли да кажеш с колко победи ни водите ? И можеш ли да ни кажеш колко години Локомотив е играл във В-група и колко е играл Ботев ?

  17. 9
    15

    Така ме е яд,че по времето на Селския ви съжалявах,и ви пожелавах по добри дни.

  18. 11
    7

    Аз Марто Вълков убавеца искам някой да ме клеца.На хоризонта се задава дърта педеруга побеляла това е Чаво убавеца ще ми скъса той гъзеца.Вечни ние сме ебани дори от LAUTA ARMY.

  19. 9
    16

    Папагали,защо пишете само неща,случили се преди 30-40 години,когато бяхте под шапката на БКП,и Добри Джуров,вкогато имаше разни АФД-ета,когато кой на кое място ще е не се решаваше на терена,тогава те ви държаха живи,сега Домусчиев,напишете нещо за първите 15 години на този век,когато нямаше ”братско рамо” за ”ВЕЛИКИЯ ВЕКОВЕН БОТЕВ”къде се намирахте,помните неща от време оно,а това го забравяте.

    • 19
      4

      Като пишеш за Добри Джуров той не беше ли главнокомандващ на въоръжените сили? Тогава вие бяхте към транспортни войски, а Славия към трудови войски! Под шапката на кой сте били?

    • 3
      5

      защото са папагали и манипулатори.
      Аз пак питам какво е това 1912????

  20. 8
    6

    Днес си получихме заплатките.По 500лв на човек за месечна подкрепа хич не е зле БЛАГОДАРИМ ВИ ако не сте вие ще ровим по кофите и ще дишаме “КАЛЕ”.На мача с Ботев Враца ще има хореография с вашия лик.

  21. 6
    19

    Жълти помии, не забравяйте, че птиците се броят на есен!

    • 22
      4

      Каква есен бе чове, на полусезона сме ви дръпнали 15 точки! Есента ще играете с дънните риби, какво ще броите???

    • 13
      3

      Тоя пък, кво очакваш, да вземете 15 победи и да се класирате в ЕКТ? Тва буферлята болни мозъци, доказан факт.

  22. 2
    6

    Според уверенията на жълто черния Гранд първо да си излекуват кратуните по зрялите ромки,че са се блядски болнали кат 15г-те,защото първоначално гледкат успехите ни ама като на сън им е.Знаем колко е трудно тези възможности да се превърнат в реалност за начинаещи но изгоните ли чувството на собствена значимост, даже и да не можете да платите тази цена
    насред милиони Канари , ще останат непокътнати защото не са се престрували на доку маск(в)ара, и не са нещо повече от това което са…

  23. 16
    4

    Нямам нищо против Локо да бъде в шестицата
    Шест точки, емоции добре дошли На БОТЕВ, но за съжаление няма как да стане
    Морето и марулите са по силни от Ювето

  24. 20
    6

    Цигани, днес съм в настроение да ви припомням неща от историята.

    В годините на най-славната циганска чета,в която играеха истински легенди като Едо,Садъка и Бащата, за отбора на Пловдив-жълточерната Магия играеха ЛЕГЕНДИ като Зехтински, Гошо Георгиев, Наско Пашев, Коцето Костадинов, Антим Пехливанов, Мери Бакалов-изобщо хора които можеха да разчекнат всяка една защита в А група, първо на така, после на така, и накрая-по диагонал.
    Изобщо-истински легенди.
    Та по онова време, ои малки чернобели мишочета, ние ви подритвахме регулярно в неизмитите задничета, ебавахме се и се подигравахме с вас on a regular basis както казват в белите страни.
    Въобще нали няма да отварям дума за това какво ви причини Ел Магеснико Видолов, мълчим за това.

    И в края на краищата какво се оказва-вие, чернобели умрели путки, сте сбиротъка на жални същетства, отхвърлени от историята, вие нямате абсолютно нищо че да пискате тука, да ви еба майката прогизнала!

    • 10
      15

      Жълт идиот, много време ти отдели ходжата на джамия Изгрев бой Столипиново, за да измяучиш поредната олигофрения, породена от комплекса ЛОКОМОТИВ Пловдив! Мухлясъл чинийомияч, точно тези,, големи” фигури в истинския Ботев изядоха бой с 4:0 от изпадащия тогава Локомотив! Затова си затвори лайняната си муцуна и престани с лъжите! Гадно жълто, Столипиновско цигане!

    • 6
      13

      И накрая 9 години ви шибахме където ви хванем и ви унижавахме с колкото си гола искаме.И само даз вметна че ЛОКОМОТИВ никога не е играл във В група за ралика от жълто циганската банда от коматеу

      • 11
        3

        Ami da 9 god kak se radvahte che mitio selskiq ni e prezident ama koleloto se varti i ne zabravqite che parviqt mach ako ne bqhte ni bili pri vas shteshe da stane voina

          • 3
            5

            Началото на организирания футбол в България. Създаден е първият български футболен клуб.

          • Не само че ги газихме,ами и на Кънчевата имаме няколко обрата!
            Ама това на помаците не им уйдисва да го казват.

    • 14
      5

      Така е, ама циганите са много късопаметни и за това повечето нямат осми клас! И аз искам да им припомня на “великата публика”, като бяхме във “Б” група преди да дойде Гошо кюстендилския, след пети кръг ставаше ясно, че няма да влезем и на стадиона не стъпваше никой! Като казвам никой – разбирай дори и роднините на футболистите ги нямаше! Та добе, че бях аз тогава събирах ротатат цигани от КеЧ-а, която не беше наряд или по обектите и с униформите ги водех под строй на мач та да има отбора подкрепа! А после ми дрънкат “Винаги с вас”!?! Каква къса циганска памет?!

  25. 12
    3

    Хахаххахахахах комик на републиката:)

  26. 18
    5

    Не виждам какъв е проблема, шестицата е сигурна.
    Долната.

    Ахахахахха, яжте му кура на Крушата, цигани немити….

  27. 18
    6

    Валяка така се е засилил,че ще спре чак в Б група.

  28. 19
    6

    Целта е да се махнеш от Локомотив на всяка цена! Изрод мръсен.

  29. 24
    5

    Слагай Чаво треньор, поне ще е весело а и ще се влезе в шестицата.Това е решението.

Коментарите са затворени