Тодор Неделев продължава да прав каквото си поиска с родните вратари! След като влезе в градския фолклор с гола си от центъра на Лаута срещу Локо Пд, днес звездата на канарчетата отбеляза хеттрик срещу Витоша Бистрица.

В 24-ата минута полузащитникът вкара с прекрасно изпълнение, което не остави никакви шансове за намеса на стража Николай Георгиев, а в 31-ата минута отново той с удар извън наказателното поле покачи. Неделев оформи своя хеттрик в 45-ата минута с прецизен удар от свободен удар. В 41-ата минута пък Димитър Пиргов остави Ботев с човек по-малко, след като събори Наско Милев пред наказателното поле. Двубоят противопоставя четвъртия и единадесетия във временното класиране на българския шампионат. При победа днес “канарчетата” ще дръпнат с три точки на петия Берое.

Наставникът на Ботев (Пд) Николай Киров трябваше да прекроява състава си, след като на загрявката травма получи Серкан Юсеин. Младокът бе заменен от Васил Шопов в средата на терена. В 5-ата минута центриране на Васил Шопов бе боксирано от стража Николай Георгиев, а топката попадна в Йордан Минев, който стреля доста високо и неточно.

В 14-ата минута Стивън Петков пропиля доста добро положение за тима си. Нападателят се озова зад защитата на Витоша след много добро подаване в дълбочина, при което бранителите на гостите не успяха да организират изкуствената си засада по най-добрия начин. Петков овладя с гърди и стреля, но ударът му излезе в аут. Пет минути по-късно Васил Шопов отправи истински снаряд към вратата на Витоша, но топката срещна гърба на Стивън Петков.

В 24-ата минута Ботев (Пловдив) поведе в резултата след нов шедьовър на Тодор Неделев. Густаво Афонсо проби по левия фланг, след което пусна балонно центриране към втора греда, където Неделев бе оставен непокрит. Полузащитникът пое и с фалцов удар с левия крак насочи топката точно в горния десен ъгъл на вратата зад Георгиев.

В 31-ата минута Неделев вкара втори гол във вратата на Витоша. Любимецът на “жълто-черната” публика получи добро подаване от Васил Шопов пред наказателното поле. Неделев залъга, че ще стреля, бутна веднъж топката пред себе си и със силен, но много точен удар преодоля Георгиев за втори път.

В 36-ата минута голмайсторът Неделев пусна добро подаване за Антонио Вутов зад защитата на Витоша. Бившият футболист на Левски преодоля стража на гостите, но топката бе изчистена от крака му от Михаил Милчев.

В 41-ата минута Димитър Пиргов, станал последен в защитата на “канарчетата”, остави отбора си с човек по-малко, след като събори Наско Милев пред наказателното поле.

В последната минута на първото полувреме Тодор Неделев оформи своя хеттрик с прекрасен удар от свободен удар пред наказателното поле на гостите.

Още в началото на второто полувреме Даниел Кайзер трябваше да се намесва при удар на Тодор Гочев, който можеше да върне един гол за Витоша в 49-ата минута. Три минути по-късно Йордан Минев, вместо да изчисти топката, свали за Иван Вълчанов в наказателното поле, а полузащитникът стреля към вратата на Кайзер, който отново показа добър рефлекс.

В 62-ата минута опасен удар на Васил Шопов от далечна дистанция премина покрай страничния стълб на Георгиев. В 74-ата минута Стивън Петков засече с глава центриране на Тодор Неделев от ъглов удар, но Ивайло Лазаров успя да изчисти от самата голлиния.

ППЛ – 19 кръг:
БОТЕВ (ПД) – ВИТОША 3:0
1:0 Неделев (24)
2:0 Неделев (31)
3:0 Неделев (45)

Стартови състави:

БОТЕВ ПД (4-1-4-1): Даниел Кайзер, Джонатан Перейра, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Йордан Минев, Васил Шопов, Лъчезар Балтанов, Антонио Вутов, Тодор Неделев, Густаво Афонсо, Стивън Петков
Старши треньор: Н. Киров
ВИТОША (4-2-3-1): Николай Георгиев, Тодор Гочев, Кристиан Узунов, Румен Гьонов, Кристиян Кочилов, Четих Садула, Лъчезар Котев, Иван Вълчанов, Ивайло Лазаров, Наско Милев, Михаил Милчев
Старши треньор: Р. Кирилов

 

88 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    2

    Добре де ама как от центъра?

  2. 4
    12

    абе как може да правят мач от 17:30.
    ми то тога са мръква и животинките трябва да се хранят. на село е така.
    затова стадиона празен

    • 7
      2

      Правилно,виж как на кюстендилци стадиона е препълнен!Видя се и срещу Ботев, 323 гейбандита!

  3. 12
    1

    Неделев , благодаряти за головото шоу. Така ми е изпълвал душата Бенкса ,мир на праха му.Благодаря ти за поредните шедьоври. Пожелявамти много успехи в кариератати , където и да про дължи тя.

  4. 3
    24

    този хеттрик е евтин PR поръчан за Квазимодото – полиглот.
    Опитват се да намерят нов балък да плати за него.

  5. 4
    28

    как може 12 годишен да създаде отбор??
    Защо трибуните са празни?

    • 32
      3

      Мангал мръсен,вие бяхте толкова срещу Лудогорец и то в почивен ден.Мама ви дейба мангалска кюстендилска циганска.Защо в цяла България сте известни като ЦИГАНИ?Защо купената наркоманска купа е в кюстендил а не в Пловдив?Вие кюстендилски мангали ли сте или пловдивски?

        • 3
          1

          Кюстендилски сме!Ето-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кайш ся?

  6. 32
    1

    нашите сиганки да не гледат базата на Ботев един път поне от както съм дошъл от говедарци на лаута да го напълннат че всички в аржентина ме базикат че отборът който уж спонсорирам е от хърватски сервитьори и босненски физкултурници и целогодишно е наказан да играе пред празни трибуни

  7. 38
    1

    Имам 6 инчов екран на телефона и пак не мога да видя на кое място са циганите.

  8. 4
    34

    Жълтия балон не беше надуван от подарените купи.Явно пак се почна помашката пропаганда.
    Е,нали Делянчо държи медиите,нищо чудно.
    Радвайте се помаци,че няма да трае дълго!

    • 27
      2

      Мама ти дейба мангалска ей заради такива помияри дето само нагнетяват напрежение с техните глупости и измислици,ще ви гаврим и ще ви пръскаме черепите като тикви,мангали мръсни цигански.

  9. 5
    31

    защо трибуните са празни? Да не би публиката да е отишла да си съченява нова история?

    • 24
      2

      Не знам в Българската първа лига да съществува отбор с година на създаване 1926, сещам се за един 1936, но той умря отдавна. След това и човека който го държеше си замина.

      • 3
        18

        а аз не знам такъв създаден опрез 1912…

        • 13
          1

          Искам ФАКТИ мойто момче не говори на изуст! Аз факти колкото искаш може да ти дам, но искам от теб факти палячо…..вятър на устата пак си правиш колкото да не заспиш. Разбирам, че си комплексиран от гранда облечен в жълт екип, но не си го изкарвай тук.

          • 2
            16

            единствения ФАКТ, който има е, че създателя, домакин и нападател на този отбор е роден през 1900. Ти сам си направи извода дали е възможно годината на създаване на отбора на Христолов да е 1912!

            С удоволствие бих приел твойте “факти”. Един учредителен акт например би бил интерсно четиво… ако съществуваше…

          • 14
            1

            ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”;

          • 12 годишен домакин и нападател в новосформирания ОБОР
            2
            5

            хаха. а учредителен протокол? НЯМАААААА. има само ЖЪЛТИ ЛЪЖИИИИ

        • 1
          1

          Ами като чета,ти много работи не знаеш,ама усилено драскаш.

          • ами обясни ми ги де? Дай да прочетем вашите факти, ако има такива де….

  10. 4
    25

    когато си заграбил 52 млна народни пари и когато си излъгал за годината на създаването, е редно да се извиниш. Затова стадиончето ви е празно.
    Шиши ще ви разпродаде и закрие. Сега надува балона на Ушко.

  11. 31
    1

    Тошко, стига бе м.йна, стига че мангустите от маалите не само не могат да спят, ами ходят като лунатици по цели нощи с ръцете напред и викат – ЦЕНТЪРА, къде е ЦЕНТЪРА.

  12. 24
    2

    ТРи,три – амъ на негу от ЦЕНТЪРЪ…Ногу тъжну …

  13. 31
    1

    и на лаута чакаме бирсент карагерен да вкара хетрик но той изтрепа гаргите

  14. 30
    2

    Тоя черен мангал да не е на ЛСД дето написа 20 коментара? Циганите 7 мача без победа, Ботев 7 победи от 9 мача той тръгнал да коментира??????

  15. 5
    30

    отбора с измислена година на създаване и 52 млн. дългове към народа да не е наказан да играе пред празни трибуни? Къде са получовеците от трибуните? Да не доят кравите?

    • 28
      2

      Кюстендилец черен ще се сравняваш с Ботев, когато сте близко в класирането! Сега сте 5 места и 13 точки зад нас.

      • 4
        21

        в 17:30 ли. селяндур? Да не храните животните?

        • 26
          3

          Има много хора работещи до 17,17:30,това, че вие сте безработни не е наш проблем. Предвид формата на отбора и 4-тото място в класирането смятам, че повечето фенове са се отказали да ходят на този мач защото знаят какъв ще е крайният резултат, а именно 3:0!
          За вас, ако представлява дерби мача с Витошица ходете си няма лошо, но тъжното е, че дори на дербитата през уикендите не ходете повече от 2-3000 хиляди души. Смешно е отборче като вас да коментира посещаемост.
          Всички знаем на стадион Христо Ботев, че НЯМАШЕ мач под 6,7 хиляди човека дори с най-слабият отбор. Ето отговорих ти смятам изчерпателно.

          П.С ЕБИ СЕ В ГЪЗА

          • 3
            15

            много приказки, но отговор няма.
            та какво е 1912?

          • 3
            11

            след 17:30 работят само курвите и миячите на чинии.
            за първи път чувам, че фен се отказва да гледа победа на отбора си. Що за фен е това?

          • 1
            4

            работят и животновъдите. защо се срамите да си го признаете?!

  16. 27
    1

    Умрелите мангали да си гледат циганията в столиопиново.Имат втората най-слаба защита в цялата група и са на първо място по картони.Иначе все съдиите им виновни.Мангалите мръсни,бити като кучета,сънуват кошмари с Неделевия гол от центъра.

  17. 4
    27

    този “мач”-СПЕКТАКЪЛ на затворени игри ли се е играл? Къде е публиката?

    • АВА ЕЙ КАПУТ НИ ОТ ЛОКУ ИГРАМ САМУ НА ЗАТВОЕРНИ ИГРИ ОТ НА ИБАВАТ ОТ ЦЕНТЪРА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙ ТОЯ НЕДЕЛЕВ НА ИБАВА ОТ БСЯКЪДЕ ДЕТ НА ФАТАЯ ВА ЕЙЙ ШМАИЗЕР НЕ ДОКЛАТЕН.
      АЙ В СТРЯМА ТА ЕБЪ ОТ НЯМА СИ ГЕЙ БАНДИТ ИНАЧЕ.

    • За мача на отбора на всички власти срещу Септември ли говориш?Ето това бе СПЕКТАКЪЛ на затворени врати,а не игри,както си надраскал.

  18. 6
    36

    Къде сте беее. Нали уж центъра, ментара и накрая празна база. За нищо не ставате селяни. За тройката се борите, бихте буферите и накрая пак празна база. Срам и резил сте.

    • 35
      4

      Къде се буташ при големите бе мангал? На полусенон ви дърпаме 13 точки, бихме ви, като малки деца на джамията ви и ви унизихме с гол от центъра. Даже “господари на ефира” ви се смяха.
      Марш в Столипиново!

      • 3
        30

        дърпате защото Шиши плаща на съдиите…

        • 24
          1

          Шиши плати на Крушарски да ви вкараме от центъра:)

      • 5
        20

        в 17:30 ли, селски? Да не хранехте кравите?

          • 4
            18

            а защо лъжеш, че сте на работа?

  19. 4
    32

    200 криви глави на селската база. За какво ви е стадион глупацииииии, питам Самуилов???

    • 4
      23

      парите са крадени. трябва да се приперат. затова

        • 5
          21

          не. по селски е. За да може да го разберете

          • 17
            1

            Ами никой май не го разбра……..Явно само ти си знаеш,селски.

    • 28
      4

      Важното е, че на Лаута бяхме повече от циганите на Локо!

      • 3
        22

        халюцинаии?? Смени дилъра

        • 24
          3

          Цяла България чу как на Лаута Ботев надпя Локо !

  20. 39
    2

    – Циганите с кой играха този кръг?
    – Ами, играха те, Ганкиното играха!
    – Пак ли паднаха?
    – Та те не са ставали!
    – А Ботев?
    – Порна поредния пърдялник, какво друго!?
    Браво, Тошко! Благодаря за доставената радост!

  21. 34
    1

    Умрелите цигани на колко точки са зад нас,че нещо ми се губят в класирането.Да не са изпаднали тия пришълци от Кюстендил?Супер случайно ни биха тия мърши и пак сме 13 точки пред тях.

  22. 37
    2

    И трите гола бяха красиви ама най-ми хареса този миналата сряда от ЦЕНТАРА

  23. 33
    2

    вай, вай -добре чи са отървахме само с 2 шпека аркадан на лаутджамията, Аллах керим !

  24. 38
    3

    Удоволствие е да се наблюдава Тошко Неделев. . . . БРАВО

  25. 35
    2

    Пред Тошко всичките,говеда и свине,застанали са пак на колене

  26. 39
    4

    А ние Ботев сме и на Пловдив сме,господарите.

  27. 6
    44

    Явно Пеевси иска да го продаде – уредиха му и хеттрик.
    Само, че дали Майнц ще се хванат на въдицата

    • 39
      3

      Ремзи, Пеевски му уреди и гол от центъра, аз лично прибрах парите и сега благодарение на тези пари съществува Локомотив! Иначе ги биехме с юношите с лекота, ама няма финанс!

    • 29
      1

      Чиба е,мършаааа.Само левия крак на Тодор струва колкото целия катун, барабар с ракетите на селската Круша.

  28. 46
    3

    Жална ни майка локомотивоциганска!

Коментарите са затворени