Локомотив Пловдив гостува на Черно море в мач 19 кръг на родния шампиона. Срещата е от 12:30 часа и ще се играе на Тича във Варна.

В последният кръг черно-белите загубиха у дома от градския си съперник Ботев Пловдив и затвърдиха мнението, че Бруно Акрапович и момчетата му са изпаднали в криза. Локо Пд има само 1 победа в последните си 9 мача, а като гост смърфовете са завоювали 1 победа от последните си 6 срещи. От началото на сезона черно-белите не са се разписали в цели 9 двубоя, което на практика са половината изиграни срещи. 6 пъти през настоящия шампионат Локо Пд е запазвал вратата си суха. Локомотив Пловдив е тима с най-много жълти картони у нас – 66, което и доведе до това в последните мачове Акрапович да се лишава от основни състезатели заради наказание. 4-ма футболист ще отсъстват точно поради тази причина срещу Черно море. Това са: гор Банович, Стивън Езе, Йосип Томашевич и Симеон Райков. За капак двама са контузени – Милош Петрович и Парвиз Умарбаев.

И като индивидуални постижения в Локо Пд не могат да се похвалят с кой знае какво. Водещ реализатор на тима е дефанзивният халф Митко Илиев. Буна пък може да се похвали, че е започнал като титуляр всеки един от шампионатните мачове до този момент.

В групата на черно-белите за мача попаднаха двама юноши – Уирис Густаво и Октай Юсеин. Акрапович качи в автобуса за Варна само 17 състезатели:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Димитър Везалов, Лукас Масоеро, Мустафа Абдулахи, Асен Георгиев, Уирис Густаво, Петър Главчев, Елитон Жуниор, Янко Ангелов, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Октай Юсеин, Вилим Посинкович, Анте Аралица, Ален Ожболт, Димитър Илиев.

21 КОМЕНТАРИ

  1. отивами на 3-ка.
    срам за нас локомотивците

  2. г-н Крушарски, гони го тоя треньор – за нищо не става.

  3. 6
    1

    2:0 – тва нащо Локо вечи да го закриват. Футболисти имигранти, треньор -учител по физическо и клоун за президент.

  4. 2
    4

    Не правете трагедии
    Бруно работи много. Ако му се даде време, ще направи приличен отбор
    Проблема са парите за няколко по класни играчи, най много трима
    А това че ще загубят няколко мача е бял кахър

  5. 9
    1

    Буфери, тоя мач сме за вас, ама надали. След унижението на Лаута трудно ще се съвземете. Пълни сте с некадърни футболисти. Колкото и да сте били зле винаги сте играли нахъсано срещу нас, сега нищо.

  6. 14
    7

    Братя цигани,вървим неудържимо към Б група и от там ще гледаме как жълтите играят за Лига Европа

  7. 5
    14

    Не мога да кажа дали Бруно е лош или добър треньор. Според мен проблема е че няма добри играчи. Да, сега някой ще каже – Нали той ги доведе? Да, той ги избра, но има едно голямо но! Поради липса на средства за добри играчи има ли избор? Човека застана начело и за селекция за без пари – толкова. Ако си разменят местата с Белия например, как ще изглежда Локомотив? Според мен – по зле! Защото Белия не е нещо особено, но просто има добри играчи.
    Така че, не нападайте Бруно, проблема е може би другаде!

    • 14
      2

      Пълни глупости. Та на Ботев селекцията с пари ли беше? Само свободни агенти. Истината е, че тези футболисти взимат по-висока заплата от българските. Бруно и Белия са коренно различни. Бруно паркира рейса отзад и напред каквото стане. Вкарат ли ни гол и мача свършва. Всеки треньор си избира футболисти според тактиката която използва. Знаеш ли статистиката на Бруно докато е начело на Локомотив?

      • 3
        4

        Не знам дали са пълни глупости, но си стоя зад думите, че нямаме футболисти! Половината са за гонене. Два – три паса не могат да вържат. Това треньора не може да ги научи. Това се учи много преди това. Треньора определя тактиката , подрежда футболистите. От там нататък топката е в тях. И се вижда колко могат.

    • 11
      2

      Един свестен футболист – Умарбаев и тоя ще го затрие.

    • 8
      1

      Огромни дивотии пишеш ,да знаеш ! Че то всички без 3 отбора кво прават……Киров е класа над Акрапович, някой да му е купил нещо. … НЕ. …Само, че с Чаво няма как да се случи, че в Локомотив взимат повече пари от Ботев, да не говорим от 6 място надолу

    • нищо не разбираш от футбол, аркадаш

  8. 11
    2

    Като се оставят на страна всички базици Бруното ако не вземе този мач по – добре да не се връща в Пловдив, как не разбра, че България не е Германия и не ще само физика

  9. 12
    6

    Даскалчето по физвъз им скъсва шортите на циганите от тичане и затова половината им титуляри са контузени и наказани.Колкото и да са умрели време е да вземат точица.Слагам им една 20 за хикс при 3.60 коефициент.

    • 2
      2

      Само с любов не става приятелю! Материалния свят в който живеем, налага други взаимоотношения! За Акрапович, като че ли времето свършва! Не може младежки национал да стои резерва, а А ралица от десет положения я вкара, я не вкара, да е постоянно в основния състав централен нападател! Това правилно нареждане на отбора ли е? С какво Посинкович е повече от Симеон Райков например? Имаме трима, четерима юноши що годе на ниво, той не ги взима, а другата част ги разпиляхме,, за обеграване”!

      • 3
        4

        Иска се време, този отбор да се сработи. Симеон Райков е свършил с футбола. Тези футболисти на терена въпреки че са чужденци, всеки мач се раздават. С много работа и още малко време 7-8 месеца, този отбор на Бруно ще става все по-силен. Гледам, Левски онзи ден и ЦСКА, ами те трагедия приятелю. За какво вложиха милиони за селекция, като няма кой знай кава разлика с нашите футболисти. Нашите момчета въпреки че са чужденци се раздават много повече от прехвалените звезди на Левски и ЦСКА. Бруно е статрахотен треньор – мотиватор, тактик, дисциплиниран, кажи ми с кой български треньор би го заместил?? В момента този отбор се развива, този отбор ще постигне нещо, но пак казвам иска се време и спокойна обстановка за работа.

      • Аз съм на мнение, че Райков трябваше да бъде уволнен дисциплинарно. Като почнеш от нападане на играч от пейката, през получаване на картон във всеки мач до последната издънка за която отнесе 5 мача. Та той беше наказан в над половината мачове до сега. Отделно меко казано спорните му футболни качества за отбор като Локомотив.

  10. 15
    8

    Поне три шпека на мангалите в геврека!!!

Коментарите са затворени