Един от любимците на треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович Вилим Посинкович сяда на пейката за мача с Черно море, който е днес от 12:30 часа. Атаката на смърфовете ще бъде водена от Ожболт, Аралица и Карагерен. В защита като титуляр стартира Масоеро, като Локо Пд отново ще са с трима в защита и халфбекове в лицето на Буна и Абдулахи.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    2

    Работата отива към изпадане.Дайте още време на Акрапа и ще зарадва целия град.

  2. 12
    2

    Аллах акбар! Жална ни майка локомотивоциганска!

  3. 10
    2

    Ще посветя днешния си гол за победата, на моя любимец – Христо Кратунарски!

    Изгони нас, правоверните – мен и Камбуроглу, и локото затъна.

  4. 6
    11

    Иска се време, този отбор да се сработи. Симеон Райков е свършил с футбола. Тези футболисти на терена въпреки че са чужденци, всеки мач се раздават. С много работа и още малко време 7-8 месеца, този отбор на Бруно ще става все по-силен. Гледам, Левски онзи ден и ЦСКА, ами те трагедия. За какво вложиха милиони за селекция, като няма кой знай кава разлика с нашите футболисти. Нашите момчета въпреки че са чужденци се раздават много повече от прехвалените звезди на Левски и ЦСКА. Бруно е статрахотен треньор – мотиватор, тактик, дисциплиниран, кажете ми с кой български треньор бихте го заменили?? В момента този отбор се развива, този отбор ще постигне нещо, но пак казвам иска се време и спокойна обстановка за работа.

    • 5
      7

      Това само папагал може да го напише. Че ние с Войната бяхме по-предно класирани и имахме повече победи. Бруно е физкултурник, само бягане , здрава защита и никаква идея в атака. Полупразния ни стадион е точен критерий, че това не е футбола, който очакваме от отбора ни.

      • 7
        5

        Забрай ли резилите с Войната, 5:0 от Левски и Пирин и още много мачове, отбиване на номера от Марчев, Бакалов, Крумов, Кики да не ги изрежам всичките “големи” футболисти, дето търпяхме срам, след срам

      • А като пишехме, че с този анти-футбол не става,пяна ви излизаше от устите да плюете!!!
        Сега се сетихте!!!

    • 6
      4

      И още нещо, бъдете истински фенове и подкрепяйте отбора. Пак казвам, футболистите се раздават, може и да падат, но не играят като мърди и да разхождат фланелката, играят със сърце. Това е най-важното за феновете, затова посещавайте мачовете и подкрепяйте Локомотив, момчетата го заслужават. Само един пример. Знаете ли Евъртън от коя година няма победа в дербито с Ливерпул…от 2010година, знаете ли Евъртън от кога няма победа на Ливерпул на Анфийлд, от 1990 година…. и въпреки всички неволи и несполуки феновете си подкрепят отбора, така трябва да и тук в България.

    • 2
      1

      Интел Коко катунарите пак изкочиха от мишите си дупки.Пак ли взехте по 500 лв да дрънкате глупости алкохолици деградирали

  5. 5
    7

    СТРАХОТЕН СЪСТАВ. УСПЕХ БРУНО. УСПЕХ ЛОКО.

Коментарите са затворени