Черно море нанесе поредна загуба на Локомотив (Пловдив) в Първа лига. Смърфовете отстъпиха на моряците с 2:0 на стадион Тича. Двете попадения за домакините отбелязаха двама бивши капитани на Локо Пд – Георги Илиев и Дани Кики.

Черно море поведе още в шестата минута, когато Ожболт спъна Алвес в наказателното поле и главният съдия отсъди най-тежкото наказание. Зад топката застана Георги Илиев, който не сбърка за 1:0.

В 14-ата минута Ожболт бе изведен под ъгъл сам срещу Георги Китанов, но шутира неспокосано в аут.
В 41-ата минута Черно море спокойно можеше да си осигури комфортен аванс, но Дани Кики пропусна от чиста позиция. Футболистът на “моряците” не успя да нацели топката от четири метра.
Минута по-късно той се реваншира за фрапантния пропуск. Кики преодоля прекия си пазач в наказателното поле и с прецизен изстрел по земя с левия крак не остави шанс на Мартин Луков – 2:0! След гола си Дани Кики не се зарадва, за разлика от Жоро Илиев, който обаче не изрази радостта си бурно.

През първата част гостите от Пловдив създадоха още две опасни ситуации, но съдията се намеси и спря атаките. При първото положение отсъди засада, а при второто – фаул, като решенията му бяха грешни.

В 58-ата минута Черно море създаде страхотно меле в наказателното поле на своя опонент. Георги Илиев нахлу и върна към Виктор Генев, който спря и шутира от няколко метра. Луков реагира светкавично и изби. При добавката Димов прати топката над напречната греда от чиста позиция.

В 78-ата минута гредата се оказа верен помощник на Китанов. Димитър Илиев шутира, но топката смени траекторията си след рикошет в тялото на състезател на Черно море и се спря в левия стълб.

ЧЕРНО МОРЕ – ЛОКО ПД 2:0
1:0 Илиев 6 д.
2:0 Кики 42

ЧЕРНО МОРЕ: 36. Китанов, 23. Хасани, 70. Димов, 4. Генев, 41. Кононго, 38. Фунду, 71. Панайотов, 21. Русев, 16. Витанов, 99. Кики, 11. Алвес

ЛОКО ПД: 71. Луков, 15. Везалов, 5. Георгиев, 25. Масоеро, 91. Буна, 3. Абдулахи, 14. Илиев, 29. Ангелов, 9. Карагерен, 12. Ожболт, 77. Аралица

97 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Фен Клуб „Интел“ набира нови членове за борба против махането на Крушо от кормилото на Локо.Всички кандидати да се явят във фенклуба ни на ул Евлоги Георгиев 4000, Бар Калигула.Ще се приемат кандидати само които отговарят на следния профил…и той е; ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сте хомосексуалисти,трябва да сте приели Истанбулската конвенция,да сте били членове в БХК и да мразите Локомотив Пловдив и неговите фенове,да обичате подлоги,паляци,комунисти и отрепки да сте лепилар и да нямате против цигани,турци,араби и негри с 20 санта мечове.Членската такса е ежедневно опрашване в дивия от ръководните фактори в Локомотив.

    • МА НАЗИ В ЛОКУ САМУ НА ИБЪТ ВА АХМАК ТАА ОФЕРТА САМУ ЗА НАЗИ ВА ВЕРНИТЕ ФЕНУВЕ НА ЛКОУ ВА ЛЕПИЛАР СМАЧКАН.
      ЕНА ОТ ЦЕНТЪРА НА ШИБАТ ГРОЗНО ВА ДЕБИЛ.

  2. 15

    Азис поздравява своите черно и по малко белите фенове с песента ,,,Как боли…,Следва продължение

  3. 20
    5

    Вижте, цигани, сериозно ако си говорим, вие винаги сте били посмешището на Пловдив, вие винаги сте били на люлката А/Б група, няма да ви напомням мачове в които БОТЕВ е играл да ви спаси, защото няма да повярвайте, бидейки промити мозъци.
    Разберете ме добре, това от 2004 е титла за Кюстендил и мафиота Жоро, не е титла на Столипиново, те дори купата не знаят къде е.
    Знам, трудно е да го повярвате ако сте родени 94та изтърсаци, но чернобялата смешка от джамията Лаута винаги е била циганския отбор на Пд.
    Съжалявам, това са фактите.
    И сега когато колелото на историята ви връща на полагащото ви се място, т.е. в зоната на изпадащите всяка година,няма смисъл да се репчите, просто приемете историческата си съдба, а тя е-комедиантите на Пловдив, които всички съжаляват.

    В Пловдив винаги е имало и винаги ще има един отбор и той е на жълто-черните магьосници, а черно бялата притурка пак ще е циганския отбор, за който само може да се съжалява че съществува и отвратено да отвръщаме глави като видим немитите им, миризливи, окаяни фенове, просещи по Главната.

    Тъжно е да си чернобял фен, житейска трагедия пар екселанс. Да ви еба майката проста!

    • 11
      3

      Нямаш си напрества колко пъти Сава Божилов е влизал в кабинета на първия секретар на БКП с думите,, Пловдив има нужда от два отбора в А група,,

    • 5
      15

      надупени пред Дормуша за една подарена купичка.
      Винаги сте били в сянката на Локомотив ако си говорим истината – ние ставаме шампиони, а вие изпадате.
      всъщност не вие, а отбора на Христолов

        • 1
          1

          да, защото сегашния БотевЪ е създаден 2011

          • Що не си ебеш майката жълта курвентиьо!

    • 2
      12

      Абе, коматевски потен селянин, вие винаги сте били отбор на властта, държавни хрантутници.Вечно лежите върху нянката на държавата да сучите.Вечно някой върви след вас да ви бърше посраните жълти гъзове , кога президен, кога кмет или пък депутат, щото сами и гащите не можете да си вдигнете, палячо!Локомотив винаги е бил и ще бъде пловдивския любимец, и вие подлоги на властта, колкото и да се опитвате да пречупите локомотивския дух ще удряте папагалските вечно наведени глави в бетонната стена на вашата глупост.Отбор с фенове Кочо Гяуров и другарката Дража Вълчева, която веднъж слиза на терена и прави забележка на Бонев да спре да вкарва.Тръгнал коматевския циганор на нас да ни говори за всенародната любов и кой бил отбора на Пловдив.Жалко е цял живот да си наведен жълтур със широко отворени задни бузи с забит рязан боздуган в задното отверстие!

      • 11
        2

        Селския е ваш фен,забрави ли.А вие станахте шампиони като Велбъжд

        • Ама га ядохте кифтета от “селския” не ревахте нали?

      • 7
        2

        На Гордия носител на подарени купи – в центъра,отзад! Два пъти

      • 4
        1

        Дража слязла на терена? Предишната версия беше, че давала нареждане от трибуните. Да не се окаже, че е звъннала по GSM- а на Бонев да спре да вкарва?

        • Може да питаш затова баща си, той със сигурност знае!

      • те сега пак са отбора на партията- на ДПС.
        Селяндура от Ракувски е само параван

    • 1
      2

      Изроде, мий си чиниите и не се бъркай в нещата на пловдивския любимец Л О К О М О Т И В! Когато ти го вкарат 7 пъти в задния двор, от тогава се насираш, и комплекса е невероятен, да си отваряш лайнята уста е повече от наглост! От всяка дума в твоя пасквил, блика комплекс и то страшен! Долна жълта сган, комунистическа!

  4. 9
    3

    честито на братя Колеви и на всички техни подлоги. Локомотив падна. Нека плюенето да започни сега

    • 5
      6

      То започна още преди да свърши мачът. Те нямаха търпение да се нахвърлят като зли кучета на мърша. Изроди мръсни.

        • 3
          3

          Тяхната цел не е да помагат на отбора , а да го вземат от Крушарски и отново да го окрадат и натоварят с нови дългове.

    • 10
      4

      Споко, бе Крушата каза, че си е подковал магарето!

    • 1
      3

      Интел курвите се показаха отново явно Крушо е раздал малко пари на троловете си

  5. 15

    Заповядвам в първата шестица!!!

  6. 5
    18

    Давиейбамаматажълтоциганска!!!!
    Яжте ми уя!!!

    • 3
      2

      Ти на това пишленце УЙ ли му казваш???

  7. 21
    2

    Абе къде е оная нашта проста циганка Стикс.Да не си е теглил ножа от мъка?

  8. 3
    8

    Момчетата не смеят вече да играят – само да пръднат и им дават картони.
    Всички са отчаяни. Бруно и той.
    треньора на ЦСКА седна на тъч линията, Балъков се отказва и той….

    А тук някой превратаджии ги плюят

  9. 19
    2

    Двойкаджии ,иначе сънувахте ЕКТ.
    Джуджета мегаломани.Фантазьори_фанатици.Но за останалите сте смешници

  10. 16
    3

    Интел ние сме навред Kоко и Kрушо шибат ни под ред.
    Продажници сме ние гадни,долни мишки насрани.
    За парички ще се продадем,дори и пред Aллах ще се наведем.
    Гнусни ние сме подметки пак на куките минетки,
    Когато Kрушо ни плати пак надигаме глави.
    Иначе на мач не ходим само хейтваме можем.
    Морал при нас дали?? Половината от Ботев сме били.
    Имаме мечта голяма да разсипем Локото веднага.Искаме веднага Чичо Венци президент да ни става…..

  11. 24
    4

    Ахахахахаххаа, първо Камбура в 87мата, после ТОДОР НЕДЕЛЕВ от Центъра, сега Дани Кики ги погреба, мангалите от Лаута имат отвратителна есен/зима, майката си е ебало да не си циганин по тва време,ахахахахахахаа…..кур за вас амеби!

    • 2
      11

      хаха. знаех си, че мияча на чинии е тук. той е писал 1/2 от коментарите, представяйки се за недоволен локомотивец.
      Съжалете го моля

    • 2
      10

      И ти ли изроде без подобен, се изплю от джамията Изгрев бойс Столипиново!

  12. 17
    3

    Jako се превърна в Styx, а Styx се превърна в Wind – кой си ти подчовеко депесарски

  13. 6
    20

    Много ми е смешно да гледам как змиите на Лаута само това чакаха за да изпълзят от дупките си. Те не се борят да защитят Локомотив от съдийската мафия, а се борят да закрият Локомотив като изгонят собственика и преди това разграбят отбора както се опитаха да направят преди това.
    Вечните превратаджии не отчитат реалностите затова няма и намерени да споря с тах. Само ще им кажа, че са една безсилна шайка, която е по-озлобена към Локомотив отколкото мияча на чинии в лондонското гето.
    Дерзайте, смехурковци. Жалки сте!

    САМО ЛОКО!!!

  14. 9
    13

    Искам да попитам адвокатската подлога горд носител … Ти къде беше когато Локомотив побеждаваше? Мислих, че си умрял от злоба, а то ти само си чакал да почнат загубите.
    Искам да ти кажа, че сте банда палячовци, които искат да окрадат Локомоти както го направиха преди 4 години! Ама този път ще го духате. Дори и в Б група да изпаднем, пак няма да успее преврата ви!

    ВИЕ НЕ СТЕ ЛОКОМОТИВЦИ!

  15. 15
    1

    НЕ , ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ОТБОР – ТОВА Е РАЗГРАДЕН ДВОР ! САМО С НАЕМНИЦИ НЕ СТАВА …

    • 6
      4

      лъжец! Най-слабите бяха точно “юношките” – Карагерен и Илиев.
      Вие сте интриганти, които искате пак да крадете от отбора

  16. 12
    3

    Фен клуб “Интел” Коко (сега Крушу) организира сбирка по повод финансирането ни от ръководството с цел подкрепа.Специален гост на събитието ще бъде пиянката Чавдар Цветков,а за доброто настроение на компанията ще се грижи Наско Ментата,Тони Стораро и Фики Стораро.Входа е безплатен само за хомосексуалисти и членове на фен клуб “Интел” ,а мястото на събитието ще се състои с познат за нашите среди бар на улица “Евлоги Георгиев” 4000,Капана. Заповядайте и си носете вазелин.Ваш отговорник за всички джендъри,цигани и отрепки Мартин Вълков – Умбруру

  17. 24
    4

    бат Зуме няма ли да са изкажи нещо по Локото?
    нали той доведе за президент тоя безпаричен клоун, на кой май и дъската му хлопа.

    • 13
      11

      Потник, кво ти пречи Крушарски бе! Той досега плащаше и продължава да плаща бакиите на крадците като Колеви и разни лизачи около тях! Грешката е единствено НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Акрапович! Викайте Кокала!

    • 20
      3

      Буфер,тоя президент ви го натресе Бат Бойко.Крушата е бил представен на Бонев от кмета на Стара Загора-от Герб.Аз ли да ви отварям очите.

      • 11
        10

        Мухльо, ами вашия Самуилов с вноса на горивни материали на Бургаското пристанище без да плаща нищо, кой ви го на тресе, А? Да не би Путин да го докара? Същия Б. Б. ви го на тресе! Положението в цялата ни държава е повече от трагично, а ние се ядем един друг! Ето затова ти казвам, мухльо, на тях това им е целта! Когато сме разединени, те по-лесно си въртят далаверите! Когато бяхме заедно в Катуница, бяха понапълнили гащите! Помните ли, А?

  18. 23
    7

    Пак добре, че само 2:0,
    пак берекят версин, че не ни вкараха гол от центара .
    Арапович – вън! Некадърник !

  19. 25
    6

    Чаво ви прокле за всички злини, които му сторихте. Наздраве!

  20. 14
    4

    Отивайте да целувате ръка на Воин. Много добър човек и страхотен треньор. Точките които ви спечели ви спаха от изпадане миналата година. Викайте го докато не е късно.

  21. 23
    2

    Ех буфери, буфери, какъв отбор бяхте. С Бонев, Бащата, Аян/ Бог да го прости/ Ераносян и т.н
    Игараехте красив и нападателен футбол. Дори когато се борехте да не изпаднете.
    Дори даскал по физическо е срам за вас и за Пловдив. Да сте на предпоследно място по отбелязани голове. Дори и в най-лошите ви години не е било.

    • 13
      3

      На предпоследно място по отбелязани голове и на първо по брой получени картони.

    • 10
      1

      Ъъъъъммм……..Едо, Садъка и Бащата верно играеха по едно време, кога ги ебахме с 5-0, ама Зума е от миналото бе…..

  22. 21
    2

    Всичко е един голям жълт заговор. Начело стой Андрей. След него : Ротшилд, Рокфелер,Шорош евреите, масоните, илиюминатите и рептилите. Всички те не могат да спят, от мисълта как да вредят на Локото.

  23. 24
    4

    Прощавайте,шофьор съм.Двойката минава ли през центъра.За един приятел питам.

  24. 23
    5

    ДВОЙКА Е ДОБРО ЧИСЛО НА МАНГАЛИТЕ В ГЪЗО!!!

  25. 2
    18

    ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТИЯ СЪДИЙ???
    ТРЯБВА ДА ИМА СЪБЛИЧАНЕ .

  26. 18
    31

    На Лаута трябва промяна!!!
    Собственик ли ще е, треньор ли ще е, играчи ли ще си тръгнат, но трябва да има промяна на всяка цена.
    Тоя Ожболт тъкмо го похвалих и направи връх на глупостта – в наказателното поле си, първо си закъснял, след това гледаш, че Жоржиньо тръгва да излиза от наказателното ни поле…защо посягаш, бе глупак? Той ти излиза от наказателното поле, защо посягаш? Но това са тъпи футболисти, които не мислят!Тоя Бруно, като домакин не излиза с двама нападатели, но днес на фона на тоя окуцял отбор ми излиза с двама нападатели, като гост на намиращия се във форма и набиращ скорост Черно море.
    Какво да ви кажа…просто футболистите ни са тъпи, в безобразна форма и зле тактически.А Бруно все повече показва, че явно не става!Най-лошото е, че на Лаута на никой не му пука! Апатията ни убива! Само като видите кой е съветника на Крушарски – Чаво мастиката всичко си намира обяснение.Лоша работа…не случихме на собственик.Не само, че няма пари да издържа клуб, като Локомотив, но и е прост, като говедарски галош.

    • 14
      4

      Bravo bliznak dobri komentari pravish.Znaesh che futbola ti e kato pliava i pak komentirash.Kaji kak pribra sredstvata ot obshtinata pri tvoeto upravlenie.

    • 3
      6

      ти къде беше когато Локомотив биеше?! Мислих, че си умраял от злоба!!
      А то ти само си акал издънка.
      Ти си мръсник и интригант.

      Бесней, джудже! Само това можеш

    • 1
      1

      циганино, не беше ли ти точно онзи глупак който искаше Бруно да залага на Буна, Карагерен и Ожболт?
      провали се

  27. 32
    6

    Бруно трябва да подпише веднага за поне три години. На прав път сме.

  28. 9
    25

    Е браво на коментарите. Вярно, че повечето са ботевисти и е нормално да са злоради. Но има и локомотивци, които са по злобни и злъчни и от ботевистите . Не слушате ли какво ви каза човекът. Още от събледалнята играчите излизат с мисълта, че ще бъдат ощетени . И ние вместо да ги подкрепим и да им вдъхнем спокойствие и самочувствие, се нахвърляме върху тях като разярени кучета и ръфаме ли , ръфаме. Футболистите били баберици , боклуци , хора дошли да се учат на футбол тик и какво ли още не . При такива коментари и такава озлобена публика , ние получаваме като футбол , това което заслужаваме. Какво направихме ние за да защитим труда на тези момчета ? Колко протест пред сградата на БСФ направихме срещу явните съдийски тесли срещу нас. Ботевистите един път ги порязахаи веднага направиха протес , а ние стоим в къщи и само плюем . Затова браво на нас!!!!

    • 8
      13

      Слушай сега…. взимаш един Макаров зареждаш с 2 куршума насочваш към кратуната ти и натискаш 2 пъти

      • 5
        6

        С удоволствие ще го направя , но в твоята глава.

    • 10
      2

      Две топки отзад на вечно наведените е традиция

    • 11
      3

      Каква злоба каква подкрепа аз вече не взимам детето с мен на стадиона защото детето после пита пак ли загубихме! Ти си го подкрепяй бруно но аз вече не искам той да е треньор на локомотив!! И да знаеш сега ако паднем и от етър искам да ми пишеш пак че го харесваш. А тоя кеф каде направихме на ботев просто нямам думи!

      • 5
        11

        А като победихме Ботев в Коматево , кеф ли ти беше. Но тогава си мълчеше и не похвали момчетата , нали ?

      • 2
        1

        Сигурно помагаш и на детето си да напиши домашното си по български език . Като гледам правописът ти без точки и запетайки предполагам , че добре ти се получава.

  29. 40
    7

    Дани Айман Кики, долен предател, от теб не го очаквах! Жална ни майка локомотивоциганска, целта е Б група както казах преди време и там става страшно!

  30. 32
    6

    Толкова грозен,бездушен,и безидеен футбол от Локомотив за пръв път виждам,а треньора е под всякаква критика,ако Бруно остане до края на шампионата,ще играем бараж за оставане в групата.ПОМНЕТЕ КАКВО СЪМ ВИ КАЗАЛ.

    • 4
      19

      Ти ако беше треньор при толкова осакътен отбор ,какъв състав и каква тактика щеше да избереш ? Или само плюеш колкото да си правиш вятър на устата. Аман от засепени от злоба глупаци.

      • 21
        3

        Не съм заслепен злобар,а реалист,Бруно е треньор на Локомотив вече повече от година,вървим все надолу,две години на крачка от ЛЕ,третата бараж за седмо място,тази година бараж за оставане в групата,какво да очакваме догодина?Получаваме картони защото не сме подготвени,не знаем кога,и как да влизаме в единоборствата,губим елементарно топката,и после правим нарушения за да спрем противника,каква беше тази дузпа днес,нападателя с гръб към вратата,тръгва да излиза от наказателното поле,нашия го фаулира,айде да гледаме реално,вярно е,че съдиите ни режат,и Киро не ни иска в шестицата,но и нас никакви ни няма.

        • 6
          19

          Слепците си стискат очите да не би да прогледнат, затова колкото и да се опитваш да им отвориш очите няма да стане! Може дори да спорим дали са и локомотивци. Само жълтурите го харесват Крушо, щото знаят, че с тоя цървул само ще кретаме и ще могат да си ни бият.Резултатите от управлението на Крушарси са очевадни, на Бруно също.Но хайде приемаме, че Крушарски не е Домусчиев…нито управлението, нито организацията му е наред. И с малко средства могат да се постигнат добри резултати, но затова трябва да си назначиш кадърни хора и да се работи правилно.

          • 6
            2

            Постът на спортен директор е свободен. Подай си документите и се кандитатирай. Слепците сте вие , защото си затваряте очите пред реалността. Какви бяха картоните ни на мача със Славия ? За какво нарушение даде картон днес на Везалов ? То нямаше нарушение , той му дава картон. Защо пак спря наша атака с несъществуваща засада. Защо ни дава фаул , вместо да пусне авантаж. Така спира ли ни опасна контраатака ? Мога още защо да ти задам , но няма смисъл. Ти виждаш и говориш каквото ти отърва , теб истината не те интересува.

    • Може и до бараж да не стигнем,а направо да изпаднем!

      • Много ли го искаш. Така ще бъдеш доволен , нали? Само така ще докажеш колко си прав и колко лош е Крушалски. Аман от интриганти и глупаци.

  31. 26
    6

    Бруно току що каза,че сме на прав път,ако за него пътя надолу е правия път много жалко.

  32. 43
    4

    С тва 2:0 пак се сетих за унизителния гол на Неделев…

  33. 40
    4

    Съдията е виновен каза Бруно:) Пак дузпи не им дал:) 5-6 фаула и 3-4 червени картона мухахахаххаха

  34. 13
    24

    Е сега стана ли ви ясно защо казвам че бруно не става. Кой още трябва да ни бие че не се сещам! Исками се в зимната пауза да имаме нов треньор поне да може да има промяна иначе и пролетта ще е същата!

  35. 8
    28

    Бруно ако е мъж,и най вече мъжкар,още днес трябва да подаде оставка.

    • 32
      3

      За това сме родени,да ни чукат. Жените – на околовръстното,футболистите – на терена

  36. 38
    6

    Локо – боксовата круша на Първа лига!

Коментарите са затворени