Невероятен празник за малките фенове на Ботев Пловдив организираха от КПБП. Днес по обед ресторант “Алианс” се проведе Детската Бултра Коледа. Кулминацията на празненството бяха звездите от отбора на Ботев Пловдив, които зарадваха с автографи деца и родители.

https://www.facebook.com/Botev.Plovdiv/videos/2281016465243732/

https://www.facebook.com/Botev.Plovdiv/videos/308461723135740/

15 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    13

    Как може да плашат децата с тая маймуна бе? И да ги карат да го целуват? Вижте им само лицата.
    С такива като тошку се гонят деца, не се привличат. По идола им ще ги познаете. Жълта сган.

  2. 9
    2

    За справка,в 10:39 и 10:42 е “творил” един и същ ИЗРОД . Как е възможно да има такива отрепки? Как може под тази статия за тържество на което тези прекрасни дечица се срещат с футболните си кумири ,такъв /повтарям/ИЗРОД да бълва такива цинизми ,да сее злоба и омраза да си показва простащината и болните си комплекси! Абсолютен боклук!!!

  3. 4
    5

    Фен Клуб „Интел“ набира нови членове за борба против махането на Крушо от кормилото на Локо.Всички кандидати да се явят във фенклуба ни на ул Евлоги Георгиев 4000, Бар Калигула.Ще се приемат кандидати само които отговарят на следния профил…и той е; ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сте хомосексуалисти,трябва да сте приели Истанбулската конвенция,да сте били членове в БХК и да мразите Локомотив Пловдив и неговите фенове,да обичате подлоги,паляци,комунисти и отрепки да сте лепилар и да нямате против цигани,турци,араби и негри с 20 санта мечове.Членската такса е ежедневно опрашване в дивия от ръководните фактори в Локомотив.

  4. 3
    13

    Изплашили са децата тия уроди! А тая маймуна тУшко ги е погнусила. Вижте им само физиономиите на дечицата!?

    Жълти сетаци, това че е вкарал от центъра не го прави по-малка маймуна, а вас жълтурите победата в дербито не ви прави граждани или по-умни! Това е страшната истина за вас! Само “центъра” ще ви остане. А, и гнусните ченгета, които ви пазят разпраните гъзове.

  5. Кмета на Делхи не може да повярва на гола от центъра
    8
    3

    В Индия настана ТИШИНА !!!

    Ето каква е тъжна обстановката във влака от Мумбай за Делхи след гола от центъра :

    https://www.youtube.com/watch?v=rhFEliDTnC0

  6. 8
    4

    Децата на Пловдив взимат пример как се ебат цигани ОТ ЦЕНТЪРА!

    Това е добре, расте бодра смяна, която утре пак ще…..какво…….ЕБЕ ЦИГАНИ ОТ ЦЕНТЪРА БЕ,ЕТО КАКВО,АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА

  7. 5
    15

    Преди известно време попитах същия въпрос, ще попитам и сега? Няма ли да се сезират компетентните органи и докога ще позволяват на разни престъпници да контактуват с подрастващи деца? Въпросният председател на това сдружение, което организира въпросното събитие и човекът стоящ най-вдясно на снимката с многото, някой може ли да обясни какво работи и с какво се занимава? И с какви пари си позволява да живее по този начин и да кара такива коли? Питайте го с какво се занимава!!!???!!!

  8. 8
    20

    След като Пловдив няма зоологическа градина, атракцията безспорно са жълтурите! Особено с маймуната тошко.

    • 11
      2

      Ама ти еба путката майна циганска ОТ ЦЕНТЪРА, а Мюмюне?

  9. 8
    20

    ех, колко е грозен този.
    това дете много го е гнус

  10. 9
    26

    Лейте куршум на децата, че няма да могат да заспят! Само криви кратуни и ушат Белоземски бек!

  11. 30
    8

    Децата на Пловдив обичат футбола. Благодарение на отбора на Пловдив – Ботев. Красота, Вяра и Борба! Добре, че циганите са в края на града. Една стена да им изградим и пропусквателни пунктове. Да си стоят там.В ЦЕНТЪРА на Столипинбург.

Коментарите са затворени