Един от големите герои на Локомотив Пловдив от шампионския сезон 2003/2004 – Нешко Милованович ще пристигне под тепетата за предстоящото издание на Черно-бялата Коледа, научи PlovdivDerby.com.

Сърбинът на практика короняса Локо като шампион на 8 май 2004 година, вкарвайки дузпа за крайното 3:2 срещу Славия в паметен мач на Лаута.

22 КОМЕНТАРИ

  1. футбола не ги е виждал шампиони били – направо национали…

  2. 14
    1

    А шампионската купа от 2004-та ще е покажат ли на черно-бялата коледа!!!

  3. 13
    4

    На мача с “Ботев” Враца ще имаме ново знаме с цветовете на дъгата.Парите за новото знаме ги изкарахме като практикувахме най древната професия на скобелева.Подготвяме и хореография в подкрепа на уволнения Чавдар Цветков с пари от неоправителствената организация ЛГТБ.

    • 12
      5

      Подкрепа за г-н Чавдар Цветков! Вън потниците от Лаута!

      • 7
        8

        Браво само така.Да изгоним цялата публика от Лаута.От къде на къде те да ни казват какво да правим все пак ние 5-те човека от Интел Коко сме изкукуригали дърти педераси които имаме нужда от уединение.САМО КОКО,КРУШО,ЧАВО,КОНЧИТА ВУРСТ,

    • 4
      7

      Имате в предвид циганско – мюсолманското сдружение на Жоро педерастта Изгрев бойс Столипиново, което е патентовало Скобелева майка! Долна жълта, циганска орда!

  4. 8
    6

    Ние смее ние смее банда педераси ние смее ние сме долни педераси ние смеее

  5. 9
    5

    Здравейте, двойкаджии! Очаквайте следваща снимка и договор за побратимяване!

  6. 4
    7

    Нешко да идва направо за постоянно на мястото на Бруно. И клоуна крушарски трябва да се маха….

    • 4
      1

      Брато да не би у халите да дават без манги един път се осрахте може и втори

  7. 10
    15

    Каква черно-бяла Коледа,бе нещастници! Направете си черно-бяло погребение

    • 14
      11

      Защо ма жълта курво? Коя е причината? Че ни бихте ли? Вие погребахте ли се след дербито в коматево? Много сте се зарадвали нещо? Мръсна сган жълтоселска! Черно-бялата Коледа е нещо уникално, което вие няма как да сътворите. Виж там как вървят нещата със строежа? Ц. Василев са го осъдили миналата сряда на първа инстанция да връща 250 милона…ще има и още. И от това зависи строежа. Споко. Жълти нещастници.

    • 13
      7

      Аве кюнлия 0-2 ти като яде спарчето в коматево……и след онзи фамозен гол от 35м. когато бате ти Лилчо счупи гредата с глава за 4-0 за Локомотив колко погребения направи ве калъф жълт спермояд.

    • 5
      1

      Изрод жълт, това не е и черен хумор, това е клетва! От олигофрени друго не се очаква, затова да ми прости Господ, на теб изроде да ти се връща стократно!

  8. 7
    10

    Фен Клуб “Интел” набира нови членове за борба с махането на Крушо от корилото на Локо.Всички кандитати да се явят във фенклуба ни на ул Евлоги Георгиев 4000, Бар Калигула.Ще се приемат кандидати само които отговарят на следния профил…и той е; ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сте хомосексуалисти,трябва да сте приели Истанбулската конвенция,да сте били членове в БХК и да мразите Локомотив Пловдив и неговите фенове,да обичате подлоги,паляци,комунисти и отрепки да сте лепилар и да нямате против цигани,турци,араби и негри с 20 санта мечове.Членската такса е ежедневно опрашване в дивия от ръководните фактори в Локомотив.

    • 2
      3

      Грозен неграмотник, ако те накарам да прочетеш това което си се опитал да напишеш, и да ми кажеш смисъла му, дали ще успееш, А?

  9. 20
    8

    Пак ми пръснаха гъзеца!

  10. 11
    5

    Ахахахахаххахахаха, боже какви цигаби,ахахахахаххахахаха.

    В спиритичен сеанс с Маг Донка, на чернобялата коледа идва и Жоро Илиев Умрелия,ахахахахахаххахахахаххаха………..

    • 2
      1

      Имам чувството, че 90% от драскачи те в жълто сте олигофрени, простотиите са едни и същи, което ме съмнява, че е един и с изрод с различни имена!

  11. 14
    7

    Прочетете или кликнете дневниците на една курва и ще видите как Велбъжд Пловдив става шампион.Кучката на мафията също ще ви е от полза

  12. 9
    10

    Хахахахаахааахахааахахахахахахаахахахахахахахахаххаххааххахахахахахахаххахахахахахаахаахахаххахххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахаахахахахахахаххахахахахахахаахахахахахахахаххахаха,

  13. 14
    11

    Георги Илиев коронясана “шампоана”!
    НЯМА друг!!!

Коментарите са затворени