Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович обвини съдията Георги Давидов за некоректни отсъждания по време на мача с Черно море. „Смърфовете“ загубиха гостуването си във Варна с 0:2 в мача от 19-ия кръг на Първа лига.
„Дълго време не исках да говоря за съдиите, но ако треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро седна на линията заради недоволството си за 2 минути продължение, аз трябваше да седна на центъра и да прекъсна мача. Това се прави на отбор, който има много проблеми. Не сиакм да се оправдавам, че нямам достатъчно играчи“, заяви Бруно Акрапович.

„Днес играхме лошо. Ако някой разбира футбол и гледа мача, това е много безобразно. Дузпата, 5-6 фаула, когато можехме да започнем опасна атака, прекъсваше играта. Ако нямаш шанс да вземеш топката и удариш съперников играч, това за мен е червен картон. Черно море игра добре и заслужи победата.“
„Мисля, че бяхме равни на нашия противник. Ако не бяха дали дузпа в началото, можеше да е друго. Имаме доста жълти картони днес, имаме и 4 червени натрупани. Имаме 17-18 играча в отбор, идва време, в което нямаме избор след това. Това време за нас дойде след мача със Славия. Трудно се сглобява отбор така. Сега нямаме бекове. Отборът отговори по добър начин на ситуацията, но това, което искам е невъзможно. Понякога върви добре, както срещу Лудогорец, тогава бяхме наказани от съдията.“

„Водят се разговори, постоянно съм в контакт с президента, в контакт съм и с играчите. Искам да влезете при нас и да чуете коментарите как мач с мач не си прилича. Не искам да търся извинение, всички работят на 100%, момчетата са мотивирани и искат да се докажат“, завърши Акрапович.

57 КОМЕНТАРИ

  1. На ЦЕНТЪРА ще седнеш на Нелевия! Ей, много ви харесва тоя център бе!

  2. 15
    3

    Повод за притеснение няма. През зимната пауза, ще изгоня 20 футболисти. Клуба ще им плати неустойка разбира се. Ще привлечем 30 нови. После 1-2 години за обиграване,защото отбор не се гради за няколко месеца и започваме да мачкаме.

  3. 5
    9

    Фен Клуб „Интел“ набира нови членове за борба против махането на Крушо от кормилото на Локо.Всички кандидати да се явят във фенклуба ни на ул Евлоги Георгиев 4000, Бар Калигула.Ще се приемат кандидати само които отговарят на следния профил…и той е; ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сте хомосексуалисти,трябва да сте приели Истанбулската конвенция,да сте били членове в БХК и да мразите Локомотив Пловдив и неговите фенове,да обичате подлоги,паляци,комунисти и отрепки да сте лепилар и да нямате против цигани,турци,араби и негри с 20 санта мечове.Членската такса е ежедневно опрашване в дивия от ръководните фактори в Локомотив.

  4. 13
    1

    Седящият бик.Токайто,Оцеола .Синвете на Великия Зум.Едно време ходиха с поло под ризата с Ввф в ръка,а сега са без ръкави ,миризливите мангали

  5. 4
    12

    ДЕБИЛИ ЛАЦАТЕ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ…НЕЗНАМ НЯКОЙ ЧУ ЛИ КАКВО КАЗА БАЛЪКОВ ДНЕС ЗА СЪДИИТЕ И БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО!
    ИЗКАРВА СЕЗОНА И СИ БИЕ ШУТА КЪМ ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО ВСИЧКЪ Е ЧЕСТНО!
    А ТУК ЛУДОГОРЕЦ И К..ВИТЕ ИМ БОТЕВ. ЧЕРНО МОРЕ..БЕРОЕ СИ СЛАВИЯ СИ УРЕЖДАТ МАЧОВЕТЕ КАКТО ИМ ОТЪРВА..
    ЗАТОВА И БЪЛГАРДКИЯ ФУТБОЛ УМРЯ…ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА ЮНОШИ И НАЛАГАНЕ….КАК ДА СТАНЕ В ПЪРВЕНСТВО БЕЗ ЧЕСТНА КОНКУРЕНЦИЯ?

    • 2
      1

      Хахахаха, в Германия всичко било честно. Ти на 7 години ли си?
      В България не е измислено нищо. Нито корупцията сред политиците, нито черното тото.
      Последното е измислено в ” страната на честния футбол”, Англия.
      Ние само копираме.

  6. 18
    1

    Публиката на Локомотив е пълна с дървени философи и разбирачи, които много знаят, но нищо не могат.
    Дори и от Едо през шампионския сезон бяха недоволни.
    заради точно тези Локомотив е обречен

  7. 5
    10

    и като си отиде Бруно кой ще дойде?! Някой който ще върне пак готвачите. и всичко наново.
    аман от глупаци

  8. 15
    2

    Прочетете или кликнете ,,дневниците на една курва.. и ще видите тези мекерета как станаха шампиони с чужд отбор от чужд град

  9. 10

    Хората не са слепи,но никой не вижда правилния път

  10. 17
    4

    Най-после! г- н Крушарски поискал оставката на Бруно!
    Много добра новина!

    • 3
      3

      Къде я прочете?
      В групите няма нищо написано!

    • 14
      3

      1. Крушарски не е господин, а ДРУГАР, защото е дърт комунист;
      2. Крушарски е селски измамник, защото поиска и оставките на елеците, за да замаже недоволството на феновете, но те все още си стоят на местата.

  11. 21
    2

    В Центъра там ми е силата и другият мач, няма какво да ги чакам ами направо сядам си в Центъра и да не може да ни вкара гол от там.То бива, бива ама всеки път от центъра се започва , като ни вкарат гол.Центърът съм аз бат ви Бруно Акрапович.Всичко е точно и продължаваме по правилно-начертаният път–от центъра.

  12. 17
    2

    Интел ние сме навред Kоко и Kрушо шибат ни под ред.
    Продажници сме ние гадни,долни мишки насрани.
    За парички ще се продадем дори и пред Aллах ще се наведем.
    Гнусни ние сме подметки пак на куките минетки,
    Когато Kрушо ни плати пак надигаме глави.
    Иначе на мач не ходим само да хейтваме можем.
    Морал при нас дали?? Половината от Ботев сме били.
    Имаме мечта голяма да разсипем Локото веднага.Искаме веднага Чичо Венци президент да ни става…..

  13. 25
    3

    Цирк Лаута.Не случайно разпъваха шатрите на сегашната бензиностанция.Господ бая се е постарал да събере толкова комедианти на едно място.Президент клоун,технически алкохолик,треньор лунатик,фенове ,с болно въображение.Злобата ги обединява,но шоуто с тях е гарантирано.

  14. 12
    13

    НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ,ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ОТБОРА,БОКЛУК НАГЪЛ!

  15. 18
    2

    Илияне,и ти ли ни еба бе пи4.в теб ни бе6е надеждата 4е 6те вземем не6то,ама нейсе………..кво става на практика——който ни хване,той ни пори аналите от ебан.докога 6те продължава тази гавра над нас,бедните лепилари?!

  16. 21
    3

    Бруно,не споменавай думата център че ми става лошо!На предпоследно място сме по отбелязани голове и на първо по брой получени картони.Ще изпаднем бе физкултурник.

  17. 12
    4

    Фен клуб „Интел“ Коко (сега Крушу) организира сбирка по повод финансирането ни от ръководството с цел подкрепа.Специален гост на събитието ще бъде пиянката Чавдар Цветков,а за доброто настроение на компанията ще се грижи Наско Ментата,Тони Стораро и Фики Стораро.Входа е безплатен само за хомосексуалисти и членове на фен клуб „Интел“ ,а мястото на събитието ще се състои с познат за нашите среди бар на улица „Евлоги Георгиев“ 4000,Капана. Заповядайте и си носете вазелин.Ваш отговорник за всички джендъри,цигани и отрепки Мартин Вълков – Умбруру

  18. 15
    1

    ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ РАБОТА НЕ ВЪРШАТ . МАЙ Е ВРЕМЕ ЗА ОСТАВКИ …

  19. 24
    4

    Селската круша и Босненското менте се гаврят яко с мангустите.А Чаво даже няма и да си го премести, а просто ще си сипе от мъка.Тежка е циганската съдба.
    Викам си днеска ще врътнат едно хиксче,ама като ги знам колко са умрели,на кво се надявах не знам.
    Мангали,взимайте мерки,че работата верно отива към баражи за оставане.

  20. 20
    5

    отидохме във Варна наебани,и пак се върнахме от там с анали разпрани!!!аххххххх колко жалко е да си педал 4ерно-бял умрял!!!

  21. 11
    11

    Арапович – вън! Некадърник !
    Ти да не искаш да ти докарат Меси и Роналдо.

  22. 11
    27

    Нека убием жълтата злоба ! ЛОКОМОТИВ Завинаги ! Няма да ви се получи глисти жълти!

    • 20
      4

      Абе мангалче,ние не злобеем. Вие ни развеселявате,ние се смеем. Ходи пиши декларация

      • 6
        19

        Ако не кажеш мангалче няма да си ти нали недоклатен жалкар

      • 5
        18

        Ти от ордата на Изгрев бойс ли си жалък Сопотски циганин?

        • 15
          3

          A ти от ордата на Столипиново арми ли си Кюстендилски мангал

  23. 17
    4

    Сааде Локу тото сааде Тоту круши великан

  24. 17
    6

    Не само си слаб треньор, ами си и нагъл! Ние отиваме към Б група, той виждал, че сме добре. Цял град вижда, че сме супер зле, само тоя спец не го виждал. Нямал бекове…че ние откак си в Пловдив нямаме, сега се сети. В ерата на атакуващите бекове ние разполагаме с Томашевич и Петкович ли беше другия, не помня вече, толкова са дълбоки защитници, че не съм ги виждал центъра да минат. Ти си най-слабият ни треньор евър, но пък разполагаш със супер бюджет, за разлика от Воин и Бащата

    • 5
      17

      Ти си толкова локомотивец, колкото аз съм ботевист, щом не знаеш имената на играчите ни. Но да плюеш си първи в коментарите.

    • Ами не само…виж, че прави от крилото Буна и дефанзивния Янко защитници!
      Тоя вече тотално взе да издиша. Дайте да му видим резултатите откакто е дошъл и нека да проследим развитието на отбора откакто пое отбора досега.Налага защитно дефанзивна тактика, щото много добре знае колко струват футболистите, които е привлякъл. Вижте, че малко да се отворим и ни пълнят веднага кошарата и футболистите ни ги минават, като флагчета. Ние не можем да се надиграваме с нито един отбор от групата. Видяхте и на Трейс арена какво стана срещу най-големия слабак в групата – едва не загубихме мача. Вкарат ли ни гол и трябва ли да преместим паркирания рейс по-напред много трудно връщаме гол и печелим такъв мач. За Бруно няма две мнения – да си подава оставката докато не ни е забатачил напълно…да не стане накрая да се борим за оставане в групата.Но какъвто собственика, такъв и треньора, такива и футболистите, такава и играта, такива и резултатите! На тоя прост говедарски цървул Крушарски само приказките му са големи…покритие, обаче няма никакво и ставаме за смях с тоя клоун.Предишния път пак се изказа, че сме отивали и сме биели ботевЪ, но жълтите ни биха. Преди този мач каза, че бил си подковал магарето. Е, всички видяхме как го е подковал – с големи и празни приказки. Промяна може да има само с нов собственик! Кой нормален треньор ще иска да работи с тоя палячо?! Илиян ли не ни беше треньор, Ераносян ли…който и да дойде тоя Оръфляк няма пари за класни футболисти. Трябва нов собственик тва е положението!

  25. 18
    4

    Просто центъра им харесва на етническите квартали.Бруно,а ако забиеш и странично флагче,безръкавниците ще те носят на ръце.Всички от горе до долу сте за НАТФИЗ

  26. 26
    3

    Къде да седнеш???? В ЦЕНТЪРА????? БУХАХАХХАХХАХХАХАХАААААА! Ти комплекси получи от този център, бе манго! НОРМАЛНО! Кой те е наел, палячо? Смях!

  27. 25
    6

    Брунчо, ти си точният човек за циганския отбор. Не спираш да ни забавляваш. Едно треньорче за вратарите ти трябва, както и по един бинокъл да им купи Куршарски. Че ми е къс телевизора, не че нещо. И както казах: Двойка е добро число на мангалите в ГЪЗО!

  28. 18
    8

    Ти психически не си изобщо добре! Продължаваш да се натискаш за местото си! Извинявай, играеш го мъжкар! В твойта, нашата ситуация ти веднага трябва да си отиваш! Докажи, че си мъжкар наистина!

  29. 26
    6

    Брунка, свиркай си и им дай свободно на зевзеците и без това падането е неконтролируемо , ясно е , че си хал хабер и само Крушарски ти е фен, ма ти си свиркай де…….към 2020 белким вземеш 3 точки

  30. 22
    9

    В интерес на истината в началото на сезона отбора ви беше много сплотен и резултатите вървяха. Просто на сбирщайна му липсва увереността и сплотеността от началото на сезона. Сезона ви засега е добър, имайки на предвид, че в началото всеки ви броеше за пътници. Така, че се радвайте, щото с тия маймуни в отбора повече от тва няма как да сте.

  31. 23
    12

    Акрапович, ставаш нагъл, до като се качиш в автобуса и подавай оставката! Не ставаш!

  32. 31
    6

    Всичко ни пречи,съдията,тревата,атмосферното налягане,само Бруно,и доведените от него кукли са безпогрешни.

  33. 39
    5

    Евала Бруно, на прав път сте към Б група

Коментарите са затворени