Считано от днес Чавдар Цветков е освободен от длъжността “Спортен дитектор” в ПФК Локомотив Пловдив, съобщава официалният сайт на смърфовете.

Въпреки това той остава на работа в клуба, където със своя опит ще бъде съветник по спортно-техническите дейности, гласи още съобщението от клуба.

33 КОМЕНТАРИ

  1. каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола.
    А тук разни дървени философи и хейтъри се плюнчат.

    Като станем буден народ и направим това, което правят французите, тогава ще искаме и футбола да ни е като във Франция, разбрахте ли “разбирачи” и интриганти от Лаута Груп.

  2. Трябва да се стараем да бъдем обективни, когато съдим!
    Акрапович откакто е поел отбора е с отчайващи резултати и игра, но сме имали и хубавите моменти с победи срещу жълтъците, когато нямаха удар във вратата ни, победи срещу Левски и Лудогорец, но като цяло резултатите и играта на отбора са много слаби. Можем да спорим относно качествата на Бруно като треньор.Да не забравяме, че Бруно свърши черната работа, като изгони готвачите и подмлади отбора. Крушарски е един въшльо! Какъвто собственика такива и тези, които ги е наел да му вършат работата, такава е и играта на отбора, такива са и резултатите. С възможностите на Крушо чудеса не могат да се очакват, но пък без него ще е още по-зле. Определено не е за отбор от ранга на Локомотив, но знаете приказката за рибата и рака.Не искам да си мисля, че Акрапович не им е казал, че онова куцо пиле дето ни вкара от ъглов има навика да се включва при статични положение и да отиграва с глава. Не искам да си мисля, че Акрапович не е предупредил Луков да внимава за удари от средна и далечна дистанция на Неделев, Балтанов, Серкан и Густаво. Когато обаче ти са калпави футболистите, зле тактически и нямат нищо в главите си е все тая .Гонзо не е за нас!!! Той е за отбор с пари и лоби в БФС…и да дойде няма да се задържи много дълго щото ще се провали. Ние не сме Левски, нито Крушарски е ТИМ.Не ни трябва според мен. Разберете, че собственика ни няма финансови възможности за класни футболисти тва е положението. Като му видиш обаче и хората, на които се е доверил да управляват клуба и тва не е работа, щото красноречиво говори за амбициите му, като собственик, нищо че пред журналята ги къдри много големи – покритие няма. Виждаме го как си е “подковал магарето” толкова му е и умствения багажа…затова и ръси такива простотии и ни се подиграват всички. Капитална промяна само с нов собственик… с тоя ОРЪФЛЯК единствено ще вегетираме тва е.

    • този като почне да пише и посредата забравя какво е писал в началото и в края си противоречи напълно. И това само за един пост от 10 изречения.

      Пий си хапетата и си лягай

    • 1
      2

      Кой си ти , та ще съдиш ?Като много знаеш много, вади парите и купи Локомотив и го управлявай. Ако не искаш този Локомотив , създайСобственикът си собствен отбор , регистрирай го и го развивай. Собственикът бил въшльо , треньорът бил физкултурник и не разбирал от тактика и затова трябва ти да говориш с футболистите и да им казваш как да играят , футболистите били бабереци и други милиони глупости. Как не видя нищо хубаво в отбора. Аман от този глупав , самовлюбен и отвращаващ всезнайко !

      • Ами, Глупаци и клети хейтъри с дребни злобливи душички, постарал съм се да кажа и хубавото и лошото.Това не означава, че си противореча.Аз няма вина, че толкова ви е умствения багаж.Колкото до футболистите напълно нормално е фенове и футболисти да си говорят…далеч ссъм от мисълта да се правя на треньор или всезнайко, но нямате толкова акъл да го разберете.

  3. 5
    5

    Всички вън!Бездарния собственик,ръководство,треньор и куците магарета!
    Но първо тоя босненски боклук.Гонзо ли ще е Янев ли ще е друг ли ще е,толкова смотан футбол с глуха защита отзад никога не е било!
    А пък льохманите,които въпреки пародийното състояние на клуба,продължават да защитават Крушарски и треньора,май наистина живеят в тяхен свят или са подставените лица на пиянгура.
    От 4 години стадиона не се е пълнил.Да не говорим че преди средната посещаемост беше към 3-4хил.
    Сега с мъка събираме 1000-1500!Това ли ви харесва бе слепци или жълтури под прикритие?
    Каквито и да са резултатите до края на тази година Акрапович трябва да си ходи.

    • 1
      2

      Ще дойде друг, и след няколко месеца, пак същата приказка. Само треньори ще се сменят. Половината грандове в Европа са в криза и не сменят треньори, та ние ще сменяме. Ще се вдигне отбора. Още от утрешния мач.

    • 2
      1

      След като е имало по 3-4000 при вашето управление на мач, защо просихте пари от от нас , привържениците ? Адвокате, престани с тези глупави коментари. И не говори откровенни лъжи. Омръзнани от тебе.

    • пич, ти в кой век живееш??!! Не разбра ли, че кломунизма си отиде и сега собствениците не са НАЗНАЧАВАТ.
      Аман от олигофрени

  4. 2
    6

    Айде стига…Вижда се, че отборът е в дупка, не е нужно да се сипва. Ако има за смяна – това е Езе задължително. Честно казано всички момчета се стараят и създават положения. Да – има такива серии. Гол от корнер и от никакво положение. Преди две години Умарбаев им вкара доста по-як гол. Преди зазоряване е най-тъмно. Не ме е срам, че сме паднали с такива голове. Щеше да ме е срам ако не бяха играли, но се стараха. Загубихме, к’во да се прави. Нямаме победа от пет мача, но съм сигурен, че ще се вдигнат.

  5. 7
    7

    Ако Бруно бъде сменен, то това ще е голяма загуба.
    Особено ако новия е Гонзо – този не е успял никъде.
    Единствения достоен заместител би бил Георги Дерменджиев.

    • 6
      4

      Чичо Гошо да не е луд да дойде при нас ? Босненицът събра баберици – сега друг да им бере дерта? Няма да са навие.

      • 4
        3

        Ех, горди носителю, не се спря да пишеш глупости. Тук най-голямият баберик си ти.

  6. 8
    7

    не разбирам защо от една загуба заради липса на късмет и голови умения на определени играчи трябва да си ходи Чаво?
    Да не би той да изпусна положенията, които Карагерен изпусна??!!!

    И не го защитавам. Аз също не виждам полза от работата му, но все пак това е истината

  7. 12
    9

    Ей тоя ЦЕНТЪР ще ви затрие. Няма такива тъпи комплексари като вас. Та това е само един мач,един гол.Много тъпи копелета сте. Ето за това няма да ви бъде, нито като отбор,нито като публика.Смешна работа.Ама точно циганска.

  8. 3
    14

    БФС Пак Слуги на Ботев и Донеса спести им 37 000 лв Глоба за расизъм…………

  9. 5
    15

    До началника на РДВР Пловдив

    На 1 ноември 2018 г. Фенклуб Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по отношение на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, по-известен като закон срещу (уж) футболното хулиганство. Ясно изразихме несъгласието си с редица клаузи в този закон, както и опасенията си, че той ще послужи на органите на реда за репресии, своеволия и безчинства срещу обикновени футболни фенове и граждани на България. Получихме безпрецедентни заявления за подкрепа от привържениците на други футболни отбори. Тези наши опасения напълно се потвърдиха след поредния кръг на вътрешното първенство и извадиха наяве грозното лице на криворазбраната воля за борбата срещу уж футболното хулиганство.

    За какво иде реч?

    Това е Димитър Метахчев, действаш полицай от МВР Пловдив. Същият този полицай, охраняващ футболни срещи, е член на крайната фракция Лудата Банда, а в свободното си време е футболен хулиган и пръв приятел с тези, срещу които уж трябва да се бори. Искаме да попитаме докога МВР Пловдив ще толерира подобни служители в редиците си, които да злепоставят съвестните полицаи и техния труд. Докога на мачове на Локомотив Пловдив лица като Димитър Метахчев и Иван Елшишки ще са едни терористи облечени в униформи, безчинстващи по нашите стадиони и извън тях? Крайно време е това да спре! Фенклуб Локомотив Пловдив ще следи случая и при липса на адекватна реакция от страна на съответните органи ще реагира по предвидените от закона начини.

  10. 10
    4

    ” Доброжелателите ” на Локомотив се развихриха.Вечните спасители пак изпълзяха от дупките си.

    • 3
      4

      те само това чакаха, но на никой не им пука вече за тях. Крушарски не е Коко

  11. 7
    4

    Дано да ви докарат Гонзо.Тоя е толкова тренер колкото аз мога да вкарам гол от центъра.

  12. 15
    4

    Освен нов спортен директор другата седмица ще има и нов треньор на име:Георги Иванов – Гонзо! Успех.

    • 10
      7

      Мина повече от година,а Бруно не успя да убеди никой,че става за треньор на Локомотив,мисля,че е време за промяна,това не е училище,или треньоска школа,а отбор с име,и традиции.

    • 5
      6

      Това би било ПЪЛНА ГЛУПОСТ.
      Да смениш кон за кокошка.

  13. 15
    6

    Утре вече ако не бием, ще се напоркам на ЦЕНТЪРА (ОТ ЦЕНТЪРА)

  14. 18
    4

    По тъп футбол не сме играли , това не е Локомотив поне не моят Локомотив ! Коко какви играчи водеше !

  15. 25
    2

    От днес назначавам Чаво на длъжността “Завеждащ празници и управител ракиджийница”. Наздраве!

    • 16
      15

      Ми ние ще паднем. Трябва Крушарски да си ходи преди всичко!

      • 1
        5

        зашо пък Крушарски да си ходи ако БотевЪ 2011 падне?

      • 2
        4

        Май най-добре ще е ако закрием клуба. Така няма да има загуби и ” всички ” ще са доволни. Ама че глупак!

    • 1
      5

      ами той хубаво ще си иде, ама кой ще дойде? Мауриньо ли?

Коментарите са затворени