До началника на РДВР Пловдив

На 1 ноември 2018 г. Фенклуб Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по отношение на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, по-известен като закон срещу (уж) футболното хулиганство. Ясно изразихме несъгласието си с редица клаузи в този закон, както и опасенията си, че той ще послужи на органите на реда за репресии, своеволия и безчинства срещу обикновени футболни фенове и граждани на България. Получихме безпрецедентни заявления за подкрепа от привържениците на други футболни отбори. Тези наши опасения напълно се потвърдиха след поредния кръг на вътрешното първенство и извадиха наяве грозното лице на криворазбраната воля за борбата срещу уж футболното хулиганство.

За какво иде реч?

Това е Димитър Метахчев, действаш полицай от МВР Пловдив. Същият този полицай, охраняващ футболни срещи, е член на крайната фракция Лудата Банда, а в свободното си време е футболен хулиган и пръв приятел с тези, срещу които уж трябва да се бори. Искаме да попитаме докога МВР Пловдив ще толерира подобни служители в редиците си, които да злепоставят съвестните полицаи и техния труд. Докога на мачове на Локомотив Пловдив лица като Димитър Метахчев и Иван Елшишки ще са едни терористи облечени в униформи, безчинстващи по нашите стадиони и извън тях? Крайно време е това да спре! Фенклуб Локомотив Пловдив ще следи случая и при липса на адекватна реакция от страна на съответните органи ще реагира по предвидените от закона начини.

31 КОМЕНТАРИ

  1. Миже би всеки 3-4 служител на закона или по точно ПОЛИЦАЙ е привърженик на някой отбор и да той е на стадиона и пази обществения ред,това че е член на дадена организация не го прави престъпник,далеч съм от мисълта ,че това нещо да си фен или запалянко на някой отбор и да си полицай отбово пиша те прави пресръпник,хулуган и прочие….

  2. Жълти курвички, лапайте милиционерския кур и млъквайте да ви еба майката проста

  3. 10
    2

    Много поздрави от Тошко от центъра честито….
    Закривай катуна този гол ще се помни и от децата ви не берете срам направете ги ботевисти 😉

  4. Голям автогол си вкарахте с това.Нали се сещате,че при първи удобен случай всички приятелчета на качака от 01 от криминална,които са ваши и му помагаха да ви спасяват също ще бъдат по медиите.Да не говорим и онези от 04 РПУ

  5. 16
    2

    Порим ги като рибки навсякъде,а те се разпориха от декларации

  6. 17
    3

    60% от пловдивчани са ботевисти.Декларация до Батман Бойко,главният прокурор,президент и омбусман,че кмет общински ссъветници,областен,лидери на партии и прочие са фенове на Ботев.Дръжте се мъжки,лигли недоклатени.Въпросният полицай въобще не беше до вашият сектор.И ако наркомани,пиромани и хулигани търсят оправдание си е за тяхна сметка.Търсете във фейса за си запълните смисъла на живота.Злобата ви към Ботев корозира.Жалки твари.

    • 1
      20

      Ходи се лекувай утайко.Вие сте само по селата и по джамиите.

  7. 20
    3

    а е тия жалтури до кога ше ни бият на терена и на улиците , уе ?

  8. 19
    4

    да пуснем една декларация – Тодор Ниделиф повече да не ни вкарва от центъра!
    иначи -жална ни майка локомотивоциганска.

  9. 24
    2

    Вие верно сте най долната сган.Цял ден сте ровили за снимки само за да наклепате някой.Вярно Митко е от Ботев,но нито се движи с групировки,още по малко пък е хулиган.Той е най-усмихнатия човек който съм виждал да съществува.И как по точно е провокирал в вторник като беше на входа от който влиизат феновете на Ботев.Много жалка циганска сган сте буфери мръсни.

  10. 18
    3

    повече декларации от колкото публика на лаута и отново гости на собствения си стадион надигарни и надвикани

  11. 19
    2

    Хахххахаххахахха
    ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ !!!
    АМЕБИ ЕЛЕМЕНТАРНИ

  12. 4
    20

    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер
    bultra$,милиционер

  13. 22
    2

    Пълна измишльотина!Потресаваща лъжа.Точно такива хора като Димитър Метахчев ли намерихте да петните?

  14. 25
    4

    И в “Господари на ефира” влязохте с гола на Тошко от центъра!

  15. 21
    2

    качака и сюрен смазващ буферски тандем
    италианци,немци,англичани-винаги разпрани

  16. 32
    3

    Да пишат и една декларация до общината, че и кмета е ботевист

  17. 28
    3

    Много сме зле братя гей бандити. Постоянно ревем като женички. Треди ден не спира нашия рев. По-големи женчовци от нази няма.

  18. 27
    4

    Малееее еееееиеееееееееее, центърчетата как ги боли

  19. 27
    3

    Трети ден,трета декларация!Смешни мангали

  20. 30
    5

    Разликата между нашите и качака е много голяма.Нашите никога няма да участват в уговорен бой а той участва и всичко това ще лъсне много скоро нищо че е с маска.Той също така ви спасяваше от лошите чорбари по магистралата като званеше на колегите и искаше помощ.Наистина всичко се връща но за него ще излезе всичко и това където се вживяваше на шериф май ще приключи скоро.

  21. 35
    4

    Напишете и една декларацийка до Неделев другия път да не ви пори от центъра.Ревли

  22. 7
    32

    Bultra$, милиционер, bultra$,милиционер, bultra$, милиционер . Отива му тая тениска на тоя . Ха ха ха

  23. 59
    4

    Вярно, вече копаете дъното. Буферчета, по-ниско от това няма на къде. Ами то 80% от пловдивчани са ботевисти. Дали са полицаи, лекари, ощински служители … все тая. Аз също съм служител на МВР и какво от това? Изпълнявам си перфектно служебните задължения, а в свободното време си подкрепям отбора. Пичове, излагате се, ама много.

  24. 4
    35

    охооо.. какво става жълти жалкарчета,май лъснахте хубаво и вие.. след толкова реване по нас се оказва,че при вас е доста по-цветущо положението ! Евала селяни,сега ще ви оправят поне !!!

  25. 31
    4

    Вие сте скандални ве, тез двамата нито са от фракция нито нищо. Както има полицай от ботев така има и от локото, левски, цска и т.н.т. Как решавате кой от коя фракция е не знам. Качака дано умре тоз милиционер от гмо.

    • 2
      24

      Браво,сельо… толкова ли ти е умствения капацитет,та само кълнеш !? Всичко се връща в този живот,нали знаеш :)))))

  26. 31
    4

    хаха, моля ви се спрете се, толко рев и е*ане не бех виждал на едно место. Не може да си седнете на задните части, а буферля..

  27. 7
    30

    2 години плюете Къчаков а сега като почнаха да ви лъсват милиционерчетата стана дъно а?

  28. 35
    7

    Дъъъъно, е тва е да дълбаеш дъното до ЦЕНТЪРА

Коментарите са затворени