Фенклубът на Локомотив Пловдив с призив до началника на РДВР Пловдив

31
1528

До началника на РДВР Пловдив

На 1 ноември 2018 г. Фенклуб Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по отношение на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, по-известен като закон срещу (уж) футболното хулиганство. Ясно изразихме несъгласието си с редица клаузи в този закон, както и опасенията си, че той ще послужи на органите на реда за репресии, своеволия и безчинства срещу обикновени футболни фенове и граждани на България. Получихме безпрецедентни заявления за подкрепа от привържениците на други футболни отбори. Тези наши опасения напълно се потвърдиха след поредния кръг на вътрешното първенство и извадиха наяве грозното лице на криворазбраната воля за борбата срещу уж футболното хулиганство.

За какво иде реч?

Това е Димитър Метахчев, действаш полицай от МВР Пловдив. Същият този полицай, охраняващ футболни срещи, е член на крайната фракция Лудата Банда, а в свободното си време е футболен хулиган и пръв приятел с тези, срещу които уж трябва да се бори. Искаме да попитаме докога МВР Пловдив ще толерира подобни служители в редиците си, които да злепоставят съвестните полицаи и техния труд. Докога на мачове на Локомотив Пловдив лица като Димитър Метахчев и Иван Елшишки ще са едни терористи облечени в униформи, безчинстващи по нашите стадиони и извън тях? Крайно време е това да спре! Фенклуб Локомотив Пловдив ще следи случая и при липса на адекватна реакция от страна на съответните органи ще реагира по предвидените от закона начини.

31 КОМЕНТАРА

 1. Миже би всеки 3-4 служител на закона или по точно ПОЛИЦАЙ е привърженик на някой отбор и да той е на стадиона и пази обществения ред,това че е член на дадена организация не го прави престъпник,далеч съм от мисълта ,че това нещо да си фен или запалянко на някой отбор и да си полицай отбово пиша те прави пресръпник,хулуган и прочие….

 2. Жълти курвички, лапайте милиционерския кур и млъквайте да ви еба майката проста

 3. 9
  2

  Много поздрави от Тошко от центъра честито….
  Закривай катуна този гол ще се помни и от децата ви не берете срам направете ги ботевисти 😉

 4. Голям автогол си вкарахте с това.Нали се сещате,че при първи удобен случай всички приятелчета на качака от 01 от криминална,които са ваши и му помагаха да ви спасяват също ще бъдат по медиите.Да не говорим и онези от 04 РПУ

 5. 16
  2

  Порим ги като рибки навсякъде,а те се разпориха от декларации

 6. 17
  3

  60% от пловдивчани са ботевисти.Декларация до Батман Бойко,главният прокурор,президент и омбусман,че кмет общински ссъветници,областен,лидери на партии и прочие са фенове на Ботев.Дръжте се мъжки,лигли недоклатени.Въпросният полицай въобще не беше до вашият сектор.И ако наркомани,пиромани и хулигани търсят оправдание си е за тяхна сметка.Търсете във фейса за си запълните смисъла на живота.Злобата ви към Ботев корозира.Жалки твари.

  • 1
   19

   Ходи се лекувай утайко.Вие сте само по селата и по джамиите.

 7. 20
  3

  а е тия жалтури до кога ше ни бият на терена и на улиците , уе ?

 8. 19
  4

  да пуснем една декларация – Тодор Ниделиф повече да не ни вкарва от центъра!
  иначи -жална ни майка локомотивоциганска.

 9. 24
  2

  Вие верно сте най долната сган.Цял ден сте ровили за снимки само за да наклепате някой.Вярно Митко е от Ботев,но нито се движи с групировки,още по малко пък е хулиган.Той е най-усмихнатия човек който съм виждал да съществува.И как по точно е провокирал в вторник като беше на входа от който влиизат феновете на Ботев.Много жалка циганска сган сте буфери мръсни.

 10. 18
  3

  повече декларации от колкото публика на лаута и отново гости на собствения си стадион надигарни и надвикани

 11. 19
  2

  Хахххахаххахахха
  ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ !!!
  АМЕБИ ЕЛЕМЕНТАРНИ

 12. 4
  20

  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер
  bultra$,милиционер

 13. 22
  2

  Пълна измишльотина!Потресаваща лъжа.Точно такива хора като Димитър Метахчев ли намерихте да петните?

 14. 25
  4

  И в „Господари на ефира“ влязохте с гола на Тошко от центъра!

 15. 21
  2

  качака и сюрен смазващ буферски тандем
  италианци,немци,англичани-винаги разпрани

 16. 32
  3

  Да пишат и една декларация до общината, че и кмета е ботевист

 17. 28
  3

  Много сме зле братя гей бандити. Постоянно ревем като женички. Треди ден не спира нашия рев. По-големи женчовци от нази няма.

 18. 27
  4

  Малееее еееееиеееееееееее, центърчетата как ги боли

 19. 27
  3

  Трети ден,трета декларация!Смешни мангали

 20. 30
  5

  Разликата между нашите и качака е много голяма.Нашите никога няма да участват в уговорен бой а той участва и всичко това ще лъсне много скоро нищо че е с маска.Той също така ви спасяваше от лошите чорбари по магистралата като званеше на колегите и искаше помощ.Наистина всичко се връща но за него ще излезе всичко и това където се вживяваше на шериф май ще приключи скоро.

 21. 35
  4

  Напишете и една декларацийка до Неделев другия път да не ви пори от центъра.Ревли

 22. 7
  32

  Bultra$, милиционер, bultra$,милиционер, bultra$, милиционер . Отива му тая тениска на тоя . Ха ха ха

 23. 59
  4

  Вярно, вече копаете дъното. Буферчета, по-ниско от това няма на къде. Ами то 80% от пловдивчани са ботевисти. Дали са полицаи, лекари, ощински служители … все тая. Аз също съм служител на МВР и какво от това? Изпълнявам си перфектно служебните задължения, а в свободното време си подкрепям отбора. Пичове, излагате се, ама много.

 24. 4
  35

  охооо.. какво става жълти жалкарчета,май лъснахте хубаво и вие.. след толкова реване по нас се оказва,че при вас е доста по-цветущо положението ! Евала селяни,сега ще ви оправят поне !!!

 25. 31
  4

  Вие сте скандални ве, тез двамата нито са от фракция нито нищо. Както има полицай от ботев така има и от локото, левски, цска и т.н.т. Как решавате кой от коя фракция е не знам. Качака дано умре тоз милиционер от гмо.

  • 2
   24

   Браво,сельо… толкова ли ти е умствения капацитет,та само кълнеш !? Всичко се връща в този живот,нали знаеш :)))))

 26. 31
  4

  хаха, моля ви се спрете се, толко рев и е*ане не бех виждал на едно место. Не може да си седнете на задните части, а буферля..

 27. 7
  30

  2 години плюете Къчаков а сега като почнаха да ви лъсват милиционерчетата стана дъно а?

 28. 35
  7

  Дъъъъно, е тва е да дълбаеш дъното до ЦЕНТЪРА

Comments are closed.