Изминаха два дни от дербито на Пловдив. Дерби, белязано от тоталната жълто-черна доминация. Два дни, през които Пловдив ликува, а шепа болни мозъци бълват лъжи, заблуди и небивалици една след друга.

След всяко дерби има задържани лица, които по някакъв начин са нарушили разпоредбите и законите. Дали са внасяли пиротехнически изделия или други забранени предмети, дали са скривали лицата си с маски, дали са нарушавали обществения ред, дали нещо друго, това се случва постоянно. Привърженици на Ботев Пловдив бяха задържани и съдени по същите точки на предходното дерби, има такива и сега. Явно са пострадали и привърженици на противниковия отбор. Вместо обаче организираните им структури да атакуват безумните части на изменения Закон за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, те използват наказаните им привърженици, за да нападнат нас и да внушат откровени лъжи в публичното пространство.

Първо

Ние, за разлика от тях, нямаме тази практика да внасяме пиротехнически средства със съгласието и знанието на органите на реда. Не сме имали и нямаме „отлична комуникация с органите на реда за това кога, как и какви средства да вкараме”. Нека си дават личните карти срещу факли, щом смятат това за редно.

Второ

Лицето, което е повод на поредния им жалък опит за изкривяване на истината, е привърженик на Ботев Пловдив. Вероятно както много други служители на МВР, които се интересуват от футбол, са привърженици на един от двата клуба. Тук обаче искаме да попитаме какво значи „краен привърженик”?

Лицето, упоменато от тях, не е член на групите в BULTRAS. Лицето, упоменато от тях, не участва в каквито и да било сблъсъци между двете публики. Лицето, упоменато от тях, не използва служебното си положение, за да помага на привърженици на Ботев Пловдив да остават безнаказани от закона. Защо те твърдят това? За да изопачат за пореден път истината.

Истината, че всичко е точно обратното. Точно техен привърженик, а именно лицето Атанас Иванов Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, е член на една от трите им най-крайни фенски организации. Точно техен привърженик, лицето Атанас Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, многократно е участвал в сблъсъци между двете публики, изключение не прави и възникналият инциден от онзи ден, когато отново същият присъстваше на случката, облечен с артикул на същата тази крайна група. Точно техен привърженик, а именно лицето Атанас Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, многократно е помагал на техни привърженици, които са нарушили закона, да останат безнаказани, използвайки вътрешна информация.

След като те искат да бъдат взети мерки и ние ще попитаме ръководните структури на МВР кога лицето Атанас Иванов Качаков ще понесе последствията си за „извънкласните” си дейности?

Ще бъде ли направено вътрешно разследване за това къде е било въпросното лице през вечерта на 04.12.2018г.?

Ботевисти, ние нямаме полицаи, които да ни оправят кашите, нямаме практиката да си сътрудничим с органите на реда, нямаме практиката да им даваме информация срещу дадени лица, нямаме полицаи по групите. Истината винаги излиза наяве, а по повод поредния опит за изкривяване на истината от страна на малцинствените групи, народът отдавна е казал „Крадецът вика дръжте крадеца”!

Обединени фракции BULTRAS

bultras.com

40 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    6

    Гавра форевър с неградските…Спрете се с тези декларации, няма на кой да давате обяснения, те не могат да ги четат, камо ли да разберат…Айде от центъра, мангусти.

  2. 5
    7

    До началника на РДВР Пловдив

    На 1 ноември 2018 г. Фенклуб Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по отношение на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, по-известен като закон срещу (уж) футболното хулиганство. Ясно изразихме несъгласието си с редица клаузи в този закон, както и опасенията си, че той ще послужи на органите на реда за репресии, своеволия и безчинства срещу обикновени футболни фенове и граждани на България. Получихме безпрецедентни заявления за подкрепа от привържениците на други футболни отбори. Тези наши опасения напълно се потвърдиха след поредния кръг на вътрешното първенство и извадиха наяве грозното лице на криворазбраната воля за борбата срещу уж футболното хулиганство.

    За какво иде реч?

    Това е Димитър Метахчев, действаш полицай от МВР Пловдив. Същият този полицай, охраняващ футболни срещи, е член на крайната фракция Лудата Банда, а в свободното си време е футболен хулиган и пръв приятел с тези, срещу които уж трябва да се бори. Искаме да попитаме докога МВР Пловдив ще толерира подобни служители в редиците си, които да злепоставят съвестните полицаи и техния труд. Докога на мачове на Локомотив Пловдив лица като Димитър Метахчев и Иван Елшишки ще са едни терористи облечени в униформи, безчинстващи по нашите стадиони и извън тях? Крайно време е това да спре! Фенклуб Локомотив Пловдив ще следи случая и при липса на адекватна реакция от страна на съответните органи ще реагира по предвидените от закона начини.

  3. 3
    8

    МАЙ ЗАБРАВИХТКОЙ КРАДЕ ШОКОЛАДИ ПО МАГАЗИНИТИ ФЕНУВИ НА БОТЯФФ:))))

  4. 5
    2

    Качака не е от старите кадри на гму или изобщо от хората израсли в агитката, просто оня хахо Брадата го доведе на няколко мача на 20 и кусур години вече като беше, с една тъпашка селска физиономия и слагаше някаква фланелка на отбор по борба, сигурно да изглежда по-опасен това кюфте. Изобщо не съм ходел да се запознавам с него, от Пловдив ли е изобщо. Тогава тъкмо се гласеше да става кука и се оплакваше, че без връзки не искат да го вземат. Но за всеки има военна прокуратура, скалъпени улики и “временно” отстраняване от длъжност, и там хора се пенсионират и идват нови надъхани да израстват.

  5. 3
    2

    От два дни САМО МАЛОУМНИ декларации на лумпенизирани агитки! И от двата клуба!

    Андрей, трябва да забранят ПСЕВДО журналистическия ти сайт!

    Закона траябва да се СПАЗВА. Включая и от журналистите! Публикуванео на антизаконни декларации може да се смята например за подстрекателство!

    А освен това погледни си коментарите! Всички що годе мислещи хора спряха да пишат! Само ПОМИЯ се леее от коментарите!

  6. 15
    2

    Сутринта plovdivderby съобщи, че фенове на Ботев са в заведението където фенове на Локото се събират.И вместо да си върнат местата в заведението, след два, три часа мъжагите отиват в друго заведение? Кой лъже, отговорете си сами!

    • 3
      11

      Ами нормално. Като 30 жълти капута ги пазят 5 буса жандармерия..

    • 3
      6

      А жълтите жени превзеха празното заведение и се обградиха с три повече полиция от тях за всеки случай

  7. 16
    3

    И кво?Пак за мени пишът тия жълтити?Аз вечертъ слид мачъ бях да паса паткити?Разузнах успйешно кой ми кръде дръвата и кой ми взима 1 кубик домбас.Ни съм бил там да съ бъхта!

  8. 25
    5

    Не напразно Ботев е Пловдивския Любимец.Мангалите лъжат мажат клеветят и се насират при вида на жълтите.Мачкай кюстендилеца,унижавай столипиновската мърша.

  9. 8
    25

    Я кажете кой е този ваш бултрас от Лудата Банда Кичука който е изпял събратята си на полицията за боя на Брезовско? Иначе клеветите че ние сме доносниците.

    • 19
      4

      Лъжеш мангусто черна.Насрахте се отвсякъде слъжи и овъртания.Мръсни подчовешки мастии,признайте си поражението стига сте квичали на цигански.

  10. 4
    23

    Селянина освен,че е прост лъже ,завижда ,краде и е страхлив. Когато минете през Стряма вижте дали има едно колело без касетка отзад. Това е вид багажник.Относно интелекта на публиката като цяло ще припомня ,че преди години , вие бяхте пуснали упътване на простите турци как да стигнат до Хасково.Смях !И последно на кой е фен всеизвестния Жорко педераста или канара,какъв е Караибрахим-циганин,помак или тюрк.И още къде ви е стадиона?

    • 21
      4

      Щом минаваш през Стряма, трябва да си от Чоба?
      И защо не си ближете разпраните анални отверстия, а се правите на интересни?

      • 3
        15

        Припомням ви разни работи,защото се взехте насериозно,господин-55милиона.

    • 20
      5

      хахаххахахах да ви имам хореографията взели различен цвят торбички за пазаруване и си направили хореография….

    • 21
      3

      Мангалът е снимал братята си на Скелето. Жалък измекяр. Трибуна Марешки отново осмърдяна.

    • 19
      3

      Хубаво си пуснал това клипче, но защо не направихте такова на уникалните ви физиономии на скелето, когато топчето лети, лети, лети, лети, лети и хоп в сака?

  11. 23
    3

    Цял ден унижения за Кюстендилския катун.Сутринта им отидохме на резервецията при сандо и те не посмяха да дойдат при нас 🙂 На мча бяха гости по трибуните въпреки малкото билети които насраняците ни дадоха.На терена истинска футболна лекция от жълтите,класа и красота в играта на Пловдивския Любимец,от мангалите нищо интересно не видяхме цял мач а гола от центъра беше последния пирон в мангалския гъз.Вечерта си пием в заведението,магалите се обаждат за чисто бой,ние отиваме с голи ръце а насраняците всички до един с оръжия,няколко минути въпреки оръжията не посмяха да направят първа,целеха ни отдалече с камъни и бомби,после дойде полицията и се разбягаха като кокошки през оградите.Страхотен ден,победа за Пловдивския Любимец във всякоедно отношение,гаврата за малцинствата беше пълна.

    • 8
      2

      еми, ний циганити сми най-страхливата сган в света

  12. 24
    4

    Унижавай мръсната циганка.Мачкай лъжливия мангал.Всички в Кюстендил на центъра.

    • 4
      21

      Само вас си унижавате хаха а ние ви се смеем!!! Искаме още декларации !!!

      • 21
        4

        Май не ти е много смешно манго.Всички декларации са отговор на ваши,лъжливи мангалски декларации.Всички ви разобличиха какви сте долни мангали,мръсни цигански лъжливи подчовеци.Ебахме локо в гъзъъъъъъ,ебахме локо в гъзъъъъъъъ,ебахме локо в гъзъъъъъъъ ебахме локо в гъзъъъъъъъъъъъ

        • 3
          16

          Хахахахаха избърши си лигите, че ти потекаха!!! 3 декларации в отговор на хахах и защитавате полицай който на снимки го има с вас хахаха наистина сте жалки и най-жалкото е , че си вярвате и си мислите, другите ви вярват, а цяла България ви се смее даже и в световен мащаб хахаха

          • Циганин, ти и останалите ти 35 цигански братя нямате ли малко достойнство? Не ви ли е срам след като цяла България видя как чорбарите ви бият 2 пъти и вие се опитахте да обедите, че всички хора виждат грешно.Сега пак с нелепи лъжи се опитвате да излезете от ситуацията, но то вашето вече е самозалъгване, понеже дори говедата вече не ви вярват, много сте жалки !

      • 15
        5

        Нещастни, жалки, лъжливи, подли курви. Това трябва да е логото на вашият наистина черен отбор. Само едни истински черно-бели курволяци,страхливци, ползват опеката на фуражките. Колко години подред, вие трябваше да сте с голи ръце и колко години подред, правите засади и използвате хладни оръжия?!?!?Използвате ги, защото сте жалки черно-бели курви и страхливи “мъже”.. Де да бяхте мъже….Хайде сега всички при роднините си и не забравяйте…Тази седмица трябва да оплодите някоя браТчедка…. Ах колко жалко е да си черно-бяла, страхлива кОвра! Ако някой има въпроси и коментари… Македония 119, ет 7, вратата вдясно от асансьора. P.S. Ако смятате да тичате по стълбите като петлета, по-добре не си правете труда да идвате..И да не забравя, честити да са ви златните медали на 600 спринт с препятствия!

        • 4
          15

          То се видя от клиповете с поляните когсто сме с голи ръце кво става нали хахаха

          • 15
            3

            да също се видя от клиповете как бягате по стълбите на надлеза в смирненски…..бягай бягай вика хахахахаххахаха

  13. 22
    3

    Поредната лъжа на мангалите разобличена.Имат действащ полицай офицер хулиган.Колегите му знаят ли с какво се занимава в свободното си време?Разбрахме се за бой с голи ръце,ние дойдохме на мястото директно от заведението,мангалите чакаха всички въоражени,измятаха си бомбите и камъните и избягаха през пасарелката като бити педераси.Сутринта пък си пихме кафето в техното заведение на тяхната резервация,не посмяха да дойдат да се видим още тогава 🙂 От сутринта се започнаха гаврите срещу сганта,на мен вече ми е неудобно от толкова сране в циганските усти,защото и те имат нормални фенове които не заслужават такова отношение,но заради бандате олигофрени,вечно лъжещи и заблуждаващи всички са в кюпа.До нови срещи бегачки.

  14. 5
    15

    Това че служебно лице е фен не го прави хулиган.Само дребни мозъчета не могат да разберат че след дерби голяма група фенове предвижвайки се няма да бъде засечена.Но жълтите са се обадили.Интифада и беж лиско през пасарелката.Мъжка постъпка.Жалки сте топхулигани.

    • 18
      3

      Обадила се е майка ти мангал долен.Бяхме си в заведението,мангалите се обадиха за чист бой без оръжие.Измъкнахме се от полицията и познай,мангалите ни чакаха всички с камъни летви бомби и молотов хвърлиха.Така се бяха насрали.Хората са казали на мангал вяра да нямаш,следващия път никакви уговорки с мръсните подчовеци,ще си ги гаврим както ние си знаем.

  15. 7
    12

    Още още още !!! Нали знаете, че този който най-много се обеснява се чуства нещо гузен хаха не се спряхте и сте адски смешни! Мислете си, че хората, които ви четат глупостите ви вярват ли ? Дори децата ви разкриха какви сте смешки ! Мина дербито , преди него ни търсихте да ни биете и след него ви дойдохме на крака! От тогава насам 3 декларации … опитвате се по този начин да се издигнете в очите на хората, а по този начин се излягате като кифладжии !!! 3 публики нямаха смелост да се видят буфИрите обаче 3 декларации може да се изкарат!

    • 14
      4

      Отговаря ви се на вашите мангалски лъжи.И то се оговаря много добре,нека всички да знаят истината.Лъжливи мангали мръсни.

      • 3
        14

        На кои лъжи ? Хахаха тази особенно последната ? Ние изкарваме фото факти 🙂 и това ако е лъжа незнам

      • 5
        15

        Нали нямаше да отговаряте повече, дееба ваш’та мама жълтурскоциганска, страхлива, лъжлива дееба!
        Айде чакаме следващата боза в интернет!Айде мишоци, вие най-добре го можете….хахахахахаа

        • 11
          4

          Гаврени мангали,бити ебани и по колибите в шикера.Ебахме доко в гъза

Коментарите са затворени