Днес Тема Спорт съобщава в броя си, че от Ботев Пловдив обмислят привличането на Божидар Митрев от Левски Сф. От изданието са подредили цяла история, защо и как синият страж може да се озове при канарчетата. PlovdivDerby.com потърси отговорни фактори в Ботев Пловдив, които категорично отрекоха подобна развръзка.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    6

    Митрев е страхотен вратар! Ако дойде в Ботев всички мн.бързо ще се уверите в това. С просто око се вижда,че Левски няма подход към своите таланти и не може да ги развива. А не може защото там играят много задкулисни лични интереси заради които Герена е едно доста ветровито място. Ако Божидар Митрев дойде в Ботев и усети така необходимото му спокойствие и разбиране бързо ще разгърне своя потенциал. Аз лично мисля,че в Ботев ще го доразвият като вратар , ще си вдигне нивото и като нищо може да направи успешен трансфер в чужбина.

    • 11
      3

      Брато, абсолютно си прав, но за какво ни е в тоя момент трети вратар не схващам…

      • 10
        1

        Знам,че ще ме разбереш. Митрев е усетил отдавна накъде вървят нещата. Допускам,че някой може и да го е предупредил,че се подготвя завръщане в Левски на Н Михайлов който вече не се котира навън. Митрев добре си дава сметка,че няма как да се пребори с него ,а и не би било честно да го прецакат така. Затова какво прави той??? Прави умишлено няколко слаби мача за да отвори портата пред Михайлов. Така той няма да си навлече гнева на големите шефове и няма да има евентуални бъдещи проблеми. Отделно той знае,че е добър и лесно ще се докаже и на друго място. Колкото до това за третия вратар…аз мисля,че Чворович е изчерпан и ще си отиде , а конкуренцията между Митрев и Кайзер само би вдигнала нивото. Ти знаеш,че конкуренцията ражда качество.

        • 10
          1

          Аз нямам нищо против да дойде при нас, въпреки че Божката Митрев и вратар в едно и също изречение в момента буди смях и забава, но кой знае, като нищо ще се прероди при нас.
          Просто не разбирам защо при един невероятен Даниел и един нелош Чворович ние взимаме трети вратар при положение че в отбора има къде по-зеещи дупки за запълване.
          Не знам, за мен не е особено логично.

          • 8
            1

            Абсолютно си прав,че има далеч по-належащи дупки за запълване. Отделно…Непременно трябва да се помисли и за нови равностойни попълнения за ротация ако се класираме за Европа и се наложи да играем в сгъстен цикъл. В този смисъл ще ни трябва и вратар ако не дай Боже титулярния се контузи. Чворович е добър , но вече е на години ,а, според мен психиката му на моменти е много крехка

          • Нищо не земаме ве пич , тва си е шопска партенка ,дигане на цената на неуспелите им футболисти.

    • 2
      8

      Това страхотен вратар е много смешно на фона на това което виждаме. Антоне, ти си голям шегаджия. Явно си, някой негов родственик. Или си самия Митрев.

      • А , бе , приятелю , не съм. Но ти помисли малко.Помисли как пазеше Митрев преди , и как пази напоследък. Помисли и как всички коментатори и журналисти сякаш по команда дружно му скочиха??!Обикновено те са левскари и би трябвало да го защитят. Лесно е да видиш очевидното. Само,че истината е скрита зад най-малките детайли. Помни! Главата не е поставка за шапката!

  2. 21
    11

    Всички изгонени от Левски или ненужни при нас стават проекто – национали ! И с Божката ще е така…..

    • 1
      7

      С оня харпун дето отиде в Етър, кво правим?

  3. 24
    7

    На тоя юрган да хвърлиш.. Не може да го хване! Вчера пак го шиха по безумен начин.

  4. 30
    6

    Божо Митрев не е лош вратар, когато към него няма големи очаквания.
    Когато говедата сами си предизвикат прокобата и започнат да викат шампиони шампиони и купата е синя – тогава ги закопава. Иначе е правил много силни мачове, когато няма очаквания за нищо. Дори и в национала е изнасял много положения

Коментарите са затворени