Част от феновете, които снощи си организираха истинска война в Смирненски, са избягали през пасарелката на Глухия прелез в квартала. Припомняне ме ви, че снощи около полунощ двете агитки се срещнаха в близост до магазин Сани и стартира мятане на бомби, ракети и дори коктейли Молотов.

При пристигането на полицията двете групи с хулигани се разбягват, но част от тях са задържани. Част от феновете успяват да се измъкнат през Глухия прелез, като счупват оградата, за да преминат от Смирненски в Кючук Париж. Следите от погрома все още личат на мястото.

От полицията все още не са коментирали случилото се.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    4

    Мангали по нищо не може да се мерите с големия БОТЕВ…

    • 2
      2

      Тъй ли ва и гроб няма и ни га знаем кой га уби……много голям.

  2. 9
    4

    От Джумаята в Столюпиново…на Любоушев пички…Бахти жалките фенове и по посещаемост и по надмощие на улицата..Циркаджиите на Града и в Изгрев(южуъл съспект) ? Кур за вас мангали..Винаги ще сме Доминанта на Пловдив!

  3. 16
    6

    разправят комшиите – едни мургаверки щяли да си счупят краката да бягат . били с бялочерни тениски.

  4. 20
    10

    Тея кюстендилски мангали май ще закриват катуна бити ебани и гол от центара

    • 9
      17

      Ти закри ли катуна когато бате ти Лилчо си пръсна главата в гредата за 4-0 за Локото ве скапаняк селски.

  5. 11
    18

    Жълта смрад селска града смърди от вас гостенки…..гноми пъпчиви.

  6. 5
    24

    Жълтите отново разцепени и унижени! До кога ще се криете зад милицията олигофрени, добре, че ушев ви спаси, но нищо пак изядохте достатъчно миниум в главаите!

    • 16
      2

      Може само да разцепите на жълтите пишките от свирки, пак ли ще се опитате да го изкарате, че сте победили, клоуни…не че и на клипа не се чува ”стоити уа, стоити уа”. Айде сега отивайте да пеете в районното на добрите си приятели.

  7. 25
    5

    Вари го, печи го – мангалът си остава мангал. Прави уговорка за “чист” бой – идват с бомби. Хвърлят си отдалеч всички пиратки и беж да ги няма…А оня, дето откраднал сатъра на баба му, счупи тъпомера. Точно като циганите – чуят ли, че “идват рокерите” и излизат на улицата с брадви и колове.Дано поне ония двамата, дето останаха да лежат на земята, да не са изпаднали в кома като Стоян!А, да… и мерси за резервацията преди мача! Другият път пак на вашите места, във “вашето” заведение ще се сяда.

  8. 8
    19

    dokara si priqtelkite ot varna uj si skinar a sega anarhist zashto zaekvash putko zaspala

    • 26
      6

      КОга бой бе умрял?Хвърли си пиратката и прескачаше оградите като газела.Насрани на терена,насрани по трибуните,насрани и на улоицата насрани и в душичките…..цигани мръсни

Коментарите са затворени