Фейсбук страниците на двете групировки излязоха с позиции за снощните грозни сцени в квартал Смирненски!

Ето ги и тях по реда на публикуване:

БУЛТРАС:

Малко подробности за снощи. Разговор за среща без оръжия. Нашата група отива на мястото без оръжия, пляска с ръце в знак, че сме без оръжия, прави първа към буферите. От тяхна страна политат няколко бомби, сигнални ракети и коктейл Молотов. Масово хората им са въоражени с летви, а някои дори с мачетета. До физически сблъсък не се стига, просто с бомби е по-лесно. Въпреки снаражението не правят първа към нас с изключение на четирима човека, наковани до зъби, единият от които припада. Още преди да са изхвърлили снаражението си част от тях бяга през пасарелката. Какво правят след като изхвърлиха всичките си бомби също може да видите във видеото. От наша страна биват задържани около 50-60 човека. Жалки сте!

ЛАУТА АРМИ:

Не искахме да влизаме в полемики с депесарския електорат от околните на Пловдив села, но няма как да подминем поредната порция гнусни жълти лъжи след случката снощи. След като отказаха всякакви реални предложения за среща в неутрална зона без полиция, се наложи ние да отидем до Смирненски и да ги потърсим. За пореден път обаче жълтите жени вървят ръка за ръка с приятелите си от милицията и се изтърсиха на срещата съпровождани от милиционерски бусове. Интересно откъде се появиха тази полиция след като минути преди това пред заведението, което наблюдавахме нямаше и един полицай?! След като същите тези мишки от страх докараха подкрепления с потни анархисти от Спартак Варна, Нефтохимик и някакви прошляци от Гърция, сега решиха, че им трябва и милиция за да е сигурно, че няма какво да им се случи.
Е този път обаче не стана точно така. Много поздрави на спринтьорите!
След като нямат достойнство и кураж да се изправят срещу нас като мъже, войната, която започнаха да водят по нечестен начин ще им се връща двойно оттук нататък!

P.S.
И нека някой обясни защо не си отидоха на резервацията в ресторант Южен Полъх, а се изсипаха в празно заведение имитирайки, че ние сме щели да бъдем там. Или случайно се направиха на неразбрали, че ще им бъдем в заведението, в което щяха да се събират.

Припомняне ме ви, че снощи около полунощ двете агитки се срещнаха в близост до магазин Сани и стартира мятане на бомби, ракети и дори коктейли Молотов.

При пристигането на полицията двете групи с хулигани се разбягват, но част от тях са задържани. Част от феновете успяват да се измъкнат през Глухия прелез, като счупват оградата, за да преминат от Смирненски в Кючук Париж. Следите от погрома все още личат на мястото.

62 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    Циганин може да викаш на братята си от Лаутджамията си.
    Като сте толкова ербап – що 20 чорбари ви спукаха от бой а бахте към 50-60, а?
    Циганинът по природа е страхливо същество и хич не ми се репчете тук, мишки!

  2. 12
    2

    Четя и само….Злоба на прости и ограничени хора със жалка футболна принадлежност.
    “Хора”или там за каквито се приемате, трябва ли да се пролее кръв,и да се изгуби живот…?!
    Кой от фракции,отбор…Ще ми даде отговор?!
    Това ли е българщината ни,това ли е мотото”съединението прави силата”
    Ако дядовците ви станат ще ви изколят и избесят,вас самите…
    Грозно е,позорно е…За дедите ни,и поколения напред!!!
    “Хора”,ние изчеваме…
    Не бива,да засилваме този необратим, процес!
    Вие медии ТЕРОРИСТИ,също допринасяте, прекалено много за всичко случващо се!
    Кога някой ще излезе със,апел като Мъж,като Дякон,като Апостол и ще каже,СТОП…..
    Когато някой се, спомине!!!!???
    Хора ние сме съседи!
    Ние работим заедно!
    Ние живеем заедно!!!
    Това ли е примера,като учим подрастващите в залите на умраза и да мразят връзника си?!
    И после,защо,защо,защо…
    До кога,хора,срам и имиграция?!

  3. 16
    5

    На Неделева поляна Балтаново табло Честито мангали!

  4. 18
    7

    Няма по-комплексирана лъжлива и долнопробна сган от буферската!Първо бяха 1936 сега си вярват че са 1926, след няколко години ще измислят друга година.Били истинските путки майни!Ами аз познавам бая истински путки майни от околните на Пловдив села,ама не от локу може да си само ако си от столипиново,шекера или аджисана.Мангали, феновете на БОТЕВ са повече от вас!Айде от центъра за вас!

  5. 11
    28

    СЕЛЯНИ ПРОСТИ, В ПЛОВДИВ СТЕ ГОСТИ. И още много години ще бъде така. В Коматево сте идеални, поне още 50 години ви искам там. Пловдив е чист, няма миризми от потни селяни, няма по улиците криви селски муцуни, абе иделно ни е така на пловдивчани, града на Локо.

  6. 18
    8

    Идвам чада мои,с бат ви Зеки Байрам ще отворим сергия за гуменетки на Лайнута!

  7. 24
    7

    На тошкова поляна им ебахме циганската мама.

  8. 20
    7

    Прекръствам официално стадион Локомотив в стадион ” Тодор Неделев – център”

    • 4
      16

      Цял живот копиране,долни изсраняции утайки!
      Както и да го кръстите,ние сме Пловдивски отбор,които си играе мачовете на своят стадион в Пловдив,не сбирщайн ГМО,които нямат стадион и си играе на селската база.
      Цяла България знае за Кънчевата или КРАЙ БИРЕНАТА.
      Копирахте и това,че както ние сме Лаута,защо вие да не сте Колежа!
      Ма каквито и престижни имена да си измисляте,си има приказка.„Селянина може да излезе от селото,но селото от него никога!
      Подигравайте ни и с ЦЕНТЪРА,ако щете още 10 години.
      Виждат ви се тото обръщалките и кой ви е собственика в сянка!
      До оня ден си псувахте треньора и отбора и ги уволнявахте,днес вече„кръщавате“на тяхно име.
      НЕЩАСТНА НЕГРАДСКА ПАПЛАЧ,ВИНАГИ С ИЗСУЛЕНИ НАДОЛУ ГАЩИ И ОТВОРЕНИ ЗАДНИ БУЗИ,ГОТОВИ ДА ПОЕМАТ ПОРЕДНИЯ ХоЙ ,САМО И САМО ДА ИМАТ УЖ НЯКАКЪВ ОТБОР!

      • 12
        2

        Хахахаха, колкото и “умни” приказки да напишеш си оставате циганите, комлексарите и малцинството. Добре, че Пловдив няма общо с вас, че жална му майка. Пък пишете по форумите, няма лошо. Ама и там сте много по-малко :)))) И да знаеш едно – Любовта винаги побеждава омразата! А в Ботев ВИНАГИ първо обичаме! Това е Пловдив!

        • 1
          2

          Няма по-голяма пародия от това да се мислиш за пловдивчанин,а да си ТУРЧИН фен на ГМО Коматево-Сопот!
          Вие сте по селата и Родопската яка,това го знае всеки!
          Домакина бил на 12 години,пък те били 1912 ХАХАХАХАХАХА
          Колкото си искайте си измисляйте,на всички е ясно,че преди БКП да ви вземе под крилото си,сте били от нивото на сегашните Дунав и Верея.

  9. 26
    6

    Кое е дербито на Тракия.Защо статистката е от 1951г. Цигани прости,в градани сте просто гости.Кой е символ на Пловдив,Колко и да ни мразите не сте ни по размера.Да се готви говрждото

  10. 4
    13

    Стига с оправданията. Никой не ви вярва братя. Как все не се измъквате от нас като ние сме с вас навсякъде. Просто не искате. По-лесно е с нас разбира се и да са виновни ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ отново. Ама тоя път не ви се получи. Ние пак си бяхме с вас, но те играха по вашата игра и нямаше как да ги хванем толкова бързо. Да не забравяме, че винаги сме си вървяли ръка за ръка още от боя на Гладстон, пак бяхме зад вас. И спрете да говорите за ония к….. , че станахте банални. НИЕ СМЕ С ВАС И ВИ ПАЗИМ НАВСЯКЪДЕ. Както при спораджийте имаме човек от лудата гей банда, така и всякакви други униформени. НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ!

  11. 13
    2

    катуна армана без придружител чичко милиционер-закон да не се мяркате по центъра откачалки, на крушо фишеците да си покажели…

  12. 6
    24

    Като ги запукахме с тия бомби и ракети и жълтите турци се чудиха накъде да хванат. Другия път не в краката а в главите ще ви целим мишки страхливи

    • 30
      4

      Като свършиха камъните и бомбите и ви свърши куража и бягахте лато газели през оградите.Типични мангали страхливи,не случайно на всеки стадион сте посрещани мощно с цигани цигани цигани 🙂

  13. 36
    5

    “…..заведението, което наблюдавахме”, казват от Лаута Арми.

    Много ми е интересен изразът “наблюдавахме”…

    Вие евронаблюдатели ли сте, орнитолози ли сте… дейба вашта мама проклета, или сте най-обикновени воайори, щото точно това значи тази дума.

    Гейбандити-воайори. Не можете да губите нито на терена, нито извън него, но…. такава ви е семката прокълната.

    Една легенда имате – Императрица Камбурица, и нея наакахте. Хора без чест и морал сте.
    Бранели пловдивската чест, алоооооооу
    Кви сте вие бе , кюстендилски пришълци?
    Шампиони без титла, отбор без история, скеле без фенове, президент без акъл…

    • 5
      17

      Rezo резан си личи ти жълта мастио селска

  14. 28
    5

    Какво очаквате от Локо? С фенска маса цигани, президент – турчин!

  15. 26
    6

    Доколкото разбирам, мангалите за пореден път са яли хурката.

    Шибани, уродливи, гнусни изчадия, анатема за вас!

    И ТОДОР ВЕЛИКИ ОТ ЦЕНТЪРА!!!!

  16. 16
    5

    Чета статията, чета и коментари и се чудя. Нима в България има толкова много малоумни и безмозъчни същества. Докога полицията ще търпи това беззаконие. Има закон за футболното хулиганство, който трябва да се приложи със цялата си строгост. Толкова ли е трудно да се привикат тарторите на тези групировки и да се сложи край на тази война. Заради тези малоумни изроди хората по стадионите се стопиха. Това не са футболни фенове, това са сбирщини на деградирани хора, вършещи безобразия и откровенно опасни за околните случайни живущи и минувачи действия. И такива имат претенции да кадруват във футболните клубове . Тези язви на общественият живот трябва безпощадно да бъдат изрязвани и ликвидирани, докато не е станало късно. Андрей , пестани да се правиш на ударен и спри да даваш трибуна на тези жалки отрепки и от двата отбора.

  17. 34
    4

    Циганина като го е страх много бързо бяга.Скача огради като тигър и после лъже като дърт локомотивец

  18. 5
    36

    Жълтите еничари ще се избият да си търсят оправдания за снощното им насиране. Мишки

  19. 40
    7

    Така наречената Лаута арми отдавна не е никакъв фактор на БГ сцената,царе са на оправданията и интернет писаниците,но цяла България видя как 20 чорбара ги разбиха насред стадиона им в национален ефир.Всичко друго са басни из интернет,то и аз мога да напиша,че снощи сам съм пребил сам 30 човека,но дали е вярно?

  20. 36
    5

    Пак ли не спазихте кодекса,бързобегунци.Интернет хулигани.Жалки твари,мангали.Полицията идва с вас,а вие вазирате през пасарелката.Но виновни са жълтите.ХА ха

    • 3
      14

      Циганко жълта,
      Как не те е срам да говориш за кодекси?
      Заради вас, курви страхливи се стигна до тук!
      Години наред отказвате мъжки бой, а предпочитате цигански изпълнения, дееба ваш’та мама страхлива!
      Нали от понеделник ни търсите ма, мишко турска?Снощи като ви се каза къде сме, без куки, защо не дойдохте ве червеи?И куките бяха с вас като ви дойдохме на крака, измет долна!
      Продължавайте да се залъгвате, че хората са изчезнали заради вас….Абе шматки уплашени,
      Ми нали ако ги нямаше вашите пазители куките, щяхме да ви изтребим бе, плъхове нещастни!
      Ще ви изринем до основи, цигански пички!

      • 5
        1

        Циганин може да викаш на братята си от Лаутджамията си.
        Като сте толкова ербап – що 20 чорбари ви спукаха от бой а бахте към 50-60, а?
        Циганинът по природа е страхливо същество и хич не ми се репчете тук, мишки!

  21. 41
    6

    СЛЕД КАТО ОТКАЗАХА всякакви реални предложения за среща в неутрална зона без полиция, се наложи ние да отидем до Смирненски и да ги потърсим. За пореден път обаче жълтите жени вървят ръка за ръка с приятелите си от милицията и се ИЗТЪРСИХА НА СРЕЩАТА съпровождани от милиционерски бусове

    А сега прочетете каква глупост циганска ви е измислила главицата ! Отказани били всякакви срещи нали така ?!?! Тръгвате да ни търсите нали така ?!?! И сега обяснете мили циганчета как така жълтите идват на срещата с ушеви?!?.Нали е отказана среща кюрди дръгливи ? БИТИ И ЕБАНИ ЛЪЖЛИВИ ГНОЯСАЛИ ЦИГАНИ !!!

    • 35
      5

      Никой вече не им вярва на тия цигански истории.МЕтнаха си каманите и бомбите и бягаха като газели през оградите.2 мангала валат.До нови срещи

    • 26
      2

      Абсолютно.Измислят си история,измислят си рожденна дата,названия за себе си и за нас.Тъпи и неумити но със самочувствие за етноса си

    • 10
      2

      Акъл требе ма прост циганин откъде то е учило до трети клас а мислите ми все във жълтите и помощите да им … майките мазни лилави лъжци,а и Тошко центъра им праща много поздрави!!!

  22. 7
    32

    Устите са ви големи а сърцата на мишки и вчера пак го доказахте. 10 пъти ви звъняхме и заеквахте по телефона и накрая си викнахте полицията с вас

  23. 4
    25

    Манговците от ботяф, как лъжат, че има задържани от тях. Официално от полицията днес в един друг сайт е публикуван бюлетина им от снощи. Няма арестувани и от двете страни. Жълти цигани бити и ебани на всякъде из Пловдив

    • 20
      5

      Десетина човека има хванати от нашите мангал мръсен разцепен череп

      • 3
        6

        Върлия,
        Дай координати да дойда и да ти отворя циганския череп, курво страхлива!

      • 3
        4

        Мишок, чакам адрес и телефон
        Ще ти се изпикая в разтворената тиква!

    • 13
      2

      Около 23.00 часа, след бързата намеса на служители от сектор “Специализирани полицейски сили” е предотвратено възникването на сбиване между привърженици на двата отбора в квартал “Христо Смирненски”. На място била установена самоличността на общо над 130 участници, които са предупредени по силата на ЗМВР да не нарушават обществения ред”.

  24. 24
    6

    ВАРИ ГО
    ПЕЧИ ГО
    МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ
    ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ

  25. 5
    23

    И как така решихте че само жълти има арестувани като районното беше пълно с наши момчета

  26. 19
    4

    Циганска работа.Послеслова говори.Сменили заведението и последвало търсене с коли,мятат и бягат,арабеските.И отново са победители.мургави клоуни.Четиво за мангали.
    …..

  27. 5
    21

    Селските последователи на Жорко канара са арестувани ,защото се предложили на полицията,задето ги е спасила от класиката подготвена им:бой и ебан,като всеки педал те предпочитали само ебан.

  28. 28
    5

    Мангарска работа ,главата им омеква от бой всеки път а той пуска оправдателни статиййки.Абе половин Смирненски видя че си счупихте краката от страх а на няколко им омекна и главите,полицията прибра само фенове на Ботев ама вие продължавате с оправдателните коментари.толкова лъжлива сган като мангалите няма,навсякъде ви бият,нямате честна спечелена битка срещу феновете на никой отбор в България дори и на собствения си стадион ама устите ви са големи по форумите след това.истината е че нямате шанс дори срещу феновете на аматьорски отбори като Асеновец и Хебър.много ви се иска да се мерите с големите но сте твърде малки за Гранд като Ботев

  29. 25
    6

    Първо уж са отказали всякакви срещи пък после идват с полиция на срещата лаута рънърс поне да го бяхте доизмислили мама ви дееба циганска

  30. 12
    20

    Жълтите курви тоя занаят са го наследили от дядовците партизани от селата все да дебнат от засада без да влизат в пряк бой….а на пъпчивата върла ще и пръсна задника с кожената тръба ф-50 както миналия път.

    • 25
      7

      Най битите мангали в България.Отново само жълти арестувани,мангалите спринтират здраво,свикнали са.

    • 17
      2

      Едните празнуват,а другите ги търсят с атрибути,мобишизирали куцо и сакато.До болка познато

  31. 11
    4

    Има НОВ закон за футболните агитки! Трябва да бъде приложен с цялата си строгост! Без ЖАЛОСТ! ЗА ВСИЧКИ. РАВНО.

  32. 23
    6

    миши оправдания, всеки знае кой вика куките, чий изявлен фен е кука…порция смях от лаута рънърс.

  33. 21
    5

    Интересно …. Защо има арестувани само фенове на Ботев??? Тези на локото къде са???

    • 24
      4

      Локото прескачаха оградите като антилопи.Кой не ги хвана той не ги еба.

  34. 9
    20

    Изродче, това го говорите от години, но след всяка среща са ви натрошени до безобразие кривите глави!

    • 25
      6

      Катона Стоян главата ли бе пребит мангал? Като свършиха бомбите и каманите спринтирахте като ямайци цигани лилави венци

  35. 7
    22

    Ще му потрошиш Уяя от лапане,жълта бобулечко! Устите ви големи,а сърчицата ви женски! Проститутки,получихте си го,селяне миризливи

  36. 25
    12

    Ние сме дошли с полиция а само наши има арестувани.Ей мангали гнусни ще ви потрошим муцуните.Другия път елате с танковете насрани курви.

    • 8
      20

      Абе БКП, нямали да докарате и Др Т. Живков с цялата си репресивна машина, А жълта гнидо?

Коментарите са затворени