Ботев Пловдив влезе в топ 4 на временното класиране след вчерашната победа над Локомотив на Лаута, но жълто-черните трябва сериозно да поработят за да изглеждат по същия боеспособен начин и след зимната пауза.

Настоящият тим определено изглежда в опасност и алармата вече би трябвало да звучи в ушите на шефовете на канарчетата.

Тодор Неделев все по-често говори за трансфер през зимния трансферен прозорец. Звездата на канарчетата все повече се чувства готов и подготвен за ново предизвикаелство в чужбина, след като не успя при първия си опит. Ясно е, че Първа лига не е за Неделев и качествата, които притежава това момче. Тодор започна постепенно да възвръща играта си, която го прати зад граница преди няколко години. Гениалните изпълнения на талантът от Белозем в някои от мачовете през този сезон със сигурност са впечатли не малко клубове, които мога да предложат доста повече на Неделев от това, което му дава Ботев.

На вратата на Ботев Пловдив пък изгря звездата на Даниел Кайзер. Стражът, за който Адам Стаховяк се изказа преди време ласкаво изчака търпеливо своя шанс и така захапа под рамката, че в Ботев обмислят раздяла с Чворович. Кайзер обаче е с изтичащ през лятото договор, а от скоро работи и с полска мениджърска агенция, което усложни преговорите с него за нов контракт.

От няколко седмици Ботев Пловдив преговаря и със Серкан Юсеин. Халфът е основен футболист в състава на Николай Киров и нефинализирането на преговорите с него със сигурност притеснява феновете на жълто-черните.

Радо Терзиев също е част от сърцето на този отбор. Все още няма официално потвърждение, че той преподписва, но такива индикации се появиха по медиите.

Стивън Петков, голмайсторът на жълто-черните, също е така да се каже с единия крак навън и единия вътре. Договорът на Лудия също изтича лятото, а това, че той не е титуляр в последните мачове може да означава – закучване на преговорите.

Густво Афонсо също има само още 6 месеца от контракта си, а същото се отнася и за Йордан Минев.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    2

    Цигани, не се обаждайте засрамете се! Цяла България ви се смее, вкарахме ви гол от центъра, като на малките деца!

  2. 2
    13

    Га жа почвами строежъ ва кьнари?

  3. 15
    2

    пък ний н Локуту имами твърди договори с имигрантите! нека ви , жалтури.

  4. 24
    1

    ВНИМАНИЕ! Аларма
    Новите календари на Докомотив се спират от оборот
    и всеки печатен или електронен екземпляр който
    е свързан или съдържа дъмата “Център”

    😀

  5. 36
    8

    Съдията удари едно рамо на циганите но въпреки това ги изнасилихме без проблем на тошкова поляна с балтановото табло.Първото полувреме не даде чиста дузпа за игра с ръка,после трябваше да изгони негъра за бруталното влизане срещу Диого.Играем най-красивия футбол в цялата група,жалко че сезона приключва скоро и ще има дълга пауза без мачове.Мангалите защо коментират Ботев като от 5 мача нямат победа.Дънни риби нещастни.

    • 13
      16

      Най-красивия футбол може би визираш мачлета като с Левски Етър и тем подобни…..в такава еуфория сте изпаднали както вашия патрон след като е слезнал на брега и после едно нищо….малко пеша до върха и там кой от къде е……та да си дойдем на думата Самуилката кинти няма бабериците ще ги разпродаде и пак ще ви шибаме.

      • 19
        10

        Добре бе,готин, аз те разбирам но я ми кажи ти Локото като биха в серия Лудогорец Ботев и “непобедимия” Левски на кое място се намират сега в класирането??? Вместо да се сърдите защо не вземете да се видите на какво ниво сте.

  6. 9
    24

    Ще продаваме Андрей. Ти ли ще даваш заплати. Нали трябват пари за този клуб.
    Още малко ще ви трая.

  7. 10
    42

    СЕЛЯНИ ПРОСТИ, В ПЛОВДИВ СТЕ ГОСТИ. И още много години ще бъде така. В Коматево сте идеални, поне още 50 години ви искам там. Пловдив е чист, няма миризми от потни селяни, няма по улиците криви селски муцуни, абе иделно ни е така на пловдивчани, града на Локо.

    • 23
      8

      Важното е да мирише на цигани наяли се със шкембе чорба с много чесън, нали?
      И какво искаш ти, никой не те пита!

  8. 8
    34

    Циганите май се разпадат, няма финанс. Самуилов не е плащал 2 месеца.

    • 29
      7

      Циганите не се разпадат,Крушо ще купува още хървати на килограм през зимата.Разпадна им се само публиката,на дербито стадиончето полупразно.Тъжна картинка са циганите и нямат победа от 5 мача.

    • 25
      5

      Циганите могат да се разпадат,но какво общо има с тях Самуилов???Крушарски се казва собственика им,ако не го знаеш!

  9. 9
    31

    Кой го иска ТОЯ пушат тюлен?

Коментарите са затворени