Ботев надигра с 2:0 Локомотив в Дербито на Пловдив, част от междинния 18-и кръг на Първа лига. Тодор Неделев пък затвърди успеха на “канарчетата” с изключителен гол от центъра на терена и показа кой е Императорът на Пловдив. След този двубой на “жълто-черните” общият баланс от досегашните 108 шампионатни дербита между Локо и Ботев е напълно изравнен: 39 победи за “смърфовете”, 30 равенства и 39 успеха за “канарчетата”.

Първият удар отправи Лъчо Балтанов в 4-ата минута, но Мартин Луков показа добър рефлекс и изби в корнер.

В 22-ата минута Аралица изпусна сам срещу Кайзер. Нападателят се откъсна от защитата, но вратарят парира удара му. При центриране от корнер Терзиев от “жълто-черните” без да иска разби носа на Асен Георгиев.

Гол на Посинкович беше отмемен поради засада в 26-ата минута.

Янко Ангелов влезе принудително на мястото на Умарбаев, който контузи рамото си, в 33-ата минута. Тодор Неделев пробва рефлекса на Луков в 37-ата минута, когато стреля във вратата директно от ъглов удар.

Втората част започна отлично за “канарчетата:, които успяха да поведат в 48′. Неделев центрира от корнер отляво, Кристиян Димитров се извиси и с глава забоде топката в мрежата. След попадението Локо можеше да отговори. Карагарен имаше възможност да стреля след добра работа на Посинкович отдясно, но не намери рамката.

В 67′ бе и най-красивият момент в срещата. Тодор Неделев получи на два метра от центъра на и без да се замисли стреля, а стражът на “черно-белите” Лукова само изгледа как топката го прехвърля – 0:2.

До края на срещата два тима не съдадоха опасни ситуации и резултатът остана непроменен.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – БОТЕВ (ПЛОВДИВ) 0:2

0:1 Кристиан Димитров (48)
0:2 Тодор Неделев (67)

ЛОКО ПД: Луков; А. Георгиев, Езе, Везалов; Буна, Банович, Д. Илиев, Абдулахи; Парвизджон Умарбаев, Аралица, Посинкович

БОТЕВ ПД: Кайзер; Перейра, К. Димитров, Пиргов, Й. Минев; Терзиев; Неделев, Балтанов, Юсеин, Афонсо; Вутов

Всички отзивите след Дербито гледайте НА ЖИВО ТУК:

 

122 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    11

    АЗ СЪМ ЕБАНА ЖЪЛТА МАСТИЯ,ОБИЧАМ ДА ЛАПАМ НА БУФИРИТИ ДА МЪ ОПЪВЪТ В ДУПАРАТА,МНОГО БЕШЕ ХУБАВО В ГРАДЪ,БИХМИ С ГОЛ НА ТОШКУ ПЕДЕРУГАТА И СЕГА ПАК СИ ОТИВАМЕ НА СЕЛУ КОМАТИВО,НАШАТЪ КРЕПОСТ

  2. 22
    1

    Дубайските принцове не чували за лОКОМОТИВ. Крушо се снима с тях, като събирач на автографи!

  3. 11

    А Бирсентчо показа ли си боксерките?!??????

  4. 16

    Само да попитам: При удар с юмрук в носа в наказателното поле, дузпа и червен картон ли е или пример за подражание.

    • 19

      Удар с юмрук не се видя, но ясно се видя как топката се удря в ръката на футболист на Локо в наказателното поле.

    • 15
      1

      Също ясно се видя и зверското влизане на Езе заслужаващо червен картон

  5. 32

    Добро утро банда шампиони!!Спахте ли спахте ли?Мухахахахаха. Стегнахте ли отбора за Ефропата?

  6. 32
    1

    Коя минута беше…. от центъра ли???

  7. 28

    Лаутджамийски убитаци, с този бетон сте за никъде! Дано да изпаднете сган мръсна!

  8. 42

    Няма по-хубаво нещо преди Нова година да победиш Ботев
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  9. 15
    4

    https://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=119722
    СЯ КАТ ГЛЕДЪМ И ТИЯ КАК КУМИНТИРАТ НАПАВУ ЖА СА САМУУБИВАМ ДА СА ЕБЪ В ЦИГНАНОЕБАЧА ДА СА .
    МАМКА МУ КАК МОИ НАШТУ ЛОКУ ДА СА ТЪКИВА ЕБАЛНИЦИ ДЕЙБА ТЪПУНГЕРИТЕ ДЕЙБА И КРИТЕНИТЕ ДАИБА.
    АМ АЗИ КАТ КАЖА НЕЩТУ Е ТЪИ ДА ЗНАЙТЕ ВА КРИТЕНИ ЛОКОМУТИВОЦИГАНСКИ.
    ГА ВИ ГОВОРИ БАТ КОЙЧО,ЧЕ НИИ СМЕ КВАДРАТНИ СЕЛСКИ КАРТУНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ РОМИ РОМИ ПУМАЦИ ПУМАЦИ БУРГОДЖИИ И НАИ ВЕЧЕ АДВОКАТИ НЕУКИ АААААА.
    СЯ ГА НА ИБАХА КО ДА КАИМ ААААА ДРУСАЛНИЦИ КАВЪИТЕ ОТ ВЕЧЕ МИ ПИСНА ДА ВА ШИБАМ САМУ АЗИ И ДА СЪЗДАВАМ ГЕЙ БАНДИТИ.
    ТИЯ ЖЪЛТУРЯТА МИ ИБАХА МАМАТА ЗА 5 Г. НАПРЕД ДЕЙБА ТЯХНАТА МАМИЦА ДЕЙБА.
    СЯ ТРЯБВА КУШАТА КАТ СА ВЪРНИ ОТ АРХЕНИТА ДА НА ЗЪЕБЕ И ДА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА НАШИЯ КМЕТ КМЕТА НА СТРЯМА ДА СА АНГАЖИРА И ДА НА ПРАИ ОТБОР.
    САМУ В СТРЯМА ЖА СТАНЕМ НЕШТУ ТАМ НИЕ ПОТИКЛОТО ОТ ТАМ СМЕ ИЗЛЯЗЛИ ТАМ ТРБВА СА ВЪРНЕМ.

    • 3
      4

      Аве скапаняк стрямски напука ли са с мастика снощи ва ахмак…….дейба и жълтия спермояд ша пометнеш ва да тейба.

  10. 45
    1

    Благодаря, ви мочета за радоста ,която ни доставихте за Коледа. Всички обичщи религията”Ботев”сме ви благодарни за коледния подарък. Голът на Неделев е бижуто на годината на футболна България.А за отбора с най-много рожденни дати и имена ,един мощен привет:цигани,цигани,цигани,цижани

  11. 16
    1

    РОДИ МИ СЕ ЕДНА УНУКА НА ТАЯ ЗЛОЩАСТНА ДАТА. ЕМ ДА СЕ РАДВАШ ЕМ ДА ТЪЖИШ….. КРЪСТИХМЕ Я ПАНТОГРАФ. БУФЕРСКИЯ РОД СЕ МНОЖИ. ВЕЧНО ЩЕ ПОМНИ МОЯ ПАНТОГРАФЧО, ЧЕ СЕ РОДИЛ НА ДАТАТА, НА КОЯТО ТОШКО НИ ШИБНА ЕДНО МЕШЕ ОТ 49,12М. ДАНО СЛЕД ВРЕМЕ ДА Е ОТ КЛОАКОМОТИФФ, ЩОТ КАТО МУ ПОКАЗВАТ ГОЛА МОЖЕ И ДА СЕ ПРЕБОЙДИСА:))))))))))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ПУФ ПАФ…..КЕНЦ

  12. 2
    45

    Жълти курви вие до втория гол бяхте дори седбали бе . Дейба и лъжливите селяни. Да след края на мача викахте като се изпразни стадиона и ни надвикахте щото бяхте сами. :::))) Е, този сезон имаме по едно спечелено дерби като гости. Фифти-фифти. Само дето това в Комаъево беше най-паметното в историята с факта че нямахте удар в нашата врата.

  13. 35
    2

    Второто полувреме що беше все едно бомба е паднала на скелето ве дагоейба. викнааме онея скафандри от централната трибуна то пък ептен тихо стана. ай дейба и крушарския оставка уууу

    • 28

      Ама как мазно ви го забих. От джумаята

  14. 8
    44

    Ушко ще е инператор, когато вкара колкото Камбура, Гочо или Иван Кънчев! Тогава може? Днес Локомотив се би сам, заради две фрапиращи грешки и неумение пред гола! Ако Аралица беше вкарал най-чистото положение в мача, Локото нямаше да загуби днес! Даже миже би щеше да е победител? Но, това е футбола. В Коматево ги унизихме така, както те никога не са го правили. Без удар в нашата врата и след перфектна игра. Като добавим и липсващите бекове, загубата беше очаквана. За съжаление сами си помогнахме. Жълтата сган да каже, колко билета продадоха от отпуснатите им близо 700??? Аз ще ви кажа: на Лаута са били точно 383-ма души! Да, ние също бяхме много зле, но Бесика беше почти пълна, много повече отколколкото те в Коматево, централната на 80%пълна, а Спортклуб 1000 човека. Това означава 3244 продадени билета за фенове извън сектора за гости! Като за мач във вторник от 5 и 30 , при състоянието на държавата и футбола ни, нищо ненормално. Не се сещам за стадион с по-различна картинка откъм посещаемост, освен дербитата между говеда,розови и лайногорец, когато играят едни срещу други? Но и тогава е далеч по-зле отколкото трябва да бъде.
    Интересно ще бъде, когато императора на маймуните, Тошку Ниделиф се махне от село? Стивън и той си заминава 100, особено след днешния мач, който остави белия начело на отбора поне до лятото (в първата шестица ще бъдат една от боксовите круши) …може би ще има още напуснали до пролетта? Локомотив загуби това дерби, но дербита тепърва ще има! Хубаво е, че до лятото няма да има такова за първенството. За купата още има шанс? Затова до тогава. Днес беше просто поредният епизод! САМО ЛОКО! “Повратностите не ни жалят, несгодите не са ни мит, душата някога ни страда, но духът със вяра е пропит!”

    • 46

      Ушко ама вкара най-красивия гол в историята на това дерби.Ще го помниш докато си жив,циганино.

    • 34
      1

      Мангал побъркан,гостуващия сектор беше почти пълен,това 300 човека ли са бе мама ти заухава?Лайнута обидно празна,ГОСТИ СТЕ, ГОСТИ СТЕ, ГОСТИ СТЕ

      • 2
        15

        Повторяш си това за да си повярваш ли ?

    • 2
      23

      Нормално, след като това е втория неофициален сайт на коматевските кокошки с администратор-подлога на заплата при жълтото ръководство! Каза всичко, каквото можеше да се каже…пъдпъдъците пазеха тишина, когато ги бихме в коматево без удар във вратата ни. Днес играхме без двама титулярни крайни защитници Томашевич и Петрович нямаше как да не ни се отрази. Не можем да вкарваме чисти 100% голови положения, а на вратата имаме един глупак Луков дето и да го питаш, какво прави на центъра не може да ти отговори, след като много добре знаят, че жълтите имат навика да стрелят от далече особено белоземския, който им се кълне във вярност до момента, в който няма пари за заплатата му.Селянчето само да го поиска някой друг отбор и веднага им е духнал под опашката, но сега е императора, нищо че доскоро му скачаха на веждите.Жълтите не ни биха – ние сами се бихме защото допускаме груби грешки, като тази на глупака Луков и на двамата ни централни защитници на по 2м.дето оставиха най-куцото пиле да ни вкара с клюна! Такива грешки няма как да не бъдат наказани, щото щеше да е гавра с футбола.

      • 12

        Как ще е белоземски Тошко? Той е от центъра, питай Луков!

    • 18

      Фен , значи да можеш да споделяш несгодите на отбора, както и да поздравяваш победителите без да изпитваш неприязън и злоба към тях!!!

    • 10

      абе wind, абе изрод безподобен – не ти издържат нервите – отивай в психиатрията!

    • 10

      Манго,изкарай Неделевия от черния си задник за да пръднеш най-после|!!ЯЖ МУ ГЛАВАТА!!!

    • Ей , професоре, ходи се шибай още, че явно си анално разглезен, тъпак , колко трябва да си кух да напишеш тези простотии, АНТИФУТБОЛ ИГРАЕТЕ ШАПШАЛ, БЛИЖИ РАНИ И ХОДИ ДА СПИШ, АРЕ БЕГАЙ………

    • Мангали засрамете се скрихме ви топката!Жълтата лавина и този път не ви подмина.

    • СЛЕД ТИА ПЛАМЕННИ СЛОВА МИ СЕ ПРИИСКА ДА ВИКНА: СЪДЕЕЕЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФ!!!! ПУФ ПАФ! КЕНЦЦЦЦЦ:)))))))……… ама в гърлото ми е заседнал един камък, 49м. дълъг и ръбест!:))))

  15. 24
    2

    Ния са пазихми зъ Ривър Плей и Ливърпулт.

  16. 31
    2

    Кристиан Димитров бодна изотзад една паламарка на Езето за първия гол.За втория гол Тошо бодна цяло Столипиново от центъра.Бодете ги жълти машини,шибайте циганите докато мърдат.

  17. 32
    3

    Къде сте черно-бели мишки? Нещо не ви чувам. Цяла година приказвахте глупости- Ботев бие-тото, Ботев пада-пак тото, Ботев обръща мач, обръщалка бил мача,отново тото. Жалки сте, комплексирани и дрогирани цигани. Тошко ви намушка гола на 2018 в нашето първенство. Балтановото табло пак показа 0:2. Всички черно-бели мишоци се скриха в дупките си и скоро няма да се появят. Така въздуха в Пловдив ще стане отново чист защото няма да се диша черно-бялата смрад. Обаче след неколко дни 50-60 пониква ще се появят на постоянно разпадащия се като болен от проказа стадион и ще искат оставки.Мангали прости, феновете на Ботев не ви мразят, а ви съжаляват колко сте жалки. Омразата е само в празните ви глави и във вашите сърца. Весела Коледа на всички ботевисти и приятен курбан на черно-белите палячовци!

    • 6
      30

      Аве селски къде беше на 18 август….ще кажеш на море ами яж ми хуя сега ама целия.

  18. 32
    4

    Излишно казах на узуна да даде 10% от билетите на БОТЕВ ПД и пак бяхме гости на Неделява поляна (CENTRAL GOAL BELOZEM ARENA)

  19. 34
    6

    EБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ,ЕБАХМЕ МАНГАЛА В ДИВИЯ,ЕБАХМЕ УЗУНА В УСТАТА,ЕБАХМЕ НА ЕЗЕТО ЖЕНАТА!!!

    • 5
      23

      Е браво ! По умен и компетентен коментар скоро не бях чел. Андрей, това ли е лицето на сайта ти. Ако не вземеш мерки, скоро няма да има нормални коментатори.

  20. 32
    5

    4ЕРНО-БЕЛИ ПЕДЕРАСТИ,ДА ВИ ЕБА МАЙКАТААААА !!! АЕ 4ЕСТИТО ,,НЕДЕЛЕВО ТАБЛО”! Другия път о6те пове4е 6те ни е в гъзъ!!! НАЗДРАВЕ НА ВСИ4КИ БОТЕВИАСТИ,ОТ ТУК И ДО КРАЯ НА СВЕТА!!! АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МА4КАЙЙЙЙЙЙЙ МАНГАЛИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 8
      29

      Айде умирай на връх Вола селско недоразумение.

        • 4
          19

          Мюсюлманин бъди смирен,Ислямът го изисква!!!
          Цял живот на село ще гниете и турски пишки ще целувате!

  21. 63
    6

    Днес Локомотив бе унизен и на терена и на трибуните.

    • 4
      20

      Така е с това преселение на кюнлий в града е нормално.

    • 2
      15

      Глупак ? На трибуните вие бяхте 300 човека срещу 3000 .

      • 4
        22

        Мухъли жълти,освен след головете,не се чухте въобще!
        ЖЪЛТО-ЧЕРНИ МЮСЮЛМАНИ,КИРТА,ГНУСОТИЯТА НА ОБЩЕСТВОТО,СРАМЪТ ЗА ЧОВЕШКИЯТ РОД!
        ТУРСКИ КУРВИ,НИКАКВИ ВИ НЯМАШЕ!
        А КУРВИТЕ ОТ НАФТАТА И СПАРТАК ТАМ ЛИ БЯХА,ЩОТО НЕ СЕ УСЕТИ?

  22. 34
    4

    БРАТЧЕДА МЮМЮН ОТ ШЕКЕРА, ИМА ПЪРВИ КЛАС УБРАЗУВАНИЕ. ТА ТОЙ КАТО НАЙ ГРАМОТЕН КЛОАКОМОТИФЕЦ НАПРАВИ СЛЕДНИТЕ СМЕТКИ. СТЕЙДА НА КЛОАКОМОТИФ Е ДЪЛЪК 105,30М. КАТ РАЗДЕЛИМ НА ДВЕ СТАВА 52,65М. ДОКЪТ ТОШЕТО ЗАМАХВАШЕ С ЛЕВАЧКАТА СЕ ПРИБЛИЖИ КЪМ ВРАТАРЧЕТО С 2,65М. ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО, НАБУХА НИ ГО ОТ 50М! ………………или айде да каим 49,12м!:)))))))

  23. 46
    3

    Браво на Кристиян голямо израстване
    Браво и на Киров за гласуваното му доверие

  24. 42
    4

    Сега купувам Бока Хуниорс за 2.50 без ДДС и започваме да мачкаме! Да се готви Ливърпул! Заповядвам в първата шестица! Наздраве!

  25. 45
    5

    Къде сте бе миризливци?
    нали много ви знаеха лилавите усти?

  26. 38
    3

    ний с тоя физкултурник и тия имигранти, нарочени за футболисти до никъде няма да стигнем. По-добре да дойдат да вземат няколко циганчета от Столюпиново да играят, поне наши момчета. саде Локо, юруууууш!

  27. 48
    5

    Защо в цяла България ни срещат с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИИИ ?!

    • 4
      23

      Защо в цяла България ви посрещат с турци сте, турци сте.

  28. 42
    4

    НЯМА ПО КОМПЛЕКСАРСКА ХОРЕОГРАФИЯ ОТ МАН ГАЛСКАТА .КОЛКО Е ЖАЛКО ДОРИ И ИДЕЯ ДА СИ НЯМАШ ОТ ИСТОРИЯТА НА КЛУБА ТИ.

  29. 29
    7

    Делян Коматевски да се прекръсти на Ебан Коматевски.
    Чакам да се яви оплезен Шибащия жълти и да шиба с езика

  30. 56
    7

    Цигани кирливи, защо сте толковаа тихи??? Какво може да кажем след такъв мач – едно мощно: ШИБАЙ БУФЕРА В ГЪЗААААА…..

  31. 55
    5

    Истински Локомотивец съм трето поколение.Честитя победата на Ботев и красивия гол на Неделев.Не мога да кажа,че ни надиграха,но ви надхитриха.Ако бяхме вкарали гол първи,тогава нещата можеха да идат в друга посокаЧета мнго глупости като коментари.Не бива така.Нека се уважаваме.Имам много приятели Ботевисти и се уважаваме много.Днес ще бие единия отбор,утре другия.Такъв е живота!

    • 5
      20

      И аз съм локомотивец, но не мога да честитя победата на тия олигофрени с тези гнусни коментари. В този сайт не мога да прочета един нормален коментар. Този сайт се превърна в трибуна на малограмотни и отвратителни коментатори. Тук можеш да прочетеш само най-вулгарните псувни . А победата ще честитя на моите двама приятели, които са ботевисти и заедно с тях ще си изпием ракийката.

    • Малко ме съмнява утре да бие другия… Локото закъсва все повече, а Ботев израства с всеки мач.

  32. 36
    3

    ТОА АПАП ТОШКО И ПРЕЗ КРЕПОСТА КЛОАКОМОТИФСКА- СТОЛЮПИНУУ ДА МИНЕ ЩЕ МУ СВАЛЯМЕ ШАПКА, ШТОТ Е ВЕЛИКАН!!!!! САМО В КЮСТЕНДИЛ МОЖЕ ДА МУ ДЮДЮКАТ, ТАМ СА КАЗЪЛБАШИ!!!!:) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ, ПУФ ПАФ…….КЕНЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ!:)

  33. 51
    7

    Футболисти на Локо влизат в ресторант:
    – Добър вечер. Резервация имате ли?
    Да. На Тодор Неделев на името е.
    – Заповядайте на масичката в центъра!

    ???????‍♀️?? На колене пред жълтитеееее

  34. 44
    4

    Приказката свърши пак сме си същите мърши.

  35. 37
    4

    В момента уреждам трансфер на Неделев в Крузейро.
    Вече не искам да съм президент, ставам агент. Пари с първото не мога да изкарам, особено с тея гей-бандити некадърни.
    Белия бразилец от Ботев мога да го продам във всеки един отбор от елита на Бразилия.
    А аз защо нямам такъв играч в отбора, мама му деееееба локомотивоциганска, значи !

  36. 72
    5

    Приятели, искам заз момент да се замислкте върху ВЕЛИЧИЕТО на днешния момент.
    Просто за малко да помълчим и да се насладим на ВЪРХОВНАТА ТОЧКА, която сложи ТОДОР ВЕЛИКИ в споровете с кюстендилската циганска гняс.

    Днес беше сложен край на ножичката на Камбура, Митко Илиев, Карагерен и въобще ВСИЧКО с което гнусните, некъпани, миризливи цигани се гордееха досега.

    Дори Балтаново табло бледнее пред днешния величествен момент, в който ТОДОР ВЕЛИКИ ЕБА МРЪСНАТА ЦИГАНСКА СГАН ОТ ЦЕНТЪРА!!!
    Това категорично е най-великия гол в мачовете срещу мършите и един от най-великите голове в историята на българския футбол въобще.
    Вярвайте ми, ние ще си отидем, децата ни ще водят своите деца на стадиона, но ГОЛА НА ТОДОР НЕДЕЛЕВ ОТ ЦЕНТЪРА ще отеква през вековете.

    Днес по абсолютно категоричен и величествен начин срахме в устата на лилавите венци от Кюстендил.

    Курви чернобели, осъдени сте НАВЕКИ ДА ПОМНИТЕ ТОДОР ВЕЛИКИ ОТ ЦЕНТЪРА!!!

    Амин!

    • 5
      39

      Ти си превъртял бре селяк……сега разбирам колко мъка е имало в твоята душица от головете които си изброил по горе…….а селския с тоя случаен гол пак е никой и никой не го иска…..забий си го отзад.

      • 33
        2

        Тъпако как гола ще е случайност като беше изстрел, а не центриране ???? Обясни ми.
        Нарича се класа, която нито един ваш футболист няма.

        П.С ЕБИ СЕ В ГЪЗА

        • 1
          10

          Класа било викаш а? Те германците го разгадаха селянина, че за нищо не става! Но не се притеснявай, скоро като се махне и отиде в друг отбор и там ще го научат що за стока е! Без да иска се обърна и случайно вкара на излезналото вратарче напреди и било велик гол? Бахти селските пръчки сте честно 😀

      • 25
        1

        ЗАВИНАГИ ШЕ ГО СЪНУВАТЕ ТОЯ ГОЛ, ЦИГАНИ, ЗАВИНАГИ!!!!

  37. 37
    3

    Спокойно, пазим се за мача с Ривър Плейт !
    Както казах вече, ние можем да победим всеки, ако пожелая.
    Този мач просто забравих да се обадя на моите гейбандити по скайпа от Архентина и да (ги) пожелая !
    Няма драма, всичко е под контрол. Скоро изстрелвам ракети на луната !
    А, забравих…..скоро ще играе сопата !!!

  38. 39
    3

    Къде сте буфери? Няма Цацаров, няма Ефбет, няма Гела купи мача, мяма дузпи… Само двама се правят на канари. Нама как ботрвист да нарече Тошко баба Неделя. Поне веднъж му се сбъдна мечтата на някой мангал да е от страната на победителя.

  39. 21
    2

    Крушарски не плаща – момчетата не играят! Няма никаква философия.

  40. 7
    31

    Ама и ние сме едни неблагодарници до вчера я плюехме баба Неделя и от днес като стана император вече му викаме Тоше Тоше Теодор.

  41. 41
    2

    100% тото!Лично видях как Гела и Пеевски дадоха 1 куфар с пари на Луков преди мача!

  42. 56
    2

    Тоше как ги изклати тия цигани

  43. 29
    2

    Pak igrahme TOTO i pak ebahme LOKO.Ebahme loko v gazaaa,ebahme lokoo v gazaaaaaa

  44. 54
    2

    Пловдивският гранд-“Ботев Пловдив” доказа какво значи “КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА”.Само “Ботев”!!!

  45. 37
    2

    Цигани, искам да ви кажа нещо което няма да разберете, защото сте прости, ебани в главите мърши, но все пак нали, част от песен на Бока:

    Te juro que aunque pasen los años
    Nunca nos vamos a olvidar!

    Че Тодор ви еба в гъзаааа,
    че ви еба от центърааааа,
    Esa mancha no se borra nunca mas!!

    ВИЕ ЗАВИНАГИ СТЕ ЕБАНИ ОТ ЦЕНТЪРА ЦИГАНСКИ ЦЪРВУЛИ!!!!

    ЕЕЕЕЕДИИИН Е ТООООДООООР, ЕДИИИИН Е ТОООООДОР НЕДЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕВВВ

  46. 24
    2

    За другото домакинско дерби какво ще откриваме?

  47. 5
    50

    Ай ся и ние забравихме когато Лилчо си счупи главата в гредата за 4-0 за Локото…….стават такива случайни голове.

    • 38
      3

      Случаен? Тошко да не я центрираше, че да е случаен. Буфер се прави на загрижен канар.

  48. 43
    3

    Съдията ни закопа. Не даде две-три дузпи за нас. Дигаха засади на нашите през една минута. Даваха несъществуващи тъчове на жълтурите. Тревата не беше подгизнала. Таблото вече е сефтосано.

  49. 39
    2

    Езе много добър. Продаваме го за 10 000 000 и правим нов стадион.

  50. 49
    2

    С тоя модерен футбол….. ОБРАТНО В КЮСТЕНДИЛ, МЪРШИИИИИ!
    ПЛОВДИВ Е ЖЪЛТО-ЧЕРЕН!!!

  51. 51
    3

    Нищо неочаквано. Локото я караха на късмет почти цял сезон. С лудогорец/ там/ Левски и Ботев имаха огромен късмет. Но това не може да продължава вечно.

  52. 45
    3

    Жалките мангусти викаха хора от Спортклуб,за да напълнят скелето … хахахахахах!Абсолютна гавра беше тоя с мангалската пасмина!

  53. 45

    Няма такъв гол мухааааа! Циганите на колене пред жълтите

  54. 5
    61

    Жълтите селяни как се радват! Нали това за вас не беше единствения мач? Радвахте се като селяни на зелки, току-що поникнали! Ама нищо, ние толкова си можем и ще си ходим във втората половина, пък вие си седете горе да ви пукат трътките 😉

    • 48
      2

      АХАХХАХАХАХХА Опукали ви Тошко от центъра ??Ще стойте във втората разбира се там долу при дънните риби ! Физкултурника е голям тренер скоро във Втора лига ще го видим ! Вие Верея неможете да биете па камоли някой друг от втората половина…За протокола този мач е всичко за всичко пловдивски фенове явно за тебе от стол’пеново не е нищо особено !

    • 28
      2

      Играши сме добро ама Тошкото ни го заби в циганските гъзове.

  55. 42
    2

    ГУСТООООО ! ЖЪЛТИТЕ ЛЪВОВЕ РАЗКЪСАХА НА ХИЛЯДА ПАРЧЕТА ГАДНИЯТ ШЕБЕК ДОКУ !

  56. 29
    1

    Нас пак били ибали и упозорили -както си требе -амъ ходжътъ дади вазилин -тъй чи пак сми гутови да нъ плющът . Саде локу .

  57. 33
    1

    Опаааа … Къде са лайноядите?Къде са мишките от циганската махала???Какво ли ще им е оправданието???

  58. 32
    1

    Цигани, ебахме ви, като манастирски кози на вашаъа джамия!

  59. 32
    2

    Много поздрави от Тошкооо…на колене пред жълтитее

  60. 19
    5

    Така е, като не си вкарваме положенията. Честито на жълтите.

  61. 33
    1

    Ако несме шампиони за кво ни е първата шестица. Поне наща гей-дружинка е задоволена от забивката в кафявата точка от Тошко Неделев.

  62. 42
    1

    ПОздрави от Тошко !
    Кой Тошко бе?
    Тошко Неделев от Центъра ?

  63. 33
    1

    Честита Коледа,умрели миризливи цигански мърши.А пак говорете за Тодор.

  64. 39

    По ГОНГ казаха, че голът бил от Пампорово. Браво Тошко!
    Еби мангала в ГЪЗАААА!

  65. 28
    1

    Да ви пожелая весели празници, скъпи ми смърфиетки!

  66. 35
    2

    НА КОЛЕНЕЕЕЕЕ, НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕ
    НА КОЛЕНЕЕЕЕ ПРЕЕЕЕЕД ЖЪЛТИИИИИТЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

    ЦЕНТЪЪЪЪЪРАААААААА, КЪДЕ Е ЦЕНТЪРААААААААААААААА!!!!

    Днес се сътвори история! ТОДОР ВЕЛИКИ ЕБА ЦИГАНИТЕ В ГЪЗА ОТ ЦЕНТЪРААААААААААААААА!!!

    АХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХ ВЕЛИК ВЕЛИК ДЕН!!!

  67. 24
    1

    Ебахме Локо в гъза, ебахме Локо в гъза

  68. 28
    2

    Циганите ебани и унижени на собствената си джамия!

  69. 29
    2

    АХАХАХАХАХХАХАХХАХА< КАКВО СТАНА БЕ МАНГАЛИ НЕКЪПАНИ АХАХАХАХХАХАХАХХАХА!!

    КУР ЗА ВАС МАЙКА ВИ ДЕЙБА МРЪСНА ДЕЙБА!

    ОТ ЦЕНТЪРА, ОТ ЦЕНТЪРА, ТОДОР ГИ ЕБА ОТ ЦЕНТЪА!!!

    КУР ЗА ВАС МАЙКА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ДЕЙБА!!!

Коментарите са затворени