Тодор Неделев сигурно е единственият футболист вкаравaл два пъти с екипа на Ботев голове на Лаута от центъра на терена. Още като юноша Неделев има такова попълнение в мач, в който черно-белелите бяха свалили няколко мъже от първия тим (тогава имаше такова правило). Днес той повтори упражнението, но във другата вратата!

Ситуацията от днес вече род и виц сред жълто-черните фенове:

Футболисти на Локо влизат в ресторант:
– Добър вечер. Резервация имате ли?
Да. На Тодор Неделев на името е.
– Заповядайте на масичката в центъра!

32 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    3

    Къде сте черно-бели мишки? Нещо не ви чувам. Цяла година приказвахте глупости- Ботев бие-тото, Ботев пада-пак тото, Ботев обръща мач, обръщалка бил мача,отново тото. Жалки сте, комплексирани и дрогирани цигани. Тошко ви намушка гола на 2018 в нашето първенство. Балтановото табло пак показа 0:2. Всички черно-бели мишоци се скриха в дупките си и скоро няма да се появят. Така въздуха в Пловдив ще стане отново чист защото няма да се диша черно-бялата смрад. Обаче след неколко дни 50-60 пониква ще се появят на постоянно разпадащия се като болен от проказа стадион и ще искат оставки.Мангали прости, феновете на Ботев не ви мразят, а ви съжаляват колко сте жалки. Омразата е само в празните ви глави и във вашите сърца. Весела Коледа на всички ботевисти и приятен курбан черно-белите палячовци.

  2. 9
    6

    МАЛЕЙ МАЛЕ ПОГРЕБАХАНА ТИЯ ЖАЛТУРЯТА ВА ЕЙЙЙЙЙЙ ТО ВАЗЕЛИН КРЕМ ЛОЙ МАС НЕ ОТСТАНА ВА ЕЙЙЙЙЙ ТО ТОВА ЕБАНЕ ЖА СА ПОМНИ С ГОДИНИ ВА ЕЙЙЙЙЙ,ТОЯ ТОШКУ ОТ ЦЕНТЪРА НИ ЗАПИЧАТА С НОВУ ИМЕ НА ТАБЛОТО ВА ЕЙЙЙЙ ДРУСАЛНИЦИ КО ПРАИМ СЯ ВСЯКЪ СЪБУТА ЖА ИМА НЕДЕНЕЛЕВ ПОЛУДЕН ВА ЕЙЙЙЙЙЙ ЖА ЧИСТИМ КАК НИИ СИ ЗНАИМ ВА КАПУТИ.
    МА НИИ СМЕ ЛОКУ ВА АХМАЦИ НАС НИКОЙ ДРУГ НЕ НА Е ИБАВАЛ ТОЛКУ ВА ВА ЕЙЙЙЙЙ КАПУТИ.
    ПОНЕ ИЗБИХМЕ ОТ ОБУРОТА ВА ДНЕС ЕВЛКАРКАТА СКАРАТЪ ЯКУ РАБОТИ,КРЕМА СЪ ПРОДАДЕ БАЯ СПЕРМА В УСТИТИ МИРИЗЛИВИ СА ЛЕЕШЕ.ИЗБИХМЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ФИСКУЛТУРНИКА И НА ВСИЧКИ ТАМ АРАЛИЦА МАРАЛИЦА И ТЕМ ПОДОБНИ МАНГАЛИ.
    УТРЕ ВА ИСКАМ ДА СТЕ НА ЛИЦЕ ВСИЧКИ ЦИГАНИ РОМИ ПУМАЦИ БОРГУДЖИИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ НЕУКИ АДВУКАТИ ДО ТЪБЛОТО ОТ ПРЕСТОИ ПРИКРЪСТВАНЕ ОТ БАЛТАНОВО НА НЕДЕЛЕВО.
    И СЯ ВИ КАЖА ВСЯКА НИДЕЛЯ ОТ ЦЕНТЪРА ЖА ТРЪГВАМЕ С ШЕВСТВИЕ КЪМ ЛАУТА СТЕИДИУМ ДЖАМИЯ АРЕНА ЗА ЧИСТКА НА СТЪДИОНА ОТ ТАКА ЗАСМЪРДЯ НА ЕБАНИ ЗАДНИЦИ,ЧЕ ПОНЕ ДЕВЕТ МЕСЕЦЪ НЯМА КАК ДА СА ИЗМИРИШЕ.
    АЙ СЯ НАЛИСМЕ ЛОКУ ДАВА ЕБА АХМАЦИТЕ ЖА СИ ДЪРЖИМ ЗДРАВУ РАЗПРАНИТЕ ЗАДНИЦИ ВЕЛИКИ ГЕЙ БАНДИТИ.
    БАТ КОЙЧО ОТ СТРЯМА ВА ИСАКА СПРЕТНАТИ ТИХИ И БАВЕДЕНИ ВИНАГИ ТАКА ЗА ДА ВА ШПОРЯ ЯКО.
    И НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ЗА ОСВЕШЕНИЕТО НА НЕДЕЛЕВОТО ТЪБЛО ВСИЧКОТО ЧАВИТА ДА СМЕ ЕДИНИ И ДА СМЕ ТАМ.

    • 6
      8

      Стояне на 40г. това ли успя да ти измисли празната ти стрямска тиква…..пълен нещастник си кюнлия насран….. защо не беше толкова сладкодумен на 18 август а се покри в сламата и лайната ве мишок.

  3. 11

    Ей това Магаре Тошко…от … Джумаята …го набуфка 🙂

  4. 4
    19

    Истината е, че жълтите не играха кой знае какво, просто Локомотив беше отчайващо слаб, беззъб и неефективен. Бихме се сами…това е! Не може Аралица да пропусне такова положение очи в очи срещу папагала.В 20-тата минута спокойно си повеждахме с 1:0 и мачът ставаше съвсем друг, но яловия баберик Анте не може да вкарва чисти голови положения. Не може да имаш по 2м. централни защитници и да оставиш тия папагали да ти вкарат от статично положение. Все пак честитя победата на жълтите, която е напълно заслужена. Всеки ден не е Велик ден…вижда се, че да паркираш рейса пред вратата не винаги ще ти помогне, а вкарат ли ни гол ние не можем да го върнем, щото нападението ни е от ялови баберици!

    • 3
      16

      Ами то се видя Левски на разцентроваха в София Етър ни са изпразни изотзаде….ама днес стана чудо баба Неделя проговори немски.

  5. 5
    22

    Ние от Стряма пазара крю-12 предлагаме на новия император да направим паметник в центъра на Белозем в цял ръст и държащ речник в ръка.

    • 5
      5

      Абе помак тея където ги иронизираш,от както са се създали не може да им смогнете палячо

      • 3
        5

        Тъй ли ва….прибра ли са вече на село че застудява ва.

  6. 4
    35

    НИКЪДЕ НЕ ВИЖДАМ КОМЕНТАРИ ЗАТОВА, ЧЕ СЧУПИХТЕ НОСА НА АСЕН..КОНТУЗИХТЕ УМАРБАЕВ…ТОВА Е ЧАСТ ОТ ФЕЪРПЛЕЯ…НЕЩАСТНИЦИ …

  7. 39
    4

    Мангали, за футбол не искам да ви чувам да говорите. Видяхме ви!

    • Мангали ще викаш само на твоите приятели,ибрик!

  8. 12
    41

    Жълтите курви до вчера го гонеха щом не му се е играело и днес с един случаен гол стана Тоше Тошка Ниделка…..Императоре…а Лилчо когато си счупи главата в гредата за 4-0 за Локото мълчим.

    • 39
      7

      Мноооого ти е гадно, нали? Сега виж класирането. О, ужас. Още по-гадно ти стана.

      • 6
        32

        Класирането няма никакво значение селяк смотан…..но сега като почнат гелетата да няма пак Киров вън Тодор мислел само са трансфер……ще те чакам.

        • 27
          4

          Ами докато ме чакаш мисли за дербитата с Верея и Витоша. Там ви е мястото, при дънните риби.

          • 2
            20

            Аве хуй недодялан от Стряма Левски ва разпердушиха Етър тоя ония много насериозно са взе бре комплексар….ебахме ва в Доматево….тогава мълча като риба….дейба и сеския ти бек.

        • 7
          1

          Успокой се бе, момче! Аспирин и виски ще те оправят. Един аптекар от високо ниво, че работело безотказно

    • 1
      10

      Жълтурите са изметта на обществото,виж как знаеш

  9. 35
    6

    НЯМА ПО КОМПЛЕКСАРСКА ХОРЕОГРАФИЯ ОТ МАН ГАЛСКАТА .КОЛКО Е ЖАЛКО ДОРИ И ИДЕЯ ДА СИ НЯМАШ ОТ ИСТОРИЯТА НА КЛУБА ТИ

    • 1
      9

      Нещо се засегна ли турчин гнусен?
      Курво долнопробна по нивите ще ритате цял живот!
      В Пловдив ще играете,когато играете с ЛОКОМОТИВ!!!

  10. 37
    2

    КО НА НАПРАИ ТОА БА? УЖ БЕШЕ “УШКО”, СЕЛСКИ, МЕЛСКИ……………. АМА ЯЗ ГА ВИ ВИКАХ!!!!!!! ОТ ДЖУМАЯТА ПРОСТРЕЛЯ ЛАЙНОМЕТСКАТА НИ ВРАТА??? ДРУГ ПЪТ ПАК ПРИКАЗВАЙТЕ, ТАКЪФ, БИЛ, ОНАКЪФ БИЛ, АМА НА ИЗЧЕПРАСТИ НАСРЕД ГОРДОСТА СТОЛЮПИНОФСКА- ЛАЙНУТ ДЖАМИЯ!!! ПУФ ПАФ……..КЕНЦЦЦ:)….СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ!:))))))

  11. 9
    54

    Спасов, преди да започнете да се празните с неделев, да го наричате император, да му вадите головете от детството…и куп други суперлативи, кажете, колко гола е вкарал на Локомотив тоя? Има ли поне на едната ръка да се събират? Няма. Ксмбура има 10! Гола му беше хубав, а той има талант, но този гол щяха да го вкарат повечето футболисти на терена, защото Луков беше на престъпно рязстояние от вратата си! Ако беше поне 5 метра назад, тодор пак щеше да си остане един от най-слабите на терена, заедно с Посинкович и Карагерен! Факт! Определено гола на неделев не е един от най-хубавите в дербито! Ето това ви е гнусното на теб и другарите ти! Иначе честита, заслужена победа. Стана дерби, но единия отбор, вашия просто си вкара положенията, защото има можещи играчи! Локото няма почти никой освен Митко и Абдулахи. На всичкото отгоре ги нямаше другите двама футболисти, Томашевич и Петрович, чиято липса днес беше решаваща за крайния резултат и въобще за играта на Локото! Хубаво е човек да бъде обективен, но вие жълтурите не можете. Даже прекалявате в обратното. Лека вечер на загубилите и приятно празнуване на победителите!

    • 29
      4

      Замисли се преди оная мъжка курва Илиев да вкара на БОТЕВ колко пъти го възхалявахте !

    • 24
      1

      Ама ти кой Камбуров говориш? За онзи дето ви напсува на майка ли? Не обсъждай големите/Ботев/, а мисли за дербитата с Верея и Витоша.

    • 8
      1

      Ррррррррррр гя гя гя. Ей циганин нещастен, да губите ме умеете. Млъкни! Наври си чутурата в пърдялника и дишай, дишай дълбоко!
      САМО БОТЕВ!
      Браво Тошко! ТАКА СЕ ПРАВИ!
      ШИБАЙ БУФЕРА!

Коментарите са затворени