Фенклуб Локомотив Пловдив стартира новата кампания за продажба на членски карти за 2019 г. Тази година се отбелязват три десетилетия от основаването на първия официален фенклуб в България.

“По този повод ще представим новите ни карти, които ще ни припомнят началото на първопроходци и ще бъдат реплика на картите от далечната 1988 г.

През изминалата година работихме всеотдайно, постарахме се да повдигнем черно-белия дух и да запазим фенските ни традиции. Осъществихме много инициативи – традиционната Черно-бяла Коледа, срещи с футболисти, организирахме фенски турнири, екскурзии, както и незабравимия празник по повод 1-ви юни, посетихме редица училища, като изпращахме редовно отчети за изразходваните средства на нашите членове с цел пълна прозрачност.

През 2019 г. имаме амбиции да продължим да работим усилено за черно-бялата идея и да подкрепяме каузата Локомотив Пловдив. Надяваме се след всичката работа, която свършихме заедно с всички вас, да ни подкрепите отново чрез закупуване на членска карта, която ще има и особена колекционерска стойност за привържениците на Пловдивския любимец!

Цените ще останат непроменени:
Стандартна карта: 26 лв. – С нея се присъединяваш към голямото семейство на най-стария фенклуб в България.

Платинена карта: 100 лв. – Платинената карта е специален символ на престиж – ти си сред хората, които, заплащайки по-висока цена, допълнително подпомагат разнообразните дейности на фенклуба през годината.

Бъди един от нас! Бъди част от Пловдивския любимец! Стани част от историята!”, обявяват от черно-белия фенклуб.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Фен клуб който не е познат на никой и никой не го припознава за свой. Циганска работа.

    • Налей си малко вода от кладенеца,стопли я в баджата,измий си гъза и лягай.

  2. 4
    2

    Момчета аз съм от възрастните фенове. Хубави неща правите ама хайде най-после покажете се кои сте и кой е шеф на тоя фен клуб, че да ви знаем. Аз не помня да имаме фен клуб и то работещ от времето на Марто Умброто когато бяхме за пример в цяла България. Направете една среща да ви видим и всеки да си каже болката.

Коментарите са затворени